Magazin ve sanat turu (5 Mart 2021)

5 Mart 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...  

Haberler ntv.com.tr 05.03.2021 - 17:47

  • 1

    Evcil sürüngenine kıyafet giydiren Kim Kardashian'a tepki

    Reality show yıldızı Kim Kardashian, sahiplendiği kertenkelesine kıyafet giydirip sosyal medyada paylaşınca tepki topladı. Bir hayranı, "Onu giydirmeyi bırakın, derileriyle nefes alıyorlar" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Ünlü isimlerden Bitlis paylaşımları: Milletimizin başı sağolsun


    Türkiye, Bitlis'teki helikopter kazasında şehit olan 11 askerin acısını yaşıyor. 2 askerimizin de yaralandığı kazanın ardından ünlü isimler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duygularını ifade etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 3

    Morali bozulan Kraliçe II. Elizabeth'e iki yavru köpek hediye edildi


    Torunu Prens Harry'nin kraliyetten ayrılma kararı ve eşi Prens Philip'in rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiren Britanya Kraliçesi II. Elizabeth'e neşelenmesi için iki sevimli dost getirildi

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Adele eşi Simon Konecki'den resmen boşandı

    Dünyaca ünlü şarkıcı Adele'in, Eylül 2019'da başlayan Simon Konecki ile boşanma davası sonuçlandı. Adele artık resmen bekar!

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Napoleon Bonaparte filminde Joaquin Phoenix'e, Jodie Comer eşlik edecek


    İki Oscar'lı oyuncu Joaquin Phoenix'in Joker'deki başarısının ardından Napoleon Bonaparte'ın canlandıracağı Kitbag filmi için Killing Eve'in yıldızı Jodie Comer ile görüşmelere başlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Neslihan Atagül: Kadir ile konuşmadan anlaşıyoruz


    Sağlık problemleri nedeniyle erkanlara ara veren Neslihan Atagül; ilişkisinde hem aşkı, hem de arkadaşlığı yaşamanın çok kıymetli olduğuna vurgu yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Brad Pitt Bullet Train filmi setinde kanlar içinde

    Bullet Train filminin Los Angeles'ta yapılan çekimlerinden ilk fotoğraflar paylaşıldı. Başrol oyuncusu Brad Pitt'in kamera arkası görüntülerinde, kanlar içinde ve kirli hali dikkat çekti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Meghan Markle'dan Kate Middleton’a 'haber sızdırma' suçlaması

    Meghan Markle terk ettiği kraliyet sarayı arasında gerilim sürüyor. Saray kaynakları, Meghan Markle'ın, Kate Middleton ile Camilla Parker’ı “kendisi hakkında basına olumsuz haberler sızdırmakla” suçladığını öne sürdü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Mariah Carey'e ablasının ardından bir tazminat davası da erkek kardeşinden


    Alison Carey'den sonra Morgan Carey de kardeşi Mariah Carey'nin 2020 yılında çıkardığı anı kitabı The Meaning of Mariah Carey'de ismi geçtiği için tazminat davası açtı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 10

    Kadın Oyunları Festivali başladı

    Kadın Oyunları Festivali, Bilkent Center ev sahipliğinde Ankara Sanat Tiyatrosu (AST) iş birliğinde Frida oyunu ile başladı. Bilkent Sahne AST’ta sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleşen gösterim yoğun ilgi gördü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Büşra Develi: 900’lü hatlar mağduruyum


    Büşra Develi, herkesin görüntüsünden dolayı ondan zarafet beklediğini ama göründüğünün aksine içinde bir sokak çocuğu barındırdığını itiraf etti. 27 yaşındaki Develi oyunculuk isteğinin 900’lü hatlar mağduru olmasıyla bağlantısını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 12

    Sefirin Kızı 43. yeni bölüm fotoğrafları

    Star'ın sevilen dizisi Sefirin Kızı, 8 Mart Pazartesi günü 43. bölümüyle ekrana geliyor. Yeni bölümde Mavi ve Melek birlikte zaman geçirirken resme Sancar’ın da dahil olmasıyla Mavi’nin geçmişindeki sırları da yavaş yavaş ortaya çıkar. İşte Sefirin Kızı 43. bölüm konusu ve fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Sofia Vergara'nın embriyon zaferi


    Modern Family dizisiyle tanınan 45 yaşındaki oyuncu Sofia Vergara ile eski nişanlısı Nick Loeb dondurulmuş embriyonlar yüzünden mahkemelik oldukları davada karar belli oldu. Mahkeme Loeb'in embriyonları Vergara'nın izni olmadan kullanmasını yasakladı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Louvre Müzesi’ndeki kayıp zırh ve miğfer 38 yıl sonra bulundu


    Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan ve dünyaca ünlü tarihi eserlere ev sahipliği yapan Louvre Müzesi’nden çalınan Rönesans dönemine ait zırh ve miğfer, 38 yıl sonra ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 15

    Karantina kurallarını ihlal eden Rita Ora jüriden kovuldu

    Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Rita Ora, 30'uncu doğum gününde ülkesindeki karantina kurallarını ihlal ederek parti düzenlemesinin ardından tepki toplamaya devam ediyor. Ora, jüri üyesi olduğu yarışma programından atıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Kaçakçılardan kurtarılan 'Arinna'nın Güneş Tanrıçası' heykelciği ait olduğu Anadolu topraklarında sergileniyor

    Tarihi eser kaçakçılarından kurtarılan, altın ve gümüşten yapılmış 2,7 santimetre boyundaki 'Arinna'nın Güneş Tanrıçası' heykelciği, ait olduğu topraklarda, İzmir Arkeoloji Müzesi'nin özel hazine odasında ziyaretçileriyle buluşuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17
  • 18

    Londra'daki Abbey Road Caddesi'ne ait tabela 37 bin sterline satıldı


    İngiltere'nin başkenti Londra’da ünlü kayıt stüdyolarına ev sahipliği yapan ve The Beatles grubunun albüm kapağında yer alan Abbey Road’da bulunan tabela 37 bin sterline (386 bin 48 lira) satıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Dünyada 2020'nin en çok satanı BTS oldu


    Güney Koreli müzik grubu BTS, 2020'nin dünya çapında en çok satan sanatçı unvanını aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Fast & Furious 9 vizyon tarihi bir kez daha ertelendi


    Corona virüs salgını nedeniyle birçok filmin vizyon tarihi değişti ya da ertelendi. Son olarak Universal Pictures, Amerika'nın Anma Günü hafta sonunda piyasaya çıkması planlanan Fast Furious 9'un (F9) vizyon tarihini bir kez daha erteledi. İşte salgın nedeniyle planlandığı tarihte izleyiciyle buluşamayan filmler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 21

    Menajerimi Ara 28. yeni bölüm fotoğrafları

    Star’ın sevilen dizisi Menajerimi Ara, 7 Mart Pazar günü 28. bölümüyle ekrana gelecek. Dicle’nin Ömer’le görüşmesi işleri daha çok karıştırırken Barış’ın verdiği tepki Ömer’le karakola düşmelerine sebep olur. İşte Menajerimi Ara dizinin yeni bölüm konusu ve fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Usta yönetmen Jean-Luc Godard sinemayı bırakıyor

    Fransız Yeni Dalgası'nın (Nouvelle Vague) en etkili isimlerinden 90 yaşındaki yönetmen Jean-Luc Godard, yönetmenlik yolculuğunun sonuna yaklaştığını açıkladı. Sinemaya veda etmeden önce iki proje daha yapacağını söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Irina Shayk dijital Versace defilesine çıktı

    Ünlü model Irina Shayk, Milano Moda Haftası kapsamında online olarak ve seyircisiz düzenlenen Versace defilesine çıktı. Ünlü model, defileye hazırlanma anını sosyal medyada paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Psikolog, yazar ve şair Suna Tanaltay hayatını kaybetti


    Psikolog, şair ve yazar Suna Tanaltay hayata veda etti. Öykü, şiir, deneme ve kişisel gelişim alanında çok sayıda eseri bulunan Tanaltay 88 yaşındaydı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Psikolog, yazar ve şair Suna Tanaltay son yolculuğuna uğurlandı

    Mersin'de önceki gün vefat eden psikolog yazar ve şair Suna Tanaltay, gözyaşları arasında toprağa verildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Türkiye'den Prof. Dr. Bass için taziye mesajı

    Kazılar Dairesi Başkanlığı, 60 yılı aşkın dünyada ve Türkiye'de sualtı arkeolojisine emek veren ve ABD'de hayatını kaybeden Prof. Dr. George F. Bass için taziye mesajı yayımladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Danilo Zanna: Eşime ilk tanışmamızda Sezen Aksu şarkısı söyledim

    MasterChef'in jüri üyelerinden ünlü şef Danilo Zanna, hayatına dair özel anları anlattı. Eşiyle tanıştığında ona Sezen Aksu’nun İstanbul şarkısını söylediğini aktaran Zanna, Türkiye'de 'kız isteme' ve aşure geleneğini çok sevdiğini ifade etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28
    Survivor'da yiyecek ve market ödülünü kim kazandı? (4 Mart 2021 ayrıntıları)


    urvivor'da yiyecek ve market ödülünü kim kazandı? sorularının cevapları belli oldu. Barış ve Hanzade'nin kaptan seçildiği gecede yiyecek ödülü ünlüler takımı, market ödülünü ise gönüllüler takımı kazandı. İşte Survivor'ın 4 Mart tarihli 40. bölümünde yaşananlardan ayrıntılar.

    HABER DETAY - TIKLA OKU
  • 29
    Konuşurken abartmayın /Günlük burç yorumları (5 Mart 2021)

    Şans gezegeni Jüpiter ve Merkür kavuşumda ilerleyecekler o nedenle güzel konuşmalar ama abartıya kaçmadan yapılırsa iyi olur.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız