İki yıldızdan biri veda edecek!

Cristiano Ronaldo ve Gareth Bale, önümüzdeki sezon da Real Madrid forması giymeye devam edecek mi? ESPN'in iddiasına göre; iki yıldızdan biri sezon sonunda eflatun-beyazlı ekiple yollarını ayıracak.

Haberler Ntvspor 17.11.2015 - 15:19

Real Madrid'in yıldız futbolcuları Cristiano Ronaldo ve Gareth Bale ile ilgili ortaya atılan iddialara her gün bir yenisi ekleniyor. Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere dünyanın en çok takip edilen spor kanallarından ESPN'in iddiasına göre; Madrid ekibi, iki yıldızından birinden sezon sonunda vazgeçecek.

Manchester United'ın hem Ronaldo'ya hem de Bale'e ilgisi devam ediyor. Portekiz’li yıldızın ayrıca Paris Saint-Germain'in radarında olduğu ifade ediliyor. ESPN'in iddiasına göre; bir süredir takımdan ayrılmak istediği açıkça konuşulmaya başlayan Ronaldo ile taraftarla güven ilişkisi kuramayan Bale yol ayrımında. Ronaldo'nun teknik direktör Rafael Benitez'den de memnun olmadığı ifade ediliyor.

İddialar Ronaldo'nun Real Madrid başkanı Florentino Perez'e; "Bu teknik direktörle hiçbir şey kazanamayız" dediği yolunda.

Real Madrid yönetimi ise transfer iddialarıyla ilgili olarak şu ana kadar hiçbir resmi açıklama yapmadı. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız