Magazin ve sanat turu (13 Temmuz 2021)

13 Temmuz 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 13.07.2021 - 17:15

  • 1

    Sacha Baron Cohen, Borat fotoğrafını kullanan kenevir şirketine dava açtı

    Ünlü oyuncu Sacha Baron Cohen, Borat filminden bir fotoğrafını izinsiz kullandığı gerekçesiyle bir kenevir şirketine dava açtı. Reklam amaçlı kullanılan görselde parmağıyla 'onay' işareti yapan Borat karakteri yer alırken, üstte de ‘güzel’ yazdığı görülüyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Madonna'dan Britney Spears'a destek: Bu kadına hayatını geri verin!

    Hayatını ve parasını kontrol ettiği için 13 yıllık vasiliğin sona ermesi amacıyla babası Jamie Spears’a dava açan, ancak hüsrana uğrayan Britney Spears’a Madonna'dan destek geldi. Madonna, meslektaşı adına isyan etti: Bu kadına hayatını geri verin!

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Şahan Gökbakar'ın villasının olduğu koydaki iskele için belediyeye 'kaldırılsın' yazısı

    Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nce komedyen Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki koyda satın aldığı dubleks villanın önüne izinsiz iskele yaptırıp, 'Özel Mülktür' tabelası asmasıyla ilgili başlatılan inceleme tamamlandı. İskelenin kaldırılması ve alanın eski haline dönüştürülmesi için Marmaris Belediyesi'ne, tonozların kaldırılması için de Büyükşehir Belediyesi'ne tutanak gönderildiği belirtildi. Villanın yapı kullanım izni olup olmadığına dair resmi kurumlarla yazışmaların ise devam ettiği kaydedildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Deniz Akkaya hakkında yakalama kararı çıkarıldı

    Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile eşi Gökhan Çıra’ya mahkemenin tedbir kararına rağmen hakaret ettiği gerekçesiyle üç günlük zorlama hapsine çarptırılan Deniz Akkaya hakkında, infaz savcılığına gitmediği için yakalama kararı çıkarıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Rihanna lüks evine 80 bin dolar ödeyecek kiracı arıyor

    Rihanna, geçen yıl 13,8 milyon dolara satın aldığı lüks malikanesini 80 bin dolara kiraya veriyor. İşte Rihanna'nın aynı zamanda komşu olduğu evin özellikleri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Alişan, yoğun bakımdaki kardeşi Selçuk Tektaş için dua istedi

    Şarkıcı Alişan'ın corona virüse yakalanan kardeşi Selçuk Tektaş, durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alınmıştı. Önceki gece eşi Buse Varol ile hastane önünde bekleyen Alişan, "Tek isteğimiz dua etmeniz" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne başvurular başladı

    Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 2-9 Ekim'de düzenlenecek 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne bugünden itibaren başvuru yapılabiliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    BTS'in Permission To Dance parçası da YouTube tarihine geçti

    K-pop grubu BTS'in Ed Sheeran'la işbirliği yaptığı Permission To Dance adlı şarkı, yayımlandığı ilk gün en çok dinlenen ilk 10 şarkı arasına girerek büyük bir YouTube başarısına imza attı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Kazara Aşk 4. yeni bölüm fotoğrafları

    Star'ın yeni dizisi Kazara Aşk, 4. bölümüyle 15 Temmuz Perşembe günü ekrana gelecek. Yeni bölümde Tahsin’in yeni şartı kardeşleri zora sokuyor. İşte Kazara Aşk 4. yeni bölüm konusu ve fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Hazar Ergüçlü imaj değiştirdi

    Hazar Ergüçlü yeni imajıyla çekilen fotoğraflarını sosyal medya takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü oyuncunun yeni imajı, hayranlarını ikiye böldü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Adele Exarchopoulos 2021 Cannes Film Festivali kırmızı halısında

    Adele Exarchopoulos yeniden, sekiz yıl önce tarih yazdığı yerde... Fransız oyuncu, yönetmenlere verilen Altın Palmiye ödülünü bir oyuncu olarak ilk kez aldığı Cannes Film Festivali'nde, bu yıl iki yeni filminin prömiyerinde boy gösterdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Umut Evirgen'e 10 ay hapis cezası

    İş insanı Ali Akın'ı sahibi olduğu mekanda darp edip burnunu kıran işletmeci Umut Evirgen hakkında mahkeme kararını verdi. Yargılama aşamasında Ali Akın’ın şikayetinden vazgeçmesinin ardından mahkeme, Umut Evirgen’i 'kemik kırılmasına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama' suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırdı. Hükmün açıklanması geri bırakıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Hızlı ve Öfkeli 9 çekimlerinde 350 otomobil hurdaya çıktı

    Kadrosunda Vin Diesel, Charlize Theron, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster gibi isimlerin yer aldığı ünlü aksiyon filmi Hızlı ve Öfkeli'nin (Fast and Furious) 9'uncusu bu ay vizyona girdi. Kullanılan otomobillerle büyük dikkat çeken filmin perde arkasında 350 otomobilin hurdaya çıktığı öğrenildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Kırıkkale'de 3 bin kişilik törenlerin yapıldığı tarihi saray bulundu

    Kırıkkale'de devam eden kazı çalışmalarında, Hititlerden önceki Asur Ticaret Kolonileri Çağı’na ait saraydaki bodrumda 3 bin kasenin bulunduğu ve o dönemde de kalabalık törenlerin yapıldığı tespit edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    LeBron James başrolde yer aldığı Space Jam: Legacy filminin galasında

    Basketbolun yaşayan efsanelerinden LeBron James, başrolde yer aldığı Space Jam: Legacy filminin galasına ailesiyle birlikte katıldı. Film, 16 Temmuz'da vizyona giriyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Altın Portakal'da kategorilerine göre ödül miktarları

    Antalya'da düzenlenen 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali, bu yıl 2-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.  Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda yer alacak filmler arasından seçilecek En İyi Film, Altın Portakal heykelciğinin yanı sıra 300 bin lira olan para ödülünün de sahibi olacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Döktür Bi Şekspir oyunu açık hava sahnesinde

    Tiyatro Ak’la Kara, Shakespeare’nin tüm oyunlarından esinlenerek hazırlanan 'Döktür Bi Şekspir' oyunu ile Göztepe Özgürlük Parkı’nda izleyecilerle buluşacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    2 bin 700 yıllık anıt gün yüzüne çıkarılıyor

    Afyonkarahisar'da, Frigya döneminden kalma 2 bin 700 yıllık Maltaş Anıtı'nın gün yüzüne çıkarılması için kazı çalışmaları sürüyor. 9 metre boyunda olduğu tahmin edilen eserin zamanla toprak altında kalan önemli bölümünün ortaya çıkarılması için ekip oluşturuldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Kylie Jenner sermayesinin kaynağını açıkladı

    Kendi adını taşıyan kozmetik markasının sahibi olan ünlü yıldız Kylie Jenner, işleri büyütüyor. Bikini, mayo ve diğer deniz ürünlerinin üretimine başlayan Jenner, başarısının temelini ve sermaye kaynağını anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    9. Uluslararası İpekyolu Film Ödülleri Afiş Tasarımı Yarışması başvuruları başladı

    Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü desteğiyle Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği (SETEM) tarafından düzenlenecek 9. Uluslararası İpekyolu Film Ödülleri'nin afişi için tasarım yarışması başvuruları başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Şiirlerin efendisi Ece Ayhan anılıyor

    Ardında çok sayıda unutulmaz şiir bırakan ve zorlu hayatını kaleme aldığı şiirlerle yaşanır hale getiren usta şairin vefatının ardından 19 yıl geçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Günlük burç yorumları - 13 Temmuz 2021

    Astrolog Murat İpek'ten 13 Temmuz 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız