Magazin ve sanat turu (12 Haziran 2018)

12 Haziran 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 12.06.2018 - 17:51

  • 1

    ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ: GÜZEL ÇEKİN

    Özge Özpirinçci, sevgilisi Burak Yamantürk’le tatil sezonunu Bodrum’da açtı. Denize gireceği sırada gazetecileri fark eden Özpirinçci, “Güzel çekin” diyerek espri yaptı.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    SEVGİLİSİNDEN AYAKLARINA ÖZEL İLGİ

    Tatil sezonunu açan ve İtalya'ya giden dünyaca ünlü şarkıcı Rita Ora güneşlenirken sevgilisi Andrew Watt ayak parmaklarına özel ilgi gösterdi. Watt sevgilisinin ayak parmaklarını severken ve öperken görüntülendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    ABD BAŞKANI TRUMP İLE KUZEY KORE LİDERİ KIM JONG UN BULUŞMADA NE YEDİ?

    ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un’un yakın tarihin en çok beklenen buluşmasında neler yenildi? İşte tarihi zirvenin masasında yer alan yemekler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    DONALD TRUMP'IN KIZI IVANKA TRUMP İLE EŞİNİN YILLIK GELİRİ AÇIKLANDI

    Beyaz Saray’da danışman olarak çalışan ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump ve eşi Jared Kushner'in geçen yıl 82 milyon dolar kazandıkları belli oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    FAHRİYE EVCEN’DEN IMDB REKORU

    Bu yıl sinema ve televizyonda bir projede yer almayan reklam filmlerini tercih eden Fahriye Evcen, IMDb starmetre listesinde Türk oyuncular arasında birinci oldu. Global listede 1617. sıraya yerleşen Evcen'in bu sırası 2018’de Türk oyuncuların gördüğü en iyi sıra olma özelliği taşıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    OKAN BAYÜLGEN'İN EVİ

    Okan Bayülgen, evinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Peki, Türkiye'nin diğer ünlü isimleri nerelerde oturuyor, en çok hangi ülke, şehir ve semtleri tercih ediyor. İşte ünlülerin oturdukları yerler ve evleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    BÜŞRA DEVELİ'DEN AYRILIK AÇIKLAMASI

    Ayrıldıkları iddia edilen Büşra Develi ile Burak Deniz ikilisinden Develi yollarını ayırdıklarını açıkladı. Burak Deniz ise geçtiğimiz günlerde iddiaları yalanlamıştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    TARİHİ ZİRVE ESKİ NBA OYUNCUSUNU AĞLATTI

    ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un arasında gerçekleşen tarihi zirveye katılan eski basketbol oyuncusu ve Kim Jong Un’un yakın dostu Dennis Rodman, yaşananları anlatırken ağladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    SURVİVOR'A BİR İSİM DAHA VEDA ETTİ

    Turabi, Mustafa Kemal ve Merve'den en az SMS oyunu alan Mustafa Kemal Survivor'a veda etti. Son bölümde ayrıca Acun Ilıcalı sakatlığı bulunan Turabi'ye "Bundan sonra oynama şansın gözükmüyor" dedi. "Ben iyiyim" diyerek yarışmaya devam etmek isteyen Turabi'nin durumu doktorla yapılacak görüşmeden sonra netlik kazanacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    PERSEPOLIS'İN YILDIZI CHIARA MASTROIANNI KAAN MÜJDECİ'NİN YENİ FİLMİNDE

    Dünyaca ünlü İtalyan kökenli Fransız aktris ve şarkıcı Chiara Mastroianni, Kaan Müjdeci’nin yeni filmi Iguana Tokyo'nun başrolünde oynamayı kabul etti. Persepolis, Ready To Wear, Les Bien-Aimés, Les Chansons d'Amour gibi filmlerin yıldızı Mastroianni’nin, başrolünde yer alacağı filmin çekimleri, Tokyo ve Berlin’de gerçekleştirilecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    GAME OF THRONES'UN SPINOFF'UNUN ADI NE OLACAK?

    Game of Thrones’un yaratıcısı George R. R. Martin, dizinin öncesinde yaşanan hikayeleri ele alan spinoff’u için isim önerisinde bulundu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    TACİZ İDDİALARI HAKKINDA KONUŞTU

    Oyuncu Eda Ece taciz iddialarıyla gündeme gelen başrol arkadaşı Talat Bulut'la ilgili taciz iddiaları hakkında konuştu. Ece taciz edildiği iddia edilen kostüm asistanının dava açılırsa arkasında duracaklarını dile getirerek, "Keşke böyle bir olay yaşanmasaydı. Talat Bey de umarım aklanır" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    'KANADA BAŞBAKANI'NIN TAKMA KAŞLARI DÜŞTÜ'

    Siyaset magazinininde 'yakışıklılığıyla' haber olan Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun ev sahipliğini yaptığı G7 zirvesinde ABD Başkanı Donald Trump ile girdiği tartışmaların ardından kaşları düşmüş halde medyanın karşısına geçmesi, Twitter'ı salladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    ACUN ILICALI'NIN GERÇEK ADI İLKOKUL KARNESİNDE ORTAYA ÇIKTI

    Bazı ünlülerin bizim bildiğimiz dışında başka bir ismi daha var. Acun Ilıcalı da onlardan biri. Başka pek çok ünlü de şöhreti yakalamadan önce, henüz yolun başındayken doğum isimlerini değiştirdi. Değiştirmeyenler ise gerçek isimlerini değil de farklı isimler kullanmayı tercih etti. Sahneden podyuma, televizyondan sinemaya, işte ünlülerin gerçek adları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    NURİ BİLGE CEYLAN’IN AHLAT AĞACI’NA TELİF İDDİASI

    Usta yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın son filmi Ahlat Ağacı'ndaki 'Su katılmamış taşralı' başlıklı mektubun metin yazarı Polat Onat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, metnin filmde kullanılmasıyla ilgili kendisinden izin alınmadığını ve yasal yollara başvuracağını açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    AFRA SARAÇOĞLU'NA UYARI: BU KADAR SAF OLMA

    Fazilet Hanım ve Kızları'nın Ece Çamkıran'ı Afra Saraçoğlu şöhretin kendinisi değiştirmediğini söyledi ve diziyle ilgili sokakta insanlardan 'Bu kadar saf olma' 'Ne zaman doğuraçaksın' gibi tepkiler aldığını söyledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    ÇUKUR'DA KATLİAM GİBİ SEZON FİNALİ


    Çukur'da katliam gibi sezon finali (Çukur sezon finalinde kimler öldü?)

    Çukur’un 11 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan sezon finalinde adeta katliam yaşandı. Yamaç Koçovalı (Aras Bulut İynemli Vartolu (Erkan Kolçak Köstendil), Aliço (Rıza Kocaoğlu) ve Sena Koçovalı'nın (Dilan Çiçek Deniz) dışındaki neredeyse butün karakterler diziye veda etti. İşte Çukur oyuncuları, rolleri ve dizi hakkında bilmeniz gerekenler...


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    ŞİRİNLER KÖYÜ ZİYARETE AÇILDI

    Çizgi film kahramanı Şirinler'in 60'ıncı yaşı dolayısıyla Brüksel'de kurulan Şirinler Köyü ziyarete açıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    SİNEM KOBAL'DAN DOĞAL PAYLAŞIM

    Eşi Kenan İmirzalıoğlu'yla mavi tura çıkan Sinem Kobal Instagram'dan doğal haliyla çekilmiş bir karesini yayınladı. Koval fotoğrafa, "Uyanamayanlar" notunu düştü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    PARIS HILTON: SANILDIĞI GİBİ DEĞİLİM

    Antalya'daki Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıkan Paris Hilton, "Sanıldığı gibi değilim, aslında çok şeker bir kızım" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    BAŞROL OYUNCUSU SÖZ'E VEDA ETTİ

    Söz'ün dün akşam yayınlanan sezon finali geceye damga vurdu. İki sezondur Bahar karakterine hayat veren Aybüke Pusat senaryo gereği hayatını kaybetti ve projeye veda etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    EMİNEM KONSERİNDE SİLAH SESİ PANİĞİ

    Eminem’in, İngiltere’deki konseri sırasında kullandığı silah sesi efekti, izleyenleri korku ve paniğe sürükledi.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    "AYAKLARA ÖZGÜRLÜK"

    Sevgilisiyle tatile çıkan oyuncu Deniz Baysal sosyal medyadan paylaştığı tatil pozunu, "Ayaklara özgürlük" notuyla yayınladı. İşte Sanattan spora, televizyondan podyuma, gösteri dünyasının ünlü isimlerinin sosyal medya paylaşımları.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    BRITNEY SPEARS'IN 13 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİSİ


    Britney Spears kendisinde 13 yaş küçük sevgilisi Sam Asghari için sosyal medya hesabından aşk dolu bir paylaşımda bulundu. İkilinin birlikteliği yaş farkıyla konuşulan ama aşklarına engel görmemiş ünlü çiftleri akıllara getirdi. Not: Listede yer alan ünlü çiftlerden; ismi ilk yazılan taraf, yaş olarak daha büyük olanı temsil etmektedir.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI'NDAN 147 BİN 500 TL ÖDÜL

    Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen "Kapıları Aralamak" konulu "Genç Sanat: 4. Güncel Sanat Proje Yarışması"nda, toplam 147 bin 500 lira para ödülü dağıtıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    EN İYİ ÜÇÜNCÜ AÇILIŞA İMZA ATTI (GİŞE RAKAMLARI)

    Türkiye'deki sinema salonlarında geçtiğimiz hafta 3'ü yerli 9 film vizyona girmişti. Jurassic World: Fallen Kingdom, ilk filmin de üzerinde bir açılış performansıyla ilk üç günde 212.426 seyirci tarafından izlenerek Box Office Türkiye'nin zirvesine yerleşti. Film bu performansla haziran ayı tüm zamanların en iyi üçüncü açılışına imza attı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 27

    ÜNLÜ ŞEF ANTHONY BOURDAIN'IN İNTİHAR NEDENİ BELLİ OLDU

    Oyuncu Rose McGowan, arkadaşı Asia Argento’yu savunarak, onun ünlü şef Anthony Bourdain’ın intiharından sorumlu tutulamayacağını belirten bir açık mektup yazdı. McGowan, ünlü şefin intihar nedenini de açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız