Magazin ve sanat turu (17 Haziran 2021)

17 Haziran 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 17.06.2021 - 17:38

  • 1

    Daha önce adaylığa yeşil ışık yakan Dwayne Johnson: Siyasete sabrım yok

    Daha önce "Halk isterse başkanlığa aday olurum" diyen ve adaylık için yeşil ışık yakan yıldız oyuncu Dwayne Johnson, "Siyasete sabrım yok" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Iggy Azalea: Komşumla uğraşmak yeni hobim olacak


    Rapçi Iggy Azalea, yeni evinde komşusunun huzur vermediğini anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 3

    Sanatçı Yıldız Ayhan son yolculuğuna uğurlandı

    Sanatçı Yıldız Ayhan son yolculuğuna uğurlandı. 86 yaşında hayata veda eden Ayhan, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Teyana Taylor, Maxim'in en seksi kadın seçtiği ilk siyahi oldu

    Şarkıcı Teyana Taylor, erkek dergisi Maxim tarafından en seksi kadın seçildi. Taylor, 21 yılda dergiden bu unvanı alan ilk siyahi olarak tarihe geçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    İrfan Can Kahveci'nin eşi Gözde Doyran ve Ozan Tufan'ın eşi Rojin Haspolat Türkiye-Galler maçında

    Türkiye'nin Euro 2020 A Grubu ikinci maçında Galler'e 2-0 yenildiği maçta, İrfan Can Kahveci'nin eşi Gözde Doyran ve Ozan Tufan'ın eşi Rojin Haspolat da tribündeydi. İkili Bakü Olimpiyat Stadı'nda eşlerine ve Türkiye'ye destek verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Victoria’s Secret 'melekler'e veda ediyor

    'Yılın şovu' olarak adlandırılan Victoria's Secret yılbaşı defilesini kaldıran dünyaca ünlü iç çamaşırı markası, güzellik standartlarında kadınları kalıba sokma eleştirilerinin ardından yeni bir döneme girdi. Yeni standartlara sahip bir marka kuran Victoria’s Secret, 'melekler' olarak adlandırılan modellerine de veda ediyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Airbnb'den tecavüze uğrayan turiste 7 milyon dolar

    Dünyanın dört bir yanında ev kiralama hizmeti veren Airbnb’nin New York’ta kiraladığı dairede tecavüze uğrayan turiste susması için 7 milyon dolar ödediği ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Ghislaine Maxwell'e kız kaçırma soruşturması

    Seks ağı kurmaktan yattığı cezaevinde intihar eden Jeffrey Epstein’in suç ortağı, Ghislaine Maxwell’e yönelik soruşturma derinleşiyor. İngiliz polisi Maxwell'in kız kaçırdığı iddialarını incelemeye aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 9

    Reese Witherspoon: Panik atağa karşı hipnoz edildim


    ABD'li oyuncu Reese Witherspoon, 2014 yapımı Yaban filmini çekme korkusu nedeniyle haftalarca panik atak krizleri geçirdiğini ve bu korkusunu atlatmak için hipnoz yöntemine başvurduğunu açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 10

    Perihan Savaş: Kolaya kaçmak yerine yeni hikayeler bulunmalı

    Usta oyuncu Perihan Savaş, katıldığı ekran için yapılan işlerde hikaye sıkıntısı çekildiğini dile getirdi. 64 yaşındaki oyuncu, "Televizyon için yapılan işlere baktığımızda biraz hikaye zorluğu çekiyoruz. Kolaya kaçmak yerine yeni hikayeler bulunmalı" diye konuştu.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Meghan Markle, Prens Harry ile birlikte Londra'ya gidiyor

    Prens Harry, annesi Prenses Diana'nın doğum günü nedeniyle gerçekleştirilecek etkinlik için Londra'ya gitmeye hazırlanıyor. Meghan Markle'ın eşini bu ziyarette yalnız bırakmak istemediği ve hazırlıklara başladığı iddia edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 12

    Seyyar yeni bölümleriyle her cuma puhutv’de: Olaylar tersine dönüyor

    puhutv orijinal dizisi Seyyar, yeni bölümleriyle cuma günleri izleyici ile buluşuyor. Beyoğlu’nun arka sokaklarından bir hayat hikayesini ekrana taşıyan dizi, yeni bölümüyle 18 Haziran Cuma günü puhutv’de seyirci karşısına çıkacak. İşte yeni bölüm ayrıntıları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Rita Moreno, In The Heights filmi savunması nedeniyle özür diledi

    Oscar ödüllü oyuncu Rita Moreno, In The Heights filmine yönelik siyahi ve Latin kökenli oyuncu azlığı eleştirilerine karşı yaptığı savunma nedeniyle özür diledi. Moreno, "Kendime dair inanılmaz derece hayal kırıklığı yaşıyorum" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Enis Arıkan corona virüs aşısı oldu


    Aşı programına müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin dahil edilmesinin ardından sanat dünyasının ünlü isimleri aşı olmaya başladı. Aşı olanlar arasına katılan son isim Enis Arıkan'dı. İşte Arıkan'ın aşı paylaşımı ve diğer ünlülerin sosyal medyadaki aşı fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Hüsnü Şenlendirici: 35 Yıl sonra aynı yerde (Ünlülerin çocukluk ve gençlik fotoğrafları)

    Klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Şenlendirici, çocukluk ya da gençlik fotoğrafını göreceğiniz tek ünlü değil. Kiminin çocukluk fotoğrafına baktığınızda ne kadar büyük bir değişiklik geçirdiğini düşünecek, kimi için ise hiç değişmemiş diyeceksiniz. İşte Şenlendirici'nin ayrıntıları ve çocukluk fotoğraflarıyla ünlü isimler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Selma Blair: MS hastalığında pozitiflik önemli

    ABD'li oyuncu Selma Blair MS (Multiple Skleroz) hastalığıyla mücadelesini anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 17

    Brüksel’de dinozor sergisi açıldı

    Belçika’nın başkenti Brüksel’de Dinozor (Dinos Alive) sergisiyle dinozor türleri görücüye çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Dolmabahçe Sarayı'nın 119 yıllık halısı restore ediliyor

    Dolmabahçe Sarayı'nın en büyüğü olma özelliğini taşıyan 119 yıllık tarihi halı Milli Saraylar'a bağlı İstanbul Beşiktaş'taki Yıldız Şale'de restore ediliyor. 124 metrekare ve yaklaşık 1 ton ağırlığında olan tarihi halının restorasyonunun yüzde 50'si tamamlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 19

    Süleyman Demirel'in hatırası Isparta'da adına kurulan müzede yaşatılıyor

    Türkiye siyasetinde "baba" olarak anılan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in fötr şapkasından smokinine, imzaladığı belgelerden yakın tarihe ışık tutan fotoğraflara kadar birçok objenin sergilendiği Isparta'daki müze ilgi görüyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Dakota Johnson ve Sean Penn, Daddio filminde buluşuyor

    Ünlü oyuncular Dakota Johnson ve Sean Penn, Christy Hall'un ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimi yaşayacağı Daddio filminde başrolleri paylaşacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Gaziantep'te jandarmadan mozaik nöbeti


    Gaziantep'te kaçak kazı yapılan evin zemininde bulunan mozaikler için kurtarma çalışmalarına başlandı. Jandarma, Zeugma Mozaik Müzesi'nde sergilenecek mozaiklerin başında 24 saat nöbet tutuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Tarihi Diyarbakır Surları bazalt çubuklarıyla sağlamlaştırılıyor

    UNESCO tarafından 2015'te Dünya Kültür Mirası olarak tescillenen Diyarbakır Surları'nın restorasyonunda yeni bir yöntem tercih edildi. Tarihi surlar ilk defa oksitlenmeyen ve çürümeyen Fiber Reinforced Polymer (FRP) bazalt çubukları ile güçlendiriliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Dev Patel'in başrolde olduğu Yeşil Şövalye'den (The Green Knight) yeni fragman

    Dev Patel'in başrolde yer aldığı, Arthur efsanesini yeniden kurgulayan Yeşil Şövalye (The Green Knight) filminin Türkçe altyazılı fragmanı yayınlandı. Yönetmen koltuğunda David Lowery'nin oturduğu film, Yeşil Şövalye ile yüzleşmek için zorlu bir savaşa girişen Karl Arthur’un yeğeni Sir Gawain’in hikayesini konu ediyor. Patel'in yanı sıra Alicia Vikander, Joel Edgerton, Sean Harris ve Barry Keoghan gibi yıldızların rol aldığı film, Türkiye'de 6 Ağustos'ta gösterime girecek.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 24

    Güldür Güldür'de tepki alan veteriner skecine Ali Sunal'dan açıklama

    Ali Sunal, 'Güldür Güldür' programının veteriner skecinden dolayı aldığı tepkilerle ilgili konuştu: Kötü bir amaçla yapmadık.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Kıraç'tan Milli Takım çıkışı: Özür diliyorum, tamamen ben sorumluyum

    2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda dün akşam oynanan maçta Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Galler'e de mağlup olmasının ardından şarkıcı Kıraç, "Özür diliyorum! Milli Takım'ın başarısızlığından tamamen ben sorumluyum" paylaşımını yaptı. Kıraç, Milli Takım için yaptığı şarkıyla tartışma yaratmıştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Kastamonu'da 450 yıllık Acem Hanı gastronomi merkezi olacak

    Kastamonu Belediyesince gastronomi merkezi olarak kullanılması planlanan 450 yıllık Acem Hanı'nda yürütülen fizibilite çalışmaları tamamlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Kim Kardashian'dan kızı North West'e kaka emojisi temalı doğum günü partisi

    Kim Kardashian, sekiz yaşına giren kızı North West için kaka emojisi temalı bir doğum günü partisi düzenledi. Ünlü yıldız, kostümler ve süslemelerin temaya uygun olarak seçildiği partiden fotoğrafları, sosyal medya hesabında paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    "Sık dişini helası" müze oldu

    Tokat'ta 15. yüzyılda yapıldığı tahmin edilen tarihi ‘Sık Dişini Helası" müze oluyor. Anadolu'nun ilk umumi helası,  'Su ve Temizlik Müzesi'ne dönüştürülerek turizme kazandırılacak. 19.yüzyıla kadar kullanılan mekandaki tuvalet taşları, maşrapalar ilgi çekmesi bekleniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Survivor'da eleme adayı kim oldu, bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? (16 Haziran 2021 ayrıntıları)

    Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu, bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? sorularının cevapları belli oldu. Survivor 2021'in 16 Haziran tarihli 121. bölümünde büyük finale bir hafta kala dokunulmazlık kolyesini Ayşe kazandı. Ada konseyinde ismi söylenen İsmail, Dora ve Aleyna'dan sonra haftanın son eleme adayı oldu. İşte Survivor son bölümde yaşananlar ve haftanın gelişmelerinden ayrıntılar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Duygularımız dengesizleşebilir / Günlük burç yorumları - 17 Haziran 2021

    Korona hayatımıza girdiğinden beri sanki maddi, manevi dengemiz kalmış gibi bir de üstüne bugün ekstra dengesizlik yaşayabiliriz.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız