Magazin ve sanat turu (21 Haziran 2018)

21 Haziran'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 21.06.2018 - 16:43 Son Güncelleme : 21.06.2018 - 17:49

  • 1

    DUA LIPA'NIN ZOR ANLARI

    Genç şarkıcı Dua Lipa, giydiği elbisenin iddialı kesimi yüzünden zor anlar yaşadı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    MİLLİ FUTBOLCU VOLKAN BABACAN EVLENDİ

    Milli futbolcu Volkan Babacan, spikeri Hilal Özdemir ile dünyaevine girdi. Düğün öncesi 10 araçla sahil turuna çıkan konvoya trafik ekipleri müdahele etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    NÖBETLEŞE TATİL (MUSTAFA SANDAL & EMİNA JAHOVİC)

    10 yıllık evliliklerini 6 Haziran’da bitiren Emina Jahoviç ile Mustafa Sandal, Göcek’teki teknelerini ortak kullanma kararı almıştı. Oğulları Yaman ve Yavuz ile teknede tatil yapan Mustafa Sandal, önceki gün nöbeti Emina Jahoviç’e bıraktı.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    NAZIM HİKMET'İN EŞYALARI SATIŞA ÇIKARILDI

    Nazım Hikmet'in, kağıt toplayıcıları tarafından çöpte bulunan cezaevinde yaptığı özel eşyaları, online müzayedede satışa sunuldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    ONLAR DA ÜNLÜ OLDU

    Ünlü isimlerin sokakta yaşadığı zorlukların en büyük dert ortağı korumalarıdır. Onlar, milyonlarca hayranı olan isimlerin sadece güvenliğini değil paparazzilerle olan koşuşturmacalarını da takip eder. İşte bu anlarda objektiflere takılan bazı korumaların ünü, yanında oldukları isimler kadar artabiliyor... İşte dünya çapında üne kavuşan o korumalar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    ÇUKUR'UN VARTOLU'SU NİŞANLISIYLA TATİLDE

    Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri yaz tatilini Türkiye ve yurtdışında sürdürüyor. Ünlü isimler tatillerinde çekilen renkli kareleri sosyal medyadan paylaşmayı da ihmal etmiyor. İşte ünlüler tatil manzaraları

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    39. YAŞINA ÖZEL 39 FOTOĞRAFLA CHRISS PRAT

    Parks and Recreation’daki Andy Dwyer ve Everwood’daki Bright Abbott rolleriyle tanınan, Jurassic World'ün Owen'ı ve Guardians of the Galaxy'nin Peter Quill'i olarak kariyerinde zirve yapan Chris Pratt 21 haziran itibariyle 39. yaşını kutluyor. İşte 39. yaşına özel 39 fotoğrafla Chris Pratt fotoğrafları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    JURASSIC WORLD FİLMİNDE EŞCİNSEL SAHNEYE SANSÜR

    Jurassic Park serisinin devam halkası olan Jurassic World: Yıkılmış Krallık’ta (Jurassic World: Fallen Kingdom) Dr. Zia Rodriguez karakterinin lezbiyen olduğunu ima ettiği sahne kesildi.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    MERT FIRAT BU YAZ EVLENİYOR MU?

    Kısa süre önce aşk yaşamaya başlayan Mert Fırat ile İdil Fırat’ın evlenecekleri iddia edildi. İkilinin ağustos ayının ikinci haftası nikah yapmayı planladığı öne sürüldü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    MELTEM CUMBUL MAKYAJSIZ GÖRÜNTÜLENDİ

    Meltem Cumbul, önceki gün Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi. Tek başına seyahat eden ünlü oyuncu makyajsız haliyle dikkat çekti. Cumbul muhabirleri fark edince adımlarını hızlandırıp içeri girdi.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    1. DÜNYA SAVAŞI FİLMİ

    James Bond, Skyfall ve Spectre gibi filmlere imza atan Sam Mendes ve Oscar Ödüllü yönetmen Steven Spielberg 1. Dünya Savaşı filmi 1917 için bir araya geliyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    İNGİLİZ MODELE DAEŞ TUZAĞI

    İngiltere’de 29 yaşındaki model Kimberley Miners, DAEŞ’E katılması için internet üzerinden nasıl beyninin yıkandığını anlattı.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    ÜNLÜ OYUNCU DOĞANIN TADINI ÇIKARIYOR

    Oyuncu Sinan Albayrak, yaz tatilindeki zamanını Kaş’ta, kendi inşa ettiği at çiftliğinde değerlendiriyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    WONDER WOMAN 1984'TEN İLK GÖRSELLER

    Gal Gadot'un canlandırdığı Diana Prince karakteriyle sinema tarihine geçtiği ve DC Sinematik Evreni’nin şimdiye kadarki en başarılı filmi kabul edilen Wonder Woman'ın devam halkası olan Wonder Woman 1984'ten ilk görseller yayınlandı.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    ALİNA BOZ'UN BAŞROL HEYECANI

    Oyuncu Alina Boz çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan‘Elimi Bırakma dizisinde başrolde yer alacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    CANDICE SWANEPOEL İKİNCİ KEZ ANNE OLDU

    Güney Afrikalı Victoria’s Secret meleği Candice Swanepoel ve nişanlısı Hermann Nicoli, ikinci çocuklarının dünyaya geldiğini Instagram üzerinden duyurdu

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    YILDIZLAR AYNI FİLMDE

    Scarlett Johansson ve Sam Rockwell başta olmak üzere birçok yıldızın kadrosunda olduğu Jojo Rabbit filmine son olarak Stephen Merchant dahil oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    BEBEK GÖRÜNDÜ

    Arda Turan ile birlikte Çırağan Sarayı'ndaki düğüne katılan Aslıhan Doğan'ın karnının çıkmış olması dikkat çekti. Çiftin erkek bebek beklediği konuşuluyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    ORDU'DA 40 BİN KİŞİ TOPLANDI (MİTİNG DEĞİL KONSER)

    Popüler müziğin ünlü isimlerinden Murat Boz’un Ordu’da verdiği konserde izdiham yaşandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    AYLA FİLMİ GÜNEY KORE'DE

    Gösterime girdiği tüm ülkelerde ilgiyle karşılanan Ayla’nın Güney Kore vizyonu öncesi görkemli galası Seul’un merkezinde yer alan CGV IP Park Mall’da yapıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    TERKER İNANOĞLU BEL KEMİĞİNİ KIRDI

    Bodrum'da bel kemiğini kıran 'Bay Sinema' lakaplı usta yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, İstanbul'da gördüğü tedavi sonrası taburcu oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    AÇILIŞI MFÖ YAPTI

    57. Uluslararası Bursa Festivali’, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası ve usta sanatçılar Mazhar Fuat Özkan’ın (MFÖ) aynı sahneyi paylaştığı muhteşem konserle sanatseverlerle buluştu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    EFSANE MÜZİK FESTİVALİNİN YAPILDIĞI ALANDA KAZI

    ABD'de 1969'da düzenlenen ve dört gün süren Woodstock Müzik Festivali, Rock müzik tarihinde yeni bir sayfa açtı. Festivalin düzenlendiği alanda, bugünlerde arkeologlar yeni bir çalışma başlattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız