Magazin ve sanat turu (16 Haziran 2021)

16 Haziran 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 16.06.2021 - 17:15

  • 1
    Melania Trump eşi Donald Trump doğum günü partisine katılmadı

    Pazartesi günü 75. yaşını kutlayan ABD eski Başkanı Donald Trump, oğlu Donald Trump Jr'ın paylaştığı doğum günü vidosuyla gündemde. Görüntülerde eski First Lady Melania Trump'ın olmaması ayrılık iddialarını bir kez daha gündeme taşındı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU
  • 2

    Kendall Jenner ve Hailey Baldwin tatilde

    Üç yıl önce Justin Bieber ile evlenen model Hailey Baldwin ile meslektaşı Kendall Jenner Meksika tatilinde objektiflere yansıdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Dünyanın en zengin kadınlarından MacKenzie Scott 286 kuruluşa 2,7 milyar dolar bağışladı

    Amazon’un kurucusu Jeff Bezos ile 2019'da boşandığında dünyanın en pahalı boşanmasına imza atan MacKenzie Scott, toplumda küçük bir azınlıkta muazzam servet artışının yoğunlaşmasından rahatsız olduğunu belirterek servetini dağıtıyor. Scott, son olarak 2,7 milyar dolar bağışladığını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Katy Perry ve Orlando Bloom çocuklarıyla Venedik tatilinde

    Katy Perry ve Orlando Bloom çifti çocuklarıyla tatile çıktı. Geçen yılın ağustos ayında Daisy adını verdikleri bir kız çocuk sahibi olan ünlü çift, Bloom'un Miranda Kerr ile evliliğinden olan oğlunu da alarak Venedik'e gitti. Zaman zaman romantikleşen ikili, bu anların fotoğrafını çekmeyi ihmal etmedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Post Malone'nin gülümsemesi 1,6 milyon dolar

    Dünyaca ünlü rapçi Post Malone, dikkat çeken dövme tasarımlarından sonra geçirdiği bir operasyonla dişlerine elmas taktırdı. Ünlü rapçinin gülümsemesi artık 1,6 milyon dolar değerinde.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Kendall Jenner'ın aşk hayatında bir yıl kuralı


    Keeping Up With The Kardashians'ın ortak yapımcılarından Farnaz Farjam, Kardashian/Jenner Ailesi'nin model üyesi Kendall Jenner'ın aşk hayatıyla ilgili ayrıntıları açıkladı. Jenner'ın her zaman kendi kurallarının olduğunu söyleyen Farjam, "Sevgilisinin kamera karşısına geçebilmesi için en az bir yıldır birlikte olmaları gerektiğine inanıyordu" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Whitney Houston'ın hayatını anlatan filmin başrolleri belli oldu

    Tüm zamanların en çok ödül alan kadın müzisyeni olan Whitney Houston'ın hayatını anlatan I Wanna Dance With Somebody filminde iki başrol belli oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Gigi Hadid: Kızım etnik kökenler arasında köprü olabileceğini hissederek büyüyecek

    Gigi Hadid, Zayn Malik'le birlikteliğinden dünyaya gelen bebeği için, "Bence Khai farklı etnik kökenleri arasında köprü olabileceğini ya da olmak istediğini hissederek büyüyecek" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Selena Gomez: Güzellik standartları akıl sağlığımı bozdu


    Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, gerçekçi olmayan mükemmellik standartlarının akıl sağlığını bozduğunu itiraf etti. Kelebek hastalığı ve bipolar bozukluk ile mücadele eden Gomez, yaşadığı zorlukların kendisine ilham verdiğini söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 10

    Rafet El Roman'dan babasına son görev

    Şarkıcı Rafet El Roman, Almanya'da hayatını kaybeden babası İsmail Yaşdut'u (90), Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde son yolculuğuna uğurladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Kazara Aşk ne zaman başlıyor, hangi gün yayınlanacak?

    Star’ın yeni dizisi Kazara Aşk’ın yayın tarihi ve günü ne zaman? sorularının cevapları belli oldu. İlk fragmanın ardından merakla beklenen, eğlenceli hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kazara Aşk, 24 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de Star’da…


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 12
    David Frankel'den Şeytan Marka Giyer itirafı: Anna Wintour korkusu işleri zorlaştırdı


    Yönetmen David Frankel, ünlü yayıncı Anna Wintour’un sert disiplini anlatan Şeytan Marka Giyer'in (The Devil Wears Prada) 15. yıl dönümünde filmle ilgili itiraflarda bulundu. Frankel, moda dünyasından birçok kişinin Wintour’dan korktuğu için yaşadıkları zorlukları anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 13

    Margot Robbie sosyal medyaya veda etti (Sosyal medya detoksu)


    Akademi ve Altın Küre adaylığı bulunan Avustralyalı oyuncu Margot Robbie; Selena Gomez, Hailey Bieber, Channing Tatum ve Lindsay Lohan gibi sosyal medya detoksu uygulayan ünlü isimler arasına katıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 14

    Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar boşanıyor

    Oyuncu Merve Dizdar'ın ile eşi Gürhan Altundaşar boşanma kararı aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu: Tiyatro projelerine destek başvuruları başladı

    Kültür ve Turizm Bakanlığı, tiyatronun gelişmesini desteklemek amacıyla özel tiyatroların projelerine, 2021-2022 sanat sezonuna yönelik yardımlar için başvuruların başladığını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    2021 Royal Ascot At Yarışları'nda geleneksel şapka şıklığı

    İngiltere’de İngiliz Kraliyet Ailesi onuruna düzenlenen Royal Ascot At Yarışları’nda, İngiliz sosyetesi ve kraliyetinden konuklar, birbirinden ilginç şapkalarıyla her yıl olduğu gibi yine yarışların önüne geçti. At yarışlarına düşkünlüğü ile bilinen 95 yaşındaki Kraliçe II. Elizabeth'in, etkinliğin açılışına gidemese de, beş gün sürecek yarışlara önümüzdeki günlerde katılım göstermesi bekleniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Ada Masalı 2. yeni bölüm fragmanı


    Başrollerinden Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un oynadığı yeni romantik yaz dizisi Ada Masalı'nın 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE


  • 18

    KüçükÇiftlik Park kapılarını açıyor

    Temmuz ayında kapılarını açmaya hazırlanan KüçükÇiftlik Park, ekim ayına kadar konserden alışverişe, tiyatrodan sinemaya, yeme-içmeden gazinoya kadar özlenen tüm etkinliklerle eğlence tutkunlarını ağırlayacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Motosikletin çarptığı oyuncu Lisa Banes hayatını kaybetti


    Motosikletin çarpıp kaçtığı ABD'li oyuncu Lisa Banes 10 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Van'da definecilerin kazdığı bölgede inceleme

    Van'ın Şabaniye Mahallesi'nde definecilerin kaçak kazı yaptığı ve yaklaşık 3 aydır polisin nöbet tuttuğu bölgede, Van Müze Müdürlüğü tarafından sondaj kazı çalışması başlatıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21
    Ada Masalı nerede çekiliyor? (Ada Masalı'nda geçen Kırlangıç Adası nerede?)

    Star Tv'nin yeni dizisi Ada Masalı büyülü ada atmosferini ekranlarına taşıyor. Başrollerinden Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un oynadığı dizinin ekranlara damga vuran ilk bölümünün ardından "Kırlangıç Adası nerede, Ada Masalı nerede çekiliyor" soruları izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Kırlangıç Adası nerede?

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 22

    Tarih yazan Cadillac Rahmi M. Koç Müzesi’nde

    Türkiye’nin ilk ve tek sanayi müzesi Rahmi M. Koç Müzesi, yeni objeler ile koleksiyonunu genişletmeye devam ediyor. Müzenin en yeni objesi, 1903 model Cadillac oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Çocuk oyuncu Julia Butters, Steven Spielberg'in hayatını anlatan filmde

    Oscar ödüllü yönetmen Steven Spielberg'in kendi çektiği, hayatını anlatan filmin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Çocuk oyuncu Julia Butters, filmde Spielberg'in kız kardeşine hayat verecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Sanatçı Yıldız Ayhan hayatını kaybetti

    Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören sanatçı Yıldız Ayhan yaşamını yitirdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada usta sanatçı için, "Türk halk müziğinin nadide sesi" ifadesi yer aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Siyah beyaz filmlerin unutulmaz jönü Ayhan Işık anılıyor

    Siyah beyaz filmlerin "Taçsız Kral"ı, oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist, ses sanatçısı ve ressam Ayhan Işık, kısa yaşamına sığdırdığı onlarca filmle Yeşilçam'ın unutulmazları arasına girdi. Işık, ölümünün 42'nci yılında anılıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'ın yeni bölüm fotoğrafları: Haktan, Resul Dindar ve Tuğçe Kandemir konuk oluyor

    Star ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan ‘Kuzeyin Oğlu Volkan Konak’, 18 Haziran Cuma akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek. Karadeniz müziğinin sevilen ismi Volkan Konak’ın yeni bölüm konukları ise Haktan, Resul Dindar ve Tuğçe Kandemir.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Kylie Jenner ve Travis Scott yeniden birlikte

    Kylie Jenner ve Travis Scott çifti, yaklaşık iki yıllık bir ayrılığın ardından yeniden birlikte. Çift, üç yaşındaki kızları Stormi ile birlikte etkinliğe katılıp mutluluk pozları verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Ankara Kitap ve Sahaf Fuarı başladı

    Ay sonuna kadar kitapseverleri ağırlayacak Ankara Kitap ve Sahaf Fuarı'na 80'i aşkın yayınevi ve sahaf katılıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Mervan Altınorak atık hurdaları sanat eserine dönüştürüyor

    Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yaşayan mozaik ve heykel sanatçısı Mervan Altınorak'ın metal ve plastik atıkları kullanarak deniz kızından ata, flamingodan balığa yaptığı 50'yi aşkın heykelinin ünü yurt dışına kadar yayıldı. Altınorak'a Belçika'dan siparişler geldi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30
    Babalar Günü için burçlara göre hediye önerileri

    Astrolog Murat İpek, bu yıl 20 Haziran'da kutlanacak Babalar Günü'ne sayılı gün kala, Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcuna özel hediye önerilerini yazdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 31

    Samsun Devlet Opera ve Balesi'nden 'Yaza Merhaba' konseri

    Samsun Devlet Opera ve Balesi (SAMDOB) 19 Haziran'da vereceği 'Yaza Merhaba' konseriyle sanatseverlerle buluşacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32
    Survivor'da eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı? (15 Haziran 2021 ayrıntıları)


    Survivor eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı? sorularının cevapları belli oldu. Survivor 2021'in 15 Haziran tarihli 120. bölümünde dokunulmazlık oyununu Poyraz kazandı. Kırmızı ve mavi takımda 5 rakibini de eleyen Poyraz haftanın eleme adayı olarak Aleyna'yı seçti. İşte Survivor son bölümde yaşananlar ve haftanın gelişmelerinden ayrıntılar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 33
    Ay ve şans gezegeni tekme tokat / Günlük burç yorumları - 16 Haziran 2021

    Hassasiyet ve duygularımızda yoğunluğu yaşayabileceğimiz bir gün. Bugünü her açıdan abartmadan yaşamakta fayda var.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız