Magazin ve sanat turu (14 Haziran 2018)

14 Haziran 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 14.06.2018 - 16:57 Son Güncelleme : 14.06.2018 - 17:53

  • 1

    DÜNYA KUPASI GÜZELİ SEÇİLDİ

    Rusya’da başlayacak FIFA Dünya Kupası öncesi Almanya’nın en büyük eğlence parkı ‘Avrupa Park’ta turnuvanın kraliçesi ‘Miss WM 2018’ (Miss Dünya Kupası 2018) seçildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    MAHKEME BELGELERİ SIZDIRILDI: ANGELINA JOLIE'YE HAKİMDEN ÖNEMLİ UYARI

    Angelina Jolie ve Brad Pitt’in 2016’dan bu yana süren boşanma davasına ait önemli belgeler basına sızdırıldı. Buna göre Jolie, karşılıklı anlaşmayla kazandığı altı çocuğunun velayetini kaybedebilir.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    BİRCE AKALAY TATİLDE KÜREK ÇEKTİ

    Birce Akalay tatil sezonunu açtı. Sevgilisi Can Tunalı’yla Bodrum’a giden ünlü oyuncu, önceki gün Gümüşlük’te plajda görüntülendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    RIHANNA'NIN DEKOLTESİYLE İMTİHANI

    Rol aldığı Ocean’s 8 filminin galasına giydiği kıyafet, Rihanna’ya zor anlar yaşattı. Sağ göğsüne ağırlık veren dekoltesi nedeniyle ünlü şarkıcı kazaya yol açmamak için sürekli elbisesini düzeltmek zorunda kaldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    FATMA GİRİK, TALAT BULUT YORUMUNDAN DOLAYI TEPKİ ALINCA KENDİNİ SAVUNDU

    Fatma Girik, sette taciz iddialarıyla gündeme gelen oyuncu Talat Bulut’u savununca tepkiyle karşılaşmıştı. Ünlü oyuncu kendini savundu: Umarım adalet haklıdan yana olur.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    SOKAKLAR SANATLA GÜZELLEŞİYOR

    ABD’li sokak ressamı Tom Bob, sokakları tuval olarak kullanıyor. Sokakların en kirli, en çirkin görünen yerlerini yaratıcı şekilde resmederek güzelleştiriyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    SURVIVOR'DA FİNALE SAYILI GÜNLER KALA BİR İSİM DAHA ELENDİ

    "Survivor son bölümde kim elendi?" sorusu yanıt buldu. 17. haftanın ikinci eleme konseyinde Merve, Hakan ve Sema'dan en az SMS oyunu alan Merve Survivor'a veda etti. Ayrıca son bölümde oynanan anlat bakalım oyunu ise Ünlüler'in oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    ÜNLÜLERDEN SANDIĞA ÇAĞRI

    Aralarında Tilbe Saran, Gülriz Sururi, Ayşen Gruda, Berna Laçin, Mert Fırat ve Fırat Danış’ın da yer aldığı birçok oyuncu, 24 Haziran seçimleri için kamera karşısına geçerek seçmenlere oy kullanma ve müşahit olma çağrısı yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    ROBBIE WILLIAMS VE TÜRK EŞİ JÜRİ ÜYESİ OLUYOR

    Türkiye’deki ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasının İngiliz versiyonu olan 'X-Factor’ün yeni jüri üyeleri Robbie Williams ve Türk eşi Ayda Field olacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    NETFLIX'İN İLK TÜRK DİZİSİNE KATILAN BURÇİN TERZİOĞLU'NUN ROLÜ BELLİ OLDU

    Çağatay Ulusoy'un başrolde yer aldığı Netflix'in ilk Türk dizisi The Protector'un (Muhafız) ikinci sezonunda Burçin Terzioğlu da rol alacak. Terzioğlu'nun canlandıracağı karakter belli oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    EMRE ALTUĞ YILIN ÜNLÜ BABASI SEÇİLDİ

    Babalar Günü’ne özel olarak hazırlanan ‘yılın ünlü babası’ anketinin sonuçları açıklandı. Binlerce kişi tarafından oylanan 4 aday arasında Emre Altuğ, en çok oyu aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    THE SHINING'İN DEVAM FİLMİ DOCTOR SLEEP'İN BAŞROLÜ BELLİ OLDU

    Stanley Kubrick imzalı 1980 yapımı kült korku filmi Cinnet’in (The Shining) devam filmi olan Doctor Sleep’in başrol oyuncusu belli oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    AŞKLARI BİR MAĞAZADA BAŞLADI

    Model Georgina Rodriguez, 2018 Dünya Kupası'nda Portekiz Milli Takımı'nın en önemli gücü olacak Cristiano Ronaldo ile İngilizce öğrenmek için gittiği İngiltere'de çalıştığı mağazanın etkinliğinde üç yıl önce tanıştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    O ŞİMDİ BİR PRENS (ONU TANIDINIZ MI?)

    Her ne kadar kameraların önünde çalışılmış pozlarıyla görsek de İngiliz kraliyet üyeleri de insan! İşte saraylıların, sarayın dışındaki doğal halleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    TARKAN BEBEK HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

    Eşi Pınar Tevetoğlu hamile olan Tarkan, Tarabya'daki villasında eşyaları depoya kaldırtıp bebek odası için kolları hazırlıklara başladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    BABAMIN CEKETİ FİLMİNİN ÇEKİMLERİ BAŞLADI

    Yönetmenliğini Müfit Can Saçıntı'nın yaptığı, oyuncuları arasında Ayşen Gruda, Suat Sungur ve Yalçın Menteş gibi usta isimlerin de yer aldığı aile komedisinin çekimleri 4 hafta sürecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    MUSTAFA SANDAL: VİTESİ 5'E TAKTIM GELİYORUM

    Yeni şarkısı ve klibiyle çıkış yapmaya hazırlanan Mustafa Sandal, “Vitesi 5'e taktım geliyorum” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    LONDRA'DA FRIDA KAHLO SERGİSİ

    Meksikalı dünyaca ünlü ressam Frida Kahlo'nun kişisel eşyaları ve tabloları Londra'da sergiye çıkıyor. Ziyarete açılacaklar arasında Kahlo'nun makyaj eşyaları ve kıyafetleri de var. Sergi, kasım ayına kadar açık kalacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    TARİHİ SEMTTE ÇAMAŞIR İPLERİ ARASINDA SIRADIŞI GÖSTERİ

    Dünyanın en iyi slackline (ip üstünde gösteri) sporcularından Alex Mason, İstanbul’un tarihi semti Fatih’te nefes kesen bir gösteriye imza attı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    PİNHANİ VE MELİS DANİŞMEND DÜET YAPTI

    Pinhani grubu, Peki Madem adlı şarkısını Melis Danişmend'le birlikte seslendirdi. Şarkıya bir de klip çektiler.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    OYUNCU ELİF ATAKAN EVLENDİ

    Suskunlar, Her Sevda Bir Veda, Muhteşem Yüzyıl, Bu Şehir Arkandan Gelecek gibi dizilerde aldığı rollerle tanınan oyuncu Elif Atakan, Mustafa Cem Kandemir ile evlendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız