Magazin ve sanat turu (17 Mayıs 2021)

17 Mayıs 2021 Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 17.05.2021 - 17:47

  • 1

    Robin Wright ücret eşitsizliği hakkında konuştu: Oscar ödülü bahane edildi

    Erkek başrollerin daha fazla ücret aldığını savunan Robin Wright, kendisine Kevin Spacey'den daha az para vermek için sunulan bahaneyi dile getirdi. Oscar ödülü olmamasının bahane edildiğini vurgulayan Wright, "Kim daha popülerse ona daha fazla ödeme yapıldığını öğrendim" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    2021 Kainat Güzeli seçildi (2021 Miss Universe)

    Geçen yıl pandemi nedeniyle iptal edilen Kainat Güzellik Yarışması dün akşam ABD'de yapıldı. 2021 Kainat Güzeli (2021 Miss Universe) Meksikalı yazılım mühendisi Andrea Meza oldu. Yarışmada Myanmar Güzeli sahnede küçük çaplı bir eylem düzenledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    65. Eurovision için açılış töreni

    Geçen yıl iptal edilen 65. Eurovision Şarkı Yarışması, Hollanda'nın Rotterdam kentinde gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Törende yarışacak ülkelerin sanatçıları boy gösterdi. Yarışmada ilk yarı final yarın, ikinci yarı final Perşembe, final ise Cumartesi günü yapılacak.Yarı finaller ve finale 3 bin 500'er seyircinin alınacağı yarışmada, ekipteki herhangi bir kişide koronavirüs saptanan ülke temsilcilerinin salona girmesine izin verilmeyecek. Bu ülkeler, daha önce kaydedilmiş görüntüler aracılığıyla "banttan" yarışacak. 

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Vanessa Bryant hem ağladı hem anlattı: Kobe Bryant türünün tek örneğiydi

    Önceki gün düzenlenen törenle NBA Onur Listesi'ne dahil edildiği açıklanan Kobe Bryant için eşi Vanessa Bryant sahneye çıktı ve duygusal bir konuşma yaptı. “Kocamı toplum önünde övmekten kaçınırdım" diyen Vanessa Bryant, helikopter kazasında hayatını kaybeden basketbol efsanesi için, “Kobe gibi biri bir daha olmayacak. Kobe türünün tek örneğiydi" ifadesini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    İsrail Bella Hadid'i hedef aldı: Yazıklar olsun

    Filistin kökenli olan ünlü model Bella Hadid'in İsrail'in Doğu Kudüs ve Gazze'deki saldırılarına tepki göstermek için sokağa çıkması sonrası İsrail tarafından hedef alındı. Yapılan açıklamada, “Bella Hadid gibi ünlüler Yahudi devletini yok etmeye destek veriyorlar. Yazıklar olsun" ifadeleri yer aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Bill Gates'in kadın çalışanıyla ilişkisi olduğu iddiası istifa kararı getirdi

    27 yıllık eşi Melinda Gates ile boşanma aşamasında olan Microsoft yönetim kurulunun, şirketin kurucusu ve eski CEO'su Bill Gates'in 'şirket çalışanı bir kadına ilişki yaşaması nedeniyle' yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmesi gerektiği yönünde bir karar aldığı iddia edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Necati Şaşmaz ile Nagehan Kaşıkçı boşandı

    Necati Şaşmaz, 2012'de evlendiği eşi Nagehan Kaşıkçı'dan boşandı. Çocukların velayeti Nagehan Kaşıkçı’da kalırken mahkeme 2 çocuğa ayda toplam 16 bin TL tazminat ödemesine hükmetti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Lily James, Pam ve Tommy dizisinde Pamela Anderson'ı canlandırdı

    Lily James ve Sebastian Stan'in başrolünde yer aldığı, bir dönem Pamela Anderson ile Tommy Lee'nin magazin gündeminden düşmeyen ilişkisini anlatan, Pam ve Tommy isimli dizinin Malibu'daki çekimleri devam ediyor. Dizide Pamela Anderson'ı canlandıran James, plajdaki bir sahne için kırmızı mayosuyla kamera karşısına geçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Survivor 2021 yarışmacıları gözyaşlarına boğuldu

    Survivor 2021 yarışmacıları ödül için Dominik'e gelen ailelerini karşılarında görünce gözyaşlarına boğuldu. Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun kardeşi Cansu ve annesi Zuhal Kalaycıoğlu ile yaşadıkları yarışmaya damga vurdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Kraliyetle ipleri koparan Prens Harry ve Meghan Markle'a unvanlarını bırakma çağrısı

    Prens Harry'nin eşi Meghan Markle ile birlikte verdiği Oprah Winfrey röportajının etkisi yeni dağılmışken, bir de yeni bir podcast yayınıyla kraliyeti suçlayan ve aileyle ipleri koparacak açıklamalar yapması sonrası, kraliyetten çağrı geldi. Kraliyet yetkilileri, Harry ve Meghan'ın 'Dük' ve 'Düşes' unvanlarını bırakmalarını isterken, "Kurumdan bu kadar hoşlanmıyorsanız, unvanlara sahip olmamanız gerekir" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Hande Erçel ve Kerem Bürsin'den yeni Maldivler pozları

    Geçtiğimiz günlerde Maldivler dönüşü el ele görüntülenen Hande Erçel ve Kerem Bürsin, tatilden yeni fotoğraflarını yayınladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    2021 MTV Sinema ve Televizyon Ödülleri'nin kazananları belli oldu

    Geçen yılki ödül töreni salgın nedeniyle iptal edilirken, 2021 MTV Sinema ve Televizyon Ödülleri, Leslie Jones'un sunumuyla Los Angeles'ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Netflix yapımı Sevdiğim Tüm Erkeklere: Şimdi ve Sonsuza Dek (To All the Boys: Always and Forever), En İyi Film Ödülü alırken; WandaVision, En İyi Dizi seçildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Usta oyuncu Robert De Niro'nun set kazası

    Dünyaca ünlü usta oyuncu Robert De Niro, Killers of The Flower Moon filminin çekimleri sırasında bacağından yaralandı. Usta oyuncunun kuadriseps kaslarında zedelenme olduğu öğrenildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Paris Hilton İsrail'e tepki gösterdiği tweet'i sildi

    Amerikalı ünlü model Paris Hilton, Twitter hesabından İsrail'in Doğu Kudüs ve Gazze'deki saldırılarına tepki olarak paylaştığı mesajını sildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Oyuncu Sarp Akkaya baba oldu

    Oyuncu Sarp Akkaya ve eşi Sinem Yalçınkaya'nın bebekleri dünyaya geldi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Psikoloji dizileri gerçekleri yansıtıyor mu?

    Son dönemde popüler olan psikoloji dizileri hakkında konuşan Klinik Psikolog Dr. Sevilay Sitrava, "Dizilerle psikoterapi odasında nelerin olabileceğine dair fikirler ediniyoruz. Bir yandan çok öğretici, aydınlatıcı ve fikir verici ancak bu süreçler hakkında doğru ve net bilgi sağlamak için yeterli değil" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Belgrad Film Festivali'nden Nasipse Adayız'a ödül

    Dünya prömiyerini Rotterdam Film Festivali'nde gerçekleştiren Ercan Kesal'ın yazıp, yönettiği "Nasipse Adayız", Belgrad Uluslararası Film Festivali'nden "En İyi İlk Film Ödülü"nü aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Menajerimi Ara 38. yeni bölüm fragmanı

    Star'ın sevilen dizisi Menajerimi Ara'nın 38. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüme Dicle ve Barış romantizmi damga vuruyor.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 19

    Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan  Uluslararası Müze Günü açıklaması

    Kültür ve Turizm Bakanlığı, müzeciler ile müze gönüllülerinin '18 Mayıs Uluslararası Müze Günü'nde çevrim içi etkinliklerde buluşacağını ve Türkiye'de müzelerin geleceğinin bu seminerlerde masaya yatırılacağını duyurdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Halk ozanı Aşık Mahzuni Şerif'in vefatının üzerinden 19 yıl geçti

    Çeşmi Siyahım, Oy Bizim Eller, Mevlam Gül Diyerek, Dom Dom Kurşunu ve Mamudo gibi türküleriyle tanınan Aşık Mahzuni Şerif, vefatının 19. yılında anılıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Haydarpaşa Garı'ndaki kazılarda yeni bulgular

    Antik kaynaklarda 'Körler Ülkesi' olarak tanımlanan Kadıköy'ün tarihine ışık tutan Haydarpaşa Garı'nda, arkeolojik kazılarda M.Ö. 4 ve 3'üncü yüzyıllara tarihlenen yapı bulundu. Haydarpaşa arkeolojik kazısı baş arkeoloğu Mehmet Ali Polat, yaptığı açıklamada, "Mimari olarak en eski yapımız, M.Ö. 4 ve 3'üncü yüzyıla ait kareye yakın bir plan veren kesme taştan bir anıt veya anıt mezar olabileceğini düşündüğümüz bir yapı kalıntısı” dedi. Kazı alanı havadan da görüntülendi. Ali Polat, kazıda 10 binin üzerinde sikke bulunduğunu da belirterek, “Bunların büyük çoğunluğu okunuyor. En eskisi milattan önce 5’inci yüzyıldan. Zaten Khalkedon’un ilk sikke basımı milattan önce 5’inci yüzyıldır. Bu tarihten itibarenkesintisiz olarak milattan sonra 12’inci yüzyıla kadar her döneme ait sikke var” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Ceylan Ertem'den yeni şarkı: Sis

    Şarkı yazarı ve yorumcusu Ceylan Ertem'in yeni teklisi Sis, 19 Mayıs'da dinleyicilerle buluşuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Tayland'da müzeden kaybolan nadir heykel, otobüs durağında bulundu

    Mart başında Tayland'ın Lopburi şehrinde yerel bir müzeden çalınan heykel, otobüs durağında ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    600 yıllık kayadan oyma tarihi cami için turizm beklentisi

    Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde yaklaşık 600 yıl önce yapılan kayadan oyma cami, turizme kazandırılmayı bekliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Sümer Ezgü: Anonim eserler telif kapsamına alınmalı

    Türk halk müziği sanatçısı Sümer Ezgü, en çok üzerinde durduğu konunun, türkülerin, anonim eserlerin telif kapsamına alınması olduğunu söyledi. Anadolu'da çok zor durumda olan eser sahipleri olduğunu da belirten Ezgü, "Bu pastayı nasıl artırabilir ve ta ücra köylerdeki gariban eser sahiplerine nasıl para ulaştırabiliriz, bunun peşinde koşmalıyız" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Önümüzdeki üç yıl içinde vizyona girecek süper kahraman filmleri

    Corona virüs pandemisi diğer tüm filmlerin olduğu gibi süper kahraman yapımlarının da vizyon tarihinin ertelenmesine neden oldu. İşte 2021'den 2023'e kadar yayımlanacak DC ve Marvel filmleri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Türk edebiyatında modern anlamda denemelerin öncü ismi: Nurullah Ataç

    Nurullah Ataç, Latin, Fransız, Rus klasik ve çağdaş yazarlarından 50'ye yakın kitap çevirerek, Türk edebiyatında eleştiri ve deneme türünün gelişmesine katkı sundu. Ataç'ın vefatının üzerinden 64 sene geçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Survivor'da aile ödülünü kim kazandı? (16 Mayıs 2021 ayrıntıları)

    Survivor 2021’de dün akşam “aile ödülü” oyunu duygusal anların yaşanmasına neden oldu. İki aşamalı oynanacak aile ödülü ilk oyunu dün akşam ekrana geldi. İlk oyunu kazanan takım canlı yayında belli oldu. Peki, Survivor’da ilk aile ödülü oyununu kim kazandı? İşte Survivor son bölümde yaşananlar ve haftanın diğer ayrıntıları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Günlük burç yorumları - 17 Mayıs 2021

    Astrolog Murat İpek'ten 17 Mayıs 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız