Magazin ve sanat turu (16 Mart 2021)

16 Mart 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 16.03.2021 - 17:15

  • 1

    Michelle Obama: Meghan Markle'ın duygularını işitmek sürpriz değildi


    Michelle Obama, Kraliyet ve Meghan Markle arasındaki gerilim hakkında konuştu. Eski first lady "Irk bu dünyada beyaz olmayan insanlar için yeni bir mesele değil ve bu yüzden Markle'ın duygularını işitmek ve bunların açıkça ifade edilmesi sürpriz değildi" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 2

    Oscar tarihinde ilk kez iki kadın yönetmen aynı anda aday

    Oscar tarihinde ilk kez iki kadın yönetmen, aynı yıl En İyi Yönetmen kategorisinde aday gösterildi. Chloé Zhao, Nomadland filmiyle; Emerald Fennell de Promising Young Woman filmiyle Oscar yarışında.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Cardi B.: Şöhretimi bir Türk’e borçluyum

    Geçtiğimiz günlerde Grammy'da sahne alan yıldız şarkıcı Cardi B., şöhretini kendisini striptiz kulübünde çalışmaya ikna eden bir Türk’e borçlu olduğunu ifade etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Pelin Öztekin'den babası Rasim Öztekin'e veda mesajı: O minik kız çocuğu bir gecede büyüdü


    Rasim Öztekin'in oyuncu kızı Pelin Öztekin ise babasının vefatından bir hafta sonra Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı: Her şey ne kadar hızlı, aynı gidişin gibi Babiş. Sanki dün kulağına “Kal benimle, ben daha o kadar büyümedim” diye fısıldayan ben değildim. Sen yine erken davrandın kaptan!


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 5

    Beyonce tarihi Grammy başarısını kutladı

    2021 Grammy Ödülleri'nde 28'inci ödülünü alarak Grammy tarihine geçen Beyonce, başarısını 'after party' ile kutladı. Eşi Jay-Z ile birlikte Grammy partisine katılan Beyonce'nin türban ve tül peçeli kıyafeti dikkat çekti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Şener Şen’in doğduğu ev için çağrı: Çökecek diye korkuyoruz

    Adana'da Türk sinemasının efsane isimlerinden Şener Şen'in 1941 yılında dünyaya geldiği öne sürülen tarihi ahşap ev, yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Evin çevresindeki esnaf, atıl durumdaki binadan düşen tahta parçaları nedeniyle tedirgin olduklarını söyledi. Evin yanında lokantası bulunan Sabri Çağın, "Bu bina burada çok büyük risk taşıyor. Binanın tahtaları hep çürüdü. Buradaki tuğlalar 'düşecek' diye korkuyoruz" dedi. Yetkililer ise binanın tapuda Şen soyadına mensup kişiler adına kayıtlı olduğunu saptadıklarını, ancak yaptıkları araştırmada bir sonuca ulaşamayınca restorasyon çalışmalarını başlatamadıklarını ifade etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Dr. Mehmet Öz havalimanında hayatını kurtardığı kişiyle buluştu

    ABD'de havalimanında kalp krizi geçiren bir yolcunun hayatını kurtaran ünlü kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz, hayatını kurtardığı kişiyle TV programında bir araya geldi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Kraliçe II. Elizabeth'in eşi Prens Philip tedavi gördüğü hastaneden ayrıldı

    Kraliçe II. Elizabeth'in eşi Prens Philip, kalp ameliyatı olduktan sonra tedavi gördüğü Kral VII. Edward Hastanesinden ayrıldı. 28 gün boyunca hastanede kalan Prens Philip'in sağlık durumuna ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Özge Borak Menajerimi Ara'da

    Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’nın oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Daha önce de birçok projede yer alan ünlü oyuncu Özge Borak, dizinin 30’uncu bölümünden itibaren oyuncu kadrosuna dahil olarak, ‘Ceyda’ karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Obama çifti Ramazan'a özel Müslümanlara yönelik bir program hazırlıyor

    ABD eski Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama, önümüzdeki Ramazan ayında podcast aracılığıyla Müslümanlara yönelik günlük yayınlanacak bir program hazırlıyor. Programda ilk bölümün konuğu, Ramy isimli komedi dizisiyle ünlenen Mısır asıllı ABD’li Müslüman aktör Ramy Yusuf olacak.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11
    Avatar tüm zamanların en çok gişe yapan filmler listesinde tekrar zirvede


    Kanadalı yönetmen James Cameron’ın 2009 yapımı Avatar filmi Çin’de tekrar vizyona girmesiyle, 2019’da Avengers: Endgame'e kaptırdığı tüm zamanların en fazla gişe hasılatı elde eden filmi unvanını tekrar kazandı. İşte tüm zamanların rekorunu kıran 25 film...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Ezel Akay'ın Osman Sekiz filminin çekimleri başladı

    Ünlü yönetmen Ezel Akay’ın son filmi Osman Sekiz’in çekimleri başladı. Çekimlerden ilk kareler de yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Hazal Kaya: Dizi oyuncularını hep küçümsediler

    Hazal Kaya, Türk yapımlarının dünyaya satılmasının ardından dizi oyuncularının hak ettiği değeri gördüğünü ifade etti. Ünlü oyuncu, konuyla ilgili, "Yıllar sonra dizilerin dünyaya satılıp, bizim değere binmemiz benim için ilahi adalettir. Çünkü sektörün ağır işçileri bizdik. Kimse bizim kadar çalışmadı, ağır saldırıya maruz kalmadı" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 14

    Zack Snyder, DC ve Marvel evrenlerini karşılaştırdı


    Justice League'in değiştirilmiş versiyonu Justice League: The Snyder Cut ile gündemde olan yönetmen Zack Snyder, DC ve Marvel evrenlerini karşılaştırdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 15

    BTS hayranlarından Grammy Ödülleri tepkisi


    BTS hayranları, K-pop yıldızlarının Grammy Ödülleri'nde, ödül alamamasını eleştirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Paul Stanley, Blaze Bayley ve Taylor Momsen'dan salgın sonrası tahmini: Eskiye göre daha iyi olacak

    Salgının en fazla etkilediği sektörlerden biri olan müzik sektöründen üç sanatçı Taylor Momsen, Paul Stanley ve Blaze Bayley virüs sonrasıyla ilgili konuştu. Pretty Reckless grubunun solisti Taylor Momsen, pandemi sonrasında konserlerin eskiye göre daha büyük ve iyi olağını ifade etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    En İyi Uluslararası Film kategorisinde Oscar'a aday olan Quo Vadis, Aida? hakkında merak edilenler


    TRT ortak yapımı, Bosnalı yönetmen Jasmila Zbanic'in filmi Quo Vadis, Aida? 93. Oscar ödüllerinde En İyi Uluslararası Film kategorisinde yarışacak 5 adaydan biri olarak seçildi. İşte Quo Vadis, Aida? hakkında merak edilenler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 18

    Alişan'dan minik Eliz'li paylaşım

    Alişan'ın eşi Buse Varol ile evliliğinden dünyaya gelen kızları Eliz ile yaptığı paylaşım ilgi odağı oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Pippa Middleton ikinci çocuğuna kardeşinin ve kendisinin ortak adını verdi

    Kate Middleton’ın kız kardeşi Pippa Middleton, ikinci çocuğunu dünyaya getirdi. Yeni doğan kızına, Kate Middleton ile kendisinin aynı olan ikinci adını verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Glenn Close Oscar'da 'en iyi' Razzie'de 'en kötü' oyuncu adayı oldu

    Glenn Close, Hillbilly Elegy filmindeki rolüyle hem Oscar'a aday gösterildi hem de Razzie Ödülleri'ne. Böylece aynı rolle hem 'en iyi' hem de 'en kötü' oyuncu olmaya aday oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Akrep 15. bölüm fotoğrafları: Şok edici teklif

    Star’ın sevilen dizisi ‘Akrep’, perşembe günleri izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. İşte dizinin 15. yeni bölüm fotoğrafları ve yaşanacaklar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri sahiplerini buldu

    Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri bu yıl sanal törenle sahiplerine verildi. Kenan Thompson’ın (Kenan, Saturday Night Live) sunduğu tören, Justin Bieber’ın sahne performansları ve ünlülerin katılımlarıyla renklendi. İşte çocuklara göre televizyon, sinema ve müzik dünyasının en iyileri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    İstanbul Modern Sinema’dan Rainer Werner seçkisi

    Sinemanın yaramaz çocuğu olarak tanımlanan oyuncu Rainer Werner Fassbinder’den bir seçki İstanbul Modern Sinema'da seyirciyle buluşacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Aydın'da insan boyunda dev küp bulundu

    Aydın'ın Kuyucak ilçesinde bahçesine ağaç dikmeye gelen bir vatandaş, kazılı alanda insan boyunda dev bir küp (Pithos) buldu. Yetkililere haber verilmesinin ardından dev küp bulunduğu yerden vinç yardımı ile çıkarılarak Afrodisias Müzesi'ne kaldırıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Menajerimi Ara 30. yeni bölüm ön izleme

    Star'ın sevilen dizisi Menajerimi Ara'nın 30. bölüm ön izleme sahnesi yayınlandı. Serkan, Ego Ajans için yeni planını devreye sokmaya çalışıyor.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 26

    17. Akbank Kısa Film Festivali başlıyor

    Akbank Kısa Film Festivali, 22 Mart-1 Nisan tarihleri arasında 17. kez düzenlenecek. Festivalde tüm etkinlikler sinemaseverlerle çevrimiçi olarak buluşacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    'Gladyatörler Şehri' Stratonikeia'nın tiyatrosu gün yüzüne çıkıyor

    Muğla'nın Yatağan ilçesindeki Stratonikeia Antik Kenti'nde bulunan 2 bin 200 yıllık antik tiyatronun sahne sütunları ile toprak altındaki yapıların gün yüzüne çıkartılması için çalışmalar sürüyor. Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilal Söğüt, "En kısa zamanda tiyatronun buraya uygun etkinliklerde kullanılması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Adıyla şaşırtan ‘iki yüzlü kebap' yoğun ilgi görüyor

    Adana’da kebapçı Cihangir Korkmaz’ın kıyma ile bonfile eti birleştirerek ortaya çıkardığı ‘iki yüzlü kebap’ yoğun ilgi görüyor. Kısıtlamanın olmadığı süreçte günde yaklaşık 80-90 porsiyon 'iki yüzlü kebap' sattıklarını belirten Korkmaz, “İsmiyle tebessüm ettiren bu kebabı hem kuşbaşı hem de Adana kebabı bir arada yemek isteyen müşterilerimiz için tasarladık” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Karadeniz'de ilk insanların yaşadığı Koskarlı Mağarası'nda defineci talanı


    Trabzon'un Düzköy ilçesi Çayırbağı Mahallesi Koskarlı mevkisinde milattan önce 11 bin yılına ait olduğu düşünülen çakmak taşı ve obsidyenden (magmatik kaya) yapılma taş aletlerin bulunduğu mağarada incelemeler sürüyor. Tarihi mağaranın defineciler tarafından daha önce kaçak kazı yapılarak talan edildiği ortaya çıktı. Yöre halkı, arkeologlarca inceleme sürdürülen mağaranın korunarak, turizme kazandırılmasını istedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 30

    Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? (15 Mart 2021 ayrıntıları)


    Survivor'da ödül oyununu ve Anlat Bakalım'ı kim kazandı? sorularının cevapları belli oldu. Survivor'ın 15 Mart tarihli 48. bölümünde Gonca'nın parkurda su yuttuğu ve arkadaşlarını korkuttuğu ödül oyununu ünlüler takımı kazandı. Keyifli anların yaşandığı Anlat Bakalım'ın da kazananı ilk mücadelede olduğu gibi ünlüler takımı oldu. İşte Survivor'da bu hafta yaşananlardan ayrıntırlar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 31
    Yeni bir işe kalkışmayın /Günlük burç yorumları (16 Mart 2021)

    Önemli işleriniz varsa öğleden sonraya bırakın saat 13:00 kadar Ay boşlukta.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız