Magazin ve sanat turu (18 Mart 2021)

18 Mart 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 18.03.2021 - 17:33

  • 1

    Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez çiftinin Dominik tatili

    Aldatma iddiaları sonrası ayrılık haberleriyle gündeme gelen ancak "Bazı şeyleri çözmeye çalışıyoruz" açıklamasıyla ilişkilerinin devam ettiğini vurgulayan Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez çifti Dominik tatiline çıktı. İkili kiralıkları villada görüntülendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    İbrahim Tatlıses’e silahlı saldırı davasında karar

    İbrahim Tatlıses ve asistanı Buket Çakıcı ile şoförü Hakan Çalışkan'ın içinde bulunduğu arabaya 2011 yılında düzenlenen silahlı saldırı davasında karar çıktı. Mahkeme heyeti, sanık Abdullah Uçmak'ı, Buket Çakıcı ve Hakan Çalışkan'a karşı "Kasten tasarlayarak öldürmeye teşebbüs" suçundan toplam 30 yıl hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme heyeti, iki sanığa da aynı suçtan ayrı ayrı 30'ar yıl hapis cezası verirken, bir sanık ise 7 yıl 3 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Ünlü isimlerden 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi paylaşımları


    Bundan tam 106 yıl önce, Çanakkale'de tarihin gördüğü en büyük destanlardan biri yazıldı. 18 Mart 1915 Çanakkele Zaferi'nin 106. yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Ünlü isimler de sosyal medyadan bu anlamlı gün için paylaşımlarda bulunuyor. İşte ünlülerin Çanakkale Zaferi paylaşımları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Donald Trump’ın serveti 700 milyon dolar eridi

    Donald Trump, dört yıllık başkanlık döneminde servetinin bir kısmını kaybetti. Bloomberg, başkanlığı öncesi ve sonrasındaki servet farkını hesaplamak için Trump’ın Mayıs 2016 ve Ocak 2021 arasındaki mali kayıtlarını inceledi. Covid salgını ve bir dizi ihtilaf sayesinde eski başkanın serveti, görevde olduğu süre boyunca 3 milyar dolardan 2,3 milyar dolara düştü. Eski başkanın geniş ticari ağının son durum analizi, mülklerinin değerinin, karantina önlemleri nedeniyle düştüğünü gösteriyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Drake'den Kim Kardashian'a mesaj

    Yıldız şarkıcı Drake'in aralarının açık olduğu Kanye West ile boşanma aşamasında olan Kim Kardashian'a mesaj gönderdiği iddia edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Kanye West servetini 6,6 milyar dolara çıkardı

    Kim Kardashian'la boşanma aşamasında olan ünlü rap şarkıcısı Kanye West, bu dönemde servetini daha da büyüttü. Müziğin yanı sıra spor ayakkabı ve giyim markasından da para kazanan West'in servetini 6,6 milyar dolara çıkardığı belirtildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Çılgın Sedat'tan Candan Erçetin'e: Bizim sizin gibi insanlara ihtiyacımız yok

    Geçtiğimiz günlerde evinde yangın çıkan Sedat Kapurtu (Çılgın Sedat) yaşadığı süreci anlattı. Zor günler geçirdiğini dile getiren Kapurtu, üye olduğu Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği'nin (MSG) başkanı Candan Erçetin'e, "Bir kez aramadı, bana sanatçı olduğumu unutturdunuz. Bizim sizin gibi insanlara ihtiyacımız yok" diyerek istifaya çağırdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8
    Kimse hala Meghan Markle ile iletişime geçmedi

    Meghan Markle'ın Oprah Winfrey röportajından sonra Kraliyet Ailesi'nden kimsenin kendisiyle iletişime geçmemesine üzüldüğü iddia edildi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Cara Delevingne: İntiharın eşiğinden döndüm


    Kendisini panseksüel olarak tanımlayan manken Cara Delevingne, cinselliğiyle yüzleşmesinin intihara meyilli hissetmesine yol açtığını ancak şimdi bunun sevdiği bir parçası olduğunu açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 10

    İrfan Can Kahveci ile Gözde Doyran evlendi

    Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci ile bir sürdir birlikte olduğu Gözde Doyran dünayevine girdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Billie Eilish'ın yeni imaj paylaşımı Instagram rekoru kırdı

    Yeşil-siyah saçlarıyla tanınan Grammy ödüllü şarkıcı Billie Eilish, imajını değiştirdi, sarışın oldu. Eilish'ın sarışın fotoğrafı Instagram'da beğeni rekoru kırmasını sağladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Banksy’nin, Create Escape (Hapishaneden Kaçış) eserine saldırı


    Gizemli grafiti sanatçısı Banksy'nin, Reading Hapishanesi duvarına yaptığı Create Escape (Hapishaneden Kaçış) eseri kırmızı boya ile tahrif edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Guy Ritchie: Türkiye büyük bir ilham kaynağı

    Antalya'da çekimleri devam eden "Five Eyes" filminin yönetmeni ve senaristi Guy Ritchie, Türkiye'nin kendisi için büyük bir ilham kaynağı olduğunu ifade etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Viola Davis First Lady'lerin hayatını anlatan The First Lady dizisinde Michelle Obama olacak

    ABD'deki başkan eşleri, The First Lady dizisine konu oluyor. Dizide Michelle Obama'yı Oscar'lı oyuncu Viola Davis canlandıracak. Obama, kendisini Davis'in oynamasına dair yorum yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Rusya'da mahkeme dövmeli ve piercingli kadının anneliğe uygun olmadığına karar verdi


    Rusya'daki bir mahkemenin piercingleri ve dövmeleri sebebiyle üç çocuklu bir annenin ebeveyn olmaya uygun olmadığına karar verdi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Oscar Ödülleri'nin bir bölümü sosyal mesafe için tren garında düzenlenecek


    Her yıl düzenlenen ve 93'üncüsü yaklaşan Akademi Ödülleri gösterisinin bir kısmının, pandemide sosyal mesafenin korunması amacıyla Los Angeles şehir merkezindeki tren garında yapılmasının planlandığı bildirildi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Otomobilinde uyuşturucu bulunan oyuncu Ayşegül Çınar: Belgelerle konuşacağım

    Otomobilinde uyuşturucu bulunan ve gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan oyuncu Ayşegül Çınar yaptığı yeni açıklamada, "Belgelerle konuşacağım" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Alessandra Ambrosio ile Richard Lee aşkı belgelendi


    Yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu Nicolo Oddi'den ayrılan model Alessandra Ambrosio, iş insanı Richard Lee ile yeni bir ilişkiye başladı. Bir restoranda akşam yemeği yerken görüntülenen ikili, romantik anlar yaşadı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 19

    Venom: Let There Be Carnage’ın vizyon tarihi yine ertelendi


    Corona virüs salgını nedeniyle birçok filmin vizyon tarihi değişti ya da ertelendi. Son olarak Sony Pictures, Venom: Let There Be Carnage filminin vizyon tarihini bir kez daha erteledi. İşte salgın nedeniyle planlandığı tarihte izleyiciyle buluşamayan filmler...


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 20
    Danimarka’da Tunç Çağı'ndan kalma 3 bin yıllık kılıç bulundu

    Danimarka’nın Odense Şehir Müzesi arkeologları, ülkenin üçüncü büyük adası Funen’de 1.3 kilo ağırlığında 3 bin yıllık bronz bir kılıç buldu. Arkeologlar, kılıcın mükemmel durumda korunarak hala keskin olduğunu açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Sophie Mas ve Natalie Portman'dan yeni anlaşma

    Yıldız oyuncular Natalie Portman ve Sophie Mas Apple ile genel anlaşma imzaladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22
    Türk sinemasında Çanakkale Savaşı konulu filmler

    Bugün, Çanakkale Kara Savaşları'nın 105. yılı... Çanakkale Destanı, Türk sinemasında pek çok filme konu oldu. İşte, gerek belgesel gerekse de kurgusal yapımlar olarak Türk sinemasına kazandırılmış Çanakkale Savaşı konulu filmler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 23

    Patili dostların mamalara verdiği tepkiler


    Evcil köpekler, özellikle beslenmek istediklerinde bunu kendi yollarıyla anlatıyor. Farklı ırklardaki köpeklerin mamalara verdiği tepkiler kimi zaman gülümsetiyor kimi zaman ise endişelendiriyor. Köpeklerin sahipleriyle kurdukları mama iletişimi dikkati çekiyor.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 24

    Demi Lovato eski erkek arkadaşının kendisine tecavüz ettiğini açıkladı

    Demi Lovato'nun yakında YouTube'da yayınlanacak belgeselinde, uyuşturucu satıcılarının cinsel saldırısına uğradığını açıklamasının ardından, bu defa da eski erkek arkadaşı tarafından tecavüze uğradığını söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Sanatçı Tarık Tolunay eserini Blockchain ile imzaladıktan sonra 36 bin dolara sattı

    Dijital ortam sanatçısı Tarık Tolunay, Eminönü, Galata Köprüsü ve Karaköy'ü gösteren "Fractal İstanbul - Pandemi" isimli eserini Blockchain ile imzalayarak satışa çıkardı. 20 Ethereum'a alıcı bulan eserin tek orijinal hali, böylelikle 36 bin dolara satılmış oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Menajerimi Ara 30. yeni bölüm fotoğrafları

    Star'ın sevilen dizisi Menajerimi Ara, 21 Mart Pazar akşamı 30. bölümüyle ekrana gelecek. Yeni bölümde Beren’in Dicle ve Barış’ın ilişkisini ifşa etmek için yaptıkları ortaya çıkarken, Kıraç duyduklarına inanmakta güçlük çekiyor. Bu durum Dicle’yi öfkelendirirken, genç kadın babasına isyan ediyor. İşte Menajerimi Ara yeni bölüm konusu ve fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Emre Kınay corona virüse yakalandı

    Dünya genelinde milyonlarca insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olarak oyuncu Emre Kınay'ı test sonucu pozitif çıktı. İşte Kınay'ın sağlık durumuna dair ayrıntılar ve corona virüse yakalanan diğer ünlüler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 28

    Hayranları Al Pacino'nun etrafını sardı

    House Of Gucci filminin çekimleri için İtalya'nın Milano kentinde bulunan ünlü aktör Al Pacino, önceki gün kaldığı otelden çıkarken objektiflere yansıdı. Kapının önünde Pacino'yu bekleyen hayranları, fotoğraf çekilmek için usta oyuncunun etrafını sardı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Çanakkale Zaferi paylaşımı

    Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Zaferi anısına bir video yayınladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın 18 Mart Çanakkale Zaferi Dijital Gösterimi açıldı

    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi Dijital Gösterimi, Marmaray'ın Yenikapı İstasyonu'nda izlenime sunuldu. Yeni iletişim araçları, hologram ve özel projeksiyon teknolojileri kullanılarak sunulan gösterimde, Çanakkale Zaferi, dönem fotoğrafları ve kahramanlık hatıralarıyla anlatılıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    Türk sinemasının unutulmaz turisti: Sadri Alışık

    Türk sinemasında canlandırdığı "Turist Ömer" karakteri ile hafızalarda kalan, Şaka ile Karışık, Fıstık Gibi Maşallah, Helal Olsun Ali Abi ve Ah Güzel İstanbul adlı unutulmayan filmlerde rol alan oyuncu, komedyen, yönetmen, şair ve ressam Sadri Alışık'ın vefatının üzerinden 26 yıl geçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32
    Menajerimi Ara 30. yeni bölüm fragmanı

    Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) oynadığı Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'nın 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 33

    Gaziantep'in yeni lezzeti kemikte kıyma kebabı

    Gaziantep'te kebapçı Ahmet Çadır, kıyma kebabını şiş yerine kemiğe saplayarak pişirdi. Kemikte kıyma kebabı için patent başvurusunda bulunan Çadır, bu kebabın daha lezzetli olduğunu söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 34

    Tutkulu ilişkilere dikkat / Günlük burç yorumları (18 Mart 2021)

    Bugün aşk tanrıçası Venüs ile mafya babası Plüton arasında bir ilişki başlıyor. Hoş geldin kıskançlık krizleri!

    HABER DETAY - TIKLA OKU


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız