Survivor'da final öncesi son ödül oyununu kim kazandı? (Survivor Türkiye Yunanistan detayları)

Survivor'da final öncesi son ödül oyunu kim kazandı? sorusunun cevabı belli oldu. Survivor Türkiye Yunanistan'ın dün yayınlanan bölümünde hem büyük ödül oyununu hem de mini oyunu kazanan beyaz takım oldu. Survivor finaline Türk yarışmacılardan Seda, Emre, Yusuf ve Okay, Yunan yarışmacılardan ise Dalaka, Dimitra, Nikos ve Afroditi katılacak.

Haberler 29.06.2019 - 16:24

Survivor Türkiye Yunanistan'ın dün yayınlanan 107. bölümde takımlar mini oyunda karşı karşıya geldi. Eğlenceli geçen mücadelenin sonunda Yusuf ve Seda karşı karışya geldi. Seda'nın galip gelmesiyle oyunu 7-5 beyaz takım kazandı. 

SON ÖDÜL OYUNU

Survivor'da büyük final öncesi Punta Cana'da veda yemeği ödül oyunu heyecanı vardı. Siyah ve beyaz takım yarışmacıları son büyük ödülü kazanabilmek için mücadele etti.

FİNAL ÖNCESİ MOROL

Survivor'da final öncesi ödül oyununu 10'a 7 beyaz takım kazandı. Beyaz takım yarışmacıları Punta Cana'da bir vinçle havaya kaldırılan platformda, yerden metrelerce yüksekte yemek yedi. İlginç yemek ödülüyle yarışmacılar finaller öncesinde moral depoladı.

SURVIVOR 2019 FİNALİSTLERİ KİMLER?

Survivor'da finale kalan yarışmacılar da belli oldu. Türk yarışmacılardan Seda, Emre, Yusuf ve Okay finale kalan dört yarışmacı oldu. Yunan yarışmacılardan ise Dalaka, DimitraNikos ve Afroditi finallere kaldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız