Kanye West baldızlara nameler yazdı (XTCY)

Amerikalı rapçi Kanye West yeni albümünde; eşi Kim Kardashian’a ve kardeşlerine (baldız) fotoğraflı ve sözlü göndermede bulundu.

Haberler 31.08.2018 - 08:52

Yeni single’ı XTCY’yi çıkaran Kanye West, kapak fotoğrafı olarak karısı Kim Kardashian’ın kardeşleriyle çekilen bir karesinin, karikatürize edilmiş halini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde 21 yaşına giren Kylie Jenner’ın doğum günü partisinde çekilen karede, Khloe ve Kourtney Kardashian ile Kendall Jenner da bulunuyor. Şarkıcının parçasının sözleri de dikkat çekici:
“Hastalıklı fikirlerin mi var?/Bende onlardan çok/Seni paramparça eden baldızların mı var?/Bende dört tanesi var. Kahretsin, bunlar senin kardeşlerin/Bir yere kapatılman gerek/Ya da daha büyük bir küvet gerek.”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız