Magazin ve sanat turu (8 Mart 2021)

8 Mart 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 08.03.2021 - 17:05

  • 1

    Yıldız futbolcu Jack Grealish'in Natalia Zoppa'ya mesajını yakalayan sevgilisi Hass Saleh: Bugün daha garip olamazdı

    Premier Lig ekibi West Ham'ın yıldızı Jack Grealish'in sosyal medyadan fenomen Natalia Zoppa'ya attığı mesajı sevgilisi Hass Saleh gördü. Olayın arından açıklama yapan Saleh "Bugün daha garip olamazdı. Premier Lig'in en iyi futbolcusu benim sevgilimle yazışmaya çalıştı" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Meghan Markle 'ten renginin koyu olacağı' endişesi ile oğlu Archie'ye 'prens' unvanının verilmediğini açıkladı

    Meghan Markle ve Prens Harry, Amerikalı ünlü televizyoncu Oprah Winfrey'in günlerdir tanıtımlarıyla bile ses getiren özel programına konuk oldu. CBS televizyonunda yayımlanan şovda Markle, oğluna 'ten renginin koyu olacağı' endişesi ile prens unvanı verilmediği, beş aylık hamileyken intihar girişiminde bulunduğu, Kate Middleton'ın kendisini ağlattığı gibi pek çok dikkat çekici açıklama yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Hastaneden Rasim Öztekin açıklaması: Hayati tehlikesi bulunuyor

    Kalp krizi geçiren tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin'in sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü İstanbul Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Cevdet Uğur Koçoğulları açıklama yaptı. Prof. Dr. Koçoğulları, "Ekmo cihazı eşliğinde hastayı koronel anjiyografi ünitemize aldık. Koronel anjiyografi ünitesinde tıkanmış olan damarına da stent uygulaması yapıldı. Hasta bu haliyle yoğun bakıma alındı. Yoğun bakımda şu an ekmo cihazı, intraortik balon desteğiyle entübe olarak takip edilmekte. Hastanın hayati tehlikesi bulunmakta ve durumu ciddiyetini korumaktadır” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Melania Trump boşanma iddiaları sonrası sessizliğini bozdu

    Donald Trump ile Melania Trump'ın evlilik hayatı, dünyanın ilgisini çekmeye devam ediyor. En iyi arkadaşının ihanetine uğrayan ve haklarında "ayrı yataklarda yattıkları" bile iddia edilen ilişkisiyle ilgili Melania Trump, sonunda ABD basınına patladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Sanatçılardan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları

    Ünlü isimler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel duygu ve düşüncelerini ifade ediyor. İşte ünlülerin 8 Mart mesajları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Özdemir Erdoğan'dan yeni çıkış: Eğer Zeki Müren kötü örnek olmadıysa LGBT’ler nereden çıktı?

    Daha önce Zeki Müren için "Onu izleyen küçük erkek çocukları travmalar yaşadı” iddiasında bulunan Özdemir Erdoğan, iddiasının arkasında olduğunu söyleyerek, "Eğer Zeki Müren kötü örnek olmadıysa LGBT’ler nereden çıktı?" çıkışını yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Grammy Ödülleri 2021'de sahne alacak isimler

    Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy Ödülleri 14 Mart'ta verilecek. Seyirci alınmayacak olan etkinlikte birçok yıldız isim sahne alacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Mozart’ın Kadınları konseri YouTube'da

    Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yine farklı bir yaklaşımla kutluyor. İki konserden oluşan programın ilki olan, “Mozart’ın Kadınları” 7 Mart Pazar akşamı ilk gösterimini yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    İngiltere Başbakanı Boris Johnson’a Adana'dan kebap daveti

    Corona virüse yakalandıktan sonra kilo kaybı yaşayan, yemek alışkanlığını değiştirdiğini belirterek, en sağlıklı yiyeceğin kebap olduğunu ifade eden İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a Adana'dan davet geldi. Adanalı kebap ustası Yaşar Aydın, "Dünyada kebabın başkenti Adana. Kendisini buraya bekliyoruz. Asıl sağlıklı kebap nerede yeniliyormuş görsün" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Tom Cruise'dan sağlık çalışanlarına gizli teşekkür ziyareti

    Çekimleri daha önce salgın nedeniyle duran Görevimiz Görevimiz Tehlike 7 (Mission: Impossible 7) filminin setine İngiltere'de devam eden, birkaç ay önce Covid -19 kurallarına uymayan set çalışanlarına bağırdığını gösteren ses kaydı basına sızan Tom Cruise, bu kez sağlık çalışanlarına yaptığı sürpriz teşekkür ziyaretiyle gündemde.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un eski eşi McKenzie Scott, fen bilgisi öğretmeniyle evlendi

    Dünyanın en zengin üçüncü kadını MacKenzie Scott, Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'tan boşandıktan iki yıl sonra, çocuklarının okulunda çalışan fen bilgisi öğretmeni Dan Jewett ile evlendi. Servetinin 4 milyar dolardan fazlasını bağışlayan Scott’un yeni evliliği ile ilgili açıklama yapan Bezos yaptığı açıklamada, "Dan harika bir adam ve ikisi için de mutlu ve heyecanlıyım" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Thor: Love & Thunder'dan yeni set görüntüleri

    Chris Hemsworth ile Natalie Portman'ın başrolleri paylaştığı yeni Thor filmi Thor: Love Thunder'ın yeni set görüntüleri, Natalie Portman'ın Jane Foster olarak dönüşünün epey yankı uyandıracağına işaret ediyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Yazar Selim İleri hastaneye kaldırıldı

    Türk edebiyatının usta isimlerinden Selim İleri (71) beyin embolisi kaynaklı bir rahatsızlık geçirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    2021 Critics Choice Ödülleri sahiplerini buldu

    Altın Küre'den sonra Critics Choice Ödülleri'nde de en iyiler belirlendi. Eleştirmenler sinemanın en iyilerini belirledi. Tören ağırlıklı olarak online bağlantılar aracılığıyla yapıldı, ünlüler törene evden katıldı. İşte 2021 Critics Choice Ödülleri'ni kazananlar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Güçlü kadınların merkeze alındığı dizi ve filmler (8 Mart Dünya Kadınlar Günü)

    8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde IMDb'nin listelediği güçlü kadınların merkeze alındığı dizi ve filmlere gözatın... İşte izleme listesine ekleyecebileceğiniz filmler....

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Opera sanatçısı Hakan Aysev kadın şarkılarını albümde buluşturacak

    Hakan Aysev, sosyal sorumluluk projesi olarak gerçekleştirmeyi arzuladığı "kadın şarkıları" albümü ile kadınların sorunlarına ilişkin farkındalık yaratmak istiyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    27. Saraybosna Film Festivali'nin onur ödülü Wim Wenders'e verilecek

    Bosna Hersek'te bu yıl 27'ncisi düzenlenecek Saraybosna Film Festivali'nde (SFF) onur ödülünün sahibi Alman yönetmen Wim Wenders olacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Antalya kıyılarında 3 yılda 125 batık bulundu

    Son 3 yılda Antalya kıyılarında yürütülen arkeolojik su altı araştırmalarında 125 batığa ulaşıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Bizimkiler dizisinin Kapıcı Cafer'i Ercan Yazgan anılıyor

    Canlandırdığı, "Şoför İsmet" ve "Kapıcı Cafer" karakterleriyle Türk izleyicisinin beğenisini kazanan Necip Ercan Yazgan, vefatının üçüncü yılında anılıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Jake Gyllenhaal aksiyon filmi Ambulance'ın setinde

    Ünlü aktör Jake Gyllenhaal, yeni aksiyon filmi Ambulance'ın setinde görüntülendi. Kamera arkası fotoğraflarında Gyllenhaal, ambulanstan helikoperi vurmaya çalışırken görüldü. Ünlü oyuncu gibi set hali objektiflere yansıyan başka ünlüler de var. İşte ünlü oyuncuların set halleri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Ordu tostuna coğrafi işaret başvurusu

    Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu tostunun coğrafi işaret alabilmesi için Türk Patent ve Marka Kurumuna başvurdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22
  • 23

    Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? (7 Mart 2021 ayrıntıları)

    Survivor'da dün akşam dokunulmazlık oyunu sonrası bir eleme adayı daha belli oldu. Peki 7 Mart 2021 tarihli Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu? Önceki günden beri yaşanan gerginlik yeni konseyde de devam etti. İşte Survivor son bölüm ve bu hafta yaşananlardan ayrıntılar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Günlük burç yorumları (8 Mart 2021)

    Astrolog Murat İpek'ten 8 Mart 2021; Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız