Sinemada haftanın filmleri (13 Mart 2020)

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 5 film vizyona girdi. (Ceren ALA filmleri değerlendirdi. / Ceren.ala@ntv.com.tr)

Haberler ntv.com.tr, Anadolu Ajansı 13.03.2020 - 07:13

  • 1

    Bloodshot: Durdurulamaz Güç / Bloodshot

    Aksiyon türünün vazgeçilmez oyuncularından Vin Diesel bu kez bir süper kahramana hayat veriyor. Bazen ölmek bile yetmiyor. Bilim insanları seni damarlarında teknoloji akan bir süper güç olarak dünyaya geri döndürüyor. Çizgi roman uyarlaması filmde asker Ray Garrison’ken öldürülen; ardından bir teknoloji şirketi tarafından Bloodshot olarak hayata döndürülen adamın hem kendiyle hem de otorite ile giriştiği gerçeği arama macerası konu ediliyor. Dave Wilson imzalı filmde Eiza Gonzalez, Guy Pearce ve Toby Kebbell gibi isimler de rol alıyor.

    Bloodshot: Durdurulamaz Güç / Bloodshot fragmanı 

  • 2

    Gölgelerin Aşkı / Above the Shadows

    Olivia Thirlby, Alan Ritchson, Megan Fox, Jim Gaffigan ve Maria Dizzia’nın rol aldığı filmi Claudia Myers yönetiyor. Film, görünmezliği sayesinde kimsenin çekemeyeceği gizli fotoğraflar çekip, gazetelere para karşılığında gönderen Holly'nin kendisini görebilen tek kişiyle tanıştıktan sonra yaşadıklarını konu ediniyor.

    Gölgelerin Aşkı / Above the Shadows fragmanı

  • 3

    İlk Aşk / First Love

    Japonya’nın en asi adamlarından Takashi Miike yakuzalar, şiddet, garip mizah duygusu gibi bilindik araçların yanına bu kez romantizmi de koyuyor. Paranoyak bir boksör ile tacizci babasından kaçan bağımlı bir sokak kızı arasında yaşanan romantizm ne kadar romantik olabilirse tabii. Yönetmenin rahatsız edici mizah anlayışı ve şiddeti kullanış biçimindeki özgürlüğü, yavaş yavaş ilerleyen romantizmle birlikte beyazperdeye yansıyor. Bol yakuzalı ve mafyalı filmde Becky, Masataka Kubota, Nao Ohmari, Sakurako Konishi, Mami Fujioka, Shôta Sometani, Jun Murakami, Sansei Shiomi, Seiyô Uchino rol alıyor.

    İlk Aşk / First Love fragmanı 

  • 4

    Mürit / The Lodge

    Severin Fiala ve Veronika Franz adını duyunca sinemaseverlerin aklına Goodnight Mommy filmi geliyor. Sürprizli, alışılmış rollerin değiştirildiği, kiminin çok sevdiği kiminin nefret ettiği 2014 yapımı filmin ardından yine 1 kadın ve 2 çocuk arasında geçen bir hikaye anlatıyor 2 yönetmen. Karla kaplı bir tenhada 2 gün nişanlısının çocuklarıyla vakit geçirmek zorunda kalan Grace'in üvey annelik provası gibi başlayan hikaye uhrevi bir boyuta evriliyor. Jaeden Martell, Riley Keough ve Lia McHugh filmin başrolünü paylaşıyor.

    Mürit / The Lodge fragmanı 

  • 5

    Araf 4: Meryem

    Araf serisinin dördüncü filminde Berrak Öztekin, Efsun Akkurt, Derya Şen, Damla Özovalı rol alıyor. Öğretmen Meryem ve aynı evi paylaştığı Güzide’nin aynı şeyleri görüp, aynı şey tarafından rahatsız edildiklerini anladıktan sonra yaşadıklarını çözmek üzre giriştikleri korku dolu macerayı Gökhan Arı yönetiyor.

    Araf 4: Meryem fragmanı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız