Magazin ve sanat turu (4 Mayıs 2021)

4 Mayıs 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler ntv.com.tr 04.05.2021 - 17:37

  • 1

    Bollywood yıldızı Kangana Ranaut'a sosyal medya engeli

    Twitter, Bollywood yıldızı Kangana Ranaut'un hesabını, şiddeti teşvik ettiği iddia edilen bir paylaşımı nedeniyle askıya aldı. Şirketin temsilcisi, Ranaut'un platformun nefret söylemi ve taciz edici davranış kurallarını defalarca ihlal ettiğini ifade etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Prens Harry, Jennifer Lopez ve Selena Gomez aşı konseri için bir araya geldi

    Salgında tüm dünyaya eşit şekilde aşı tedarik edilmesi için çağrı amacı taşıyan ABD'deki konser; Prens Harry, Jennifer Lopez ve Selena Gomez'i bir araya getirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Ünlü isimlerden 20'li yaş akımı

    Sosyal medyada başlayan 20'li yaşlara ait fotoğraf paylaşma akımına ünlü isimler de katıldı. Ünlüler, Twitter hesaplarından gençlik yıllarına ait karelerini paylaştı. İşte ünlü isimlerin #20liyaslarchallenge hashtag'i ile yayınladığı fotoğraflar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Bugün 4 Mayıs Dünya Star Wars Günü (En iyi Star Wars filmleri listesi)

    Star Wars hayranları, Star Wars kültürünü yaşatmak ve filmi anmak için her yıl 4 Mayıs'ı Dünya Star Wars Günü olarak kutluyor. Filmde fenomen haline gelmiş "May the force be with you" (Güç seninle olsun) repliğinin okunuşuyla ilgili yapılan kelime oyunu dolayısıyla 4 Mayıs seçildi. Independent gazetesi, serinin filmlerini en kötüden en iyiye doğru sıraladı. Son film Skywalker'ın Yükselişi listenin 7'ncisi oldu. İşte en kötü ve en iyi Star Wars filmleri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Billie Eilish: Cinsel taciz ve istismar her yerde

    Genç yaşında çıkardığı şarkılarla müzik listelerinin zirvesinde yer alan Billie Eilish, cinsel taciz ve istismarın her yerde olduğunu vurgulayarak küçük yaşta birini istismar eden bir tacizciyi anlattığı Your Power adlı yeni single'ı hakkında "Bu şarkı başkalarını istismar edenlere en çok da erkeklere açık bir mektup" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Beyonce'den yeni aile fotoğrafı

    İkizlerinin fotoğraflarını nadiren paylaşan Beyonce, eşi Jay-Z, kızları Blu Ivy, ikizleri Rumi ve Sir ile birlikte objektif karşısına geçerek çocuklarının büyümüş hallerini gösterdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Atiye dizisinin intihal davasında tedbir talebine ret

    Yazar Yonca Eldener'in "Yedi Uyananlar" romanının dijital bir platformda yayınlanan "Atiye" dizisinde izinsiz olarak kullanıldığı iddiasıyla OG Prodüksiyon Medya Şirketi'ne açtığı 92 bin liralık tazminat davasında tedbir talebi reddedildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8
  • 9

    Alina Boz: Pandemide hiçbir şeyi ertelememek gerektiğini öğrendim

    Oyuncu Alina Boz, verdiği bir röportajda, "Pandemide öğrendiğim en önemli şey, hiçbir şeyi ertelememek gerektiği oldu" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Mark Wahlberg yeni rolü için 3 haftada kaslandı

    Mark Wahlberg, bir dövüşçüyü canlandıracağı yeni filmi için sıkı çalışma sonucu sadece 3 haftada kaslı bir vücuda sahip oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Conan O’Brien'ın programı sona eriyor

    Ünlü sunucu Conan O'Brien'ın 11 yıldır devam ettiği talk show'unun final yapacağı duyuruldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Bager Çalışçı'dan Muş Ovası'nda piyano resitali

    Muş'ta doğuştan görme engelli 9 yaşındaki Bager Çalışçı, lalelerin kırmızıya büründüğü Muş Ovası'nda piyanoyla konser verdi. Başta Beethoven olmak üzere birçok sanatçısının eserini çalan Bager, konserini corona virüsle mücadele eden sağlık çalışanları ve güvenlik güçlerine armağan etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Will Smith: Hayatım boyunca bu kadar kötü görünmemiştim

    Pandemide aldığı kiloları gözler önüne seren bir kare yayınlayan Will Smith, "Hayatım boyunca bu kadar kötü görünmemiştim" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Disneyland'da prensin Pamuk Prenses’i öpme sahnesine cinsel saldırı itirazı

    Disneyland’da yenilenen 'Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler' temalı platforma, prensin uyuyan Pamuk Prenses’i öptüğü bir bölüm eklendi. Uzmanlar ise prensin Pamuk Prenses’i izin almadan öpmesine tepki göstererek “Bu bir cinsel saldırı, çocuklara kötü örnek” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Edirne'de 1400 yıllık 'Kakava ateşi' bu yıl da sembolik yakılacak

    Edirne'de her yıl 5- 6 Mayıs'ta gerçekleştirilen, UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Listesi'ndeki 'Kakava Şenlikleri'nin ateşi, koronavirüs tedbirleri nedeniyle geçen yıl olduğu gibi bu sene de sembolik olarak yakılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Tarkan'dan sonra Gülşen'den de Yıldız Tilbe'ye destek yok

    Yıldız Tilbe, pandemi nedeniyle zor günler geçiren müzik dünyası için sosyal medyada düzenlenen 'meydan okuma / challenge' akımına dahil olarak Tarkan'a pas atsa da Megastar'dan ret yanıtı aldı. Daha sonra Gülşen'i akıma davet etti ancak Gülşen, Tilbe'ye henüz yanıt vermedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Google'dan 4 Mayıs Dünya Star Wars Günü'ne özel çalışma

    Google, 4 Mayıs Dünya Star Wars Günü'ne özel olarak hazırladığı filmlerden karakterleri arama sayfasına taşıdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    2021 MET Gala'nın ev sahipleri belli oldu

    Salgın nedeniyle geçen yıl iptal edilen ve bu yıl da eylül ayına ertelenen, moda dünyasının en büyük etkinliği MET Gala'ya, hangi ünlü isimlerin ev sahipliği yapacağı açıklandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Müzikseverlere ‘Evde Kal’ listesi

    Dijital müzik platformu fizy, tam kapanma sürecinde müzikseverlere özel ‘Evde Kal’ listesi hazırladı.  ‘Evde Kal Pop’ ‘Evde Kal Spor’ ve ‘Evde Kal Fresh’ olmak üzere üç liste kullanıcıların beğenisine sunuldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Vatikan Müzesi yeniden ziyarete açıldı

    Yeni tip corona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında üçüncü kez kapalı olan Vatikan Müzesi dün yeniden ziyarete açıldı. Müzeye ziyaretler rezervasyonla gerçekleştiriliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Kız Kulesi kültür ve sanat merkezi oluyor

    Kız Kulesi  Kültür ve Turizm Bakanlığı'na geçti. Restorasyon sürecine gireceği belirtilen Kız Kulesi'nin Galata Kulesi gibi bir kültür ve sanat merkezi haline getirileceği belirtildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Malatya mutfağı UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı'na katılmaya hazırlanıyor

    Malatya Büyükşehir Belediyesinin, kentin gastronomi alanında UNESCO'nun Yaratıcı Şehirler Ağı'na dahil edebilmesi için resmi başvuruda bulunduğu bildirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Angelina Jolie'nin Marvel süper kahramanı olduğu Eternals'tan ilk görüntüler

    Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden gibi yıldız oyuncuların Marvel süper kahramanlarına dönüştüğü Eternals filminden ilk görüntüler paylaşıldı. Nomadland filmiyle En İyi Yönetmen Oscarını kazanan Chloe Zhao imzalı filmden ilk görüntüler, Marvel Stüdyolarının eski ve yeni filmlerinden hazırladığı videosunda ortaya çıktı. Eternals, 5 Kasım 2021de vizyona girecek.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 24

    'Kilis zeytinyağı' coğrafi işaretle tescillendi

    Kilis mutfağının vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunan zeytinyağına coğrafi işaret tescil belgesi verildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Diyarbakır’dan 1. Kısa Film Festivali'ne tam destek

    Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle Diyarbakır Kültür Sanat ve Sinema Derneği tarafından 1-4 Haziran 2021 tarihlerinde düzenlenecek 1. Diyarbakır Kısa Film Festivali'ne kentten tam destek geldi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Konya'da ramazanın vazgeçilmez lezzeti: Tahinli pide

    Konya'ya özgü tahinli pide, ramazanda yoğun ilgi görüyor. 50 yıldır tahinli pide yaptıklarını belirten Fatih Yemenici, "Hem Konya’mızdan, hem de il dışından yoğun talep alıyoruz. Tahinli pide iftar sofralarının tatlısı, sahur sofralarının ise acıktırmayan ve susatmayan katığı olarak adlandırıyor'' dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Akrep 21. bölüm fotoğrafları

    Star’ın sevilen dizisi Akrep, perşembe günleri izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. İşte dizinin 21. yeni bölüm fotoğrafları ve yaşanacaklar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Akrep 21. yeni bölüm 2. fragmanı

    Star'ın sevilen dizisi Akrep'in 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Perihan, kızı Ferda'ya şirketin başına geçmesini teklif ediyor.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 29

    Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? (3 Mayıs 2021 ayrıntıları)

    Survivor'da dün akşam yarışmacılar sembol için bireysel olarak mücadele etti. Çeyrek final öncesinde avantajı kazanmak için sembolü isteyen yarışmacılar denge sınavı verdi. Survivor’da sembolü kimler kazandı? Performans oyunu ödülü neydi, kimler faydalandı? İşte 3 Mayıs Survivor’da yaşananlar ve haftanın diğer ayrıntıları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Günlük burç yorumları (4 Mayıs 2021)

    Astrolog Murat İpek'ten 4 Mayıs 2021; Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız