Magazin ve sanat turu (16 Haziran 2020)  

16 Haziran 2020 'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 16.06.2020 - 17:12

  • 1

    Muslera'ya hastanede doğum günü sürprizi

    Galatasaray’ın tecrübeli file bekçisi Muslera’ya eşi Patricia Callero doğum günü sürprizi yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Yeğeninden Donald Trump'ı zora sokacak kitap geliyor

    Son zamanlarda hakkında yazılan kitaplarla başı dertte olan ABD Başkanı Donald Trump'ı zor duruma sokacak yeni bir kitap geliyor. Trump'ın yeğeni tarafından kaleme alınan kitap, Trump'ın şüpheli vergi işleri ile 'rahatsız edici ve müstehcen' hikayelerine yer veriyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Nijerya’da eski güzellik kraliçesinin sır ölümü

    Nijerya’nın eski güzellik kraliçesi ve ülkenin ünlü vaizin eşi Ibidunni Ituah-ighodalo (39) hayatını kaybetti. Kafaları karıştıran vefat sonrası ölüm nedeni hakkında bilgi verildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Joan Smalls’tan moda dünyasına çağrı: Sessiz kalmayın

    Ünlü model Joan Smalls, ırkçılık konusunda moda endüstrisine seslendi. Smalls, "Sessizliğiniz sadece hakaret etmekle kalmaz, aynı zamanda bu sektördeki en büyük sorunun bir parçasıdır" dedi. 

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Fatih Sultan Mehmet'in ünlü tablosu satışa çıkıyor

    National Gallery'nin 'daimi sergilenen sanat eserleri' arasında yer alan Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmet'in gümüze kadar gelebilmiş üç orjinal portresinden biri olan eser, İngiltere'nin başkenti Londra'daki dünyaca ünlü müzayede salonu Christie’s 25 Haziran’da düzenlenecek müzayedede 400- 600 bin sterlin değerinde satışa çıkarılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    O Ses Türkiye'de Seda Sayan'ın yerine Ebru Gündeş

    O Ses Türkiye yarışmasından ayrılan Seda Sayan'ın yerine Ebru Gündeş'in geldiği öne sürüldü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Liza Minelli’den Meghan Markle ve Prens Harry'ye yardım ettiği iddialarına yalanlama

    Prenses Diana ile yakın arkadaş olan Oscar'lı oyuncu Liza Minelli, bu dostluk nedeniyle, Los Angeles'ta yaşamaya başlayan Meghan Markle ve Prens Harry'ye yardım edip kol kanat gerdiği iddialarını yalanladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Zirvenin sahibi geri geldi: Sefirin Kızı

    Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun başrolünde yer aldığı Sefirin Kızı, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle tüm kategorilerinde en çok izlenen dizi oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Beyonce'nin 8 yaşındaki kızı Blue Ivy BET Ödülleri'ne aday

    Afrikalı-Amerikalıların ve diğer azınlıkların müzik, oyunculuk, spor ve diğer eğlence alanlarındaki başarılarını kutlamak amacıyla verilen BET Ödülleri'nin bu yılki adayları arasında Beyonce ve Jay-Z'nin 8 yaşındaki kızları Blue Ivy de yer alıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Ünlü hapishane dizisi oyuncusu Karm Gilespie idama mahkum edildi

    Çin'de 7 yıl önce tutuklanan Avustralya vatandaşı Karm Gilespie'nin uyuşturucu kaçakçılığından idama mahkum edildiği açıklandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Türkiye genelinde sinema seyircisi sayısı yüzde 12,8 azaldı

    Türkiye genelinde sinema seyircisi sayısı, geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 12,8 azalarak 56 milyon 479 bin 209 kişiye düştü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Victoria Beckham: Çok dar giyinmek bir güvensizlik belirtisi

    Eski Spice Girls üyesi, bugünün moda tasarımcısı ve aynı zamanda moda ikonu olan Victoria Beckham, eski giyim tarzını eleştirerek, "Vücuda tam oturan kıyafetler giymek güvensizlik belirtisiydi" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Hazar Ergüçlü'den sahte hesap uyarısı

    Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, Twitter'da adına paylaşım yapan hesabın kendisinin olmadığını duyurdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Yeşilçam'ın yıldızı Coşkun Göğen'e 75. doğum günü

    Yeşilçam'ın ‘Tecavüzcü Coşkun' lakaplı emektar ismi Coşkun Göğen, 75'inci yaşını sürpriz doğum günü partisiyle kutladı. Neşeli hareketleriyle dikkati çeken Göğen, esprileriyle de çevresindekileri güldürdü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Pandemik polisiye Gün On4 19 Haziran'da puhutv'de

    puhutv’nin yeni projesi pandemik polisiye Gün On4, 19 Haziran’da seyircisiyle buluşacak. Çekimleri ev ortamında gerçekleşen dizinin oyuncu kadrosunda Muhammet Uzuner, Güneş Zavrak ve Emrullah Çakay gibi isimler yer alıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Siyah beyaz filmlerin unutulmaz jönü: Ayhan Işık

    "Sezercik", "Acı Hayat", "Küçük Hanım", "Otobüs Yolcuları", "Üç Tekerlekli Bisiklet" ve "Kanun Namına" filmlerinde canlandırdığı karakterlerle unutulmayan oyuncu Ayhan Işık'ın vefatının üzerinden 41 yıl geçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Meghan Markle Grenfell Kulesi’nde ölenlere anma

    İngiltere Kraliyet ailesi üyeliğinden eşi Prens Harry ile birlikle ayrılan Megan Markle, başkent Londra'daki Grenfell Kulesi'nde meydana gelen ve 72 kişinin hayatını kaybettiği yangının yıl dönümünde yaptığı paylaşımda, yangında evsiz kalan mağdurlar için yemek pişiren ve Hubb Cemaat Mutfağı’da çalışan Müslüman kadınlara, "Sizleri çok özledim. Yangının sarılmasında payınız büyük. Sizlere teşekkür ediyorum. Her zaman yanınızdayım" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Devlet Tiyatroları yeniden seyirciyle buluşuyor

    Yeni tip corona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında yaklaşık 3 aydır kapalı olan Devlet Tiyatroları, 2 Temmuz'da yeniden "perde" diyecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Dilber Ay'ın hayatı film oluyor

    Geçen yıl hayatını kaybeden Türk halk müziği ve arabesk şarkıcısı Dilber Ay'ın hayatı sinemaya uyarlanıyor. Filmin senaryosunu Kamuran Süner yazdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Kaş Caz Festivali için geri sayım

    Kaş Caz Festivali, 28-29-30 Ağustos’ta Setur Marina ev sahipliğinde müzikseverlerle buluşuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Irkçılık eleştirisiyle yayından kaldırılan Rüzgar Gibi Geçti 'tarihi bilgilendirmeyle' ekrana dönüyor

    Irkçılık karşıtı protestoların ışığında ‘köleciliği romantize ediyor’ eleştirileri üzerine HBO Max yayınından kaldırılan Hollywood klasiği Rüzgar Gibi Geçti (Gone with the Wind) dönüyor. Ancak filme Amerikan İç Savaşı’nın tarihi içeriğini açıklayacak bir bölüm eklenecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Beyonce'dan polisler için çağrı

    Amerikalı şarkıcı Beyonce, ABD'nin Kentucky eyaletinin Louisville kentinde mart ayında siyahi Breonna Taylor'ı evinde öldüren polislerin cezalandırılması çağrısında bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Köpeklerin moda fotoğrafları: Dogue meydan okuması

    Felaketlerle dolu 2020 yılını daha eğlenceli hikayelerle renklendirmek isteyenler sosyal medyada #VogueChalleng'dan adı altında köpek fotoğrafları akımı başlattı. Köpeklerinin, bazıları da kedilerinin fotoğraflarını Vogue dergisinin kapağına özenerek yayınladı. Vogue adı, İngilizce köpek anlamına gelen ‘dog’ kelimesiyle değiştirilerek Dogue oldu. Köpeklerin moda fotoğrafları 'Dogue' adlı Instagram sayfasında toplandı. Sayfayı iki köpeksever Polonyalı yönetiyor. İşte Dogue meydan okumasından yansıyanlar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız