Magazin ve sanat turu (3 Mayıs 2021)

3 Mayıs 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 03.05.2021 - 17:26

  • 1

    Nusret ile Jason Statham buluştu

    Nusret Gökçe, Beverly Hills’teki yeni restoranında yıldız oyuncu Jason Statham'ı ağırladı. İkilinin fenomenleşen 'tuzlama'yı yapmasına oyuncu Ezgi Mola, "Tuzdan kör olacak adam yapmayın lütfen" yorumunda bulundu.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Komedi şovu SNL'i sunacak olan Elon Musk takipçilerinden espri fikri istedi

    Ünlü şov programı Saturday Night Live'da konuk sunucu olarak yer alacak olan Elon Musk, sosyal medyada takipçilerine espri fikri sordu ve kendi espri başlıklarını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Survivor İsmail Balaban'ın nişanlısı konuştu: Ben senin bırakıp gittiğin Gamze'yim

    Survivor 2021'de İsmail Balaban'ın annesi Ümmü Gülsüm Balaban'ın nişanlısı Gamze Atakan hakkındaki konuşması sonrası ikili arasında bir görüşme gerçekleşti. Görüşmede Atakan Balaban'a, "Ben senin bırakıp gittiğin Gamze'yim. Sürekli seni izliyorum, sen yemek yemiyorsun ben de yemiyorum. Cidden bırakıp gittiğin Gamze kimse şu an ben oyum. Tek istediğim içine kurt düşmesin. Küçük bir anlaşmazlık" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Billie Eilish Vogue için Marilyn Monroe gibi poz verdi

    Bol kıyafetleriyle tanınan Grammy ödüllü şarkıcı Billie Eilish, Vogue dergisine her zamanki görünümünden farklı, cesur kıyafetler içinde poz verdi. Marilyn Monroe'ya benzetilen Eilish, “Kendimi daha fazla kadın gibi hissediyorum” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Kağıt Ev'in Azra'sı Tuvana Türkay: Kalbim, maneviyatı yüksek insanlarla atıyor

    Star TV ekranlarında yayınlanan Kağıt Ev dizisinde rol alan Tuvana Türkay, hayat verdiği Azra karakterini hakkında, "Okuduğum her sahnesine 'Pes be kızım' diyorum. Azra ile bırakın benzemeyi gerçek hayatta öyle biriyle arkadaş dahi olmam, hatta gördüğüm yerde de kaçarım" ifadelerini kullandı. "Hırslarımın körelmesi çok uzun zaman almadı. Çünkü kalbim, maneviyatı yüksek insanlarla beraber atıyor" diyen 30 yaşındaki Türkay, hedefleri ve bilinmeyenlerini de anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Kraliçe Elizabeth'in evine giren iki yabancı tutuklandı

    Kraliçe Elizabeth'in Windsor Şatosu'ndaki konutuna izinsiz giren bir çift, tutuklandı. Benzer olay, bir hafta önce de gerçekleşmişti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Maradona'nın ölümünün ardından rapor açıklandı

    Arjantinli efsane futbolcu Diego Maradona’nın ölümünün ardındaki tartışmalar sonrası sağlık kurulu, efsane futbolcunun tıbbi bakımının yetersiz olduğu ve sağlığının kaderine terk edildiği raporunu savcılığa iletti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Gonca Vuslateri: Sabah 5'in en güzel haberi

    Dünyada milyonlarca kişiyi etkileyen corona virüse yakalanıp kurtulanlar arasında sanat, eğlence ve spor dünyasının tanınan isimleri de var. Kimi daha önce hiç yaşamadığı bir titremeyi, kimi acıyı anlatıyor. Sabahları hala öksürdüğünü söyleyen de var, sosyal izolasyona dikkat çeken de. Son olarak geçen ay corona virüse yakalanan başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, sosyal medyadan "Sabah 5'in en güzel haberi" paylaşımı yaparak hastalığı atlattığını duyurdu. İşte Vuslateri'nin sağlık durumuyla ilgili ayrıntılar ve corona virüsü yenen diğer ünlü isimler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    İngiltere'de aylar sonra ilk müzik festivali

    İngiltere'de vaka sayılarındaki düşüş ve aşılanmanın hızlanmasıyla normale dönüşün adımlarından bir olarak maskesiz ve sosyal mesafesiz müzik festivali düzenlendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Borsa değeri en yüksek ünlüler belirlendi

    Bir borsa ticaret platformu, bir dizi farklı analiz metriği kullanarak, dünyanın en popüler şarkıcılarının markaları için sanal hisse senedi fiyatları oluşturdu. İşte bu analize göre borsa değeri en yüksek sanatçılar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Naomi Campbell: Corona virüse teşekkür edebilirim

    Ünlü model Naomi Campbell, pandemi sürecinde yaptıklarını anlattı. "Evde her işimi kendim hallediyorum" diyen Campbell, "Aslında corona virüse teşekkür edebilirim; çocukluğumda bana işlenen şeyleri geri getirdiği için" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Rapçi Murda'nın evlat acısı

    Murda adıyla tanınan ünlü rapçi Önder Doğan, yeni doğan kızı Ayla'yı kaybettiğini duyurdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    17. İstanbul Bienali sanatçıları radyo yayınıyla seslenecek

    17. İstanbul Bienali’nin hem katılımcısı hem de mekânlarından biri olarak konumlanacak Açık Radyo 95.0, 3 Mayıs’tan itibaren her pazartesi 15.30’da Radyo Bienal başlıklı yeni bir programa ev sahipliği yapıyor. 25 Ekim’e kadar devam edecek program, farklı disiplinlerden birçok sanatçı, araştırmacı, akademisyen ve edebiyatçıyı ağırlayacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Perihan Savaş'ın torunlarıyla Maldivler tatili

    Usta oyuncu Perihan Savaş, torunlarıyla Maldivler tatiline çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Breaking Bad'in kalitesini kanıtlayan 10 ilginç bilgi

    2008’de yayınlanmaya başlayan ve 2013 yılında tüm zamanların en yüksek reyting alan dizisi olma unvanı ile Guinness Dünya Rekorları kitabına giren Breaking Bad dizisi, unutulmaz diziler arasındaki yerini koruyor. İşte, kimilerine göre tüm zamanların en iyi dizisi olan Breaking Bad ile ilgili 10 dikkat çekici bilgi...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Emniyet Genel Müdürlüğü polis korosu, kapılarını ilk kez açtı

    Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), çeşitli birimlerde görevli 40 polisle 'Türk Halk Müziği Polis Korosu' kurdu. Aralarında Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Trafik polisinin de yer aldığı koro, özel günler ve çeşitli açılışlarda konser veriyor. Kapılarını ilk kez açan polis korosu, 81 ilde konserler vermeyi hedefliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Nükhet Duru'dan Anneler Günü'nde online konser

    Sanatçı Nükhet Duru, Anneler Günü'nde, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nin (PSM) dijital platformunda sevenleriyle buluşacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Şanlıurfa'da izinsiz kazıda Roma dönemine ait zindan gün yüzüne çıktı

    Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde kaçak kazı sırasında bulunan Roma dönemine ait 400 metrekarelik zindan koruma altına alındı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Tarkan'dan Yıldız Tilbe'nin 'meydan okuma daveti'ne ret

    Salgından etkilenen müzisyenler için başlatılan 'meydan okuma' akımına Megastar Tarkan'ı davet eden Yıldız Tilbe, ret cevabı aldı. Tarkan, Tilbe'ye, "Bu challenge'ın nasıl bir amaca hizmet edeceğini pek anlamadım doğrusu" diye yanıt verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Definecilerin zarar verdiği kaya mezar incelemeye alındı

    Bartın Amasra Müze Müdürlüğü görevlileri, definecilerin zarar verdiği Darıören köyünde ormanlık alandaki kaya mezarda incelemede bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Oyuncu Recep Çavdar'a Hindistan'dan En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülü

    Oyuncu Recep Çavdar, Hindistan'da düzenlenen 11. Dada Saheb Phalke Film Festivali'nde, Bir Düş Gördüm adlı filmdeki rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Sakarya'nın coğrafi işaretli ıslama köftesi iftar sofralarına lezzet katıyor

    Balkanlar'dan 1900'lü yıllarda göç edenlerin Sakarya'ya kazandırdığı kentin coğrafi işaretli lezzeti ıslama köfte, iftar soflarını süslüyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    2021 MTV Film ve TV Ödülleri'ni Leslie Jones sunacak

    Sinemanın ve televizyonun en iyilerinin seçildiği MTV Film ve TV Ödülleri 16 Mayıs'ta Leslie Jones'un sunumuyla gerçekleştirilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Sümela Manastırı'nın yüzde 35'lik kısmındaki restorasyon çalışmaları devam ediyor

    Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mustafa Asan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Sümela Manastırı'nda restorasyon çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini belirtti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Samsun'un tescilli lezzeti 'nokul' ramazan sofralarını süslüyor

    Samsun'un tescilli lezzeti nokul, uzun süre tok tutan ve enerji veren özelliği dolayısıyla ramazan sofralarının vazgeçilmezleri arasında bulunuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Survivor'da haftanın 2. eleme adayı kim oldu? (2 Mayıs 2021 ayrıntıları)

    Survivor’ın 2 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelen 82. bölümünde bir kez daha dokunulmazlık mücadelesi verildi. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı hangi takım kazandı, haftanın 2. eleme adayı kim oldu? Acun Ilıcalı, eleme sonrasında takımların karışması şartını açıkladı. İşte 2 Mayıs Survivor’da yaşananlar ve haftanın diğer ayrıntıları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Günlük burç yorumları (3 Mayıs 2021)

    Astrolog Murat İpek'ten 3 Mayıs 2021; Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız