Magazin ve sanat turu (3 Mart 2021)

3 Mart 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...  

Haberler 03.03.2021 - 17:49

  • 1

    Dolly Parton bağış yaptığı aşıdan kendisi de oldu

    Salgının başında Moderna firmasının corona virüs aşı çalışmalarına 1 milyon dolarlık katkı sağlayan Amerikalı ünlü sarkıcı Dolly Parton, verdiği destek sayesinde geliştirilen aşıdan kendisi de oldu. Parton, bir şarkısını da aşıya uyarladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Donald Trump ve Melania Trump Beyaz Saray'dan ayrılmadan önce gizlice corona virüs aşısı vuruldu iddiası

    Donald Trump'ın, henüz başkanlık görevini bırakmadan, pek çok siyasi lider gibi kameraların karşısına geçmek yerine Beyaz Saray'da gizlice Covid-19 aşısı olduğu iddia edildi. Donald Trump'ın, eşi Melania Trump ile aşı olmalarını gizleme nedeni, ABD basınında tartışılıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3
    Uzman raporundaki iddia: Tiger Woods kaza anında direksiyonda uyuyordu

    Tiger Woods'un geçen hafta geçirdiği kazadaki uzman raporu ABD'li sporcunun direksiyon başında uyumuş olma ihtimalinin yüksek olduğunu ortaya çıkardı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Kıbrıs Rum kesiminde Eurovision krizi devam ediyor: Ortodoks Kilisesi'nden çağrı

    65. Eurovision Şarkı Yarışması'na Elena Tsagkrinou tarafından seslendirilen El Diablo (Şeytan) adlı şarkıyla katılma kararına Kıbrıs Rum kesiminde tepkiler devam ediyor. Devlet televizyonuna tehdit mesajlarının yağmasının ardından açıklama yapan Ortodoks Kilisesi, şarkının geri çekilmesi çağrısında bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5
    Margot Robbie ve Alexandria Ocasio-Cortez'den ırkçılık tepkisi

    ABD’li oyuncu Margot Robbie, Altın Küre ödüllerini dağıtan Hollywood Yabancı Basın Birliği üyesi gazetecilerden hiçbirinin siyahi olmamasını eleştirdi. ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Alexandria Ocasio-Cortez, New York polisinin suçla mücadelede kullandığı robot köpeği Digidog’un ırkçı olduğunu söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 6

    Kim Kardashian kuaför koltuğunda uyuyakaldı

    Dört çocuk annesi Kim Kardashian, bir yandan hukuk fakültesinde okuyor bir yandan da markasının yönetimini sürdürüyor. Rap şarkıcısı eşi Kanye West ile boşanma aşamasında olan Kardashian, yorgunluğunu kuaför koltuğunda şekerleme yaparak atmaya çalıştı.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Jose Sosa'nın eşi Carolina Alurralde: Benim ikinci evim İstanbul

    Fenerbahçe'nin Arjantinli yıldızı Jose Sosa'nın eşi Carolina Alurralde, 6 yıl önce geldiği İstanbul'da, zaman zaman düzenlediği müzik ve resim atölyelerinin yanı sıra geçen yıl açtığı fotoğraf sergisine yenilerini eklemek için kentin sokaklarını keşfederken, kaleme aldığı ilk romanını da tamamlamaya çalışıyor. Alurralde, "Her yere gidebilirsin ama mutlu ve huzurlu hissetmek, yemek istiyorsan Türkiye en iyisi. Almanya, İtalya, Ukrayna, Milan, Madrid hiçbiri bana göre değil, benim ikinci evim İstanbul. Bunun için Türkiye'yi seviyorum. Burada gerçekten mutluyum. Burada ben de eşim de yaşamayı çok istiyoruz. Bundan önceki hayatım hep bir arayış içindeydi ama şimdi şehrimi buldum. Burada yaşamaya devam etmek istiyorum" diyor. İşte çiftin evinden kareler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Caprice Bourret: Cinsiyet değiştirdiğimi sanıyorlardı


    Amerikalı model Caprice Bourret, kariyerinin başlarındayken herkesin eskiden erkek olduğuna ve cinsiyet değiştirdikten sonra moda sektörüne geçtiğine inandıklarını anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Çılgın Sedat’ın evinden çıkan yangının kesin nedeni ortaya çıktı

    Beylikdüzü’nde 23 Şubat günü Çılgın Sedat ismiyle tanınan şarkıcı Sedat Kapurtu’nun evinde çıkan yangının itfaiye raporu tamamlandı. Yangının kesin çıkış nedeninin sauna kısmında elektrik tesisatına bağlı olduğu kaydedilirken yangın ilk çıktığı anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Prens Harry ve Meghan Markle'dan Dünya Kadınlar Günü mesajı ve eylem planı


    Sussex Dükü ve Düşesi 8 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek Dünya Kadınlar Günü'nü bu yıl nasıl kutlayacaklarını açıklad

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 11

    2021 Altın Küre Ödülleri reytingde çakıldı

    İlk kez sanal ortamda yapılan yayınla sahiplerini bulan Altın Küre Ödülleri, bu yıl seyirci ilgisinden yoksun kaldı. Pek çok ilkle sinema tarihine geçen 78. Altın Küre Ödülleri, tüm zamanların en düşük reytingiyle de tören tarihindeki yerini aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Futbolcu Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük: Mahkemede görüşeceğiz

    Futbolcu Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük, Malatyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan maçın ardından kendisine ve eşine yöneltilen mesajlar üzerine açıklamalarda bulundu. Merve Büyük, "Buradan bana yazıp eşime hakaret eden herkesle mahkemede görüşmek üzere!" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Indira Varma, Obi-Wan Kenobi kadrosuna katıldı


    Game of Thrones'ta (Taht Oyunları) canlandırdığı Ellaria Sand rolüyle de tanınan Indira Varma, Obi-Wan Kenobi dizisinin kadrosuna katıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Meghan Markle'ın Madame Tussauds Müzesin'ndeki balmumu heykeline hamilelik güncellemesi geldi

    İkinci çocuğuna hamile olan Meghan Markle'ın Sidney'deki Madame Tussauds Müzesin'ndeki balmumu heykeli de hamile görünümüne büründürüldü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Yapay zeka tiyatro oyunu yazdı: Fütüristik bir Küçük Prens

    Elon Musk'ın kurucuları arasında yer aldığı Open AI'ın GPT-2 isimli yapay zeka yazılımı bir tiyatro oyunu yazdı. Uzmanlar ortaya çıkah senaryoyu "Bir tür fütüristik Küçük Prens" olarak tanımladı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Yeni kitabı Acısıyla Tatlısıyla Yeşilçam Anılar okuyucuyla buluşan Türker İnanoğlu: Arşive meraklıyım

    Yeşilçam denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Türker İnanoğlu, biriktirdiği binlerce anıyı kitaplaştırmaya devam ediyor. 14. kitabı 'Acısıyla Tatlısıyla Yeşilçam Anıları'nı okuyucuyla buluşturan İnanoğlu kitabı, özel hayatı ve sinemanın jönlerine dair açıklamalarda bulundu. "Cüneyt Arkın'la Kartal Tibet'in ayrı bir yeri var" diyen usta sanatçı Cem Yılmaz'ın hemen hemen her filminde Yeşilçam'a gönderme yapması hakkında da konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Clifford TI ve Tameka Tiny Harris için cinsel saldırı suçlaması


    ABD’de 4 kadın, ünlü rapçi Clifford TI Harris (40) ile şarkıcı eşi Tameka Tiny Harris’in (45) kendilerine uyuşturucu içeren içkiler verdikten sonra cinsel saldırıda bulunduklarını iddia etti.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    17. Akbank Kısa Film Festivali'nin finalist senaryoları açıklandı

    Çevrimiçi olarak 22 Mart-1 Nisan arasında düzenlenecek "17. Akbank Kısa Film Festivali"nin "Forum" bölümünde finale kalan senaryolar belirlendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19
    Eser ile Berfu Yenenler'in oğlu Kuzey'in ayağı alçıya alındı

    İkinci kez anne olmaya hazırlanan Berfu Yenenler, Kuzey'in ayağı sargıda fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı ve başlarına gelen talihsiz olayı anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 20

    Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı online düzenlenecek

    Adana'da, 9. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı salgın nedeniyle 1-4 Nisan'da internet ortamında yapılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Geçmişin Sesi: Amida Konserleri'nin 5’inci serisi kadınlar için


    Tarihi kültürel mekanlarda çekimleri yapılarak dijital ortamda izleyicilere sunulan Amida Konserleri serisinin 5’incisi Diyarbakır ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) AB Bilgi Merkezi ve DTSO Kadın Meclisi işbirliğinde Ergani Çayönü Hilar Mağaraları'nda düzenlendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 22

    Spike Lee'den 11 Eylül belgeseli geliyor

    11 Eylül saldırısının 20. yılında Spike Lee özel bir belgeseli hayata geçiriyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Vefatının 8. yılında Müslüm Gürses müzesinden fotoğraflar


    Arabesk müziğinin mihenk taşlarından Müslüm Gürses, vefatının 8. yılında memleketi Şanlıurfa'da adını taşıyan müzede sevenleri tarafından yad ediliyor.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Arabesk müziğin babası: Müslüm Gürses anılıyor

    Büyük acılarla dolu 60 yıllık yaşamına, 78 albüm ve 38 film sığdıran unutulmaz Müslüm Gürses, vefatının 8. yılında yad ediliyor. İşte usta sanatçının hayat hikayesi ve fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Düzce'de alt yapı çalışmalarında tarihi eser kalıntıları bulundu


    İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren İSKİ ekipleri, Düzce’nin Darıcı Mahallesi’nde kazı çalışmaları sırasında tarihi eser kalıntılarına rastlandı. Çalışmalar durdurulurken, Düzce Müze Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kazı alanında inceleme çalışması başlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 26

    Survivor'da kim elendi, Çağman Çatay kimdir? (Survivor 2 Mart 2021 ayrıntıları)


    Survivor'da kim elendi, iletişim ödülünü kim kazandı? sorularının cevapları belli oldu. Birleşme partisine günler kalan Survivor 2021'de ilitişim ödülünü gönüllüler takımı kazandı. Salı gecesi iki eleme adayı Çağman ve Hanzade olarak belirlendi. Aleyna, Öykü, Çağman ve Hanzade arasında yaşanan SMS mücadelesi sonunda en az oyu alarak Survivor'dan elenen yarışmacı Çağman oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27
    Günlük burç yorumları (3 Mart 2021) / Ay Akrep, daha fazla…

    Ay Akrep burcunda, enerjisi tavan yapmış bir gün yaşayacaksınız. Dert anlatmak, dinlemek için iyi bir gün.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız