Magazin ve sanat turu (13 Kasım 2018)

13 Kasım 2018 'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 13.11.2018 - 17:21

  • 1

    ÜNLÜ MODEL KIYAFETİ NEDENİYLE MÜZEYE ALINMADI

    Fransa'nın ünlü Louvre Müzesi'ne alınmayan Avustralyalı model Newsha Syeh, kıyafeti yüzünden müzeye girişinin engellendiğini iddia etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    YILIN KADINLARI KIRMIZI HALIDA BULUŞTU

    Yılın ilham veren kadınlarının ödüllendirildiği Glamour Women of the Year ödül töreni dğn ABD'de gerçekleştirildi. Kadın sorunlarının konuşulduğu bir zirvenin ardından yapılan ödül töreninde oyuncu Viola Davis, model Chrissy Teigen, Suudi aktivist Manal al-Sharif, şarkıcı Janelle Monáe, izci Betty Reid Soskin, ABD Senatörü Kamala Harris ödüllendirildi. Gecede ödül kazananlar kadar ünlü konukların kırmızı halıdaki şıklığı da konuşuldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    BEBEĞİNİN PLASENTASINI İÇTİĞİNİ İTİRAF ETTİ

    Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Hilary Duff, yeni doğan bebeğinin plasentasını yaptığı içeceğe katıp içtiğini söyledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    STAN LEE'NİN UNUTULMAZ FİLMLERİ

    Ölümsüz süper kahramanların yaratıcısı Stan Lee, 95 yaşında hayata veda etti. Spider Man, Fantastik Dörtlü, X-Men, Daredevil, Hulk ve Iron Man gibi dünyaca ünlü karakterleri yaratan Lee için fantastik dünyanın büyücüsü de denebilir. İşte o filmlerden kısa bir bölüm...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    CEM YILMAZ 3. YENİ FİLMİ EMANET’İN KADROSUNU AÇIKLADI

    Cem Yılmaz 3. yeni filmi Emanet'in çekimlerine başladı. Yılmaz projenin oyuncu kadrosunu da duyurdu. İşte detaylar ve rol alacak oyuncular...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    KIM KARDASHIAN: KOCAM ZENGİN GİBİ KOKUYOR

    Kim Kardashian, rap şarkıcısı eşi Kanye West’in kokusunu“Zengin gibi” şeklinde tarif etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    KRALİYET AİLESİ'NDE BEKLENMEDİK OLAY

    İngiliz Prensi Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle'ın 16 gün süren Kraliyet protokollerini yerle bir ettikleri Avustralya, Fiji, Tonga ve Yeni Zelanda ziyaretler sonrası şaşırtan bir istifa haberi geldi. Markle’ın asistanı saraydan ayrıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 8

    MÜSLÜM, AYLA'YI GEÇEBİLECEK Mİ? (GİŞE RAKAMLARI)

    Müslüm filmi, gişe rekorlarını sağlam temellere dayandığını vizyondaki üçüncü hafta sonunda da gösterdi. Yaklaşık 645 bin seyirciyle ilk hafta sonundaki performansının hala üzerinde seyreden film, üçüncü hafta sonunda 600 bin seyircinin üzerine çıkmayı başaran dördüncü yapım oldu. Sadece 17 günde 3 milyon 423 bin seyirci tarafından izlenen Müslüm'ün 6 milyon seyirci barajını geçmesi bekleniyor. Müslüm'ün, geçen yıl aynı yapımcının elinden çıkan ve toplamda 5,5 milyonun üzerinde seyirci çeken Ayla'yı geride bırakması öngörülüyor. İşte Box Office Türkiye 9-11 Kasım gişe rakamları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    RIHANNA, VICTORIA'S SECRET'IN YARATICISINA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

    Eylülde gerçekleştirdiği iç çamaşırı defilesinde büyük beden modellere de yer veren Rihanna, Victoria’s Secret yaratıcı yönetmeninin trans ve büyük beden modeller için yaptığı yorum sonrası özür dilemesine rağmen markaya ateş püskürdü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    49. YAŞINA ÖZEL GERARD BUTLER

    Hukuk okurken bir rock grubunun vokalliğini yapan, avukatlık yaparken ise Tomorrow Never Dies filmi ile sinema kariyerine başlayan Gerard Butler 2004'de The Phantom Of The Opera filmi ile dikkatleri çekti. 2007'de Kral Leonidas rolünü üstlendiği 300 Spartalı (300) filmiyle kariyerinde zirveye ulaşan İskoç oyuncu bugün (13 Kasım) yeni yaşını kutluyor. İşte 49. yaşına özel dünden bugüne Gerard Butler filmleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    KİM MİLYONER OLMAK İSTER'E DAMGA VURAN MATEMATİK SORUSU

    Kenan Işık'ın sunumuyla başlayan daha sonra Selçuk Yöntem'le devam eden ve son olarak Murat Yıldırım'ın bayrağı devraldığı 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışması ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Son bölümde çıkan matematik sorusu yarışmacıyı da yanıltarak sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi. İşte 'Bir çikolata ve bir sakızın toplam fiyatının 11 lira olduğu markette çikolata sakızdan 10 lira daha pahalıysa sakızın fiyatı nedir?' sorusunun yanıtı, yarışmacının cevabı ve Murat Yıldırım'ın soruya yorumu...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    MICHELLE OBAMA'DAN MELANIA TRUMP İTİRAFI

    ABD’nin önceki First Lady’si Michelle Obama, Laura Bush’un kitabından bir sayfa ayırıp Melania Trump’a tavsiyede bulunmak için ulaştığını ancak Trump’ın kendisine yanıt vermediği itirafında bulundu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    ÇAĞATAY ULUSOY'UN NETFLİX DİZİSİ MUHAFIZ'IN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

    Çağatay Ulusoy'un başrolde yer aldığı, Netflix'in ilk Türk dizisi Muhafız'ın (The Protector) yeni kareleri ve fragmanının geçtiğimiz haftalarda görücüye çıkmasının ardından yayın tarihi de belli oldu. Dizi 14 Aralık 2018'de izleyiciyle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    STAN LEE HAYATINI KAYBETTİ

    Spider Man, Fantastik Dörtlü, X-Men, Daredevil, Hulk ve Iron Man gibi dünyaca ünlü karakterleri yaratan, Marvel’ın efsane ismi kabul edilen Stan Lee 95 yaşında hayatını kaybetti.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    "SORALLAR OLARAK SEKTÖRÜ ELE GEÇİRECEĞİZ"

    Diriliş Ertuğrul dizisiyle ekranlara dönen Hande Soral, kardeşi Bensu Soral'ı başlarda oyuncu olmak istemediğini dile getirdi. Abla Soral kardeşi Bedirhan, Bensu ve kendisinin oyuncu olmasıyla ilgili, "Sorallar olarak böyle böyle sektörü ele geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    ARIANA GRANDE YENİ ŞARKISIYLA REKOR KIRDI

    Ünlü şarkıcı Ariana Grande, Thank u, Next adlı single’ı çıkar çıkmaz Billboard Hot 100 listesinde ilk kez bir numara yükselerek Adele'in rekorunu kırdı. Grande ayrıca Spotify’da dinlenme rakamıyla da en çok dinlenen kadın şarkıcı unvanını da aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    YEŞİLÇAM GÜZELİ SERPİL ÖRÜMCER: SANATÇI DA OLSAM ÇALIŞMANIN AYIBI YOK

    1970’li yılların ünlü sanatçısı Serpil Örümcer, şimdilerde Avcılar’da bir pazar tezgahında çalışarak hayatını devam ettiriyor. Sanat dünyasının vefasız olduğunu söyleyen Örümcer, "Ben sanatçı da olsam ne olursam olayım ama çalışmanın ayıbı yok. Eş dost bana sahip çıktılar, yardımcı oluyorlar Allah razı olsun kendilerinden" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    CRISTIANO RONALDO'DAN KIZINA DOĞUM GÜNÜ MESAJI

    Juventus formasıyla Serie A'da çıktığı son 9 maçın tamamında skora doğrudan katkı sağlayan ve perfonmansıyla konuşulmaya devam eden Cristiano Ronaldo, kızının doğumu gününü sosyal medyadan kutladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY'DAN EUROVİSİON AÇIKLAMASI

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 'daha adil bir sistem' olması halinde TRT'nin Eurovision Şarkı Yarışması'na tekrar katılabileceğini belirtti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    KRALİYET TABUSUNU YIKMAK İÇİN PRENSES'TEN İZİN ALDI

    Prenses Eugenie’in düğününde frak giyerek kraliyet düğünü tabusunu yıkan Cara Delevingne, kıyafetini giymeden önce Prenses Eugenie’den izin istediğini söyledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    YENİ DİZİ KARDEŞ ÇOCUKLARI'NIN OYUNCU KADROSU AÇIKLANDI

    Star TV'nin yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturduğu yeni dizisi Kardeş Çocukları’nın oyuncu kadrosu açıklandı. İşte oyuncular, konusu ve diğer detaylar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    THE WINDS OF WINTER NEDEN GECİKTİ?

    George R.R. Martin, Game of Thrones serisinin son romanı The Winds of Winter'ın 7 yıldır okurlarıyla buluşmamasının nedeni hakkında konuştu.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 23

    POYRAZ KARAYEL'İN AYŞEGÜL'Ü İLE LEYLA İLE MECNUN'UN İSMAİL ABİ'SİNDEN YENİ PROJE

    Son olarak Poyraz Karayel’de Ayşegül karakterine hayat veren Burçin Terzioğlu ile Leyla ile Mecnun'un İsmail Abi'si yeni bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İkiliye Birkan Sokullu ve Melisa Şenolsun gibi isimler eşlik edecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    RYAN REYNOLDS’IN SESİYLE DETECTIVE PIKACHU

    Ryan Reynolds’ın sevimli Pokémon Pikachu’ya sesiyle hayat verdiği Detective Pikachu’dan ilk fragman yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    DOWN SENDROMLU ATLET MERVE UZUN: EN BÜYÜK HAYALİM ŞARKICI EDİS İLE TANIŞMAK

    Dünya Down Sendromlular Atletizm Şampiyonası'nda uzun atlamada bronz madalya kazanan Merve Uzun, en büyük hayalinin şarkıcı Edis ile tanışmak olduğunu söyledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    KLASİK SANATLA POPÜLER KÜLTÜRÜN EĞLENCELİ BİRLEŞİMİ

    Photoshop’la resim sanatının birleşiminden harikalar yaratan Kıbrıslı görsel tasarımcı, dünyaca ünlü klasik resimleri günlük hayatın içindeki sıradan insanlarla harmanlayarak ortaya eğlenceli tablolar çıkarıyor. İşte Hayatininevreni adlı Instagram kullanıcı adıyla yayınlanan eğlenceli tablolardan örnekler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    "NURİ BİLGE CEYLAN ÇOK BÜYÜK VE İYİ BİR SİNEMACI"

    Kazak yönetmen Ardak Amirkulov, uluslararası alanda büyük başarılara imza atan senarist ve yönetmen Nuri Bilge Ceylan'a hayranlığını dile getirdi.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 28

    ARKEOLOJİK KAZIDA 7 BİN 500 YILLIK 'AYAK İZLERİ' BULUNDU

    Bursa'daki Aktopraklık Höyüğü'nde devam eden arkeolojik kazıda, yaklaşık 7 bin 500 yıl öncesinde yaşayan bir insana ait 42-43 numara ayak izine rastlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 29

    APPLE’IN TASARIMCISINDAN 250 BİN DOLARLIK ELMAS YÜZÜK

    Apple’ın şef tasarımcısı Jony Ive, Apple ürünlerini saran materyallerden bir elmas yüzük tasarladı. Açık artırmaya çıkarlacak yüzüğün fiyatının 250 bin dolara kadar çıkması bekleniyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 30

    SİNEM O SES ALMANYA'YA DAMGA VURDU

    Almanya'da yayınlanan The Voice of Germany (O Ses Almanya) yarışmasına katılan Sinem Uraz, söylediği 'İsyan' şarkıyla herkesin beğenisini kazandı. Tüm jüri üyelerini döndürmeyi başaran Uraz, ayakta alkışlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 31

    YANGINDAN KURTARILAN HAYVANLAR İÇİN 100 BİN DOLAR BAĞIŞLADI

    Hayvansever oyuncu Sandra Bullock, büyük California yangınında zarar gören hayvanların korunması için 100 bin dolarlık bağışta bulundu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 32

    MÜZE OLUYOR

    Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, İstanbul'ın işgali sırasında, İngiliz donanması için "Geldikleri gibi giderler" sözü, o döneme ilişkin tarihe altın harflarle yazılan sözlerden biri. Atatürk o sözü, Kartal İstimbotu'nun güvertesinde söylemişti. Tarihi İstimbot restore edildi ve Deniz Kuvvetleri'ne törenle teslim ediliyor. NTV ekibinden Korhan Varol canlı yayında törenden notları aktardı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 33

    ÜLFET İLE BORANLAR'IN ARASI DÜZELİYOR MU?

    Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 62. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 34

    KARDASHIANLAR CALIFORNIA'YA DİKKAT ÇEKTİ

    Bu defa ne bir reklam kampanyası ne de güzellik ürünü için bir aradalar: Kardashianlar güçlerini bu sefer 1 haftadır California'da söndürülemeyen yangın felaketi yüzünden hayatını ve evini kaybedenler için birleştirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 35

    DEADPOOL 2'NİN 13 YAŞ VERSİYONU ONCE UPON A DEADPOOL’UN AFİŞİ YAYINLANDI

    Deadpool 2'nin 13 yaş versiyonu, Once Upon A Deadpool filminin afişi yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız