Magazin ve sanat turu (11 Haziran 2020)

11 Haziran 2020'de Türkiye ve dünyada magazin-sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde biraz olsun nefes almanızı sağlayacak  magazin ve sanat turu.

Haberler 11.06.2020 - 17:24 Son Güncelleme : 11.06.2020 - 17:37

  • 1

    Cüneyt Arkın, Münir Özkul'la set anısını anlattı: Kardeşim, sen ne korkunç acılar çekmişsin!

    Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın, sosyal medyadan set anılarını paylaştı. Birlikte filmde rol aldıkları Münir Özkul'un kendisine, "Kardeşim, sen ne korkunç acılar çekmişsin!" diyerek merhamet gösterdiğini anlattı.

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 2

    Konserlerde alınacak corona virüs önlemleri belli oldu


    Sağlık Bakanlığı'nca güncellenen Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi; konser ve kültür sanat organizasyonlarında alınacak corona virüs tedbirlerini ortaya koydu. Yeni normalde; açık hava konserlerinde sosyal mesafe korunamayacağı için ayakta dinleyici alınmayacak. Kulislere ziyaretçi ya da hediye kabul edilmeyecek. Kuliste yüksek sesle konuşulmayacak. Katılımcıların/izleyicilerin sanatçıyla fotoğraf çektirmesi yasaklanacak.


    (HABER DETAY-TIKLA OKU)


  • 3

    Beyonce, Disney ile 100 milyon dolara anlaştı

    Destiny’s Child günlerinden müzik endüstrisinin kraliçesine dönüşen Beyonce, daha önce de birlikte çalıştığı Disney ile 3 proje için 100 milyon dolara anlaştı.

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 4

    Ünlü oyuncular ve film karakterleriyle özdeşleşen kıyafetleri

    Sinema tarihinde bazı filmler var ki, başrol oyuncularının kıyafetleriyle hafızalara kazındı. Örneğin Marilyn Monroe’yu Yaz Bekarı’ndaki beyaz elbisesiyle, Tom Cruise’u Top Gun’daki deri ceketiyle hatırlıyoruz. İşte bazı kıyafetleri meşhur eden filmler ya da filmleri hatırlatan ikonik kıyafetler...

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 5

    Ali Sunal, Kemal Sunal anısına hatıra basılmasından şikayetçi oldu

    Ali Sunal, Yeşilşam efsanesi olan babası Kemal Sunal'ın resimlerini kağıt euro üzerine basarak satış ve pazarlamasını yapan kişiler hakkında savcılığa şikayette bulundu.


    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 6

    Sofia Vergara ve Joe Manganiello'dan karantina döneminde emlak yatırımı


    Sofia Vergara ve Joe Manganiello, karantina sürecini değerlendirip gösterişli bir emlak yatırımı yaptı. Çift, birçok ünlünün oturduğu Beverly Park bölgesinde 26 milyon dolara bir malikane satın aldı. Bu bölge, Beverly Hills'te mega malikanelerin en sık bulunduğu bölge olarak biliniyor. (Fotoğraflar: BACKGRID UK)

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)


  • 7

    Kardashian ve Jenner'ların bakım ve güzellik harcamaları ortaya çıktı

    Dünyanın en ünlü reality şov yıldızları olan Kardashian ve Jenner Ailesi’nin kadınları, marka haline getirdikleri görüntüleri için her ay servet değerinde harcama yapıyor.


    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 8

    Budist ruhani lider Dalai Lama albüm çıkarıyor

    Budist ruhani lider Dalai Lama, mantralar ve Budist ritüelleri içeren müzikli bir albüm hazırladı. Dalai Lama'nın Inner World adlıalbümü 85. doğum günü olan 6 Temmuz'da çıkacak.

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 9

    Banksy'in çalınan üzgenç kız eseri bulund

    Gizemli sokak sanatçısı Banksy'in Paris'te Bataclan konser salonuna düzenlenen saldırıda hayatını kaybedenleri anmak için yaptığı ancak daha sonra çalınan üzgün genç kız adlı eseri bulundu.

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)


  • 10

    1,35'lik dev Peter Dinklage 51 yaşında

    1969 yılında New Jersey'de müzik ögretmeni bir anne ve sigorta satıcısı bir babanın oğlu olarak dünyaya gelen Peter Dinklage, bugün (11.06.2020) doğum gününü kutluyor. Dünya çapında üne kavuşmasını sağlayan Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Tyrion Lannister karakteriyle 4. kez aynı rolle Emmy ödülü alan oyuncu rekorunun sahibi, Altın Küre Ödüllü 1,35'lik devin 51 yıla sığdırdığı filmleri derledik...

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)



  • 11

    Spotify'dan nostalji en'leri

    Kullanıcılar ‘Senin On Yılın’ mikrositesi üzerinden 2000’ler, 90’lar ve 80’ler arasında Spotify’da müziklerini en çok dinledikleri on yılı keşfedebilecek. Spotify herkesin kendi on yılını keşfetmesini sağlarken, diğer yandan Türkiye’nin en çok dinlediği on yılı ve istatistikleri de açıkladı. 2000’ler Türkiye’nin en çok nostalji yaşadığı on yıl oldu. İşte en çok dinlenen nostaljik müzik tercihleri...

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 12

    Cansu Tosun'dan yeni hamilelik pozları

    Meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil ile evli olan oyuncu Cansu Tosun, doğuma sayılı günler kala yeni hamilelik pozlarını yayınladı.

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 13

    Van Kedisi Villası'nda yeni kurallarla açılış hazırlığı

    Corona virüs tedbirleri kapsamında kapatılan Van Kedisi Villası, normalleşme süreci kapsamında getirilen yeni kurallarla açılış için hazırlanıyor.

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 14

    Rap şarkıcısı Iggy Azalea anne oldu

    Dünyaca ünlü Avustralyalı rap şarkıcısı Iggy Azalea, anne olduğu söylentilerini doğruladı. Bir oğlu olduğunu söyleyen Azalea, "Bebeğimin hayatını saklı tutmak istiyorum ama onun varlığı bir sır değil" açıklamasını yaptı.

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 15

    Bir Demet Tiyatro, 20 yıl sonra tekrar bölümleriyle Star TV'de

    Bir döneme damga vuran ve en çok izlenen komedi programlarının başında gelen Bir Demet Tiyatro, 20 yıl önce yayınlanan bölümleriyle yeniden seyirci karşısında. Türkiye’nin ilk seyircili sitcom'u ve en uzun soluklu televizyon dizisi olan Bir Demet Tiyatro, tekrar bölümleriyle her Cumartesi ve Pazar, Star TV’de...

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)


  • 16

    Antalya'daki Fransız batığında hayalet ağ zararı

    Antalya Yat Limanı açığında denizin derinliklerindeki St. Didier batığı, hayalet ağ olarak bilinen balıkçı ağlarına teslim oldu. Geminin 'baba'sı ise bağlanan şamandıra zinciri nedeniyle erozyona uğrayıp parçalandı

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 17

    Kobe Bryant'a 2020 Emmy Governors Ödülü verilecek

    NBA yıldızı Kobe Bryant, 'hayırseverliği ve topluma katkısından' dolayı Amerikan Televizyon Akademisi tarafından 2020 Emmy Governors Ödülü’ne layık görüldü.

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 18

    Gladyatörler şehri Kibyra Antik Kenti ziyaretçilerini bekliyor


    Burdur'un Gölhisar ilçesinde bulunan ve Gladyatörler şehri olarak bilinen devasa anıtsal yapıların yer aldığı Kibyra Antik Kenti, corona virüs tedbirleri alındıktan sonra ziyarete hazır hale geldi. İşte Kibyra Antik Kenti hakkında bilmeniz gerekenler...

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)
  • 19

    Survivor 2020'de kim kaptan oldu, takımlar nasıl belirlerdi? (10 Haziran Survivor ayrıntıları)

    Survivor'da kim kaptan oldu, takımlar nasıl belirlendi? sorularının cevapları belli oldu. 10 Haziran'da ekranlara gelen 103. bölümde Cemal Can kırmızı takımın, Ardahan ise mavi takımın kaptanı oldu ve kadrolarını seçti. Mücadeleye Ardahan ile Yasin arasındaki kavga damga vurdu. Yaşananlar sonrası Acun Ilıcalı uygulanacak yaptırımı açıkladı.

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)


  • 20

    Neymar'a homofobik söylem ve ölüm tehdidi suçlaması

    Paris Saint-Germain'in yıldız futbolcusu Neymar, yine saha dışı bir olayla gündemde yer aldı. Brezilya'da Agripino Magalhes isimli LGBTİ üyesi, Neymar hakkında homofobik söylem ve fiziksel şiddet suçlamasında bulundu.

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 21

    Dakota Johnson Rodeo Queens kadrosunda

    Dakota Johnson, I Am Not Okay with This'in ekibinden gelen yeni bir Amazon komedi dizisi olan Rodeo Queens'te rol alacak.

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 22

    Hayranları Dünya Superman Günü'nü kutluyor

    Kurgu karakterler arasında neredeyse en popüleri olan Superman'in hayranları, her yıl 12 Haziran gününü "Dünya Superman Günü" olarak kutluyor.

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 23

    Oktay Kaynarca'nın set polemiği

    Usta sanatçı Oktay Kaynarca, kendi setleri devam ederken tepki gösteren şimdi ise setlerin başlamasına tepki göstermediğini dile getirdiği Oyuncular Sendikası’na, “O günden bu güne ne değişti?” diye sordu.

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 24

    2020 HIPA Fotoğraf Ödülleri'nde 'su' temalı en iyi fotoğraflar seçildi

    Birleşik Arap Emirlikleri tarafından Dubai Şeyhi Hamdan bin Raşid bin Muhammed el Maktum’un himayesinde 2011’den beri düzenlenen Şeyhi Hamdan bin Raşid bin Muhammed el Maktum Uluslararası Fotoğraf Ödülü’nün (HIPA) bu yılki kazananları belli oldu. Dünyanın her yerinden hem profesyonel hem de amatör fotoğrafçılara açık olan yarışmada, bu yılın 'su' temasında 120 bin dolarlık birincilik ödülü, Avustralyalı Jasmine Carey’e verildi. İşte 2020 HIPA Ödülleri’nin kazananları...

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 25

    Protestolar sonrası Rüzgâr Gibi Geçti filmi yayından kaldırdı

    George Floyd protestoları isyana dönerken kölecilikle ilgili sanat eserlerine yönelik tepkiden tüm zamanların en çok gişe yapmış filmi de nasibini aldı. Rüzgâr Gibi Geçti, HBO Max internetten yayın platformunun listesinden çıkarıldı.

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 26

    Ünlü tasarımcı Edward Enninful: Irkçılık küresel bir mesele

    Ünlü tasarımcı Edward Enninful, ABD'de polis tarafından öldürülen George Floyd’un ardından yaptığı açıklamada, "Bu ırkçı eylemlerin ortaya koyduğu en önemli şeylerden biri daha yapacak çok işimiz olduğunu göstermesi. Başardığımızı, herkese eşit bir toplum yarattığımızı düşünen herkes yanılıyor. Irkçılık hala küresel bir problem, yalnızca Amerika ile sınırlı değil, sistematik olarak her yerde" dedi.

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 27

    Edirne ve Sakarya'da açık hava sineması

    Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ücretsiz açık hava sineması yoğun katılımla gerçekleşti. Vatandaşlar Babam ve Oğlum filmini izledi. Edirne'nin Keşan ilçesinde de arabada sinema etkinliği düzenledi. Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nde toplanan yüzlerce kişi, dev ekrana yansıtılan Bayi toplantısı filmini, sosyal mesafe kuralına uygun olarak araçlarında izledi.

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 28

    Mersin Valiliği'nden Cennet Mağarası'na yapılan asansör açıklaması

    Mersin Valiliği, Cennet-Cehennem ören yerine yapılan asansörle ilgili son günlerde yapılan eleştirilerin, bu projeyi onaylayan uzmanlara haksızlık, engellilere de duyarsızlık olduğunu söyledi.

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 29

    Ünlüler Konuşan Resimler sergisinin metinlerini seslendirdi

    #BağımızVar platformunun “Konuşan Resimler – Anadolu’nun Ozanları” albümü, Samsara Multidisipliner Resim Sergisi’ndeki ilk gösterimin ardından, YouTube’da erişime açıldı. Sergide resimlere eşlik eden metinleri Birce Akalay, Selen Öztürk ve Selma Ergeç gibi ünlüler seslendirdi.

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 30

    Çocuklar Pera Müzesi sergilerini rehberli dijital turlarla keşfedecek

    Pera Müzesi koleksiyon sergilerini dijital ortamda rehber eşliğinde gezen 7-12 yaş grubu çocuklar, bu geziden ilhamla kendi eserlerini de üretecek. Etkinlikler 12, 19 ve 26 Haziran tarihlerinde Zoom Meeting uygulaması üzerinden ücretsiz gerçekleşecek.

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 31

    J.K. Rowling tepki çeken ‘trans birey’ paylaşımına açıklama getirdi

    Harry Potter yazarı J.K. Rowling, tepki toplayan ‘trans birey’ paylaşımına kendi web sitesinde açıklık getirdi.

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

  • 32

    İstanbul Yeditepe Konserleri'nin ikinci gününde Sibel Can sahne aldı

    İletişim Başkanlığı koordinasyonunda dün başlayan ve bir ay sürecek Cumhurbaşkanlığı "İstanbul Yeditepe Konserleri"nin ikinci gününde Sibel Can müzikseverlerle buluştu.

    (HABER DETAY-TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız