Magazin ve sanat turu (2 Haziran 2021)

2 Haziran 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...  

Haberler 02.06.2021 - 17:43

  • 1

    Almanya’nın eski başbakanı Gerhard Schröder'e tazminat cezası

    Almanya'da mahkeme ülkenin eski başbakanlarından Gerhard Schröder'e eski eşinin evliliğini bozduğu gerekçesiyşe 22 bin euro (Yaklaşık 240 bin TL) tazminat cezası verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Prens Harry ve Meghan Markle evliliğinde çatlak


    ABD'ye yerleşen Prens Harry ve Meghan Markle'ın hayal kırıklığı yaşadığı, deyim yerindeyse birbirlerini yedikleri öne sürüldü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Sanatçılardan "Gözünü Yumma" kampanyası

    Yaklaşık 1.5 yıldır sahnelerden uzak kalan sanatçılar ve müzik emekçileri sokağa çıkma yasağının saat 24.00’e çekilmesi ve sahnelerin açılması için kampanya başlattı. Kampanya sonrası Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Ahbap Platformu da müzisyenler için yardım projelerini duyurdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Demi Jones: Israr etmeseydim kanser olduğumu bilemeyecektim


    Tiroid kanseri olduğu geç teşhis edilen televizyon yıldızı Demi Jones, yaşadığı kabus dolu iki yılı anlattı. Boğazında fark ettiği yumru için yaptırmak istediği testlerin corona virüs pandemisi nedeniyle altı kez iptal edildiğini söyleyen Jones, sonunda gerçek ortaya çıkınca çok sinirlendiğini ifade etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 5

    Ezgi Mola'ya Musa Orhan'a hakaretten hapis istemi

    Oyuncu Ezgi Mola hakkında, geçen yıl Batman'da intihar eden İpek Er'in, bıraktığı mektupta kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıldı. Ankara 31'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak Mola'nın 2 yıl 4 aya kadar hapsi istendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Sergio Agüero Machester Cityli çalışanlara hediye dağıttı

    10 yıllık Manchester City kariyerini noktalayarak Barcelona'ya transfer olan Sergio Agüero, İngiliz ekibinden ayrılmadan önce kulüp personeline görülmemiş veda hediyeleri verdi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 7

    Sophie Turner'ın yeni projesi belli oldu: The Staircase

    Game of Thrones’taki Sansa Stark rolüyle hafızlara kazınan Sophie Turner, HBO Max dizisi The Staircase'in kadrosuna dahil oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Acun Ilıcalı: Allah 3 kıtada kızlarımla doğum günü kutlamayı nasip etti


    Acun Ilıcalı 52. doğum günü kutlamalarını "Allah 3 kıtada kızlarımla doğum günü kutlamayı nasip etti. Havada, karada, denizde pasta üflemekten nefesim kesildi" notuyla paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 9

    Durul Bazan ile Gülsüm Ali birlikte görüntülendi

    Son olarak Seni Çok Bekledim dizisiyle ekrana çıkan usta oyuncu Durul Bazan (48) ile birliktelik yaşadığı iddia edilen Gülsüm Ali (26) beraber görüntülendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Kate Winslet: Film sektöründe filtrelenmemiş yüz ve bedenler azalıyor


    Ödüllü İngiliz oyuncu Kate Winslet, rol aldığı dizideki cinsellik sahnesinde göbeğinin montajla yok edilmesine, afişte de yüzündeki çizgilerin kaldırılmasına itiraz ettiğini açıkladı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 11

    Sinema salonlarının açılışı ertelendi 

    1 Haziran'da yüzde elli kapasiteyle ve bir koltuk dolu, bir koltuk boş şeklinde açılacağı açıklanan sinema salonlarının açılışı 1 Temmuz'a ertelendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Britney Spears müzikali için geri sayım

    Britney Spears’ın en popüler şarkılarından oluşan Once Upon A One More Time Müzikali 30 Kasım'da seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 13

    Lewis Hamilton kendisini ekstrem sporlara verdi


    F1 şampiyonu Lewis Hamilton hava dalışı yaptığı anları sosyal medyadan paylaştı...


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Prens Harry ve Meghan Markle'ın evlerinin yakınında 10 bin yıllık insan kalıntıları

    ABD'ye yerleşen Prens Harry ve Meghan Markle'ın Santa Barbara'daki evlerinin yakınlarında insan kalıntıları bulundu. İlk incelemelerde kemiklerin, bölgede 10 bin yıl öncesinde yaşayan insanlara ait olabileceği değerlendirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Yılmaz Erdoğan eski eşi Belçim Bilgin'i ziyaret etti


    Usta sanatçı Yılmaz Erdoğan, eski eşi Belçim Bilgin ve oğlu Rodin'i Bodrum'da kaldıkları otelde ziyaret etti

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 16

    Metin Şentürk eski eşine 4 milyon 337 bin lirayı faiziyle ödeyecek

    Yargıtay, yerel mahkeme tarafından eski eşi Fulya Kalkavan’a 4 milyon 337 bin 793 lira katılma alacağı ödemesine hükmedilen Metin Şentürk’ün itirazını reddetti. Fulya Kalkavan’ı haklı bulan Yargıtay, yerel mahkemece verilen bu kararı onadı. Mahkeme Şentürk’ün 2015 yılından itibaren işleyecek yasal faiziyle birlikte Fulya Kalkavan’a ödeme yapmasına (Faizleriyle birlike  karar verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Taylor Swift, Evermore'la en çok satan plak rekorunu kırdı


    ABD'li pop şarkıcısı Taylor Swift, Evermore albümünün taş plak kaydıyla ülkesinde bir haftada en çok satan plak rekorunu kırdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 18

    Tıp Tarihi Müzesi geçmişten günümüze tıp tarihine ışık tutuyor

    Manisa’da yaklaşık 500 yıl darüşşifa olarak kullanılan Hafsa Sultan Şifahanesi 8 yıldır Manisa Celal Bayar Üniversitesi bünyesinde Tıp Tarihi Müzesi olarak hizmet veriyor. Türkiye’deki 10 tıp tarihi müzesinden biri olan ve geçmişinde şifahane olarak kullanılan 3 yapıdan biri olan müzede geçmişten günümüze tıp tarihine yolculuk yapılıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Rapçi Lil Loaded hayatını kaybetti

    ABD'li ünlü rapçi Lil Loaded henüz 20 yaşında hayata veda etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Gaziantep'in 5 yemeğine daha coğrafi işaret tescili

    Gaziantep'in geleneksel lezzetleri arasında yer alan alenazik, lebeniye çorbası, Antep doğrama, Antep yoğurtlu patates ve Antep süzek yapması, Türk Patent ve Marka Kurumu'nca (TPE) tescillendi. Kentin tescilli yemek sayısı, 55'e yükseldi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    15. Contemporary Istanbul ön izlemeyle başladı

    Türkiye'nin önde gelen galeri, sanatçı, kurum ve kuruluşlarını İstanbul'da sanatseverlerle bir araya getirmeyi hedefleyen 15. Contemporary Istanbul'un (CI) ön izlemesi gerçekleşti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 22

    Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'ın yeni bölüm konuğu: Şevval Sam

    Star ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan ‘Kuzeyin Oğlu Volkan Konak’, 4 Haziran Cuma akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek. Karadeniz müziğinin sevilen ismi Volkan Konak’ın yeni bölüm konuğu ise; oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam olacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Akrep 24. yeni bölüm 2. fragmanı


    Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerin yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi Akrep'in 24. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 24

    BASE 2021 başvuruları devam ediyor

    Her yıl, ülkenin dört bir yanından yeni mezun genç sanatçı adaylarının yapıtlarını İstanbul’da aynı çatı altında sanatseverlerle buluşturan BASE’in 2021 edisyonu için başvuru kabulü devam ediyor. Son başvuru tarihi ise 15 Haziran olarak açıklandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Kahramankazan Kavunu'na coğrafi işaret tescili

    Ankara Kahramankazan’ın meşhur kavunu coğrafi işaret tescili aldı. İlçelerinin ilk coğrafi işaretli ürününe kavuştuğunu ifade eden Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, sırada ilçenin kavurma ve karadutunun olduğunu söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Usta edebiyatçı Orhan Kemal vefatının 51. yılında anılıyor


    Eserlerinde toplumsal gerçekleri birey-toplum ilişkileri çerçevesinde ele alıp gözlemlere dayanarak sade yalın bir anlatımla dile getiren Orhan Kemal'in vefatının ardından 51 yıl geçti.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Akçadağ Kömbesi coğrafi işaretle tescillendi

    Malatya'nın Akçadağ ilçesinde lezzeti ve tadıyla yöresel bir yemek olan Akçadağ Kömbesi artık coğrafi işaret belgesi ile yörenin tescilli bir ürünü oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 28

    Survivor'da kim elendi, Survivor Aleyna Çalışkan kimdir? (Survivor 1 Haziran 2021 ayrıntıları)


    Survivor'da kim elendi, iletişim ödülünü kim kazandı sorularının cevapları belli oldu. Survivor 2021'in 1 Haziran Salı akşamı TV8'de yayınlanan bölümünde rakibini parkurda mağlup eden kırmızı takım iletişim ödülünün sahibi oldu. Haftanın eleme konseyinde SMS birincileri Steven ve Berkay olurken, potaya Batuhan ve Poyraz girdi. 22. haftada eleme adayları Dora, Aleyna Çalışkan, Poyraz ve Batuhan'dan Survivor SMS oy sıralamasına göre adadan elenen isim Aleyna Çalışkan oldu

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 29

    Venüs Yengeç burcuna giriyor / Günlük burç yorumları - 2 Haziran 2021


    Aşk, para ve ilişkilerimizde çok daha anaç tavırlarda olacağız. Evinizi güzelleştirmek için iyi zaman.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız