Magazin ve sanat turu (19 Aralık 2018)

19 Aralık 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 19.12.2018 - 17:33 Son Güncelleme : 19.12.2018 - 17:34

  • 1

    ÜNLÜ İSİMLERDEN 'SIFIR ATIK' MESAJLARI

    Sanat ve spor dünyasından pek çok ünlü isim, NTV'nin 'Sıfır Atık' kampanyası için mesaj verdi

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    FORBES, AMERİKA'NIN EN ZENGİN ÜNLÜLERİNİ AÇIKLADI

    Forbes dergisi, 2018'de Amerika'nın en zengin ünlülerini belirledi. Listede reality şov yıldızı Kylie Jenner, rap şarkıcısı Jay-Z ve Diddy, sunucu Oprah Winfrey gibi isimler yer alıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    DÜNYANIN EN HAVALI MEKANLARI SEÇİLDİ (TÜRKİYE'DEN TEK MEKAN)

    Time Out dergisi “dünyada yapılması gereken en iyi 50 şey listesi” hazırladı. Liste, dünyanın 400 farklı noktasından kültür-sanat, yeme-içme ve seyahat editörü ile 200 uzman yazarın 5 bin farklı mekan önerisinin yanı sıra 15 bin okuyucunun önerileri arasından oluşturuldu. Seçilen 50 mekan benzersizliği, zamansızlığı, coğrafi çeşitliliği ve sunduğu mükemmel kültürel yapı açısından değerlendirildi. “Dünyanın gezilmesi gereken en havalı mekanları”ndan biri olarak Bomontiada, listeye 31’inci sıradan girdi. Time Out, Bomontiada'yı, “2015 yılında açılan Bomontiada, uzun zamandır sessizliğini koruyan eski İstanbul’un en kozmopolit mahallelerinden birine nefes oldu" ifadesiyle tanımladı. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    AHMET KURAL HAKKINDA 5 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

    Sıla'ya şiddet uyguladığı iddia edilen oyuncu Ahmet Kural hakkında ‘hakaret’, ‘tehdit’ ve ‘basit yaralama’ suçlarından iddianame düzenledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    EMEKLİ POLİS ANDREW COLBORN'DEN NETFLIX’E DAVA

    Belgesel dizisi Making a Murderer’ın konu aldığı Steven Avery davasında adı geçen emekli polis memuru Andrew Colborn, Netflix’e ve belgeselin arkasındaki isimlere dava açtı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    KIVANÇ TATLITUĞ İSYAN ETTİ: KANITLASINLAR OYUNCULUĞU BIRAKIRIM

    Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, köpeği Mars'ın kulaklarını daha güzel gözükmesi için kulakları kestiği iddialarına isyan etti. Tatlıtuğ, "Kanıtlarsanız oyunculuğu bırakacağım" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    EVLİLİKLERİNİ NOKTALADILAR (2018'DE BOŞANAN ÜNLÜLER)

    Evlilik kararı alarak mutluluğa imza attılar... Günler, aylar hatta yıllarca aynı evi paylaştılar. Kimileri çocuk sahibi de oldu. Ancak evlilikleri yolunda gitmedi. Kimi ihanete uğradı, kimi birbibiriyle geçinemedi bazıları ise nikâh masasına erken oturduğunu fark etti. İşte 2018'de evliliklerini noktalayan ünlü isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    HAKAN: MUHAFIZ HAKKINDA İZLENİMLER

    Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Netflix'in ilk Türk yapımı dizisi olan Hakan: Muhafız 14 Aralık'ta yayına girdi. İnternet üzerinden dünyanın dört bir yanına ulaşan dizi hakkında sosyal medyanın yanı sıra dünyada da çeşitli övgü, eleştiri ve yorumlar yapıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    2018'İN EN İYİ DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI

    Düğün fotoğrafçılığı, yıllar içinde fotoğraf sanatı içinde önemli bir yer edindi. Farklı fotoğraf stilleriyle çiftlerin en önemli günü için belge niteliğinde çalışmalar yapılmaya başlandı. Bazı fotoğrafçılarla birlikte bazı çiftler cesur davranınca ortaya birbirinden ‘korkusuz’ fotoğraflar çıktı. İşte dünyanın farklı yerlerinden korkusuz çiftleri ve tutkulu fotoğrafçıları bir araya getiren Fearless Awards’ın seçtiği 2018’in en iyi düğün fotoğrafları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    TARKAN KENDİNİ Tİ'YE ALDI

    Son paylaşımı Şahan Gökbakar tarafından ti'ye alınan Tarkan, 10 albümünden şarkısının klip çekimini, Instagram hesabından paylaştığı videoda kendisini ti'ye alarak duyurdu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 11

    2018 ÇEVRE FOTOĞRAFLARI YARIŞMASI'NI BU FOTOĞRAFLAR KAZANMIŞTI

    2018 Yılın Çevre Fotoğrafları Yarışması'nın kazananları 89 ülkeden fotoğrafçıların fotoğrafları arasından seçildi. Büyük ödülü İranlı fotoğrafçı Said Muhammedzade kazanırken, Türk fotoğrafçı Ümmü Kandilcioğlu da Uygulamada Sürdürülebilirlik Ödülü'nün sahibi oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    MESUT ÖZİL İLE AMİNE GÜLŞE'YE ÇİFTLİKTEN PİTBULL

    Birlikteliklerinde adım adım evliliğe gittikleri iddia edilen Arsenal'in yıldızı Mesut Özil ile Amine Gülşe aileyi büyüttü. İkili yeni sahiplendikleri köpekleriyle çekilen kareyi "Aileye yeni üye" notuyla yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    K-POP MÜZİK GRUBU BTS GÜNEY KORE İÇİN BİR HAZİNE (3,6 MİLYAR DOLAR)

    Güney Koreli K-Pop müzik grubu BTS, ülkesine yılda 800 bin fazladan turistin sırf kendileri için gelmesini sağlarken 3,6 milyar dolarlık ekonomik katkı sağlıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    DİDEM SOYDAN DA AKIMA KATILDI

    Sosyal medyadaki bornozlu fotoğraf akımına katılan ünlüler arasına son olarak ünlü model Didem Soydan katıldı...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    'DİNLENMEYİ HAK ETMEK GİBİSİ YOKTUR'

    Emina Jahovic spor yaparken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve altına No rest is worth anything, except the rest that is earned (Dinlenmeyi hak etmek gibisi yoktur) notu düştü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 16

    DOĞAYLA ŞAKA OLMAYACAĞINI ANLATAN FİLMLER

    Her gün kişi başı 1 kilo çöp attığımızı, yılda yaklaşık 400 poşet kullandığımızı ve bir plastiğin 1000 yılda yok olduğunu biliyor muydunuz? Dünya adım adım hızla plastik felaketine doğru yol alırken, çevreyi kurtarabilmek için çok sayıda proje de hayata geçiriliyor. Biz de doğayı ciddiye almamız gerektiğini anlatan filmleri derledik. İşte Yeşil sev, doğayı koru" filmlerinden bazıları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 17

    ANGELINA JOLIE, THE ECONOMIST'E MAKALE YAZDI

    The Economist dergisinin 2019 sayısı için makale kaleme alan Angelina Jolie, mülteci sorununun nasıl giderilebileceğine dair fikirlerini yazdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    SAF FESTİVAL YOLCULUĞUNA DEVAM EDİYOR

    Ali Vatansever’in son filmi Saf'ın Toronto Film Festivali sonrası festival yolculuğu hızlı bir şekilde devam ediyor. Film Ocak ayında 30. Palm Springs Uluslararası Film Festivali ve 31. Premiers Plan- Angers Film Festivalleri’nde yarışacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 19

    HAYVANLAR MODEL OLURSA

    Finlandiya'nın karla kaplı ormanlarındaki sevimli hayvanların en doğal halleri içinizi ısıtacak. Helsinki'de yaşayan fotoğraf sanatçısı Joachim Munter, sizleri adeta peri masallarından fırlamış gibi gözüken Finlandiya ormanlarının sevimli sakinleriyle tanışmaya davet ediyor. Sincaptan tilkiye, fareden kuşa kadar vahşi doğadaki hayvanların sanki kendisine poz verdiği hissini uyandıran Finlandiyalı fotoğraf sanatçısı Instagram hesabından paylaştığı bu muhteşem vahşi yaşam fotoğraflarıyla büyük beğeni topluyor...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    LEICA STORE İSTANBUL'DAN YARIŞMA

    Kültür ve sanatın gelişimine önemli katkılar sağlayan Doğuş Grubu’nun Leica Camera AG iş birliğiyle İstanbul’a taşıdığı Leica Store İstanbul, her ay farklı temalara odaklanacak Benim Gözümden fotoğraf yarışmasını hayata geçirdi. Aralık ayı ile birlikte başlayan fotoğraf yarışmasında ilk ayın teması Monochrome.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    EMRE GÜNDAY'DAN SIFIR ATIK PROJESİ'NE DESTEK

    NTV, bugün gün boyu daha temiz bir dünya için Ortak Gelecek: Sıfır Atık yayınıyla ekrana geliyor. Devletin zirvesinden üreticiye, çevrecilerden kullanıcılara tüm paydaşlarıyla geri dönüşümü hayatımıza nasıl dahil ederiz? sorusunun yanıtı aranıyor. İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrası Grup Şefi ve Solo Timpanisti olarak görev alan Emre Günay da Sıfır Atık Projesi'ne destek verdi. Günay, bir alışveriş merkezinde teneke ve pet şişelerle sergilediği gösteriyle geri dönüşümün önemine dikkat çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 22

    38. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ SİNEMA ÖDÜLLERİ BELİRLENDİ

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 5-16 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek 38. İstanbul Film Festivali’nin Sinema Ödülleri sahipleri belirlendi. Yönetmen Şerif Gören, oyuncular Göksel Arsoy ve Selda Alkor ile akademisyen Jak Şalom'a ödül verilecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    KENDALL JENNER, CAVALLI İÇİN MERT ALAŞ'A POZ VERDİ

    Roberto Cavalli’nin ilkbahar-yaz 2019 kampanya yüzü olan Kendall Jenner, ilginç makyajıyla Mert Alaş'a poz verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    YEŞİLÇAM'IN YUFKA YÜREKLİ OYUNCUSU ÖLÜMÜNÜN 25. YILINDA ANILIYOR

    Pala bıyıkları kadar tatlı sert ve babacan yapısıyla seyircinin gönlünü kazanan Hulusi Kentmen, vefatının 25. yılında anılıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 25

    ZERRİN KÖŞEYE SIKIŞIYOR

    Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'nun 25. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    2019 TÜRK DÜNYASI KÜLTÜR BAŞKENTİ BELLİ OLDU

    36. TÜRKSOY Daimi Konseyi Dönem Toplantısı'nda 2019 Türk Dünyası Kültür Başkenti'nin Kırgızistan'ın Oş şehrinin olmasına karar verildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız