Magazin ve sanat turu (25 Haziran 2021)

25 Haziran 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 25.06.2021 - 17:46

  • 1

    Halsey'den Türk sevgilisi Alev Aydın'ın annesinin mezarına ziyaret

    Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, sevgilisi ve doğacak bebeğinin babası Alev Aydın'ın annesi Kadriye Aydın'ı mezarı başında ziyaret etti. O anları Aley Aydın, sosyal medyadan yayınladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2
    Yiğit Marcus Aral, Şevval Şahin ile yemek yiyen Kerem Kamışlı'yı denize attı


    Şevval Şahin, iş insanı Kerem Kamışlı ile Boğaz'daki bir mekanda yemek için buluştu. Eski sevgilisini gören Yiğit Marcus Aral olay çıkardı. Aral ve Kamışlı birbirine girdi. Kavga büyüyünce Yiğit Marcus Aral, Kerem Kamışlı'yı denize attı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 3

    puhutv'nin yeni dizisi Seyyar'ın Suat'ı Erdem Kaynarca: Onu anlıyorum ama onun durumunda olmak istemezdim


    puhutv'nin yeni dizisi Seyyar'da Ozan Ağaç ve Özge Özacar ile başrolde yer alan Erdem Kaynarca hayat verdiği Suat karakteri için, "Suat sokakta karşılaştığınızda yolunuzu değiştirmek isteyeceğiniz tiplerden. Ben ise hayatta insanların gülümsemesini önemserim. Suat kendi eksikliklerinden ötürü güzelliklere düşmanlaşmış birisi. Suat'ı anlıyorum ama onun durumunda olmak istemezdim" diye konuştu.

    (Batuhan DURMUŞ / batuhan.durmus@ntv.com.tr)


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 4

    Kim Kardashian tacizci için üç yıl uzaklaştırma kararı aldırdı


    Kim Kardashian, kendisini aylardır rahatsız eden bir tacizci için üç yıllık uzaklaştırma kararı aldırdı. Kardashian'ın takipçisi olduğu iddia edilen kişinin, onunla fiziksel bir ilişki sürdürme arzusuyla ilgili sosyal medya paylaşımları yaptığı belirlendi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Candan Erçetin'den aşı çağrısı: Yine birlikte şarkılar söyleyelim

    Sanatçı Candan Erçetin, Sağlık Bakanlığının corona virüs aşısı için çektiği kamu spotunda yer aldı. Erçetin, "İhmal etmeyin, ertelemeyin ki yine birlikte şarkılar söyleyelim" dedi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Survivor'da yarı final Galataport'ta: Survivor finalisti Poyraz mı, İsmail mi olacak?

    Survivor 2021'de altı aylık maratonun sonunda İsmail Balaban, Aleyna Kalaycıoğlu, Yiğit Poyraz ve Ayşe Yüksel yarı finale kadar gelmeyi başardı. Galataport'ta yaşanan şampiyonluk heyecanında yarı finalde Aleyna ile Poyraz SMS oylamasına çıktı. Daha az oyu alan Aleyna hayallerine veda ederken Poyraz, İsmail ve Ayşe ise final için canlı SMS oylamasında karşılaştı. Oylama sonucuna göre İsmail ve Poyraz finale adını yazdırdı. İşte ayrıntılar ve elenen isimlerin veda konuşmaları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 7

    Tuba Büyüküstün: Aşk insandan ötedir

    Son olarak Star TV ekranlarındaki Sefirin Kızı'nda rol alan Tuba Büyüküstün verdiği bir röportajda, "Aşk, her insana yakışır ama insandan ötedir. Benim için mesele âşık olmak değil, aşkın kendisi olabilmek" diye konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8
    Salma Hayek: Trinity rolünü tembellikten kaçırdım

    Salma Hayek, The Matrix için yapılan seçmeler sırasında çok tembel olduğu için Trinity rolünü kaçırdığını itiraf etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 9
    Dünden bugüne fotoğraflarla ve sözleriyle Anthony Bourdain (65. doğum günü)

    2018 yılında hayatını kaybeden "Gastronomi dünyasının kötü çocuğu" ABD'li şef ve yazar Anthony Bourdain yaşasaydı bugün (25 Haziran 2021) 65. yaşını kutlayacaktı. Dünyaca ünlü şeften geriye programlarından fotoğraflar, lezzetler, hayata bakışı ve unutulmaz sözleri kaldı...

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 10

    Eski menajerinin Elçin Sangu'ya açtığı tazminat davasında bilirkişi raporu: 3 milyon lira tazminat

    Eski menajeri Başay Okay'ın, oyuncu Elçin Sangu'ya haksız yere sözleşmeyi feshettiği iddiasıyla 100 bin dolar cezai şart parası istemi ve mahrum bırakılan kazançtan olan payının belirlenmesi için açtığı tazminat davasına bilirkişi raporu geldi. Bilirkişi raporunda, Sangu'nun eski menajerine 3 milyon lira tazminat ödemesi gerektiği belirtildi. Duruşmanın ardından konuşan Başay Okay "Bu davanın asıl değeri yasal faizlerle birlikte 3,5 milyondan bile fazladır" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Survivor heyecanı Galataport'ta


    Survivor yarışmasında finale kalan isimler belli oldu. Yarışmanın nefes nefese geçen yarı finali Galataport İstanbul'da gerçekleştirildi. Bu akşamki final heyecanı da yine Galataport'ta. Yıllardır yaya trafiğine kapalı olan alandan İstanbul manzarasını ilk kez gören Survivor yarışmacıları duygularını paylaştı. Yapımcı Acun Ilıcalı da NTV'ye konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 12

    Scarlett Johansson'ın yeni filmi belli oldu: Tower of Terror


    Marvel Evreni'nden canlandırdığı Natasha Romanoff karakteriyle kariyerinde zirve yapan Scarlett Johansson'ın yeni projesi belli oldu. 36 yaşındaki oyuncu önümüzdeki ay seyirciyle buluşacak Black Widow (Kara Dul) sonrası Tower of Terror filminde rol alacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 13

    Karadeniz müziğinin hüzünlü sesi Kazım Koyuncu anılıyor

    Şair Ceketli Çocuk olarak tanınan müzisyen, söz yazarı, oyuncu ve aktivist Kazım Koyuncu, ölümünün 16'inci yılında anılıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın sağlık durumu nasıl?


    Alişan, corona virüs nedeniyle yoğun bakımda olan kardeşi Selçuk Tektaş'ın sağlık durumununun kritik olduğunu açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 15

    Osman Hamdi, Van Gogh ve Göbeklitepe aynı sergide buluştu

    Ataşehir Metropol İstanbul'da açılan sergide, "Yapay Zeka Van Gogh Veri Boyama Deneyimi", "Şiirsel Yapay Zeka", "Göbeklitepe Mimari Veri" ve "Osman Hamdi Bey Eserleri"nden oluşan dört farklı eser sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings fragmanı

    Marvel Sinematik Evreni'nin yeni filmi Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'ten (Shang-Chi ve 10 Yüzük Efsanesi) resmi bir fragman paylaşıldı. Aksiyon dozunun tavan yaptığı fragmanda, Shang-Chi'nin annesiyle olan geçmişi, çocukluğu, babasıyla olan ve düşmanlığa varan ilişkisinden kesitler yer alıyor.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 17

    Alex Rodriguez, Ben Affleck'in eski sevgilisiyle yakınlaştı


    Alex Rodriguez'in, Jennifer Lopez'in 17 yıl sonra eski aşkı Ben Affleck dönmesi sonrası intikam peşinde olduğu iddia edildi. Eski beyzbol yıldızının Affleck'in eski sevgilisi yapımcı Lindsay Shookus ile yakınlaştığı konuşuluyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 18

    Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan belgesel projelerine destek

    Kültür ve Turizm Bakanlığı 65 belgesel projesi için 5 milyon 268 bin lira destek sağlanmasını kararlaştırdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19
    Anne Hathaway'in yüz kalkanı


    Corona virüse karşı aşılama tüm hızıyla devam ederken uzmanlar hala sosyal mesafe ve maskenin önemine dikkat çekiyor. Gösteri ve eğlence dünyasının ünlü isimleri de bu çağrıları başından beri dikkate alıyor. Son olarak Anne Hathaway yüz kalkanı ile görüntülendi. İşte maskesiz dışarı çıkmayan ünlü isimler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 20

    İbo Show yeni bölüm fotoğrafları: Ankaralı Coşkun, Ankaralı Turgut, Hasan Yılmaz ve Ömer Faruk Bostan konuk oluyor

    Star’da yayınlanan ve her Cumartesi seyircisini ekran başına kilitleyen ‘İbo Show’, sezon finaliyle keyif dolu bir gece yaşatacak. Yayınlandığı günden beri Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan ‘İbo Show’, bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde; Ankaralı Coşkun, Ankaralı Turgut, Hasan Yılmaz, Ömer Faruk Bostan’ı konuk edecek. Aynı zamanda Hatice ve Şafak Sezer’in de konuk olarak katılacağı ‘İbo Show’, eğlence ve kahkaha dolu bir geceye imza atacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Rihanna ile ASAP Rocky gecelerde

    Yaklaşık bir yıldır gözlerden uzak aşk yaşayan Rihanna ile rapçi sevgilisi ASAP Rocky, önceki akşam paparazzilere yakalandı. New York'taki bir restoran çıkışında görüntülenen çiftten Rocky, patlayan flaşlardan hem kendini hem de sevgilisini korumaya çalıştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 22

    Cannes Film Festivali'nin jüri üyeleri açıklandı


    Amerikalı yönetmen Spike Lee'nin başkanlığını yapacağı 74. Cannes Film Festivali jürisinin üyeleri belirlendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 23

    Kazara Aşk 2. bölüm fragmanı

    Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler’in başrolde oynadığı Star TV'nin yeni dizisi Kazara Aşk’ın 2. bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 24
    Hah, bir bu eksikti! Neptün retrosu başlıyor

    Zaten kafalarımız darma dağınıktı, artık bu Neptün retrosuyla tüy dikilecek. Geri hareketi boyunca gerçekleri daha net görüp görmediğimizi sorgulatacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25
    Neptün retrosunun burçlara olan etkisi


    25 Haziran – 1 Aralık tarihleri arasında Balık burcunda gerileyecek olan Neptün, mitolojide, okyanus dalgaları ve gelgitler ve denizdeki her yaratık üzerinde hüküm süren Deniz Tanrısı'dır . Rüyaları, psişik yetenekleri ve anlayışı, yanılsamayı, gizemi, kafa karışıklığını, maneviyatı ve ilhamı da anlatır.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız