Samsun'da kebapçıda patlama

Samsun'da kebap salonundaki fırında, gaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi. Patlamada yüzünde ve ellerinde ikinci derece yanık oluşan işletme sahibi ağır yaralandı.

Haberler DHA 21.06.2021 - 13:12

Samsun'da İlkadım ilçesi Şehitler Sokak'taki kebap salonuna giden işletme sahibi H.Ö.'nün açtığı doğalgaz ile çalışan fırında iddiaya göre gaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi.

Patlamanın ardından yükselen alevler, H.Ö.'ye sıçradı. Yüzünde ve ellerinde ikinci derece yanık oluşan işletme sahibi ağır yaralandı.

İtfaiye fırındaki alevleri söndürürken, sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini yaptığı H.Ö., Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak yanık servisinde tedaviye alındı.

Öte yandan H.Ö.'nün, geçen hafta aynı fırında doğalgaz kaynaklı oluşan patlamada alevler arasından kalmaktan son anda kurtulduğu öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız