Magazin ve sanat turu (17 Eylül 2018)

17 Eylül 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 17.09.2018 - 17:37

  • 1

    EMMY ÖDÜLLERİNE DAMGA VURAN ANLAR

    Amerikan televizyon yapımlarına verilen Emmy Ödülleri bu sabah sahiplerini buluyor. İşte 70. Emmy Ödülleri öncesi geçmişten günümüze ödül törenlerine damga vuran anlar.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    MEGHAN MARKLE 'GRENFELL' İÇİN MUTFAĞA GİRDİ

    Mayıs ayında Prens Harry ile dünyaevine giren eski oyuncu yeni Sussex Düşesi Meghan Markle, Londra'daki Grenfell Kulesi'nde çıkan yangının mağdurları için yemek pişirdi. Çıkaracağı yemek kitabının önsözünü de yazan Markle, burada kadınların hikayesine yer verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    SIZAN FOTOĞRAFLARLA İLGİLİ YENİ İDDİA

    Kardashian/Jenner ailesinin süper model üyesi Kendall Jenner’ın çıplak fotoğraflarının kendisini tarafından sızdırıldığı iddia edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    ÜNLÜLERDEN OKUL PAYLAŞIMLARI

    Yeni eğitim öğretim yılı için ilk ders zili bugün çaldı. Milyonlarca öğrenci ve öğretmenin ders başı yaptığı 2018-2019 eğitim-öğretim yılında çocuklarını okula gönderen ünlü isimler de duygularını sosyal medya mesajlarıyla dile getirdi. Ünlü isimler okulun ilk günü çekildikleri fotoğrafları sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı. İşte ünlülerden okul paylaşımları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    THE PREDATOR

    ABD'de hafta sonu seyirci rakamlarına göre derlenen Box Office rakamları belli oldu. İlki 1987 yılında çekilen Predator serisinin yeni filmi The Predator haftayı zirvede kapadı. İşte haftanın filmlerinin gişe rakamları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    SÖZ'ÜN YENİ YILDIZI HAKKINDA MERAK EDİLENLER

    Star TV'nin 3. sezonuyla ekranlara gelen Söz dizisinin oyuncu kadrosuna katılan Deniz Baysal, Derya karakterine hayat veriyor. Geçtiğimiz yıl Fazilet Hanım ve Kızları'nda rol alan Baysal, özel hayatında müzsiyen Barış Yurtçu ile beraberlik yaşıyor. Peki Baysal kimdir, hakkında merak edilenler neler, sosyal medyada neler paylaşıyor? İşte Baysal hakkında bilgiler ve Instagram'da hesabında yayınladığı bazı fotoğraflar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    FAHRİYE EVCEN İLE BURAK ÖZÇİVİT'İN BEBEK HEYECANI

    Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile Haziran 2017’de evlenen Fahriye Evcen'in iki aylık hamile olduğu iddia edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    GAME OF THRONES'UN YILDIZININ YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

    Game of Thrones'un yıldızı Maisie Williams, bilim kurgu dizisi gen:LOCK’un kadrosuna katıldı. Genç yıldız dizide İskoç hacker Cammie MacCloud rolünde seyirci karşısına çıkacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    EMMY ADAYLARININ CANLANDIRDIĞI KARAKTERMER

    Kovboylar, krallar, katiller ve diğerleri... 70. Emmy Ödül töreni öncesi 2018 Emmy adaylarının canlandırdığı karakterler....

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    3. SELİM'E ULAŞAMAYAN HEDİYE SERGİLENİYOR

    Moda tasarımcısı Zeynep Kartal, bu yıl Londra Moda Haftası kapsamında 3. Sultan Selim’in İngiliz Amiral Nelson'a armağan ettiği elmas çelenk şeklindeki nişandan ilham alarak tasarladığı 2019 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nu özel bir defileyle tanıttı. Serginin bir diğer önemli yanı ise Birleşik Krallık'ın Nelson'a verilen bu nişane karşısında 3.Sultan Selim'e verilemeyen cami şeklindeki altın saat görücüye çıktı. Sergi kapsamında Türkiye Cumhuriyeti ve İngiliz Hükümeti’nin özel arşivlerinden ilk kez çıkarılan 3. Sultan Selim ve Amiral Nelson’ın orijinal fotoğrafı ve yazışmaları da yer aldı. 3. Sultan Selim’in inciden tasarlanmış olan iki tespihin replikası da sergide yerini aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    ATHENA GÖKHAN'IN YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

    O Ses Türkiye jüri üyeliğinden ayrılan Gökhan Özoğuz'un yeni projesi belli oldu. Athena Gökhan yeni bir filmle seyirci karşısına çıkacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    YUNUS GÜNÇE DÜNYAEVİNE GİRDİ

    Katıldığı Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran oyuncu, sunucu ve yazar Yunus Günçe, bir süredir birlikte olduğu Işık Selin Kuyumcu ile dünyaevine girdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN YENİ SEZON İPUÇLARI

    Diriliş Ertuğrul'un merakla beklenen 5. yeni sezonunda neler yaşanacak? Kurtuluş Zeydan'dan diziye ilişkin ipuçları geldi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    "İŞSİZ VE KÖTÜ GÜNLERİ DÜŞÜNEREK MOTİVE OLUYORUM"

    Geçtiğimiz sezon Çukur dizisinde rol alan Rıza Kocaoğlu, Elele dergisine verdiği röportajda hayat verdiği Aliço karakterini ve bilinmeyenlerini anlattı. Kocaoğlu, kötü zamanlarda nasıl motive olduğu sorusu üzerine, "İşsiz ve kötü günleri düşünerek motive oluyorum" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    BÜŞRA DEVELİ CİHANGİR'DEN TAŞINDI


    Üç yıldır birlikte olan oyuncu çift Burak Deniz ile Büşra Develi, geçen ay ilişkilerine son vermişti. Ayrıldıktan sonra ilk hamle Büşra Develi’den geldi. 25 yaşındaki oyuncu, Bizim Hikaye dizisinde rol alan Burak Deniz’le karşılaşmamak için Cihangir’den ayrılma kararı aldı. Develi yeni evini Galata’da buldu. Oyuncu tarihi Boğaz manzaralı evin kirası için ise 5 bin TL’yi gözden çıkardı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    MURAT DALKILIÇ İDDİALARI DOĞRULADI

    Şarkıcı Murat Dalkılıç, oyuncu sevgilisi Hande Erçel ile ayrıldıkları iddialarını yaptığı açıklama ile doğruladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    İSTANBULLU HAYRANLARIYLA BULUŞTU

    "7. Uluslararası Klarnet Festivali" kapsamında İstanbul'a gelen Buika, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarıyla bir araya geldi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    SUUDİ ARABİSTAN'DA İLK ARAP FİLMİ GÖSTERİME GİRİYOR

    Suudi Arabistan'da sinema salonlarının açılmasına izin verilmesinin ardından Arap yapımı olan ilk filmin perşembe günü vizyona gireceği bildirildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    BOĞAZİÇİ FİLM FESTİVALİ’NİN ONUR ÖDÜLÜ AÇIKLANDI

    Boğaziçi Film Festivali’nin bu yılki Onur Ödülü’nün sahibi Ukraynalı auteur Sergei Loznitsa olacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    ET İLE BULGURUN BİRLEŞTİĞİ LEZZET: BORANİ

    Birbirinden lezzetli yemekleri ve zengin mutfağıyla bilinen tarihi Şanlıurfa'da, özel günlerin vazgeçilmez yemeği boraninin kaybolmaması ve gelecek nesillere aktarılması için çaba harcanıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    55. ANTALYA FİLM FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM

    Bir grup tiyatro öğrencisinin 1953 yılında Aspendos Antik Tiyatrosu'na yaptıkları geziyle temelleri atılan, 1963'te festivale dönüştürülen Uluslararası Antalya Film Festivali, 55'inci kez sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    EN BEĞENİLEN BÖLÜMLERİ BELLİ OLDU

    Bu sabah sahiplerini bulacak 70. Emmy Ödülleri7ne 22 dalda aday olan Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin bugüne kadar en çok beğenilen bölümlerini biliyor musunuz? İşte IMDb verilerine göre bu yaz 8. sezonuyla final yapacak dizinin en çok beğenilen bölümleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    “BLUE HOTEL-EVERY ROOM İS LONELY” SERGİSİ CONTEMPORARY İSTANBUL'DA

    20-23 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan ve çağdaş sanatın en iyi örneklerini bir araya getiren Contemporary İstanbul’da, bir otel odasının düşündürdüğü pek çok kavramın izini süren “Blue Hotel-Every Room is Lonely” adlı sergilerden birine ev sahipliği yapan Conrad İstanbul Bosphorus Oteli aynı anda aynı sanatçıların odalarına müdahalelerinden oluşan sergileri ağırlıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    'KAYAN YILDIZLAR'A TÜRKİYE'DEN İSİMLER DE KATILDI

    Hepsi zengin ve ünlü... Birçok insanı kıskandıran hayatlar yaşıyorlar. Şimdi de sosyal medyada ilginç bir akıma öncülük ettiler: Falling Stars 2018 (Kayan Yıldızlar 2018). Yurtdışında başlayan bu akıma Türkiye'den de isimler katıldı. Seda Sayan'ın pozunun ardından O Ses Türkiye birincisi Sefa Doğanay ve oyuncu Buse Narcı akıma katılarak fotoğraflarını yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    "ESTETİK KAYGILARIMIZ ARTABİLİR"


    Bu hafta sonu, Cumartesi günü Merkür Başak burcundaki yolculuğundan, Terazi burcuna geçiş yapacak. Aklın ve mantığın sembolü olarak kabul edilen Merkür’ün burç değişikliği ile birlikte özellikle insan ilişkileri konusunda daha akılcı yaklaşımlar ve yüksek empati gösterebileceğiz. İlişkilerimize mesafe koyduklarımız ile mevcut durumu tekrar değerlendirip, barışmak için çözüm bulma yollarını düşünebiliriz. Karşımızdakilerin isteklerinin bizim isteklerimizden bile daha ön plana geçebileceği enerjiler altında olacağız. Estetik kaygılarımız artabilir, kusursuz güzelliğin peşinde olabiliriz. Sanatsal faaliyetler konusunda daha istekli ve motive davranabiliriz.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız