Eminem’e Trump karşıtı şarkılarından dolayı Gizli Servis soruşturması

Ünlü rap şarkıcısı Eminem’in ABD Başkanı Donald Trump karşıtı şarkı sözlerinden dolayı 'güvenlik tehdidi' oluşturduğu gerekçesiyle Gizli Servis tarafından soruşturmaya tabi tutulduğu ortaya çıktı.

Haberler ntv.com.tr 25.10.2019 - 10:18

Ünlü rap şarkıcısı Eminem, geçen yıl 'vatandaş ihbarı' sonrası ABD Gizli Servis'i tarafından soruşturuldu.

Buzzfeed’in haberine göre 47 yaşındaki Amerikalı rap’çi, ABD Başkanı Donald Trump hakkında tartışmalı şarkı sözleri nedeniyle Gizli Servis’in hedefi oldu.  

Eminem’in 2017 BET Hip-Hop Ödül Töreni’nde söylediği The Storm şarkısı Trump’ı yeren sözlere sahipti.

Eminem daha sonra Ivanka Trump’ı hedef alan Framed şarkısını yazdı. Ünlü rap şarkıcısı, The Ringer adlı şarkısıyla Trump’a yüklenmeye devam etti.

"GÜVENLİK TEHDİDİ YOK" RAPORU

Gizli Servis ajanlarının tartışmalı şarkı sözleri nedeniyle Eminem’i sorduladığı ise bir yıl sonra ortaya çıktı. Eminem'in ifadesi sonrası bir rapor hazırlanarak, rap’çinin şarkı sözlerinin Trump’ın güvenliğini tehdit niteliği taşımadığı yazıldı.

EMINEM: TRUMP'IN BAŞARILI OLDUĞU TEK ŞEY IRKÇILIK

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız