Magazin ve sanat turu (15 Mart 2019)

15 Mart 2019'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 15.03.2019 - 17:03

  • 1

    TAYLOR SWIFT'İN ÇİFTE ÖDÜL MUTLULUĞU

    2019 iHeartRadio Müzik Ödülleri dün akşam Los Angeles'taki Microsoft Tiyatrosu'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Taylor Swift en iyi turne ve en iyi klip olmak üzere geceden iki ödülle ayrılırken; yılın kadın sanatçısı Ariana Grande, yılın erkek sanatçısı ise Drake seçildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    HAFTANIN FİLMLERİ

    Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 9 film vizyona girdi. (Ceren ALA filmleri değerlendirdi. / Ceren.ala@ntv.com.tr)

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 3

    LADY DIANA'YI KİM OYNAYACAK?

    Kraliçe II. Elizabeth'in hükümdarlığındaki siyasi rekabetler, aşklar ve önemli olayların anlatıldığı Netflix'in sevilen dizisi The Crown'ın dördüncü sezon hazırlıkları sürerken Lady Diana'yı kimin oynayacağı merak konusu. Oyuncu ilanı verilmesinin yanı sıra bazı ünlü oyuncular için bahisler açıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    IHEARTRADIO ÖDÜLLERİ GECESİNDE ŞIKLIK YARIŞI

    Dün gece Los Angeles'ta düzenlenen törenle sahiplerini bulan iHeartRadio Müzik Ödülleri'nde kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı. İşte ünlülerin kırmızı halı pozları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    YENİ ROLÜ İÇİN TANINMAZ HALDE

    Harry Potter serisinin çocuk yıldızı olarak tanınan ve seyircilerin gözü önünde büyüyen Daniel Radcliffe, yeni filmi için tanınmaz hale geldi. Rolü için değişen tek ünlü Radcliffe değil. İşte rollerini inandırıcı hale getirmek için güzelliklerinden ve görünümlerinden ödün vermekten gocunmayan diğer ünlü oyuncular...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 6

    EVLİLİĞİN KEYFİNİ SÜREMEDİ, DAVALIK OLDU

    Küf kokusu nedeniyle evini kiralamaktan vazgeçtiği ev sahibi ile mahkemelik olan oyuncu Hazal Kaya, 200 bin liralık tazminat davası açtı. Kaya dava dilekçesinde, ‘Evliliğin keyfini süremeden, en mutlu olması gereken günlerde maddi manevi yıprandığını’ öne sürdü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 7

    IRINA SHAYK NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI

    Ünlü model Irina Shayk spor sonrası görüntülendi. Renkli spor kıyafeti giyen güzel magazincilere böyle yakalandı. 33 yaşındaki 1 çocuk annesi görüntülendiğini anlayınca yüzünü sakladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 8

    ŞAHSİYET'E BİR ÖDÜL DAHA

    Puhutv’de yaklaşık bir yıl önce izleyiciyle buluşan, yönetmenliğini Onur Saylak’ın üstlendiği, senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı, Ay Yapım imzalı Şahsiyet dizisi; Galatasaray Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen EN Ödülleri’nde 2018 yılının en iyi internet dizisi seçildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    GİŞE BAŞARISI GÖLGEDE KALDI

    Vizyona girdiği hafta sonu 456 milyon dolar gişe rakamıyla sinema tarihinin iyi 6. açılışına imza atan Captain Marvel, aynı başarıyı seyirci oylarında gösteremedi. Marvel Evreni'nin hayranları ve IMDb kullanıcıları gişenin aksine filmin puanını düşük tuttu. İşte seyircilerin oylarıyla belirlenen IMDb'nin verilerine göre Marvel Sinema Evreni içindeki son puan durumu...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 10

    HALUK LEVENT MUTFAKTA (ÜNLÜLERİN EV HALLERİ)

    Gösteri dünyasında bakımlı halleriyle gördüğümüz ünlü isimler alışılagelmiş görüntülerinin dışındaki hayatlarını da zaman zaman sosyal medyadan yayınlıyor. Son olarak tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan bir çoçuk için mutfağa girdi ve o anları Instagram'dan paylaştı. İşte ünlü isimlerin gündelik hayattan yansıyan ev halleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 11

    BARBARA PALVIN RESMEN VICTORIA'S SECRET ‘MELEĞİ’ OLDU

    Victoria's Secret, Barbara Palvin’in resmi olarak ‘melek’leri arasına katıldığını ilan ederken, ünlü model bugüne kadarki ilk Macar ‘melek’ olarak, “Macaristan’ı temsil edeceğim için gurur duyuyorum” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    'METRO MANZARALARI'

    Yaşam portalı Bored Panda, dünyanın dört bir yanında metroda karşılaşılan en enteresan insanları derledi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    'BİZLER DE HERKES GİBİYİZ'

    Eski eşi Ben Affleck’le, çocuklarına örnek olmak istediklerini belirten Jennifer Garner, aile hayatlarına dikkat çekerek, “Bizler de herkes gibiyiz” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 14

    ELTON JOHN'UN HAYATINI ANLATAN ROCKETMAN'DEN TÜRKÇE ALTYAZILI FRAGMAN

    Efsanevi İngiliz müzisyen Elton John'un yaşamının anlatıldığı Rocketman'in Türkçe altyazılı fragmanı yayınlandı. Gerçek olaylara dayandırılan filmin başrolünde Taron Egerton yer alıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    HÜLYA AVŞAR: TEKTAŞIMI KENDİM ALDIM

    Yeniköy Balıkçısı’nda kızı Zehra, Mahsun Kırmızıgül, eşi Ece Binay ve Zara ile buluşan Hülya Avşar gecenin sonunda gazetecilere “Farkındayım, gözünüz parmağımda. Ama tektaşımı kendi paramla aldım. Kaya’nın hediyesi değil” dedi. Avşar'ın tektaşının 800 bin lira değerinde olduğu iddia edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 16

    'YENİ JAMES BOND KADIN OLMAMALI'

    James Bond serisine 25. filmle veda edecek Daniel Craig'in yerine kimin geleceği tartışmalarına Eva Green de katıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    GALADA TALİHSİZ KAZA: MERDİVENLERDEN DÜŞTÜ

    Türk İşi Dondurma'nın galası birbirinden ünlü konukların katılımıyla Uniq Hall'de yapıldı. Kırmızı halıda davetlileri, filmde kullanılan dondurma arabası ve tren karşıladı. Galada merdivenden düşerek kaval kemiğinden yaralanan Şebnem Bozoklu’ya, ilk müdahaleyi arkadaşları yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 18

    FOTOĞRAFÇI ANNE KENDİ DOĞUMUNU ÇEKTİ

    Profesyonel fotoğrafçı Megan Mattiuzzo, oğlunun doğumunda karnının üstüne koyduğu makinesiyle dünyaya geldiği ilk anı kendi fotoğrafladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    İSTANBUL HAVALİMANI'NA MÜZE GELİYOR

    Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hisart Canlı Tarih ve Diorama Müzesi'ni ziyaret etti. İstanbul Havalimanı'nda açılacak olan müzeyle ilgili bilgi veren Ersoy, "Üzerinde çalışıyoruz. Bütün Anadolu'yu anlatan bir müze olsun istiyoruz. Hem İGA'nın ekipleri hem bizim ekiplerimiz birkaç toplantı daha yapacaklar. Çok kısa sürede hayata geçireceğiz. Orada Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın işleteceği bir müze olacak" dedi.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 20

    FOTOĞRAFTAKİ ÜNLÜYÜ TANIDINIZ MI?

    İspanyol film yıldızı Penelope Cruz, kız kardeşi Monica Cruz ile çocukluk fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Penelope Cruz, çocukluk ya da gençlik fotoğrafını göreceğiniz tek ünlü değil. Kiminin çocukluk fotoğrafına baktığınızda ne kadar büyük bir değişiklik geçirdiğini düşünecek, kimi için ise hiç değişmemiş diyeceksiniz. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    DOKTORLARIN GÖZÜNDEN HAYAT

    Doktorların hazırladıkları Bizim Gözümüzden Hayat sergisi 14 Mart Tıp Bayramı'nda kapılarını açtı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 22

    YETKİN DİKİNCİLER'İN ANLATIMI, FERYAL ÖNEY'İN SESLENDİRMESİYLE MAVİ SÜRGÜN İŞ SANAT'TA

    Cevat Şakir’in (Halikarnas Balıkçısı) ölümsüz eseri Mavi Sürgün, besteci-piyanist Tuluğ Tırpan’ın önderliğinde sahneye taşınıyor. Bu akşam İş Sanat Sahnesi’nde gerçekleşecek dinletide Cevat Şakir’in Halikarnas Balıkçısı’na dönüşme hikayesi canlandırılacak. Yetkin Dikinciler eserin anlatıcısı, Feryal Öney ise seslendiricisi olacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    ÇİN PRENSESİ TURANDOT 20 YIL SONRA BAŞKENTTE

    Ankara Devlet Opera ve Balesi, 20 yıl aradan sonra Puccini'nin Turandot operasını sanatseverlerle buluşturacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    I-KIZ TİYATROSEVERLERİ BEKLİYOR

    İstanbul Kraliyet Tiyatrosu yeni oyunu I-Kız ile yeniden perdelerini açıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 25

    22. UÇAN SÜPÜRGE KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ BAŞLIYOR

    Bu yıl 22’ncisi düzenlenecek olan Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali, 23-30 Mayıs tarihleri arasında Ankara’da sinemaseverlerle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    BEN KOLAY ÖLMEM'İN PRÖMİYERİ LONDRA'DA YAPILDI

    İki büyük şair Ahmed Arif ve Cemal Süreya’yı bir araya getiren, Londra’da yaşayan hukukçu Ali Has’ın kaleme aldığı Ben Kolay Ölmem oyununun prömiyeri 11-12-13 Mart tarihlerinde Londra Arcola Tiyatro'da sahnelendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    ÜNLÜ DJ 24 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİSİYLE TATİLDE

    DJ David Guetta (51) Jessica Ledon (27) ile birlikte Miami'nin beş yıldızlı ünlü bir otelinde objektiflere takıldı. İkilinin aşkı yaş farkıyla konuşulan ama aşklarına engel görmemiş ünlü çiftleri akıllara getirdi. Not: Listede yer alan ünlü çiftlerden; ismi ilk yazılan taraf, yaş olarak daha büyük olanı temsil etmektedir.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 28

    'BİR ŞEHİDİMİZ VAR' (SÖZ)

    Star TV'nin sevilen dizisi Söz'ün 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 29

    MAHER ZAİN İSTANBUL'DA KONSER VERECEK

    İngilizce, Arapça ve Türkçe söylediği şarkılarla tanınan Maher Zain, 24 Mart'ta İstanbul'da hayranlarıyla buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız