Magazin ve sanat turu (27 Şubat 2019)

27 Şubat 2019'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 27.02.2019 - 17:38 Son Güncelleme : 27.02.2019 - 18:09

  • 1

    AYTAÇ ARMAN'A HÜZÜNLÜ VEDA

    Dün hayatını kaybeden Yeşilçam oyuncusu Aytaç Arman için Beyoğlu Atlas Sineması'nda tören düzenlendi. Törene Arman'ın ailesi, dostları, yakınları, oyuncular, yönetmenler katıldı. Törende hüzünlü anlar yaşandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    ÜNLÜ ÇİFTİN LADY GAGA GERGİNLİĞİ

    91. Oscar Ödülleri (Oscar 2019) gecesinde Lady Gaga ile yakınlaşmasıyla adından söz ettiren Bradley Cooper, tören sonrası kız arkadaşı Irina Shayk ile gergin ve asık yüzlü halleriyle objektife yansıdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 3

    KIM KARDASHIAN'IN EKSİ 20 DERECE STİLİ

    Kim Kardashian’ın Kanada’danın eksi 20 derecelik soğuğunda, sergi açılışı için giydiği ‘Yunan Tanrıçası’ çağrışımlı elbisesiyle eleştiri konusu oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    ÜNLÜLERİN PARTİ SONRASI HALLERİ

    Her yıl olduğu gibi bu yıl da 91. Oscar Ödül Töreni (Oscar 2019) sonrası ünlülerin katıldığı bir after party düzenlendi. Dünyanın konuştuğu Vanity Fair After Party sonrası ünlü isimler yorgun ve hazırlıksız halleriyle objektiflere takıldı. Adriana Lima hamburger yerken, Sophie Turner sevgilisiyle, Paris Jackson ve Malin Akerman çıplak ayakla görüntülendi. İşte ünlülerin parti sonrası halleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 5

    JEFF BEZOS GİZEMLİ KADINLA PARTİDE

    Jay Z ve Beyonce’nin, Oscar Ödül Töreni sonrası yıldızların katıldığı Vanity Fair After Party'e alternatif olarak düzenlendiği organizasyonda Jeff Bezos şaşkınlığı yaşandı. Eşi Mackenzie Bezos'tan, Lauren Sanchez ile olan ilişkisi yüzünden ayrıldığı konuşulan dünyanın en zengin insanı, partiye gizemli bir kadın ile katıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 6

    PODYUMDAKİLERİ GÖLGEDE BIRAKTILAR

    Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen Dior defilesinde 2019-2020 Sonbahar/Kış tasarımları tanıtıldı. Defileyi izlemeye gelen Jennifer Lawrence'dan Karlie Kloss'a birçok ünlü isim podyumdakileri gölgede bıraktı. 26 yaşındaki İngiliz model Cara Delevingne'nin defilenin düzenleneceği salona geldiği gül kurusu rengindeki elbisesi en az tasarımlar kadar beğenildi. İşte Christian Dior 2019-20 Sonbahar/Kış defilesinde ön sırada oturan isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 7

    MÜSLÜM FİLMİ YENİDEN VİZYONDA

    Gösterime girdiği günden itibaren büyük ilgi gören ve 6 milyonu aşkın izleyiciyle yeni rekorlara imza atan Müslüm, Müslüm Gürses’in 6. ölüm yıldönümü vesilesiyle 1 Mart’ta yeniden sinemaseverlerle buluşuyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    DESPACITO'DAN YENİ BİR YOUTUBE REKORU

    Porto Rikolu şarkıcı Luis Fonsi’nin Despacito adlı şarkısı YouTube’da ikinci kez rekor kırdı. Klip, altı milyardan fazla izlenerek liderliği elinde tuttu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    ÖZEL OSCAR PORTRELERİ

    Hollywood’un ünlü yıldızları 91. Oscar Ödülleri (Oscar 2019) gecesi, Vanity Fair’in stüdyosuna girdi ve fotoğrafçı Mark Seliger’e poz verdi. İşte Lady Gaga’dan Jennifer Lopez’e, Olivia Colman’dan Alfonso Cuarón’a Vanity Fair’in Oscar after party’sinden hemen önce çekilen ünlü portreleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 10

    MEKSİKALI YÖNETMEN ALEJANDRO IÑÁRRITU TARİHE GEÇTİ

    Bu yıl 72’ncisi düzenlenecek Cannes Film Festivali’nde jüri başkanlığını Oscar’lı filmler Birdman ve Diriliş’in ünlü yönetmeni Alejandro Iñárritu üstlenecek. Resmi duyuruyla birlikte Iñárritu, bu göreve getirilen ilk Meksikalı sinemacı olarak tarihe geçti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    SELENA GOMEZ'İ TAHTINDAN İNDİRDİ

    Şarkıcı Ariana Grande, Instagram'da en fazla takipçisi olan kadın ünlü olarak Selena Gomez'in rekorunu geçti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    SİNEMADA BU AY NELER VAR?

    Mart ayında birçok farklı türden yapım beyazperdede seyirci karşısına çıkacak. İşte merakla beklenen ve vizyon tarihi kesinleşmiş yerli-yabancı yapımların vizyon listesi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 13

    ELENEN İSİM BELLİ OLDU

    Survivor'da kim elendi? sorusu yanıt buldu. Türkiye takımının ada konseyinde Atakan, Kaan ve Bora'dan en az oyu alan Kaan Survivor hayallerine veda etti. İşte 16. son bölümden detaylar ve Survivor 2019'dan yansıyan kareler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    CASTER SEMENYA’NIN CİNSİYET TARTIŞMASINA SERENA WILLIAMS DA DAHİL OLDU

    Olimpiyat ve dünya şampiyonu atlet Caster Semenya'nın cinsiyet tartışmasına, şampiyon tenisçi Serena Williams da bir reklam filmiyle katıldı. Williams, "Bir şeyde çok iyi olduğumuzda mutlaka bu işte bir sorun olduğu düşünülüyor" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    YEHİ PROJESİ BELLİ OLDU

    Başrolünde Hugh Jackman'ın oynadığı, müzikal show dünyasının doğuşunu anlatan en iyi filmlerden biri olarak kabul edilen müzikal dram filmi The Greatest Showman'in devam filmi geliyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    ATASOY'UN OYUNU MUSE TÜRKİYE'YE GELİYOR

    Uzun süredir Amerika'da yaşayan ve oyunculuk çalışmalarına orada devam eden Fadik Sevin Atasoy, Türkiye'ye bir tiyatro oyunuyla geliyor. Atasoy, Amerika'da yazıp oynadığı tek kişilik kadın oyunu Muse'u Türk hayranlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 17

    TIM İLE PIKACHU İŞ BAŞINDA

    Ryan Reynolds'ın ünlü Pokémon karakteri Pikachu'ya sesiyle hayat verdiği film Pokémon Detective Pikachu'dan yeni bir fragman yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 18

    KÜLT DİZİ GERÇEK KESİT’İN SARI BIYIK'I DİZİYİ ANLATTI

    Türk televizyon tarihinin en kült dizilerinden biri olan Gerçek Kesit’in Sarı Bıyık lakaplı oyuncusu Cahit Kaşıkçılar, “Diziyi korkarak seyreden de çoktu, gülerek seyreden de. İzleyicilerin ortak özelliği ise herkesin bir şekilde müptelası olması" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    ANGELINA JOLIE'NİN KIZI ERKEK GİBİ GİYİNEN ABLASININ İZİNDE

    Üçü evlatlık, üçü de biyolojik olmak üzere toplam altı çocuk sahibi olan Angelina Jolie, altı çocuğuyla bir film etkinliğine katıldı. Etkinlikte Jolie’nin ikizlerinden Vivienne’nin de tıpkı ablası Shiloh gibi erkek giysileri giymeyi tercih ettiği görüldü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    GAZİANTEP'E ARKEOLOJİ ENSTİTÜSÜ KURULUYOR

    Gaziantep'te, AB tarafından 7,5 milyon avroluk destekle Anadolu Arkeoloji ve Kültürel Miras Enstitüsü kurulacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 21

    JENNIFER LAWRENCE NİŞAN YÜZÜĞÜNÜ İLK KEZ GÖSTERDİ

    Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen Dior defilesine katılan ünlü oyuncu Jennifer Lawrence, Cooke Maroney ile nişanlanma haberlerinin ardından ilk kez nişan yüzüğünü fotoğrafçılara gösterdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    YAŞAR KEMAL ÖLÜMÜNÜN 4. YILINDA ANILIYOR

    Türk edebiyatına 26 roman, 11 deneme, 9 röportaj, 2 öykü ve şiir alanında bir eseri miras bırakan, Türk edebiyatının çınarı Yaşar Kemal, vefatının 4'üncü yılında anılıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    NOBEL'İN SAHİBİNİ BELİRLEYEN AKADEMİDE İSTİFA

    Nobel Edebiyat Ödülü'nün sahibini belirleyen İsveç Akademisi'nin üyelerinden Sara Danius istifasını resmi olarak açıkladı. Akademi geçen yıl cinsel saldırı skandalı ile sarsılmış, Nobel Edebiyat Ödülü verilememişti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    NTV EKİBİ 128 YILLIK YILDIZ ÇİNİ FABRİKASI'NDA

    İstanbul Yıldız'da 128 yıldır ayakta olan Sultan 2. Abdülhamid'in kurduğu fabrikada üretilen porselenler halen sarayların, köşk ve kasırların dekorasyonunda kullanıyor. Fabrika kapılarını ilk kez NTV'ye açtı. NTV ekibinden Deniz Tüysüz, Milli Saraylar İdaresi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çapolğu ile konuştu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız