Magazin ve sanat turu (26 Nisan 2021)

26 Nisan 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 26.04.2021 - 17:39

  • 1

    Conor McGregor kavga ettiği mekanı satın aldı, dövdüğü adamın girişi yasakladı


    İrlandalı dövüşçü Conor McGregor; 2019'da Des Keogh'u yumruklarken kameralara yakalandığı mekanı satın almakla kalmadı, kavga ettiği kişinin ve arkadaşlarının bara girişini yasakladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    93. Oscar Ödülleri'ni kazananlar belli oldu (2021 Oscar Ödülleri'nin tam listesi)

    2021 Oscar Ödülleri'ni kazananlar açıklandı. Salgına rağmen, test ve sosyal mesafe önlemleri alınarak yüz yüze yapılan Oscar Ödülleri töreni, Los Angeles’taki Union Garı'nda gerçekleştirildi. Bu yıl 93. kez sahiplerini bulan Akademi Ödülleri'nde 6 dalda aday olan Nomadland En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Kadın Oyuncu ödülleri olmak üzere toplam 3 Oscar kazandı. Frances McDormand, En İyi Kadın Oyuncu seçilirken, The Father filmindeki performansıyla Anthony Hopkins En İyi Erkek Oyuncu seçildi. Daha önce "Oscar çok beyaz" protestolarına sahne olan Akademi'nin bu yıl, eleştirilere karşılık olarak kazananlarda çeşitliliğe önem vermesi öne çıktı. İşte 2021 Oscar Ödülleri'ni kazananların tam listesi...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Kansere yakalanan Canan Ergüder'den Menajerimi Ara'ya veda mesajı: Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor'


    Meme kanseri nedeniyle Menajerimi Ara dizisine veda eden Canan Ergüder, veda paylaşımında "Bazen izlediğimiz yol beklenmedik bir viraj alabiliyor. Önemli olan fazla sarsılmadan yolla beraber akabilmek" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 4

    2021 Oscar Ödülleri'nde (93. Oscar Ödülleri) kırmızı halı şıklığı

    Amerikan sinema endüstrisinin en prestijli ödülleri olarak kabul edilen Oscar Ödülleri 93. kez sahiplerini buldu. Salgına rağmen sıkı tedbirlerle yüz yüze yapılan 2021 Oscar Ödülleri töreninde sinemanın en iyileri açıklanmadan önce sinema, müzik ve moda dünyasının ünlüleri birbirinden şık kıyafetleriyle kırmızı halıda yürüdü. İşte ünlülerin Oscar'daki kıyafet tercihleri, elbiselerinin markaları ve 2021 Oscar Ödülleri kırmızı halı görünümleri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Amber Heard 50 milyon dolarlık davanın reddini istedi


    Amber Heard'ın avukatları Johnny Depp'in açtığı 50 milyon dolarlık davasının düşürülmesi için başvuruda bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 6

    2021 Oscar Ödülleri töreninin önemli anları

    Bu yıl 93'üncü kez sahiplerini bulan Oscar Ödülleri'nin salgına rağmen yüz yüze düzenlenen töreni, geçen yıllara kıyasla daha sönük geçti. Sunucusuz yapılan tören, esprilerin ve müziğin azlığıyla eleştiri konusu oldu. Törenden bazı eğlenceli ve ilginç anlar akılda kaldı. İşte 2021 Oscar Ödülleri'nden notlar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Meryem Uzerli: Yüzde 6-8 Rus kökenli olduğum ortaya çıktı


    Sinema ve dizi oyuncusu Meryem Uzerli, Rus sinemasında oynamak istediğini belirterek, "Rusya'dan veya herhangi bir ülkeden film konusunda teklif gelirse ilgilenirim" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 8

    Zendaya Oscar Ödülleri törenine 6 milyon dolarlık mücevherle katıldı

    Ünlü şarkıcı Zendaya, Cher'in 70'li yıllardaki Oscar stilinden ilhamla hazırlanan cesur kıytafetiyle 2021 Oscar Ödülleri'nin en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Şarkıcı, törende yüzük ve gerdanlıktan oluşan 6 milyon dolarlık elmas mücevher setini üstünde taşıdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9
    Acun Ilıcalı: Fortuna Sittard'a veda ediyoruz

    Acun Ilıcalı, geçen yıl satın aldığı Hollandalı futbol kulübü Fortuna Sittard'a veda ettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ilıcalı, "İngiltere liginden bir kulüp alarak devam etmek istiyoruz. Güzel başarılar yaşadığımız Fortuna Sittard'a veda ediyoruz" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 10

    Glenn Close, Oscar tarihine geçti: 8 kez aday gösterildi hiç kazanamadı


    Bu yıl 93. kez sahiplerini bulan Akademi Ödülleri'nde; En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne aday olan Glenn Close, hiç ödül kazanmadan 8. kez kaybederek Oscar tarihine geçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 11

    Ayrıldıklarını açıklayan Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez akşam yemeğinde görüldü

    Yaptıkları ortak duyuruyla ayrıldıklarını açıklayan Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez akşam yemeğinde görüldü. Üstelik ikilinin baş başa yemek yediği iddia edilen mekanın ilişkileri için özel bir anlamı var.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    The Crown dizisinde Prens Andrew'i oynayacak oyuncu bulunamıyor

    Emmy ödüllü The Crown dizisinin yeni sezonunda, Amerikalı pedofil milyarder Jeffrey Epstein ile yakın ilişkisi olduğu ortaya çıkan ve hakkında 17 yaşındaki bir kızla cinsel ilişkiye girdiği iddiaları ortaya atılan Prens Andrew’i canlandıracak kişi henüz bulunamadı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Kraliyet uzmanı: Prens Charles ve Prens William hiç olmadığı kadar uyumlu


    Bir kraliyet uzmanı, Prens Philip'in kısa süre önce ölmesinin ardından Prens Charles ve oğlu Prens William'ın söylentiye göre monarşinin geleceğine yönelik vizyonlarında hiç olmadığı kadar uzlaştığını öne sürdü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 14

    Estetik linç için Charlotte Crosby'den özür dilediler

    İngiliz TV yıldızı Charlotte Crosby’nin yaptırdığı estetik ameliyatlar bir programda acımasız şekilde eleştirildi. Crosby’nin ve kendisini destekleyen kişilerin isyanı üzerine TV programını yayımlayan kanal özür diledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    John Lydon: Eşim ben hariç her şeyi unuttu


    John Lydon, Alzheimer hastası olan eşi Nora Forster'ın kendisi dışında her şeyi unuttunuğunu söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 16

    Broadway müzikali uyarlaması In The Heights'tan yeni fragman

    Jon M. Chu'nun yönetmenliğini üstlendiği müzikal film In The Heights'tan yeni bir resmi fragman paylaşıldı. Anthony Ramos'un başrolde yer aldığı film, 11 Haziran'ds HBO Max'te gösterime girecek. Filmin hikayesi New York’un Washington Heights mahallesinde geçiyor. Büyükannesinden kendisine bir servet miras kalan şarap dükkanı sahibi, dükkanı kapatıp emekli olma ve Dominik Cumhuriyeti’ne yerleşme konusunda karışık duygular içinde kalıyor. Quiara Alegria Hudes'in müzikalinden uyarlanan In The Heights'ın oyuncu kadrosunda Anthony Ramos'un yanı sıra Lin Manuel Miranda, Stephanie Beatriz, Jimmy Smits, Corey Hawkins, Leslie Grace, Melissa Barrera gibi isimler yer alıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Ashley Cain-Safiyya Vorajee çiftinin bebeği hayatını kaybetti


    Eski futbolcu Ashley Cain ve sevgilisi Safiyya Vorajee'nin doğduktan bir süre sonra lösemi teşhisi konulan sekiz aylık bebekleri Azaylia, hayata veda etti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Cain, "Huzur içinde uyu prenses. Cennette seni tekrar kollarıma alana kadar, seni hep kalbimde taşıyacağım" ifadelerini kullandı. 


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 18
    Alber Elbaz corona virüse yenildi

    Corona virüse yakalanıp iyileşenlerin yanı sıra hayatını kaybeden de birçok ünlü isim var. Son olarak dünyaca ünlü modacı Alber Elbaz corona virüse yenildi.İşte Elbaz'ın ölümüne dair ayrıntılar ve corona virüse karşı mücadeleyi kaybeden diğer ünlü isimler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 19

    Captain America 4 geliyor


    Marvel, Captain America 4 için çalışmalara başlandığını duyurdu

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 20

    Acun Ilıcalı Survivor All Star için teklif giden isimleri açıkladı


    Survivor All Star 2022'nin yarışmacılarının kim olacağı merak edilirken Ilıcalı, önemli açıklamalarda bulundu. Survivor All Star 2022 için kimlere teklif gitti? Hangi isimler Survivor All Star 2022 yarışmacısı olacak?


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 21

    Patara'nın deniz feneri Taş Hastanesi'den geçen kendi taşlarıyla yükseliyor


    Patara Antik Kenti'nde Roma İmparatoru Neron'un prestij eseri olarak yaptırılan 2 bin yıllık deniz feneri, eserin orijinal taşlarının Taş hastanesi'nde temizlenmesi ve güçlendirilmesinin ardından yeniden yükselmeye başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 22

    Sümela Manastırı’nın gizli şapeli ziyarete açılacak

    Türkiye’nin en önemli inanç turizmi merkezlerinden biri olan Sümela Manastırı’nın restorasyon çalışmaları sırasında bulunan gizli şapeli turizme açılacak.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 23

    Canan Ergüder ve Serhat Teoman Menajerimi Ara'ya veda etti

    Star ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı Menajerimi Ara setinde duygu dolu anlar yaşandı. Diziye veda eden Canan Ergüder ve Serhat Teoman’a ekip arkadaşları duygusal bir uğurlama düzenledi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 24

    Seni Çok Bekledim final bölümü ayrıntıları belli oldu

    Başrollerinde; Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı Star TV dizisi Seni Çok Bekledim’in final bölümünden ayrıntılar belli oldu. 13. bölümde Kadir ummadığı bir sona ulaşıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 25
    Hıdırlık Kulesi kazı çalışması genişletiliyor

    Tarihi Hıdırlık Kulesi çevresinde yürütülen arkeolojik kazı çalışması genişletiliyor. Hıdırlık Kulesi arkasında yer alan itfaiye istasyonunun bulunduğu alan da kazı alanına dahil ediliyor. Eylül ayında tamamlanması hedeflenen kazıların ardından ortaya çıkan tarihi yapılar, çok güzel bir seyir terası projesi ile Antalyalılarla buluşturulacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 26

    Kayseri'de iftar sofralarının ana yemeği: Fırın ağzı

    Kayseri'nin en önemli lezzetlerinden fırın ağzı yemeği, yapılışı, sunumu ve damakta bıraktığı tadıyla iftar sofralarına ayrı bir lezzet katıyor.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 27

    Survivor’da 2. eleme adayı kim oldu? Dora ile İsmail Balaban arasında gerginlik (Survivor 25 Nisan 2021)

    Survivor'da dün akşam ünlüler takımı ve gönüllüler takımı, ikinci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Yüksek tempoda geçen dokunulmazlık mücadelesinde İsmail ile Dora’nın arasında tartışma yaşandı. İsmail, ada konseyinde de Sergen ile gerildi. Dokunulmazlık oyunu sonrasında haftanın 2. eleme adayı belirlendi. Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, ikinci eleme adayı kim oldu? İşte Survivor’da haftanın 2. eleme adayı ve Survivor 25 Nisan'da yayınlanan bölümden ayrıntılar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28
    Müzisyen Asım Ekren vefat etti

    Bir dönem 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kızı Zeynep Önal ile evli olan ünlü baterist Asım Ekren, 70 yaşında vefat etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 29

    Halk müziğinin usta ismi Ali Ekber Çiçek vefat yıl dönümünde anılıyor

    Sanat yaşamı boyunca, Haydar Haydar, Derdim Çoktur Hangisine Yanayım ve Yolumuz Gurbete Düştü gibi 400'den fazla türküyü derleyen Ali Ekber Çiçek, halk müziğini geniş kitlelere ulaştırarak, unutulmazlar arasına girdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Menajerimi Ara 36. yeni bölüm ön izleme sahnesi


    Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) oynadığı Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'nın 36. yeni bölüm ön izleme sahnesi yayınlandı.

    HABER DETAY - İZLE

  • 31

    Günlük burç yorumları (26 Nisan 2021)

    Astrolog Murat İpek'ten 26 Nisan 2021; Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız