Magazin ve sanat turu (11 Haziran 2021)

11 Haziran 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 11.06.2021 - 17:34

  • 1

    Meghan Markle ve Prens Harry'nin sözcüsü: Kraliçe desteklemese Lilibet ismini kullanmazlardı

    Meghan Markle ve Prens Harry'nin sözcüsü "Kraliçe isim kararını desteklemeseydi yeni doğan kızlarına Lilibet ismini veremezlerdi" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    puhutv'nin yeni dizisi Seyyar'ın başrolü Özge Özacar: İstanbul'un tam göbeğinde geçen bir hikaye

    puhutv'nin yeni dizisi Seyyar'ın başrolünde Çiğdem karakterine hayat veren Özge Özacar projeyi ve bilinmeyenlerini anlattı. Özacar, Seyyar projesi için, "İstanbul’a aşık bir kadın olarak, senaryoyu ilk okuduğumda İstanbul'un tam da göbeğinde geçen bir hikayede mücadeleci bir kadını canlandırabilmek fikri beni inanılmaz heyecanlandırdı" diyor.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Ünlülerin tatil fotoğrafları (30 Mayıs-11 Haziran 2021)

    Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri havaların ısınmasıyla tatile çıktı. Ünlü isimler tatillerinde çekilen renkli kareleri sosyal medyadan paylaşmayı da ihmal etmiyor. İşte Serenay Sarıkaya'dan Cansu Dere'ye Şeyma Subaşı'ndan Demet Özdemir'e ünlülerin tatil fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    BTS çılgınlığı restoran şubelerini kapattırdı

    Dünyaca ünlü K-pop grubu BTS temalı menüleri satışa çıkaran Endonezya'daki McDonald's şubeleri yoğunluk nedeniyle şubelerini kapatmak zorunda kaldı. Yetkililer corona virüsün artmasından endişeliyiz açıklamasında bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Blake Lively'nin oyuncu babası Ernie Lively hayatını kaybetti

    Gossip Girl adlı diziyle yıldızı parlayan Blake Lively'nin kendisi gibi oyuncu olan babası Ernie Lively, 74 yaşında hayata veda etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Defne Samyeli'den Mustafa Sandal'ın beraat kararına itiraz

    Defne Samyeli, Beni Ağlatma kitabında ilişki yaşadıklarını yazarak saygınlığını zedelediği iddiasıyla şikayetçi olduğu Mustafa Sandal’a beraat kararı verilmesine itiraz etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    İki Viking savaşçısının kalıntıları Danimarka Ulusal Müzesi'nde

    Akraba oldukları ortaya çıkan iki Viking savaşçısı bin yıllık ayrılığın ardından Danimarka Ulusal Müzesi'nde yeniden bir araya geldi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Aquaman'in ikinci filminin adı belli oldu: The Lost Kingdom

    Başrolde Jason Momoa'nın yer aldığı Aquaman'in ikinci filminin adı The Lost Kingdom olarak duyuruldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Otomobiller ADI Tasarım Müzesi'nde

    İtalyan tasarım ikonu Fiat 500, Milano’daki Endüstriyel Tasarım Derneği (ADI) Tasarım Müzesi'nin (Association for Industrial Design) koleksiyonuna girdi. Müze, Milano’daki yeni merkezinde ziyarete açıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Dizi aşkı gerçek oldu: Deniz Uğur ile Erdinç Gülener evlendi

    Oyuncu Deniz Uğur 2017 yılında Bir Deli Sevda dizisinde eşi rolünde oynayan Erdinç Gülener ile dünyaevine girdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Menajerimi Ara 41. bölüm fotoğrafları: Fatih Ürek konuk oluyor

    Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’, her pazar izleyici ile buluşuyor. Diziden 41. yeni bölüm fotoğrafı yayınlandı. Yayınlanan ön izlemede; dizinin sürpriz konukları arasında yer alan Fatih Ürek’in sahnede efsaneleşmiş şarkısı ‘Hadi Hadi’yi söylemesi herkesi coşturacak. İşte yeni bölümde yaşanacaklar ve kareler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Behzat Uygur: Yıl 1970, annem ve babam beni sahneye hazırlıyor (Ünlülerin çocukluk ve gençlik fotoğrafları)

    Usta oyuncu Nejat ve Necla Uygur'un oğlu Behzat Uygur çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Uygur, çocukluk ya da gençlik fotoğrafını göreceğiniz tek ünlü değil. Kiminin çocukluk fotoğrafına baktığınızda ne kadar büyük bir değişiklik geçirdiğini düşünecek, kimi için ise hiç değişmemiş diyeceksiniz. İşte Arkın'ın ayrıntılar ve çocukluk fotoğraflarıyla ünlü isimler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Ahmet Hamdi Tanpınar’ın yazılı peçetesi ve senaryo planı ilk kez sergilendi

    Ahmet Hamdi Tanpınar’ın hatıralarının yer aldığı ‘Tanpınar’ sergisi Beyoğlu’nda açıldı. Sergide, bir yemek davetinde dostları, Füreya Koral, Hakkiye Koral, Mehmet Ali Cimcoz, Tarık Tekel ve Sebahattin Eyüboğlu’nun Tanpınar için notlar yazıp, imzaladığı peçete ve usta yazarın Saatleri Ayarlama Enstitüsü romanı için hazırladığı senaryo planı ilk kez sergilendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Sinop Tarihi Cezaevi ve Müzesi'ndeki restorasyon çalışmalarının yüzde 24'lük kısmı tamamlandı

    Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca Sinop Tarihi Cezaevi ve Müzesi'nde sürdürülen restorasyon çalışmalarının yüzde 24'lük kısmı tamamlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Kate Middleton ile Jill Biden buluşuyor

    İngiliz Kraliyet Alesi üyesi Cambridge Düşesi Kate Middleton ile ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden İngiltere'de bir araya gelecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    200 gişe başarısı yüksek film incelendi: Müslüman karakterlere neredeyse hiç yer verilmedi

    ABD’de yürütülen bir araştırma, son yıllarda gösterime giren, gişe başarısı yüksek 200 sinema filminde, Müslüman karakterlere neredeyse hiç yer verilmediğini ortaya koydu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Cengiz Aytmatov’un eserleri tek çatı altında: Bilinmeyen yönleri ortaya çıkacak

    Cengiz Aytmatov’un eserleri hakkında bilgi veren Yayın Yönetmeni Furkan Çalışkan, “Bu kadar iyi bildiğimiz bir yazarın aslında hiç bilmediğimiz yönlerini olduğunu gördük. Aytmatov’un hiç bilinmeyen, henüz dilimize aktarılmamış başka eserleri, hatta çocuk kitapları bile var. Biz bu eserleri de tek çatı altında toplayıp yayınlamak istiyoruz” diye konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Survivor'da eleme adayı kim oldu? (10 Haziran 2021 ayrıntıları)

    Survivor'da eleme adayı kim oldu? sorusu yanıt buldu. Finale geri sayım başlayan Survivor'da Batuhan'ın ardından Aleyna ikinci aday oldu. İşte 10 Haziran Survivor'da yaşananlar ve haftanın diğer ayrıntıları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Günlük burç yorumları - 11 Haziran 2021

    Astrolog Murat İpek'ten 11 Haziran 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız