Magazin ve sanat turu (7 Nisan 2021)

7 Nisan 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 07.04.2021 - 17:42

  • 1

    Iggy Azalea taciz mesajlarını ifşa etti: 15 bin dolar teklif

    Avustralyalı yıldız şarkıcı Iggy Azalea, sosyal medyada kendisine mesaj atan mavi tikli popüler hesapların mesajlarını yayınladı. İsimleri gizleyen yıldız şarkıcıya bir mesajda telefonda konuşması için 15 bin dolar teklif edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Sri Lanka Güzellik yarışmasında taç skandalı: Boşandığı için tacını geri almaya kalktılar

    Sri Lanka’da düzenlenen güzellik yarışmasında Pushpika De Silva 1’inci olmasının ardından yarışmanın 2019 kazananı olan Caroline Jurie, Silva’nın tacını başından alarak 2’inci olan yarışmacıya taktı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 3

    Ebru Şallı: Tiktok çocukların yeri değil


    Ebru Şallı önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Ünlü isim, Demet Akalın’ın 7 yaşındaki kızı Hira’nın TikTok uygulamasında 7 bin TL harcamasıyla ilgili soruyu da yanıtladı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 4

    Survivor'dan elenen Öykü Çelik ile İsmail Berhan evleniyor

    Geçtiğimiz haftalarda katıldığı Survivor'dan elenen oyuncu Öykü Çelik, İsmail Berhan'da evlilik teklifi aldı. Bu teklife "Evet" diyen Çelik düğün planlamasına başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    2,2 milyon dolarlık Game of Thrones ejderha yumurtası satışta

    Dünyanın en değerli Paskalya yumurtalarını üreten Fabergé firması, Game of Thrones dizisindeki Daenerys Targaryen karakterinden esinlenen bir yumurta tasarımı oluşturdu. Değerli mücevherlerle bezeli yumurtanın değeri 2,2 milyon dolar.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Jill Biden'ın kıyafeti tartışma konusu oldu


    ABD’de First Lady Jill Biden’ın (69) kıyafet seçimi sosyal medyayı ikiye böldü. ABD’li sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı First Lady’yi bu giyim tarzı için çok yaşlı olduğu yönünde eleştirerek Biden’ı, Madonna’nın büyükannesine benzetti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Lily Allen'dan estetik açıklaması

    İngiliz şarkıcı Lily Allen, kalçasından yağ aldırdığını açıklayarak, "Sevgilim yara izlerini sorunca çok utandım" diye konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Prens Harry, Kraliyet Ailesi'nden özür bekliyor

    Son olarak birlikte kamera karşısına geçtikleri ve tartışmalı açıklamalar yaptıkları Oprah Winfrey röportajından sonra Prens Harry ve Meghan Markle'dan ses çıkmıyor. Ama çift hakkındaki iddiaların da ardı arkası gelmiyor.



    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Helena Bonham Carter: Tim Burton evlilik yerine film teklif etti


    Ünlü yönetmen Tim Burton ile ilişkisini 2014 yılında sonlandıran oyuncu Helena Bonham Carter, eski sevgilisinin kendisine evlenme teklifi edeceğini sandığı anı anlattı. Toplantıda Burton'ın kendisine çekeceği Alice In Wonderland filminde rol teklif ettiğini söyleyen Carter, "Bu teklifi almak, evlenme teklifi almaktan daha iyiydi" ifadelerini kullandı

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 10

    Sıla ve İlker Kaleli birlikte mi?

    Geçtiğimiz ocak ayında Hazer Amani'den boşanan Sıla ile oyuncu İlker Kaleli'nin yeni birlikteliğe yelken açtıkları iddia edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Caitlin Fitzgerald’ın evliliği Castro'ya suikast planını gündeme getirdi


    Aktör Aidan Turner ile gizlice evlenen ABD’li oyuncu Caitlin Fitzgerald’ın dedesinin Küba lideri Castro’yu öldürmek istediği ortaya çıktı. CIA yöneticilerinden olan dede Fitzgerald, suikast planında Castro’ya tüberküloz ile enfekte edilen dalış tüpü vermeyi planlamış.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Çocuk oyunculaktan zirveye: Russell Crowe

    Henüz 5 yaşındayken Spyforce dizisinin bir sahnesinde rol alan, 1990'de The Crossing ile sinemaya adım atan Russell Crowe kariyerine sayısız film sığdırdı. Akıl Oyunları, Gladyatör gibi unutulmaz yapımlara imza atan, 3 Oscar adaylığı, 1 Oscar ödülü ve sayısız başarı kazanan Yeni Zelanda doğumlu Avustralyalı oyuncu, bugün itibariyle (7 Nisan 2021) 57. doğum gününü kutluyor. İşte 57. yaşına özel dünden bugüne unutulmaz Russel Crow filmleri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Kemal Gülman ile Feryal Gülman'ın boşanma davasında tablo krizi

    Boşanma davaları devam eden Feryal ve Kemal Gülman çifti arasında bu kez tablo krizi çıktı. Kemal Gülman’ın avukatı, milyon dolarlık eserlerin satışının önüne geçmek adına koleksiyonerlere uyarıda bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Çernobil dizisinin Anatoly Dyatlov'u Paul Ritter, hayatını kaybetti


    Harry Potter, James Bond filmleri ile Çernobil dizisinde rol alan İngiliz aktör Paul Ritter, 54 yaşında hayatını kaybetti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Akçaabat horonu, UNESCO'nun Kültür Mirası Listesi'nde

    Karadeniz Bölgesi’nin halk dansları arasında yaygın olarak bilinen Akçaabat horonu, UNESCO'nun Somut Olmayan Kültürel Mirası Temsili Listesi'ne alındı. Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Akçaabat horonundaki figürler, yapılması zor hareketler, kültürel miras olarak koruma altına alınıp, gelecek nesillere doğru şekilde aktarılacak” dedi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 16

    Oyuncu Muharrem Erdemir corona virüse yenildi

    Usta oyuncu Muharrem Erdemir corona virüse yenik düştü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Arda Turan'ın Özlem Şahin'e cinsel taciz davası yeniden başladı


    Şarkıcı Berkay Şahin'in eşi Özlem Şahin'e karşı cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla beraatine karar verilen futbolcu Arda Turan'ın davasının İstinaf Mahkemesi'nce bozulmasının ardından yeniden yargılanmasına başlandı. Mahkeme, sanık Arda Turan ve Özlem Şahin'in duruşmalara katılması kararından dönülmesine hükmetti. Duruşma, futbolcu Burak Yılmaz tanık olarak dinlenmesi için liglerin bitmesi gözetilerek 16 Haziran'a bırakıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 18

    Forbes'un milyarderler listesine giren Kim Kardashian cilt bakım işine giriyor

    Forbes'un açıkladığı 2021'in en zenginleri listesine 1 milyar dolarlık servetiyle girerek resmen milyarde ilan edilen Kim Kardashian, yeni bir işe girişiyor. Makyaj ve vücut şekillendirici markası olan Kardashian, cilt bakım markası kurarak kardeşi Kylie Jenner'a rakip oluyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Hadise: 'Roberto Carlos bacaklı' dediler

    Yıllar önce fazla kiloları yüzünden eleştirilmesi hakkında ilk kez konuşan Hadise, "Ben bu linç kültürünün faturasını en ağır ödeyen isimlerden biriyim. 'Obez' dediler, 'Roberto Carlos bacaklı' dediler, 'Çok zayıf', 'Çok çirkinleşti', 'Sivrisineğe döndü' dediler. Söylemedikleri söz kalmadı. Hepsini yaşadım" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Rap şarkıcısı Jay-Z'nin tişörtüne Kenyalı Müslümanlardan tepki

    Beyonce'nin rap şarkıcısı eşi Jay-Z, üzerinde Kenya’daki tarihi Riyadha Camisi'nin resminin bulunduğu tişörtüyle Kenyalı Müslümanların tepkisini çekti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Angelina Jolie’nin yeni filmi Those Who Wish Me Dead’den ilk kareler

    Angelina Jolie'nin gerilim türündeki yeni filmi Those Who Wish Me Dead’in ilk kareleri yayımlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Türk Polis Teşkilatının ilk müzesi açılıyor

    Kuruluşundan bugüne kadar Türk polisinin kullandığı silah, mühimmat, araç gereç ve kıyafet ile tarihi belgelerinin sergilendiği ilk Polis Müzesi, 9 Nisan'da açılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Muallim filmine ABD'den 5 ödül

    20. yüzyılın başlarında Fransa'da eğitim aldıktan sonra döndüğü Anadolu'da kendi değerleriyle yüzleşen öğretmen Ali'yi anlatan Muallim filmi, American Golden Picture Uluslararası Film Festivali'nde en iyi film ve en iyi yönetmen dahil 5 ödül aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Haluk Levent'ten Parkinson hastalarına konser

    Şarkıcı Haluk Levent, 11 Nisan Dünya Parkinson günü öncesi Parkinson Hastalığı ve Hareket Bozuklukları Merkezi’nde (PARMER) Beyin Pili Hastaları Derneği (BEYPİLDER) ile bir araya geldi. Hastalara küçük bir moral konseri veren Haluk Levent, "Onlarla bir arada olduğum için çok mutluyum. Umarım Parkinson hastalığının bilinirliliği daha fazla artar" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Zeugma Mozaik Müzesi'ndeki dünyaca ünlü mozaikler hassas korumayla gelecek nesillere aktarılıyor

    Dünyaca ünlü mozaiklerin sergilendiği Zeugma Mozaik Müzesi’ndeki eserler, uzman restoratörlerin hassas çalışmalarıyla korunuyor. Büyük hassasiyetle çalışan restoratör ekibi mozaiklerde meydana gelen bozulmaları gidererek gelecek nesillere aktarılmasını sağlıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Edis'in Martılar şarkısı fizy'nin zirvesinde

    Dijital müzik platformu fizy’de mart ayının ‘en’leri açıklandı. Son dönemin popüler isimlerinden Edis’in son parçası Martılar müzik tutkunları tarafından en fazla paylaşılan şarkı oldu. Mustafa Ceceli ve Ekin Uzunlar’ın Öptüm Nefesinden isimli düeti en fazla dinlenen şarkı oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Murat Yıldırım corona virüse yakalandı


    Dünyada milyonlarca kişiyi etkileyen corona virüse eğlence ve sanat dünyasını da vurdu. Son olarak oyuncu Murat Yıldırım'ın test sonucu pozitif çıktı. İşte Yıldırım'ın sağlık durumundan ayrıntılar ve corona virüse yakalanan ünlü isimler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Akrep 17. yeni bölüm 2. fragman

    Star'ın sevilen dizisi Akrep'in 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Perihan, Aras'a hayatının teklifini sunarken, Ayşem ölüm kalım mücadelesi veriyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    5. İstanbul Tasarım Bienali beş yeni eserle veda ediyor

    5. İstanbul Tasarım Bienali’nin şehrin farklı noktalarına yayılan yerleştirmelerine, 1 Nisan itibariyle yenileri eklendi. Ekim 2020'den bu yana evrilerek devam eden bienal son etabını 24 Nisan’da, gün boyu sürecek bir çevrimiçi etkinlikle tamamlayacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Kağıt Ev 2. tanıtım

    Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Can Nergis ve Nihal Koldaş’ın başrolleri paylaştığı Star'ın yeni dizisi Kağıt Ev'den 2. tanıtım yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 31

    Osmanlı mirası 300 yıllık çeşme kaldırım altında kaldı

    İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin bahçesinde bulunan Osmanlı mirası 300 yıllık çeşmenin büyük bölümü kaldırım altında kaldı. Kitabesi de kayıp olan çeşmenin yeniden ihya edilebileceğini söyleyen tarihçi Süleyman Faruk Göncüoğlu, "İstanbul, çeşme medeniyetine ev sahipliği yapan tek şehir. Sivil toplum kuruluşları organize olarak eski vakıfları canlandırmalı" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32

    Mardin'in 5 yiyeceği coğrafi işaret aldı

    Mardin'e özgü 5 yöresel yemek olan kaburga dolması, ikbebet, kibe, sembusek ve badem şekeri coğrafi işaret alarak tescillendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 33

    Seni Çok Bekledim 11. yeni bölüm fragmanı


    Başrollerinde; Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı Star TVnin yeni dizisi Seni Çok Bekledim’in 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.


    HABER DETAY - TIKLA İZLE


  • 34

    Survivor'da kim elendi? (Survivor 6 Nisan 2021)

    Survivor'da dün akşam ünlüler ve gönüllüler iletiim oyunu için mücadele etti. Kazananlar, ailelerinden gelen mesajları okuma şansını elde etti. Yarışmacılara ceza yağan ada konseyinde elenen isim de belli oldu. Acun Ilıcalı ile Batuhan Karacakaya arasında gergin anlar yaşandı. 6 Nisan Survivor'da kim elendi? İşte, 6 Nisan Survivor'da yaşananlar ve haftanın diğer ayrıntıları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 35

    Ve yine Ay boşlukta, ne yapmayacağınızı biliyorsunuz /Günlük burç yorumları (7 Nisan 2021)

    Eğer yeni bir şeylere başlayacaksanız saat 12.00 ye kadar başlayın derim. Geri kalan saatler sıfırdan işe başlamak için iyi değil.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız