Magazin ve sanat turu (17 Mart 2021)

17 Mart 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 17.03.2021 - 17:34

  • 1

    Donald Trump: Meghan Markle başkanlığa aday olursa ben de olurum!

    Donald Trump, başkanlık koltuğunu bırakmasından aylar sonra yaptığı açıklamayla şaşırttı. Seçimde hile iddialarını yenileyen Trump, son günlerde dünyanın en çok konuşulan ismi olan ve başkan adayı olacağı iddia edilen Meghan Markle'a da ilginç bir mesaj verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    AKM'nin içinde son durum: Koltuklar takılıyor, iskele sökülüyor...

    Taksim'de Atatürk Kültür Merkezi (AKM)'nin yapımında son aşamaya gelindi. Seyirci alanları tamamlanan, kubbeli opera salonunun içindeki iskeleleri sökülmeye başlayan AKM'deki son durum havadan ve içeriden görüntülendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 3

    Barack Obama: Michelle'le tanıştığımda sadece üç gömleğim ve bir tabağım vardı


    Eski ABD eski Başkanı Barack Obama, eşi Michelle Obama'yla tanıştığı sırada çok az eşyasının olduğunu sövyledi. Obama o günleri "Üç gömleğim vardı. Bir tabağım vardı. Ve şu pejmürde görünen dairelerden birinde yaşıyordum ve bütün mobilyalarım, bilirsiniz, sokaktan toplanmıştı" diye anlattı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Zerrin Özer: Ağabeyim dediğim insanın tecavüzüne uğradım

    Katıldığı YouTube programında hayatının dönüm noktasını açıklayan Zerrin Özer, "Ağabeyim dediğim insanın tecavüzüne uğradım" sözleriyle başında geçen kötü olayı anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5
    Kim Kardashian otomobilde corona virüs testi yaptırdı


    Kim Kardashian, Los Angeles'ta akşam yemeği için gittiği restorana girmeden önce corona virüs testi yaptırdı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU
  • 6

    Demi Lovato uyuşturucu satıcılarının cinsel saldırısına uğradı

    Demi Lovato'nun yakında YouTube'da yayınlanacak belgeselinden dikkat çekici ayrıntılar su yüzüne çıkmaya devam ediyor. Şarkıcının aşırı doz uyuşturucu aldığı dönemi anlatan belgeselde, başına gelen cinsel saldırı hikayesine de yer veriliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Serra Yılmaz İtalyan Vanity Fair'in kapağında

    On yedi senedir İtalya’da tiyatro ve sinema alanında sayısız projede yer alan usta oyuncu Serra Yılmaz, İtalya’da farklı alanlarda başarılar elde etmiş 48 kadınla İtalyan Vanity Fair dergisinin yeni sayısının kapağında yer aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Elton John'dan Vatikan'a tepki: İkiyüzlülük


    Şarkıcı Elton John, Vatikan'ın "Eşcinsel evlilikleri kutsayamayız" açıklamasına tepki gösterdi. John, Katolik Kilisesi'nin kendi hayatını anlatan Rocketman filmine sponsor olduğunu hatırlatarak "Benim David'le mutluluğu bulduğum evliliğime yer veren Rocketman'den kâr ettiler. Bu ikiyüzlülük" dedi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9
    Oxfordlu arkeolog: Neandertaller, ilk insanların sanatında pay sahibi

    Oxford Üniversitesi arkeoloji bilimi profesörü Tom Higham, modern insanların (Homo sapiens), Neandertaller ve Denisova insanları gibi kuzenleriyle çok daha fazla ilişkisi olduğunu söyledi. Higham, insanların söz konusu diğer türlerle 50 bin yıl önce fikir alışverişinde bulunduğunu belirtti.


    HABER DETAY - TIKLA OKU
  • 10

    Görevimiz Tehlike 7'den (Mission Impossible 7) yeni set fotoğrafıyla Oscar kutlaması

    Görevimiz Tehlike 7'nin (Mission Impossible 7) yıldız oyuncularından Vanessa Kirby, Pieces of A Woman filmindeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ına aday gösterildi. Mission Impossible yönetmeni Christopher McQuarrie, filmden bir set karesiyle Kirby'yi tebrik etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Chris Hemsworth (Thor) üzerindeki baskıyı anlattı


    Hollywood yıldızı Chris Hemsworth gelecek yıl vizyona girmesi beklenen Thor: Love and Thunder'a dair açıklamalarda bulundu.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Zeus Tapınağı yapılan çalışmalarla eski ihtişamına kavuşturulacak


    Muğla'nın Milas ilçesindeki Euromos Antik Kenti'nde bulunan Zeus Tapınağı'nın ayağa kaldırılması için başlatılan çalışmalar titizlikle sürdürülüyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 13

    Seni Çok Bekledim 8. yeni bölüm fotoğrafları

    Star'ın sevilen dizisi Seni Çok Bekledim'in 8. yeni bölüm fotoğrafları yayınlandı. Yeni bölümde Ayliz’in annesinden öğrendiği sır, Kadir’in aklını karıştırıyor. İşte Seni Çok Bekledim yeni bölüm konusu ve fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Tina Turner: Yıllarca her tür şiddete uğradım


    Pop star Tina Turner, yıllarca eski eşi gitarist Ike’nin fiziksel, cinsel ve psikolojik şiddetine uğradığını açıkladı. Efsanevi şarkıcı, Ike’nin yaşattığı şiddet nedeniyle bir konser öncesi 50 hap içerek intihara kalkıştığını söyledi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Sarah Silverman: Öpüşme stilim yüzünden diziden kovuldum

    90'lı yıllarda rol aldığı sitcom dizisiden öpüşme stili nedeniyle atıldığını yıllar sonra itiraf eden Sarah Silverman, "Öpüşme şeklimi düzeltmek yerine beni kovmak dizinin yapımcılarına daha kolay geldi" diye konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Emilia Clarke'tan iç savaşın 10. yılında Suriye halkına destek mesajı


    Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisiyle tanınan İngiliz oyuncu Emilia Clarke, Suriye halkına ve Suriye'deki sağlık merkezlerinin hedef alınmasının durdurulması için başlatılan ActionforSama hareketine destek mesajı verdi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Kıvanç Tatlıtuğ'dan corona virüs itirafı: Çok sonra fark ettik


    Stil danışmanı eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile birlikte arkadaşlarıyla buluşan Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz aylanda corona virüsü atlattığını itiraf etti.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 18

    Drake müzik tarihine geçti

    Müzik listelerinde zirveden inmeyen, daha önce Beatles'ın rekorunu kıran Drake, bir kez daha müzik tarihine geçmesini sağlayan bir başarıya imza attı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Bollywood yıldızı Aamir Khan sosyal medyayı bırakma sebebini açıkladı


    Dünyaca ünlü oyuncu Aamir Khan, hayranlarıyla geleneksel medya aracılığıyla iletişim kuracağını söyledi ve sosyal medyayı bırakma sebebini açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    40. İstanbul Film Festivali başlıyor

    İstanbul Film Festivali’nin 1 Nisan'da çevrimiçi olarak başlayacak 40. yıl gösterimleri Mayıs ve Haziran aylarında çevrim içinin yanı sıra sinema salonlarında ve açık hava sinemasında devam edecek. Festivalin ulusal yarışmaları 20-29 Mayıs, Uluslararası Yarışma ise 18-29 Haziran'da yapılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Elliot (Ellen) Page: Hissettiğim kişi oldum


    Cinsiyet değiştirdiğini açıklayan Kanadalı oyuncu Elliot Page, Time dergisinin kapağında yer aldı. Page, "Şimdi tam olarak hissettiğim kişi oldum" dedi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Serenay Sarıkaya: Hayatımda kimse yok mesajıydı


    Serenay Sarıkaya, Bebek’te görüntülendi. Geçen ay Maldivler’den annesiyle fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, o kareyle “Hayatımda kimse yok” mesajı vermek istediğini söyledi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 23

    Akrep 15. yeni bölüm 2. fragmanı


    Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerin yer aldığı Star TVnin yeni dizisi Akrepin 15. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı


    HABER DETAY - TIKLA İZLE




  • 24

    Cannes Film Festivali, jüri başkanı olarak bir kez daha Spike Lee’yi seçti


    Son olarak 6-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşeceği açıklanan 74. Cannes Film Festivali’nin jüri başkanı Spike Lee olacak.



    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    The Falcon and the Winter Soldier'dan final fragmanı


    19 Mart’ta seyirciyle buluşacak Marvel Sinematik Evreni’nin yeni dizisi The Falcon and The Winter Soldier'ın final fragmanı yayınlandı.


    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 26
    Seni Çok Bekledim 8. yeni bölüm fragmanı

    Başrollerinde; Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim’in 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.


    HABER DETAY - TIKLA İZLE



  • 27

    Bitlis'te büryan kebabının tescillenmesinin sevinci yaşanıyor


    Özel hazırlanan tandırlara sarkıtılarak buharla pişirilen ve günün ilk ışıklarıyla servisine başlanan büryan kebabı, eşsiz lezzetiyle kentin vazgeçilmez lezzetlerinin başında geliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 28

    556 yıllık eser ikinci kez basıldı

    Yaşadığı yüzyılda cerrahi tıp alanında kaynak kitap olmadığı için hekimlerin hastaların tedavisinde cerrahi müdahaleden kaçındığı dönemlerde cerrahi ile ilgilenip bu konuda kitap yazan, buluşunu yaptığı ilaçları önce kendinde deneyen ünlü Türk hekimi Şerafettin Sabuncuoğlu'nun, Tıp Tarihi Yazarı Prof. Dr. İlter Uzel tarafından uzun süren araştırmalar sonucu günümüz Türkçesine çevrilen, “Cerrahiyyetü'l Haniyye” adlı kitabı, Türk Tarih Kurumu tarafından ikinci kez basıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Frig döneminden kalan tümülüs turizme kazandırılıyor

    UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan ve "en iyi korunan 20 kent" arasında bulunan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, Büyük Göztepe Tümülüsü'nde çalışmalar devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Safranbolu yeni bir destinasyon merkezi kazanacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Survivor 2021'de kim elendi, SMS birincisi kim oldu? (16 Mart 2021 Survivor ayrıntıları)


    Survivor'da iletişim ödülümü kim kazandı, SMS birincisi kim oldu, adaya kim veda etti? sorularının cevapları belli oldu. Ünlüler takımının uzun bir aradan sonra iletişim ödülünü kazandığı Survivor son bölümde SMS birincisi seçilen Ayşe, eleme adayı olarak Yunus Emre’nin ismini verdi. Aleyna Çalışkan ve Hanzade'nin eleme potasında olduğu haftada en az oyu alan Yunus Emre Survivor'dan elendi. İşte Survivor son bölüm ayrıntıları ve yarışmada bu hafta yaşananlar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31
    Bugün pis boğaz olmayalım / Günlük burç yorumları (17 Mart 2021)

    Ay Boğa burcunda ve bize yan gel yat ve cips ye, kola iç, hamburgere yumul gibi şeyler diyor dinlemeyin siz onu.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız