2021'in en çok akılda kalan magazin olayları

2021'i geride bırakırken, magazin dünyasında akılda kalanları derledik. Mehmet Ali Erbil'in taciz iddiasıyla mahkemelik olduğu olaydan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer çiftinin bebek sevincine, şarkıcı Gülçin Ergül'ün geçirdiği trafik kazasından MasterChef Türkiye jürilerinin boşanmalarına yıla damga vuran magazin haberleri...

Haberler ntv.com.tr 31.12.2021 - 09:01

  • 1

    TACİZ İDDİASI

    Fenomen ve şarkıcı Ece Ronay'ın kendisini taciz ettiği iddiasıyla açıklamalarda bulunması ve mesajları yayınlamasının ardından Mehmet Ali Erbil, telefonunu asistanının kullandığını ve böyle bir mesaj atmadığını dile getirdi. Sosyal medya hesabından "Z kuşağının tuzağına düştüm" diyen Erbil, "Yasal yollarla hakkımı arayacağım" diye konuştu.
  • 2

    TAMER KARADAĞLI'NIN HAREKETİ TARTIŞMA YARATTI

    58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanan Nihal Yalçın'ın konuşmasını sırasındaki tavrı nedeniyle gündem olan Tamer Karadağlı konuyla açıklık getirdi. Karadağlı "Ben oraya siyasi bir iş için gitmedim. Oyunculuğunu beğendiğim bir kişiye ödül vermeye gittim. İstanbul Sözleşmesini destekliyorum. Zeynep Ocak festivalin politik bir arena olduğunu ifade etti. Demek ki ben farkında olmadan böyle bir işin içinde kalmışım. Kendimi kandırılmış hissediyorum! Zaten karpuz gibi ikiye bölünmüş haldeyiz. Ona da yazık!" dedi.



  • 3

    SEVGİLİSİNİ KAZADA KAYBETTİ

    Erdal Şeyda Lafçı'nın kullandığı ve içinde bir dönemin popüler müzik grubu Hepsi'nin eski üyelerinden şarkıcı Gülçin Ergül'ün bulunduğu otomobil, 13 Aralık gecesinde İzmir-İstanbul otoyolu Susurluk mevkisinde aynı yöne giden Cengiz Y. idaresindeki TIR'ın dorsesine çarptı. Kazanın etkisiyle savrulan otomobil, yol kenarındaki bariyerlere çarparak durdu. Sürücü Lafçı kaza yerinde hayatını kaybetmiş, Ergül ise yaralandı.


  • 4

    ESKİ MODEL KARAHAN ÇANTAY HAYATINI KAYBETTİ

    Eski model ve oyuncu Karahan Çantay Tayland'da geçirdiği bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

  • 5

    BABASINDAN İSTİSMAR

    Babası tarafından cinsel istismara uğrayan ve kardeşinin velayeti için mücadele eden oyuncu Melisa Döngel'in yaşadıklarına dair yeni ayrıntılar ortaya çıktı. 21 yaşındaki oyuncunun aile içi şiddete maruz kaldığı, intiharı düşündüğü ve annesinin ona inanmadığı belirlendi.


  • 6

    VELAYET DAVASINDA KARAR

    Oyuncu Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan arasında devam eden velayet davasında mahkeme çocuğun annede kalmasına karar verdi.
  • 7

    İLKER KALELİ İLE SILA'DAN KARŞILIKLI İLK FOTOĞRAFLAR

    Birlikte oldukları iddiaları ortaya atılan Sıla ile oyuncu İlker Kaleli'den karşılıklı ilk fotoğraflar geldi. Sıla, "Canımın canısın" derken, Kaleli ise, "Gelirmiş kalbin en kıymet köşesine" ifadelerini kullandı.
  • 8

    ASLIŞAH ALKOÇLAR EVLENDİ

    Yeşilçam yıldızı Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, Kaan Demirağ ile Beşiktaş'taki bir otelde düzenlenen törenle dünyaevine girdi.


  • 9

    ZEYNEP BASTIK İLE TOLGA AKIŞ EVLENDİ

    Şarkıcı Zeynep Bastık, üç yıldır birlikte olduğu Tolga Akış ile dünyaevine girdi. Çeşme'de nikah masasına oturan çiftin düğününe ünlü isimler de katıldı.


  • 10

    ALİŞAN'IN ACI KAYBI

    Alişan'ın hastanede corona virüs tedavisi gören kardeşi Selçuk Tektaş, hayatını kaybetti.



  • 11

    ZERRİN ÖZER İNTİHAR ETTİ İDDİASI

    Ünlü sanatçı Zerrin Özer'in cumartesi akşam saatlerinde intihar girişiminde bulunduğu için acilen hastaneye kaldırıldığı iddiasına şarkıcının menajeri Haluk Şentürk açıklık getirdi.


  • 12

    KIVANÇ TATLITUĞ VE BAŞAK DİZER ÇİFTİNİN BEBEK HEYECANI

    Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. İkilinin erkek bebekleri dünyaya gelecek.


  • 13

    TARTIŞTIĞI KİŞİNİN YÜZÜNE TÜKÜRDÜ

    Mustafa Ceceli ile düet yaptığı ‘Mühür’ şarkısıyla tanınan Irmak Arıcı, trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişinin yüzüne tükürdü.
  • 14

    EVLİLİKLERİ BİTTİ

    İtalyan şef ve MasterChef jüri üyesi Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’ten tek celsede boşandı.
  • 15

    ŞEF SOMER SİVRİOĞLU İLE ASLI SİVRİOĞLU BOŞANDI

    Masterchef programının jüri üyelerinden ünlü şef Somer Sivrioğlu ile eşi Aslı Sivrioğlu'ndan boşandı.
  • 16

    MEGHAN MARKLE VE PRENS HARRY'DEN SES GETİREN RÖPORTAJ

    Meghan Markle ve Prens Harry, mart ayında, Amerikalı ünlü televizyoncu Oprah Winfrey'in özel programına konuk oldu. Markle, oğluna 'ten renginin koyu olacağı' endişesi ile prens unvanı verilmediği, beş aylık hamileyken intihar girişiminde bulunduğu, Kate Middleton'ın kendisini ağlattığı gibi pek çok dikkat çekici açıklama yaptı. Röportaj, kraliyeti zor duruma sokarken, haftalarca gündemden düşmedi.

  • 17

    BRITNEY SPEARS VASİLİK DAVASINI KAZANDI

    Britney Spears, babası Jamie Spears'ın 13 yıl süren vasilik davasını şubat ayında kazandı. Şarkıcının maddi ve kişisel yaşamının kontrolünü elinde bulunduran babasının vasilik durumuna ilişkin görülen dava süresince, Spears hayranları 'Free Britney' (Birtney'e Özgürlük) göstrileri yaptı. Davanın ünlü şarkıcı lehine sonuçlanmasıyla, Spears hayranları sokaklarda sevinç gösterileri yaptı.
  • 18

    JENNIFER LOPEZ VE BEN AFFLECK AŞKI 17 YIL SORNA YENİDEN BAŞLADI

    Alex Rodriguez ile nişanlı olan Jennifer Lopez, ayrılık kararı almasının hemen ardından 17 yıl önce ayrıldığı eski nişanlısı Ben Affleck'e geri döndü. Her ikisinin de önceki evliliklerinden çocukları olan ünlü çift, aşklarının ikinci dönemini tam gaz sürdürüyor. Bir süre paparazzileri peşlerinden koşturan ikili, aşklarını tam olarak temmuz ayında ilan etti. Lopez, Affleck ile öpüştükleri fotoğrafı Instagram sayfasından paylaştı.
  • 19

    KIM KARDASHIAN VE KANYE WEST AYRILDI

    2014'te evlenen ve dört çocuğu olan rap'çi Kanye West ile reality show yıldızı Kim Kardashian ayrıldı. Kardashian, şubat ayında 'şiddetli geçimsizlik' gerekçesiyle boşanma davası açtı. Çiftin boşanma davası halen sürüyor. Dünyanın en gözde çiftlerinden olan Kardashian ve West, zaman zaman birlikte görüntü vermeye devam etti.
  • 20

    TOM HOLLAND VE ZENDAYA'NIN SET AŞKI GERÇEK OLDU

    Örümcek Adam serisinin yıldızları Tom Holland ve Zendaya'nın set aşkı gerçek oldu. Yıllardır haklarında çıkan dedikoduları yalanlayan ikili, temnmuz ayında öpüşürken görüntülendi. Çift, birlikte rol aldıkları Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok filminin galalarında samimi pozlar verdi.

  • 21

    ALEC BALDWIN SETTE YANLIŞLIKLA GÖRÜNTÜ YÖNETMENİNİ ÖLDÜRDÜ

    Ünlü oyuncu Alec Baldwin, yapımcısı olduğu ve başrolde yer aldığı Rust filminin çekimleri sırasında elindeki tabancadan çıkan mermilerle görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i vurarak öldürdü ve yönetmen Joel Souza’yı yaraladı. 21 Ekim'de meydana gelen olay sonrası yapılan incelemede Baldwin’in deneme çekimleri sırasında gerçek mermiyle atış yaptığı tespit edildi. 

    Yönetmen yardımcısı Dave Halls, sorgu sırasında, “Silahı Baldwin’e vermeden önce bütün mermileri incelemem gerekirdi fakat bunu yapmadım” dedi.

    Baldwin de olaydan sonra verdiği ilk röportajda, Hutchins'i öldüren kurşunu kendisinin sıktığını kabul etmeyerek, "Tetiği ben çekmedim. Asla kimseye silah doğrultup tetiği çekmem" dedi.

  • 22

    LILIBET DIANA DÜNYAYA GELDİ

    Prens Harry ve Meghan Markle'ın ikinci bebekleri haziran ayında dünyaya geldi. Çift, kızlarına İngiltere Kraliçesi Elizabeth'e atfen Lilibet ismini, Prenses Diana'ya saygı olarak da Diana adını verdi. Kraliyet ailesinin en yeni üyesinin tam adı "Lilibet 'Lili' Diana Kountbatten-Windsor" oldu.
  • 23

    ELON MUSK İLE GRIMES AYRILDI

    Tesla ve SpaceX şirketlerinin CEO'su Elon Musk 3 yıldır birlikte olduğu Kanadalı şarkıcı Grimes ile ayrıldı. Grimes halen Musk'ın evinde yaşarken, çift 1,5 yaşındaki çocuklarını da beraber büyütmeye devam edecek.
  • 24

    PARIS HILTON İLE CARTER REUM EVLENDİ

    Paris Hilton, dördüncü nişanlısı Carter Reum ile kasım ayında evlendi. Düğün, üç gün üç gece, balayı ise beş hafta sürdü.
  • 25

    TRAVIS SCOTT KONSERİNDE İZDİHAM: 10 KİŞİ ÖLDÜ

    Kasım ayında ABD'nin Houston kentinde düzenlenen Astroworld Festivali'nin açılış gecesinde binlerce kişi, rap'çi Travis Scott'ı dinlemek için festival alanına akın etti. Yaşanan izdihamda 10 kişi hayatını kaybetti.

  • 26

    ELLIOT PAGE TIME DERGİSİNE KAPAK OLDU

    2020'de trans olduğunu açıklayan ünlü Kanadalı oyuncu Elliot Page, cinsiyet değiştirdikten sonra Time dergisine kapak pozu verdi. Page, Time'a kapak olan ilk trenas erkek oldu.
  • 27

    ARIANA GRANDE VE DALTON GOMEZ EVLENDİ

    Dünyaca ünlü şarkıcı Ariana Grande (25), iş insanı sevgilisi Dalton Gomez (25) ile mayı ayında sürpriz bir şekilde nikah masasına oturdu. Geçtiğimiz yıl aralık ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan çift, 15 Mayıs'ta Grande'nin California Montecito'daki evinde gerçekleşen törenle dünya evine girdi. Grande, düğün fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.
  • 28

    KIM KARDASHIAN'IN MET GALA KOSTÜMÜ ŞAŞIRTTI

    Eylülde New York'taki Metropolitan Sanat Müzesi yararına düzenlenen MET Gala 2021, ünlü yıldızları birbirinden şık, ilginç ve dikkat çekici kostümlerle bir araya getirdi. Kırmızı halının en dikkat çeken isimlerinden biri de Kim Kardashian oldu. Reality şov yıldızı, vücudunu ve yüzünü tamamen kapatan siyah bir kıyafetle geceye katıldı.
  • 29

    VIRGIL ABLOH GENÇ YAŞTA KANSERE YENİK DÜŞTÜ

    Ünlü Fransız moda evi Louis Vuitton'un yıldız tasarımcısı olarak öne çıkan ve dünyanın en etkili tasarımcılarından biri olarak gösterilen, Off-White markasının kurucusu ve Louis Vuitton'un erkek giyim direktörü Virgil Abloh, kasım ayında, 41 yaşında hayatını kaybetti. Amerikalı modacı, iki yıldız nadir görülen bir kanser türüyle mücadele ediyordu. Abloh'un arkasından, "Dünya bir moda süper starını kaybetti" yorumları yapıldı.
  • 30

    İNSAN KANI BARINDIRAN AYAKKABIYA TEPKİ

    Rap'çi Lil Nas X, MSCHF isimli bir sanat kolektifi ile birlikte, üzerlerinde bir damla insan kanı olan "Satan Shoes" (Şeytan Ayakkabıları) isimli spor ayakkabılar çıkardı. Gerçek insan kanı barındıran ayakkabılar sosyal medya üzerinde tepki çekti. 

    Nike'ın, ayakkabıların üreticilerine açtığı davada satışın durdurulma kararı çıktı.

  • 31

    KIM KARDASHIAN İLE PETE DAVIDSON AŞKI BAŞLADI

    Kim Kardashian (41), komedyen Pete Davidson (28) ile yeni bir aşka yelken açtı. Çift, kasım ayında California sokaklarında el ele yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı.
  • 32

    OLİMPİYAT ŞAMPİYONU TOM DALEY'İN ÖRGÜ HOBİSİ

    Tokyo Olimpiyatları'nda senkronize dalışta altın madalya kazanan İngiliz sporcu Tom Daley, yarışlardaki başarısı kadar havuz kenarında sergilediği örgü örme hobisiyle de Tokyo'nun en akılda kalan isimlerinden oldu. Daley, havuzda olmadığı zamanlarda elinde şişleri ve ipiyle görüldü.
  • 33

    KOURTNEY KARDASHIAN VE TRAVIS BARKER NİŞANLANDI

    Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti, ekim ayında nişanlandı. 45 yaşındaki Blink-182 adlı müzik grubunun bateristi olan Barker, 42 yaşındaki Kardashian’a California’nın Montecito bölgesinde gün batımında romantik bir evlenme tekflifi yaptı. Kardashian, o anları sosyal medya hesabında yayınladı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız