Defne Samyeli kameramanın ayağını ezdi

Magazin muhabirlerinin sorularından kaçmak isteyen Defne Samyeli, aracıyla geri geri gitmek isteyince bir kameramanın ayağını ezdi.

Haberler 23.02.2020 - 17:20

Ünlü sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli önceki gece Nişantaşı’nda magazin muhabirleriyle karşılaşınca kaçmak isterken kazaya yol açtı. Hürriyet’in haberine göre, ayrıldığı sevgilisi Cem Yılmaz’la ilgili sorulardan kaçmak için gaza basan Defne Samyeli, trafiğin ileride tıkanmasıyla yeniden durmak zorunda kaldı.

Önündeki aracın yolu kapatmasından dolayı ilerleyemeyen ve panik yaşayan şarkıcı, geri gitmek için gaza basınca bir kameramanın ayağını ezdi. 6-7 saniye boyunca lastiğini kameramanın ayağından çekemeyen Samyeli, “Çok özür dilerim, bu şekilde olunca problem oluyor. Bir sorun varsa, hemen hastaneye gidelim” dedi. Daha fazla konuşmak istemeyen şarkıcı, muhabirlerden müsaade alarak evine gitti.

Ayağı ezilen ve hastaneye giden kameramanın, doku zedelenmesi yaşadığı öğrenildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız