Magazin ve sanat turu (27 Mayıs 2021)

27 Mayıs 2021 Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...  

Haberler 27.05.2021 - 17:30

  • 1

    David Guetta ile Jessica Ledon'ın romantik tatili

    Geçtiğimiz yıllarda Türkiye'de de konser veren dünyaca ünlü DJ David Guetta ile sevgilisi Jessica Ledon, Miami'de tatil yapıyor. Güneşin ve denizin keyfini çıkaran ikilinin romantik anları objektiflere de yansıdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Rawdah Mohamed Batı'nın ilk başörtülü moda yöneticisi oldu


    Norveçli başörtülü model ve aktivist Rawdah Mohamed, İskandinav Vogue'un moda editörü oldu.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 3

    Serenay Sarıkaya’dan Bergen filmi ve Haldun Demirhisar açıklaması

    Merakla beklenen Bergen filmi için projede yer almayacağını açıklayan Serenay Sarıkaya, birlikte olduğu iddia edilen Haldun Demirhisar için de konuştu. Sarıkaya, "Görüntülendiğim yer benim evim. Arkadaşlarımla bir araya gelmek kadar doğal bir şey olamaz" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Brad Pitt, Angelina Jolie'ye karşı velayet davasını kazandı

    Angelina Jolie ile Brad Pitt'in beş yıldır süren velayet davası sona erdi. Dava, Brad Pitt'in lehine sonuçlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Sıla'nın İlker Kaleli mesajında dikkat çeken ayrıntı

    Sıla'nın, İlker Kaleli ile ilişkisini "Canımın canısın" notuyla ilan etmesi, akıllara eski eşi Hazer Amani için yazdığı, "Nasıl sevmek... Canımın canı" mesajını getirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    puhutv'nin yeni dizisi Seyyar'dan merak uyandıran afiş

    puhutv orijinal projesi Seyyar yakında seyircisi ile buluşacak. Beyoğlu’nun arka sokaklarından bir hayat hikayesini ekrana taşıyacak olan Seyyar’ın merak uyandıran afişi yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Gonca Vuslateri'den Jennifer Lopez'li Hakan Altun mesajı: Eski bilete piyango vurmaz


    Gonca Vuslateri, Hakan Altun ile barıştığı iddialarına Jennifer Lopez'in Ben Affleck ile barışmasını eleştirerek cevap verdi:Eski bilete piyango vurmaz.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Matthew Barry: CV’leri bomboştu ama yetenekleri vardı

    Yapımcı ve yönetmen Matthew Barry, ünlü yıldızlar hakkında açıklamalarda bulundu. Yıldızları buluşturan birçok filme imza atan Barry, birçok ismin oyuncu seçmelerine geldiklerinde CV’lerinin bomboş olduğunu dile getirerek bu oyunculara örnek olarak Mark Ruffalo ve Jennifer Garner’ı örnek olarak verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Ariana Grande ve Dalton Gomez'in
    sır düğününden fotoğraflar

    İki hafta önce gizlice Dalton Gomez ile evlenen ünlü şarkıcı Ariana Grande, nikah fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Grande'nin malikanesinde, aile arasında yapılan ve 20 kişinin katıldığı bir törenle dünya evine giren çiftin mutlu günlerine dair kareler ilk kez yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Epstein's Shadow: Ghislaine Maxwell (Epstein'in Gölgesi: Ghislaine Maxwell) belgeselinden ilk fragman

    Suç türünde belgesel dizi Epstein's Shadow: Ghislaine Maxwell (Epstein'in Gölgesi: Ghislaine Maxwell), Peacock platformunda 24 Haziran'da yayınlanacak. ABD'li pedofil milyarder ve onun resşit olmayan kızlarla fuhuş trafiğini yönetmekle suçlanan sevgilisi Ghislaine Maxwell'in hikayesini anlatan üç saatlik belgeselin ilk fragmanı yayınlandı. Bir zamanlar Maxwell servetinin varisi olan ancak seri cinsel suçlu Jeffrey Epstein ile tanıştığında hayatı kötü bir gerileme yaşayan güçlü ve gizemli İngiliz sosyetik Ghislaine Maxwell'i temel alan belgesel, sonbaharda yargılanmayı bekleyen ve şu an tutuklu bulunan Maxwell’in sırlarını masaya yatıran bir araştırma dizisi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Vincent van Gogh sergisinde teknoloji ve sanat birleşti: Sürükleyici Van Gogh

    Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde ünlü ressam Vincent van Gogh'un eserlerinin yer aldığı dijital bir sergi açıldı. Sergi, katılımcılarına görsel şölen sunuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Hülya Avşar: Zenginlik kadar insanın başına gelebilecek kötü bir şey olamaz


    Hülya Avşar'ın zenginlik hakkındaki sözleri sosyal medyada gündem oldu. Avşar'ın "Zenginlik kadar insanın başına gelebilecek kötü bir şey olamaz! Hayatta bir şeye özlem duymak gerek" sözlerine yorum yağdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 13

    Marilyn Manson hakkında tutuklama kararı


    ABD'nin New Hampshire eyaletinde polis, 52 yaşındaki şarkıcı Marilyn Manson hakkında tutuklama kararı çıkarttı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    İbrahim Tatlıses'ten Oğuz Yılmaz açıklaması: İnşallah bana hakkını helal etmiştir

    İbrahim Tatlıses, geçirdiği kalp krizi sonucu 53 yaşında vefat eden şarkıcı Oğuz Yılmaz hakkında konuştu. Bir dönem şarkıcı Oğuz Yılmaz ile gerginlik yaşayan Tatlıses, "İnşallah bana hakkını helal etmiştir" dedi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Kendall ve Kylie Jenner'ın babası Caitlyn Jenner valilik seçimi kampanyasında kızlarının neden destek vermediğini açıkladı

    Kardashian kardeşlerin üvey, Jenner kardeşlerin öz babası Caitlyn Jenner, California valisi olmaya aday. Seçim kampanyasında kızlarının ona destek vermeyeceği haberleri üzerine Caitlyn Jenner, bunun nedenini açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Banksy'nin Beyaz Saray Sıçanı 380 bin euroya satıldı


    İngiliz sokak sanatçısı Banksy'nin kamusal alandaki en büyük çalışmalarından biri olan White House Rat (Beyaz Saray Sıçanı) adlı duvar resmi, Hollanda'nın Zwolle kentinde düzenlenen bir müzayedede 380 bin euroya satıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 17

    Acun Ilıcalı duyurdu: Leyla ile Mecnun tam kadro geliyor

    Leyla ile Mecnun dizisi, Acun Ilıcalı'nın Exxen adlı platformda yeniden izleyiciyle buluşacak. Ilıcalı, yaptığı paylaşımda dizinin tam kadro olarak çekileceğini ifade etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Steven Spielberg’in çocukluğunu anlatacak filmde başrol Gabriel LaBelle’nin

    Ünlü yönetmen Steven Spielberg’in çocukluğunu anlatan ve henüz adı belli olmayan filminde genç oyuncu Gabriel LaBelle, Spielberg’in gençliğini canlandıracak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Sonu Sood: Fotoğraflarımın üzerine süt dökmeyin

    Ülkenin dört bir yanındaki insanlara hayati önemdeki corona virüs yardımını sağlamak için bir grup gönüllüye liderlik eden Bollywood oyuncusu Sonu Sood, ibadet eden hayranlarından fotoğraflarına süt dökerek sütü israf etmemelerini ve bunun yerine muhtaçlar için ayırmalarını istedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 20

    Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'ın konuğu: Haluk Levent, Melek Mosso ve Sakiler grubu (Yeni bölümden kareler)

    Star ekranlarında yayınlanan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak’ın yeni bölüm konukları; Haluk Levent, Melek Mosso ve Sakiler grubu oluyor. İşte yeni bölüm tanıtımı ve fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Van Gölü'nün inci kefalinin zorlu yolculuğu belgeselle dünyaya tanıtılacak


    İnci kefallerinin üreme dönemlerinde suyun tersine yüzerek tatlı sulara yaptığı göçü ile Van Gölü'ndeki yaşamın konu alındığı belgeselin çekimleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığının desteğiyle başladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 22

    Kraliçe Elizabeth, ABD Başkanı Joe Biden'ı ağırlayacak

    G7 zirvesine katılmak üzere İngiltere'ye gidecek olan ABD Başkanı Joe Biden, Kralçe Elizabeth ile görüşecek. Biden, Kraliçe'nin ağırlayacağı 13'üncü ABD başkanı olacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Bir Düş Gördüm filmine ABD'den iki ödül

    Yönetmen Murat Çeri'nin ilk uzun metraj filmi "Bir Düş Gördüm", 10. Uluslararası New York Film Yapımcıları Festivali'nde 2 ödüle birden layık görüldü.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Menajerimi Ara 39. yeni bölüm fragmanı


    Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış) ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) oynadığı Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'nın 39. yeni fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 25

    Kayseri'deki tarihi Roma köprüsü yok olma tehlikesi ile karşı karşıya

    Kayseri’nin Talas ilçesindeki Roma dönemine ait Kuruköprü, yok olma tehlikesi ile karşı karşıya. Kuruköprü Mahalle Muhtarı Bilal Yardım, "Eşi benzeri olmayan bu yapının atıl vaziyette olması bizleri üzüyor. Köprünün tadilatının yapılarak, turizme kazandırılmasını istiyoruz” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Chris Pratt başrollü The Tomorrow War'dan fragman


    Senaryosunu Zach Dean'in kaleme aldığı; Chris McKay'in ise yönetmen koltuğuna oturduğu, Chris Pratt başrollü The Tomorrow War'ın fragmanı yayınlandı. Zamanda yolculuk ve dünyayı kurtarma konulu film 2 Haziran'da Amazon'da izleyici karşısına çıkacak.


    HABER DETAY - TIKLA İZLE


  • 27

    "Hareket Eden Anılar" sergisi Fişekhane'de

    Contemporary Istanbul Vakfı (CIF) ve Borusan Contemporary iş birliğinde düzenlenen "Hareket Eden Anılar" sergisi, Fişekhane bünyesinde yer alan sanat alanı Cocoon'da açıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Kiraz yaprağı sarmasının coğrafi işaret tescil belgesi kadınlara teslim edildi

    Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinin meşhur tescilli yemeği kiraz yaprağı sarmasının coğrafi işaret tescil belgesi kadın kooperatifine teslim edildi. Türk Patent ve Marka Kurumundan coğrafi işaret belgesi almaya hak kazanan Yeşilyurt’un ünlü yemeği kiraz yaprağı sarma köftesinin dünya lezzetleri arasına girmesine yönelik çalışmalar da yoğunlaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Türkiye Film Komisyonu, sektörün dikkatini Kapadokya'ya çekmek için çalışıyor

    Türkiye Film Komisyonu, tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra ilginç coğrafi güzellikleriyle doğal film platosu konumundaki Kapadokya'ya, film şirketlerinin dikkatini çekebilmek için çalışma yürütüyor. Türkiye Film Komisyonu Başkanı ve yapımcı Sait Yardımcı ve ekibi, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki bölgede, Discovery Science Channel'da yayınlanacak belgesel film çekiyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Vessel Kulesi'nde tek başına gezmek yasaklandı

    2019'daki açılışından bu yana bir dizi intihara sahne olan New York'un simgesel Vessel kulesi, benzer hadiselerin yaşanmaması ziyaretçilerin tek başına binaya girişini yasakladı ve güvenlik önlemlerini artırdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 31

    Survivor’da market ödülünü ve Anlat Bakalım'ı kim kazandı?

    Survivor Türkiye'de market ödülünü ve Anlat Bakalım'ı kim kazandı? sorularının cevapları belli oldu. Aleyna Çalışkan ve Ayşe'nin takım kaptanı seçildiği Survivor son bölüme Batuhan ve Poyraz arasındaki gerginlik damga vurdu. Nefes kesen market ödülü de eğlenceli anlara sahne olan Anla Bakalı'ı da mavi takım kazandı. İşte bireysel challenge eşleşmelerinin de kesinleştiği Survivor'dan ayrıntılar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 32
    Hayal kırıklığına açık bir gün / Günlük burç yorumları (27 Mayıs 2021)

    Venüs’ün sert açısı bizi hemen hemen her konuda hayal kırıklıklarına açık bir noktaya getirebilir.


    HABER DETAY - TIKLA OKU
  • 33

    Genç keman sanatçısı Elvin Hoxha Ganiyev Rusya'da konser verecek

    ÇEV Sanat'ın Genç Yetenekler projesinde yer alan genç keman sanatçısı Elvin Hoxha Ganiyev, Rusya'da müzikseverlerle buluşacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 34

    Teotihuacan (Tanrıların Şehri) Piramitleri, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nden çıkarılabilir

    Yılda 2,6 milyon ziyaretçi ile Meksika'nın en önemli turizm simgesi olan Teotihuacan Piramitleri'nin yakınındaki özel lunapark inşaatı nedeniyle UNESCO Dünya Mirası Listesi’nden çıkarılabileceği bildirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız