Menajerimi Ara'nın 23. yeni bölüm konuğu Gülben Ergen

Menajerimi Ara’nın gelecek hafta ekrana gelecek 23. bölümünün yıldız konuğu Gülben Ergen oluyor. Yeni şarkısı Seni Kırmışlar’ın tanıtım sürecinde yaşadığı yoğunluk için Ego Ajans’ın kapısını çalan Gülben Ergen, seyirciyi keyifli bir serüvenin içine sokacak.

Haberler 25.01.2021 - 07:42

Bugüne kadar ağırladığı yıldız isimlerle çok konuşulan Menajerimi Ara dizisinin yeni bölüm konuğu sürpriz bir isim oluyor. Bugüne kadar yer aldığı projelerle milyonların sevgisini kazanan ünlü sanatçı Gülben Ergen dizinin 23. bölümünde seyirciyle buluşuyor.

Gülben Ergen, çok yoğun bir dönemden geçerken bu süreci atlatmak için Ego Ajans menajerlerinden destek istiyor. Gülben Ergen ve menajerlerin gelecek haftaki mücadeleleri seyirciye eğlenceli anlar yaşatacak.

Menajerimi Ara’nın yönetmenliğini Ali Bilgin üstlenirken, senaryosunu Ekin Atalar kaleme alıyor. Dizinin yapımcılığını ise Ay Yapım üstleniyor.

Menajerimi Ara 23. yeni bölüm ön izleme sahnesi
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız