Magazin ve sanat turu (30 Mart 2021)

30 Mart 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 30.03.2021 - 17:21

  • 1

    BTS grubundan açıklama: Nefreti durdurun

    BTS grubu Asyalılara ırkçılık yapıldığını dile getirerek "Nefreti durdurun" çağrısı yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Kraliçe Elizabeth'in torunu Peter Phillips salgında seyahat yasağını çiğnedi

    İngiltere'de seyahat yasağının uygulandığı günlerde, Kraliçe Elizabeth'in torunu Peter Phillips, İskoçya'ya giderek, salgın yasağını ihlal ettiği gerekçesiyle polise ihbar edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Sharon Stone'dan taciz itirafı

    Kitabında çocuk yaşta yaşadığı taciz olayını anlatan Sharon Stone, "Büyükannem bizi odaya kilitler, büyükbabam da taciz ederdi" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin oyuncusu Arif Güloğlu lenf kanserine yakalandı

    Yılmaz Erdığan'ın yaratıcısı olduğu Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin oyuncusu Arif Güloğlu lenf kanserine yakalandı. Ankara'da tedavi gördüğü öğrenilen genç oyuncuyla ilgili BKM Mutfak'tan açıklama yapıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Ghislaine Maxwell'e iki yeni suçlama

    Cinsel taciz suçlamasıyla tutuklandıktan sonra cezaevinde ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein’e fuhuş ağında yardımla suçlanan eski sevgilisi Ghislaine Maxwell'e çocuk istismarına arabuluculuk ve tuzak kurma suçlamaları yapıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Robot rap şarkıcısı tuvalet NFT’sini 6500 dolara sattı

    Yapay zeka ile üretilen ilk rap şarkıcısı FN Meka, NFT çılgınlığına katıldı. Robot rap’çinin dijital sanat eseri olarak hazırlanan tuvalet NFT’si 6500 dolara satıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Kuzuların Sessizliği filmindeki ev otele dönüştürüldü

    Oscar ödüllü 1991 yapımı Kuzuların Sessizliği filminin sahnelerinin bir bölümünün çekildiği ev otele dönüştürüldü. ABD'nin Pennsylvania eyaletindeki evin, düğünler ve diğer etkinlikler için de kullanılmaya başlanması planlanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Russell Crowe, Thor: Love and Thunder filminin kadrosunda

    Gladyatör filmiyle tanınan Oscar'lı oyuncu Russell Crowe, dördüncü Thor filmi olan Thor: Love and Thunder'ın kadrosuna girdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Model Elisabeth Mas Vall'dan Tuba Ünsal hamlesi: Dava düştü

    İspanyol model Elisabeth Mas Vall'ı karşılaştıkları mekanda darp ettiği iddia edilen ünlü oyuncu Tuba Ünsal hakkında açılan dava düştü. Elisabeth Mas Vall'ın şikayetinden vazgeçmesi üzerine, mahkemede davanın düşürülmesine karar verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Katie Price: Yedi yaşındayken cinsel istismara uğradım

    Sık sık geçirdiği estetik operasyonları ile gündeme gelen ve en son altıncı çocuğuna hamile olduğunu duyuran Katie Price bu kez hayatının en trajik olayı hakkında konuştu. "Yedi yaşındaydım ve parktaydım" diyerek çocukken uğradığı cinsel istismarı anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Sanatçı Kaya Akarsu hayatını kaybetti

    Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Kaya Akarsu 78 yaşında hayata veda etti.  Akarsu  Harry Potter filmindeki Dumbledore karakteriyle sesiyle hayat vermişti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Dublör rolüyle Oscar kazanan Brad Pitt yeni filmi Bullet Train'de dublör kullanmıyor

    Aksiyon gerilim türündeki Bullet Train filminde başrolde yer alan Brad Pitt'in fiziksel güç gerektiren sahnelerde büyük ölçüde dublör kullanmadığı öğrenildi. Filmin dublör koordinatörü, Pitt için "Doğuştan atlet gibi" yorumunu yaptı. Pitt, kendisine ilk oyunculuk Oscar'ı kazandıran önceki filminde bir dublörü oynamıştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    ArtAnkara'da Picasso'nun eseri 34 bin euro'dan satışa sunuldu

    ArtAnkara 7. Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı'nda Pablo Picasso'nun kağıt üzerine çini eseri de satışa sunuldu.  Picasso'nun Avignonlu Kızları anlattığı kağıt üzeri çini eserin 1930'lu yıllarda yaptığı çalışmalardan biri olduğu düşünülüyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    İş Sanat’ta Camerata Saygun klasik müzik konseri

    Klasik müzik topluluğu Camerata Saygun, 1 Nisan'da İş Sanat'ta konser verecek. Konser, İş Sanat’ın YouTube kanalından ve internet sitesinden izlenebilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Peru’da 3 bin 200 yıllık tapınak keşfedildi

    Peru'da arkeologlar tarafından yağmur ve doğurganlıkla ilişkilendirilen örümcek figürlü 3 bin 200 yıllık tapınak keşfedildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Instagram filtresiyle ünlülerin estetikli halleri

    Yeni bir Instagram filtresi, yüzünüze estetik yaptırdığınızda nasıl görüneceğinizi ortaya koyuyor. Filtreyi ilk deneyen ünlü, Game of Thrones yıldızı Sophie Turner oldu. Peki Turner'ın yanı sıra diğer ünlüler estetik yaptırsa nasıl görünürdü? İşte ünlülerin 'filtreden' geçen estetikli halleri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Edirne'de ciğer bayramı: Dört ay sonra kapılarını açtılar

    Restoranların yüzde 50 kapasiteyle açılacağını açıklamasının ardından Edirne'de ciğerciler işyerleri açarak müşterilerini ağırladı. Edirne Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, "Tam 4 aydan bu yana iş yerlerimiz kapalıydı, tabi paket servisi yapan arkadaşlarımız açıktı. İşimizi özlemiştik, şimdi artık bugünden itibaren yeni bir düzene geçtik, oturarak müşterilerimize hizmet vermeye başladık" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Tarihi Uzunköprü'nün kaybolan ayakları gün yüzüne çıkarılacak

    Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde Osmanlı Padişahı Sultan II. Murad'ın emriyle 1443 yılında yaptırılan, UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici Listesi'nde de bulunan tarihi Uzunköprü aslına uygun şekilde restore edilecek. Yapılacak kazı çalışmasıyla da kayıp ayakları gün yüzüne çıkarılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Jay-Jay Johanson 2 Nisan’da PSM Online’da

    Melankolik vokaliyle kuşağının en etkili seslerinden biri olan Jay-Jay Johanson, yeni albümü Rorschach Test sonrası PSM’ye özel performansıyla 2 Nisan akşamı PSM Online’da seyirciyle buluşacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Bakanlık kültür varlıklarını çocuklara hikaye kitabıyla anlatacak

    Kültür ve Turizm Bakanlığı, bir kız çocuğunun yaşadığı maceraları konu edinen "Biri Arkeolog Mu Dedi?" isimli resimli hikaye kitabıyla çocuklara, kültür varlıklarının önemini anlatmayı ve arkeolojiyi sevdirmeyi amaçlıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Sümer Ezgü: Salda Gölü geleceğe miras kalmalı

    Burdurlu Türk halk müziği sanatçısı Sümer Ezgü, Salda Gölü'nün UNESCO Doğal Miras Alanı'na alınması için başlatılan çalışmaları desteklediğini belirterek, “Gölün korunması, geleceğe miras olarak kalması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Eda Çekil'den 'Aile Albümü' sergisi

    Yapı Kredi bomontiada, Eda Çekil’in aile albümlerine, aile ve evlilik kurumlarına dikkatli bir bakış sunan İstanbul’daki ilk kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    ArtAnkara Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı kapılarını sanatseverlere açtı

    ArtAnkara 7. Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı, yerli ve yabancı sanat galerilerinin katkısıyla açıldı. Altı ülkeden 107 galeri ve bine yakın sanatçının resim, heykel, cam işi ve enstalasyon çalışmalarının yer aldığı fuar, 3 Nisan'a kadar gezilebilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Akrep 16. bölüm fotoğrafları: Kurduğu plan amacına ulaşıyor

    Star’ın sevilen dizisi Akrep, perşembe günleri izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. İşte dizinin 16. yeni bölüm fotoğrafları ve yaşanacaklar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Survivor'da eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı? (29 Mart 2021 ayrıntıları)

    Survivor'da dün akşam birleşme partisi sonrası ödül ve dokunulmazlık heyecanı vardı. 29 Mart Survivor'da eleme adayı kim oldu sorusu yanıt buldu. Dokunulmazlık ve ödül oyunlarını kim kazandı? Survivor'da dün akşam ödül neydi? Eski yarışmacılar ile yeni yarışmacılar arasında oynanan Anlat Bakalım yarışmasını kim kazandı? İşte, 29 Mart 2021 Survivor'da eleme adayı ve diğer ayrıntılar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Günlük burç yorumları (30 Mart 2021)

    Astrolog Murat İpek'ten 30 Mart 2021; Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız