Magazin ve sanat turu (16 Temmuz 2020)  

16 Temmuz 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 16.07.2020 - 17:22 Son Güncelleme : 16.07.2020 - 17:52

  • 1

    Meghan Markle: İşin en zor kısmı adaleti kovalamak

    Meghan Markle bu kez tüm genç kadınları dünyadaki eşitsizliklerle mücadele etmeye davet eden Girl Up Liderlik Zirvesi’nde bir konuşma gerçekleştirdi. Markle, “İçgüdüleriniz size neyin doğru neyin yanlış olduğunu söyleyecektir; neyin adil olduğunu ve neyin olmadığını… İşin en zor kısmı ise adaleti kovalamak" diye konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    AçıkhavADA Sinema Büyükada’da başlıyor

    Selvi Boylum Al Yazmalım’dan Tosun Paşa’ya Fight Club’dan Parasite’a kadar iz bırakan filmleri izleyiciyle buluşturacak AçıkhavADA Sinema, 16 Temmuz (Bu akşam) Büyükada’da başlıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    Telluride Film Festivali ilk kez iptal edildi

    Telluride Film Festivali'nin 2020 organizasyonu pandemi nedeniyle iptal edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    Robocop'un yıldızı Galyn Gorg hayatını kaybetti

    Bir süredir kanserle mücadele eden Robocop'un yıldızı Galyn Gorg, hayata veda etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    Avengers hayranı 6 yaşındaki çocuk sosyal medyanın yeni kahramanı oldu

    ABD’de küçük kız kardeşini köpek saldırısından kurtarmak için araya giren ve yüzüne 90'dan fazla dikiş atılan altı yaşındaki Bridger Walker sosyal medyanın yeni kahramanı oldu. “Biri ölecekse, bu ben olmalıyım diye düşündüm” diyen küçük çocuğa Avengers yıldızları, Anne Hathaway, Cris Evans, Hugh Jackman, Tom Holland ve Mark Ruffalo’dan destek mesajları yağdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6

    Jim Carrey'nin projesine iptal kararı

    Jim Carrey'in oynadığı Kidding, ikinci sezon sonunda Showtime tarafından iptal edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    Beren Saat, Kenan Doğulu ile evliliği hakkında konuştu: Her şey bitti derken şaşırtacak bir yere geldik

    Uzun bir süredir şarkıcı Kenan Doğulu ile boşanacakları iddiaları ve bu konuda yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen oyuncu Beren Saat, evliliği hakkında konuştu. Saat, "Biz ayrı bir süreç geçirdikten sonra pandemi dönemini beraber yaşadık. Müzik yapmaya başladık. Başka türlü bir yere geldi ilişkimiz. Başka bir level’ındayız aşkın. Her şey bitti dendiği yerden sonra başta beni şaşırtacak bir yere geldi. Çünkü bir müzisyen olarak Kenan’ı tanımaya başladım" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 8

    Amcasının kitabını yazan Mary Trump'tan amcası Donald Trump’a çağrı

    Psikolog Mary Trump, amcası Donald Trump hakkındaki yeni kitabı üzerindeki yayın yasağının kalkmasının ardından konuştu. Kitabında Trump'ın tüm dünyayı sarsan icraatlarını bozuk aile işleyişine inerek açıklayan yeğen, bu kez amcasına istifa çağrısı yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9

    Deniz Bulutsuz'un çıplak ayakla kaçışı dava dosyasında (Ozan Güven'e 13.5 yıl hapis istemi

    Ünlü oyuncu Ozan Güven hakkında, 13.5 yıla kadar hapis istemiyle açılan dava dosyasına, Deniz Bulutsuz'un olay gecesi çıplak ayakla Ozan Güven'in evinden kaçış görüntüleri de girdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    İyi Günde Kötü Günde dizisi oyuncuları okuma provasında

    Star’da yayınlanacak olan yeni dizi İyi Günde Kötü Günde, çok yakında seyircisi ile buluşacak. Yapımına O3 Medya’nın imza attığı ve başrollerinde; Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in yer aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisinin tam kadro fotoğrafı okuma provasından paylaşıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    Diyarbakır karpuzunda 2 kat artış

    Geçmişte ağırlığı nedeniyle develerle taşınıp kılıçlarla kesilen, Dicle Nehri kenarında güvercin gübresiyle yetiştirilen ve coğrafi işaret belgesiyle tescillenen Diyarbakır Karpuzu'nda hasat başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    Cedi Osman ile Ebru Şahin ilk kez el ele

    Cedi Osman ile Ebru Şahin, ilk kez el ele görüntülendi. Geçtiğimiz akşam bir gece kulübünde geç saatlere kadar eğlenen çift objektiflere yakalandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Bu hafta 3 yerli film yeniden vizyonda

    Dram türündeki "Nuh Tepesi", komedi filmi "Zengo" ve korku türündeki "Araf 4: Meryem" ikinci kez izleyici ile buluşacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    En iyi Aamir Khan filmleri

    Hint Sineması’nın yıldız ismi Aamir Khan’ ın yeni filmi Lal Singh Chaddha, vizyona girmek için gün sayıyor. Bollywood tarihinin en iyi filmlerine imza atan Khan’ın yeni filminin Hint sinemasına damga vurması bekleniyor. Dram ve komedi türünde olacak olan filmin, 1994 Amerikan yapımı Forrest Gump filminin bir Bollywood uyarlaması olması bekleniyor. İşte Aamir Khan’nın yeni filmi izleyiciyle buluşmadan önce , IMDb puan sırasına göre Hintli aktörün filmleri.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    Acun Ilıcalı'dan Survivor'dan 'sahte belge' açıklaması

    Survivor 2020 yarışmasında Cemal Can Canseven şampiyon oldu. Sosyal medyada ortaya atılan sahte bir belgede Barış Murat Yağcı'nın oylarının Cemal Can'dan daha fazla olduğu iddia edildi. Sahte noter belgesinin ortaya çıkmasının ardından Acun Ilıcalı'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    Kanye West ABD Başkanlığı'ndan çekildi

    ABD'li rapçi Kanye West'in kampanya ekibinden bir üye, West'in ABD Başkan adayı olarak yarışacağını açıklamasından 2 hafta sonra çekilme kararı aldığını açıkladı. West'in ABD Başkanlığı'na adaylık macerası 11 gün sürdü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Charlize Theron: Benim tercihim cevizli baklava

    Son filmindeki bir sahnede 'baklava gurme'si' olarak hareket eden ve kendisine sunulan baklavanın nerede yapıldığına ilişkin tahminde bulunan Charlize Theron, baklava konusunda tartışmalı konuya da değindi. Filmdeki repliğin ardından sosyal medya paylaşımlarında da baklavaya övgüler düzen Theron, son açıklamasında tercihinin cevizli baklavadan yana olduğunu söyledi. Gerçek baklavanın fıstıklı mı ya da cevizli mi olup olmayacağı konusu uzun yıllardır tadım uzmanları ve işin ustaları tarafından tartışılır.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız