Magazin ve sanat turu (5 Haziran 2018)

5 Haziran 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 05.06.2018 - 16:48 Son Güncelleme : 05.06.2018 - 17:21

  • 1

    ÖZGÜR KIZLAR NEW YORK'A DAMGA VURDU

    Cindy Crawford'un kendisi gibi manken olan kızı Kaia Gerber ve dünya basının gündeminden düşmeyen Hadid Kardeşler'den Bella New York'ta çıktıkları özgürlük temalı defileye damga vurdu.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    İŞ ADAMININ 1 MİLYON DOLARLIK TEKLİFİNE: BİZ ONUN DİZİSİNİ ÇEKTİK

    Kendisini iş adamı olarak tanıtan bir kullanıcı, Özge Borak'ın Instagram hesabına "Seninle 1 gece 1 milyon dolar..." şeklinde mesaj attı. Borak bu mesajı sosyal medyadan yayınlayarak, "Bu hadsizliğe artık ne desem bilemedim. Pis, hadsiz. En iyisi şunu diyelim; Biz onun dizisini çektik" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    'AVENGERS 4 ŞAŞIRTACAK'

    Dünya çapında 1 milyar 966 milyon dolar gişe elde ederek tüm zamanların en çok izlenen 4. filmi olan Avengers: Infinity War'un (Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı) Thor'u Chris Hemsworth, devam filmi hakkında konuştu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    ITIR ESEN İÇİN GEREKÇELİ KARAR AÇIKLANDI

    Twitter'daki paylaşımında 15 Temmuz şehit ve gazilerine hakaret ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan; tacı ve Miss Turkey 2017 birinciliği geri alınan Itır Esen, "halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada beraat etti. Gerekçeli kararda "Aşağılama bölgeye göre değişir" denildi. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    NUSRET ABD'NİN ÜNLÜ DİZİSİNDE ROL ALDI

    Nusret Gökçe, Narcos'un ardından ABD'nin Billions dizisinde rol aldı. Gökçe o anları sosyal medyadan yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    UFAK TEFEK CİNAYETLER KİMİN ÖLDÜĞÜ BELLİ OLUYOR

    Yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı Star TV’nin büyük beğeni ile izlenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler bu akşam nefes kesen sezon finali ile yaz tatiline giriyor. İşte final fragmanı ve son bölüm detayları...


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    Ahlat Ağacı, Han Solo'yu geçti

    Üçüncü hafta sonunda 90.746 seyirci tarafından izlenen Deadpool 2 liderliğini sürdürdü. Hafta sonunun en merak edilen filmi Ahlat Ağacı, 46.868 seyirciyle Nuri Bilge Ceylan filmleri arasında en iyi açılışa imza attı. Prömiyerini geçen ay içerisinde Cannes'da gerçekleştiren film, hafta sonunda salon başına en iyi ortalama seyirci miktarına da ulaşan yapım oldu. Haftanın bir diğer yeni filmi Cüce Dedektif Şerlok, üçüncü sıradan giriş yaparken, vizyondaki ikinci hafta sonunu geride bırakan Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi 25.906 seyirciyle dördüncü sırada yer aldı. Ahlat Ağacı böylece vizyondaki ilk haftasında Han Solo'yu geçmiş oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    SHAKIRA'NIN KAPALIÇARŞI ALIŞVERİŞİ

    11 Temmuz’da İstanbul’da konser vermeye hazırlanan Shakira, ekibini Türkiye’ye yolladı. Sanatçı, 75 bin TL’ye kendisi için oryantal kıyafet, iki halı ve çeşitli baharatlar aldırdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    "GÜZELLİKLERİNİN EKMEĞİNİ YİYORLAR"

    Manken ve oyuncu Tuğba Özay, Hande Erçel ve Dilan Deniz Çiçek için, "Onlar oyuncu değiller. Güzelliklerinin ekmeğini yiyorlar" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    AHLAT AĞACI'NDA SURVİVOR SEMİH GÖNDERMESİ

    71. Cannes Film Festivali’nde büyük ödül Altın Palmiye’ye aday olan Nuri Bilge Ceylan’ın yeni filmi Ahlat Ağacı, 1 Haziran’da seyirciyle buluştu. Filmin bir bölümünde Survivor Semih göndermesi izleyicilerin dikkatini çeken sahnelerden biri oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    HALLE BERRY JOHN WICK 3 ÇEKİMLERİNDE

    Keanu Reeves’in başrolde yer aldığı John Wick serisinin üçüncü devam halkası kadrosuna yeni yüzler dahil oldu. John Wick 3'te Halle Berry ve Anjelica Huston gibi başarılı isimler rol alacak. Hatta John Wick 3: Parabellum'dan Halle Berry ile ilk set karesi yayınlandı


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    ŞAHSİYET'İN FİNALİ İÇİN GERİ SAYIM

    Son üç bölümüyle cuma günü seyirciyle buluşacak olan Şahsiyet'te sırlar açığa çıkıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    EN POPÜLER SPOR FİLMLERİ

    Spor yapmayı ya da spor dallarındaki mücadeleyi sevenler için en popüler spor filmleri iyi bir izleme listesi olabilir. İşte başarı hikayeleriyle dolu en popüler spor filmleri

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    FAHRİYE EVCEN'E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

    Fahriye Evcen'in hayranları, oyuncunun 32. yaş gününde UNICEF’e 3 bin çocuk için aşı bağışladı. Evcen, sevenlerinin bu anlamlı hediyesiyle duygusal anlar yaşadı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    JASON MOMOA GAME OF THRONES SETİNDE

    Game of Thrones'un ilk sezonunda Khal Drogo karakterine hayat veren Jason Momoa, dizinin İrlanda’daki setine gitti, eski partneri Emilia Clarke ile demir tahtta dans etti

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    "İYİ Kİ BENİM ANNE VE BABAM SİZ OLMUŞSUNUZ"

    Son olarak İstanbullu Gelin'de rol alan Özge Bırak sosyal medyadan ailesiyle birlikte geçmiş yıllarda çekilen bir karesini yayınladı. Borak fotoğrafa, "İyi ki evlenmişsiniz. İyi ki benim ve ağabeyimin Selim Borak anne-babamız siz olmuşsunuz. Çok şanslıyız. Sizi seviyoruz. Allah nazarlardan korusun sizi. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Mutlu yıllar, sağlıkla nicelerine." mesajını yazdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    EN SEVİLEN OYUN FOTOĞRAFLARI

    Tüm ülkelerin ve tüm dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran veri tabanı IMDb, kullanıcılar tarafından belirlenen popüler video oyunlarının en sevilen fotoğraflarını açıkladı. İşte ne popüler oyun fotoğrafları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 18

    ŞEBNEM BOZOKLU'NUN ACI GÜNÜ

    Oyuncu Şebnem Bozoklu'nun babası Candaş Bozoklu yaşamını yitirdi.

    https://www.ntv.com.tr/yasam/sebnem-bozoklunun-aci-gunu,gK2DVC4Cf0aBy4i5TTjNqw
  • 19

    DÜNYANIN EN YAŞLI KEDİSİ

    İngiltere’nin Exeter şehrinde yaşayan Rubble isimli kedi 30. yaş gününü kutladı. İnsan yaşıyla 137 yılı deviren Maine Coon cinsi erkek kedinin sahibi Michele Heritage, muhtemelen dünyanın en yaşlı kedisi olan Rubble’ın yüksek kan basıncı sorunu dışında sağlığının yerinde olduğunu söyledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    ERKENCİ KUŞ'TAN İLK TANITIM

    Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Erkenci Kuş'un ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir yer alıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 21

    PROGRAM BELLİ OLDU

    Bozcaada’da bu yıl ikincisi düzenlenecek Bozcaada Caz Festivali’nin programı açıklandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN ALİ KOÇ MESAJI

    Instagram hesabından Recep İvedik filminden Ali Koç'un geçtiği bir sahneyi paylaşan Şahan Gökbakar, altına bu notu düştü: ''Futbol tutkusu sebebiyle filmlere konu olmuş bir insan olarak, hayalindeki Fenerbahçe başkanlığını en iyi şekilde temsil için ve Türk sporunu ileriye götürmek için yürekten çabalayacağına en ufak şüphem yok... Bir Galatasaraylı olarak, tebrikler Fenerbahçe kongresi ve başarılar Ali Koç''

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    BAHAR (AYBÜKE PUSAT) SÖZ'E VEDA MI EDİYOR?

    Söz’ün dün akşamki bölümünde duygu dolu anlar yaşandı. Bahar'ın Yavuz'un yanında Derman tarafından vurulması Bahar diziye veda mı ediyor? sorusunu akıllara getirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 24

    JAPON ÇAĞDAŞ SANAT SERGİSİ TÜRKİYE'DE

    Japonya'nın 15 genç çağdaş sanatçısına ait eserlerin yer aldığı "Kış Bahçesi: Japon Çağdaş Sanatında Mikropop İmgesinin Keşfi" isimli sergi açıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız