Magazin ve sanat turu (12 Temmuz 2021)

12 Temmuz 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 12.07.2021 - 17:57

  • 1

    Harry Kane İngiltere-İtalya maçı sonrası ağlayan eşini teselli etti

    Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) kapsamında dün akşam oynanan final maçında İtalya karşısında yenilerek kupaya uzanamayan İngiltere, tribünleri hüzne boğdu. İngiliz Milli Takım kaptanı Harry Kane'in eşi de gözyaşlarını tutamayanlar arasındaydı. Maç sonrası eşini teselli etmek de Harry Kane'e düştü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    74. Cannes Film Festivali'nde Bella Hadid rüzgarı

    Festivalin ilk gününde kırmızı halıda boy gösteren Bella Hadid bu kez Tre Piani filminin ön gösterimine katıldı. Hadid, kıyafeti ve takısıyla tüm dikkatleri üzerine topladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Adele Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İngiltere'ye böyle teşekkür etti


    Avrupa Futbol Şampiyonası'nı yakından takip eden Adele, dün akşam İngiltere-İtalya arasında oynanan final maçı sonrasında takımına sosyal medyadan teşekkür etti. Ünlü şarkıcı, formalı fotoğrafını, "Bizi çok gururlandırdınız" mesajıyla paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Ada Masalı'ndan Buray sürprizi

    Star’ın sevilen dizisi Ada Masalı, yeni bölümünde büyük bir sürprizle izleyici karşısına çıkıyor. Ada Masalı için seslendirdiği Çift Gökkuşağı şarkısı büyük beğeni toplayan ve dillerde dolaşan Buray, dizinin yeni bölümüne konuk oluyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Can Yaman ve Diletta Leotta'nın İtalya sevinci

    Oyuncu Can Yaman, İtalyan spiker Diletta Leotta'nın final heyecanında yüzünü İtalya bayrağının renklerine boyayarak evlilik yolunda ilerlediği sevgilisine destek oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Prens Harry ve Meghan Markle çiftine çevre ödülü

    Prens Harry ve Meghan Markle'a dünya üzerindeki etkilerini azaltmak için ikiden fazla çocuğa sahip olmama kararı almaları nedeniyle çevre ödülü verildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Tom Cruise, David Beckham, Prens William ve Kate Middleton tribünde

    Euro 2020'nin Londra'daki Wembley Stadı'nda oynanan final maçını Tom Cruise, David Beckham, Prens William ve Kate Middleton gibi isimler de tribinden takip etti. Tom Cruise ve David Beckham İngiltere'nin golü sonrası birlikte sevindi ancak kupa İtalya'ya gitti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    İbrahim Büyükak'tan babalık paylaşımı: Yemedim, yedirdim!

    Nurdan Beşen ile evli olan oyuncu İbrahim Büyükak, 14 gün önce dünyaya gelen oğlu Aslan Oktay'la ilgili esprili bir paylaşımda bulunarak, bebeğiyle çekilen fotoğrafına, "Yemedim, yedirdim!" notunu yazdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Jodie Turner-Smith'in Cannes'da mücevherleri çalındı

    2021 Cannes Film Festivali'ne katılan Jodie Turner-Smith'in mücevherleri çalındı. Ünlü oyuncunun Cannes'daki son gününde 2,5 saat polis merkezinde kaldığı öğrenildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Ben Affleck, Jennifer Lopez'in çocuklarına babalık yapıyor

    Nişanlanıp ayrıldıktan 17 yıl sonra tekrar bir araya gelen Jennifer Lopez ve Ben Affleck ikilisi, önceki evliliklerinde olan çocuklarını da bir araya getirip büyük bir aile olmayı başardı. Ben Affleck, hafta sonunu hem kendisinin hem de Lopez'in çocuklarıyla bir arada geçirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Işın Karaca'yı yıkan haber: 13 yaşındaki Hamdullah Peker hayata tutunamadı

    İzmir'de serinlemek için girdiği denizde hareketsiz olarak bulunup, hastaneye kaldırılan Hamdullah Peker, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 13 yaşındaki Peker'in elektrikçide çalıştığı ve tatil gününde denize gittiği öğrenilirken, olaya tanık olan şarkıcı Işın Karaca, sosyal medyadan, "Hayatım boyunca kendimi hiç bu kadar işe yaramaz hissetmemiştim" yorumunu yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Billie Eilish'tan yeni single: NDA

    Grammy ödüllü şarkıcı Billie Eilish, yeni albüm öncesi NDA adlı yeni single'ı ile hayranlarının karşısına çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Carole Hakko hayatını kaybetti

    Kanser hastası çocukların dileklerini yerine getirmek için kurulan “Bir Dilek Tut-Make A Wish” derneğinin başkanı Carole Hakko, 65 yaşında hayata veda etti. Hakko, bir süredir pankreas kanseri tedavisi görüyordu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Anadolu'nun 8 bin 500 yıllık ilk müzik aleti Bilecik'te bulundu

    Bilecik'in Bahçelievler Mahallesi'ndeki 9 bin yıllık kalıntıların bulunduğu kazı alanında 8 bin 500 yıl öncesine ait kemik bir müzik aleti gün yüzüne çıkarıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Sean Penn’den Trump’a suçlama

    Yönetmen ve oyuncu Sean Penn, "İhmalkar ve cinayet suçlusu" diyerek bahsettiği Trump'ı salgını ele alış biçimi nedeniyle'Savunmasız toplulukları vuran kişi' olarak tanımladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Tokat'ta 770 yıllık kitabe yerine konuldu

    Tokat'ta tarihi Hıdırlık Köprüsü'nde yapılan restorasyon çalışmaları kapsamında konservatör uzmanı tarafından yazıtlarının temizliği yapılan 770 yıllık kitabe yerine yerleştirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Mark Twain’in villası 4.2 milyon dolara satışta

    Ünlü yazar Mark Twain'in ikonik malikane satışa çıkarıldı. Malikane, Sothebys’te 4,2 milyon dolara satışa sunuldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18
  • 19

    Ceza, Gazapizm ve Dj Sivo'dan 'Baskın' şarkısı

    Ceza, Gazapizm ve DJ Sivo, ilk kez Baskın şarkısında bir araya gelirken, şarkının klibi iki günde 1,2 milyon kez izlendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Filistinli oyunculardan 74. Cannes Film Festivali'ne boykot

    Filistinli oyuncular, 74. Cannes Film Festivali'ne katılan Sabah Olsun (Let It Be Morning) filminin organizatörler tarafından "İsrail filmi" olarak tanımlanması nedeniyle festivali boykot etme kararı aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Harry Jerome'nin el yapımı ayakkabıları satışa çıkıyor

    Harry Jerome'nin el yapımı ayakkabıları müzayede evi Sotheby's'de satışa sunulacak. Ayakkabıların, 800 bin ile 1.2 milyon dolar arasında satılması bekleniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Gaziantep Zincirli Höyük'te Demir ve Orta Çağ eserleri bulundu

    Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, 5 bin yıllık tarihi kalıntıların bulunduğu Zincirli Höyük'te, 3 ayrı alanda başlatılan kazı çalışmalarının 13'üncü etabında, Demir ve Orta Çağ dönemine ait eserler bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Devlet Çoksesli Korosu, CSO Ana Salon'da a capella konserinde seyirciyle buluşacak

    Devlet Çoksesli Korosu, CSO Ana Salon'daki ilk a capella konseriyle sanatseverleri 14 Temmuz akşamı buluşturacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Osmanlı arşivinin kayıp belgeleri çöpten çıktı iddiası

    Kadıköy'de polisin operasyon düzenlediği sahafın sahibi L.S. ele geçirilen Osmanlı arşivlerinin kayıp 12 'Kadı Hücceti'ni Kastamonu'da çöpte bulduğunu 25 yıl boyunca muhafaza ettiğini iddia etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Mutfakta sıfır atık projesi: Çöpe giden kabuk tatlı oldu

    Gastronomi kenti Hatay'da karpuz kabuğundan yapılan tatlı beğeni topladı. Hatay Gastronomi Evi Müdürü İpek Aslan, "Mutfakta Sıfır Atık Projesi" kapsamında yapılan tatlıyı, "Hafif karpuz aroması var, damakta inanılmaz bir naif tat bırakıyor" sözleriyle anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Türk Dil Kurumu salgın dönemi terimlerine karşılık arıyor

    Türk Dil Kurumu (TDK), Covid-19 salgını döneminde "pandemi, filyasyon, entübe" gibi gündelik dile yerleşen tıbbi terimleri anlamlandırma çalışmalarını sürdürüyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Günlük burç yorumları - 12 Temmuz 2021

    Astrolog Murat İpek'ten 12 Temmuz 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız