Magazin ve sanat turu (13 Mart 2019)

13 Mart 2019 'da Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 13.03.2019 - 17:26

  • 1

    DEMET AKBAĞ'IN EŞİ ZAFER ÇİKA'NIN CENAZE DETAYLARI BELLİ OLDU

    Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika hayatını kaybetti. İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Zafer Çika, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Çika'nın, emniyet kemerinin takılı olmaması nedeniyle kaza sırasında aracın ön camından fırladığı belirlendi. Oyuncular Sendikası'ndan yapılan açıklamada, "Zafer Çika’nın cenazesi 14 Mart Perşembe günü öğle namazını müteakip İzmir Alsancak Hocazade Camii’nden kaldırılıp Çeşme’de defnedilecektir" denildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 2

    RÜŞVET VERMEKTEN TUTUKLANAN HOLLYWOOD YILDIZI KEFALETLE SERBEST

    Kızının istediği üniversiteye kabul edilmesi için rüşvet verdiği gerekçesiyle tutuklanan Desperate Housewives (Umutsuz Ev Kadınları) dizisi oyuncusu Felicity Huffman 250 bin dolar kefaletle serbest bırakıldı. Huffman’la birlikte ABD'de aralarında ünlü kişilerin de olduğu 50 kişi, çocuklarının ülkenin seçkin üniversitelerinde eğitim almalarını sağlamak için milyonlarca dolar rüşvet vermekle suçlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    DAVID BECKHAM KAMERA ŞAKASI KURBANI OLDU

    Dünyaca ünlü İngiliz eski futbolcu David Beckham, ünlü komedyen James Corden'ın kamera şakasıyla büyük bir şaşkınlık yaşadı. Eski takımı Los Angeles Galaxy'nin yapmayı düşündüğü David Beckham heykelinin sahtesini yaptıran James Corden, Beckham’ı kandırarak komik anlar yaşanmasına neden oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    "KELİMELERİM EKSİK UYANDIM BU SABAH"

    Usta oyuncu Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika trafik kazasında hayatını kaybetmesinin ardından ünlü isimler sosyal medyadan mesajlar yayınlıyor. İşte ünlülerden Akbağ'a destek paylaşımları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    BEKLENTİLER TERS YÜZ OLDU

    Game of Thrones’un (Taht Oyunları) 8. final sezonu bölüm süreleriyle ilgili beklentiler ters yüz oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 6

    GÖBEKLİTEPE MAKETİ CANNES'DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

    2019'un Göbeklitepe yılı ilan edilmesiyle dünyaca ünlü bir modelleme şirketi Göbeklitepe'nin maketini yaptı. Hong Kong'ta hazırlanan maket, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarında sergilendi. Fuara Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katıldı. Yaklaşık bin parçadan oluşan Göbeklitepe’nin maketi için 20 kişilik bir ekip tam 1.600 saat çalıştı. 2.5x1.5 metre ölçülerindeki maketin hazırlanışında, Göbeklitepe ziyaretçi merkezi için özel hazırlanan materyaller ve Şanlıurfa Müzesi’nde bulunan çizimleri baz alındı. Makette Göbeklitepe’nin inşa süreci varsayılan teorilere göre aktarılmaya çalışıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 7

    MARKA MARKA ÜNLÜLERİN SOKAK MODASI

    Bu hafta hangi ünlü, ne giydi? İşte Kate Middleton'dan Hailey Baldwin Bieber'a, Emily Ratajkowski'den Gigi Hadid'e ünlülerin marka marka sokak stilleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 8

    DÖVMELERİNİN DEŞİFRESİ

    Çocuklarıyla birlikte Dumbo filminin galasına katılan Angelina Jolie, kıyafetiyle dövmelerini gözler önüne serdi. 20'den fazla dövmesi olan Jolie'nin sırtındaki dövmelerin anlamı ne? İşte Angelina Jolie'nin dövmeleri ve anlamları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 9

    SURVİVOR 2019'DA BİR İSİM DAHA ELENDİ (NİJERYALI FUTBOLCU KATILIYOR)

    Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan'ın son bölümünde kim elendi, ödül oyununu kim kazandı? soruları yanıt buldu. Yunan takımının ada konseyinde yarışmaya Vasilis Simos veda etti. Ödül oyunu ise 10-3 farkla Türkiye takımının oldu. 24. son bölümde ayrıca Nijeryalı futbolcu Patrick Ogunsoto'nun Survivor'a katılacağı açıklandı. İşte detaylar ve Survivor 2019'dan yayınlanan fotoğraflar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 10

    ZIDANE’IN PANTOLONU ALAY KONUSU OLDU

    İkinci kez Real Madrid'in başına geçen Zinedine Zidane, dün katıldığı imza törenindeki stiliyle dikkat çekti. Fransız teknik direktörün pantolonu sosyal medyada alay konusu oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    27 MART'TA 12 BİN KİŞİYE ÜCRETSİZ TİYATRO

    Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nde 31 farklı oyunu ücretsiz sahneleyecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    MUHAFIZ'IN EN ÇOK İZLENDİĞİ ÜLKELER AÇIKLANDI

    Çağatay Ulusoy'un başrolde olduğu Hakan: Muhafız’ın ikinci sezonun 26 Nisan’da yayınlanacağını duyuran Netflix dizisinin ilk sezonunun en çok hangi ülkelerde izlendiğini de açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 13

    SUSAM SOKAĞI FİLM OLUYOR

    Türkiye’de Susam Sokağı adıyla yayınlanan çocuk programı Sesame Street, Warner Bros. tarafından beyazperdeye uyarlanıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    SILA: HER ŞEY YALAN DOLAN

    Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia eden Sıla, devam eden davada Kural'ın ifadeleri için "Her şey yalan dolan" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    EVLİLİK TEKLİFİ ALDIĞI ANLARI PAYLAŞTI

    Jennifer Lopez geçtiğimiz günlerde sevgilisi Alex Rodriguez’den evlilik teklifi aldığını yüzüğünün fotoğrafını paylaşarak duyurmuştu. Yüzüğüyle sosyal medyada çok konuşulan JLo bugün evlilik teklifi aldığı o anların fotoğrafını paylaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    DELLA MILES İSTANBUL METROSUNDA (VIP KRİZİ)

    Michael Jackson ve Whitney Houston gibi birçok efsaneye vokal yapan Amerikalı şarkıcı Della Miles, Batman’dan sonra İstanbul’a geldi. Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, Miles havaliamınında "Türkiye'yi çok seviyorum. Buranın dokusu, insanları, hatta havası ve suyu bile bambaşka" dedi. Ayaküstü gerçekleştirdiği röportajın ardından bir süre havalimanı çıkış kapısında bekleyen Della Miles, kendisi için tahsis edilen VIP aracın yanlışlıkla Sabiha Gökçen Havalimanı'na gittiğini öğrenince gülmekten kendisini alamadı. Ünlü şarkıcı bu durum karşısında ne kapris yaptı ne de başka bir araç talep etti. Taksiye de binmeyip metroya yönelen Della Miles, konaklayacağı otele raylı sistemle ulaştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    ARALARINDA ÜÇ KATI FARK VAR (SOSYAL MEDYA ETKİSİ)

    Dünyanın önde gelen sosyal medya platformlarından Twitter'da birçok ünlü ismin hatırı sayılır takipçi sayısı bulunuyor. Kimi sosyal medyayı etkin kullanarak bir ülke nufüsu kadar takipçi elde etti. İşte Türkiye'de en çok takip edilen ünlüler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    MORGAN FREEMAN'IN YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

    The Hitman's Bodyguard filminin devam halkası niteliğinde olan The Hitman's Wife's Bodyguard filmine usta oyuncu Morgan Freeman da katıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 19

    DİDEM SOYDAN'A TAKİPSİZLİK

    Manken Didem Soydan’ın "Cumartesi Anneleri" ile ilgili paylaşımıyla ilgili soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 

  • 20

    ELBİSENİN HANGİ HALİ GÜZEL? (TUTUMLU DÜŞES)

    Kate Middleton, Londra’daki National Portrait Gallery’de düzenlenen galaya daha önce giydiği bir elbiseyle katıldığı. Düşes'in tutumlu davranması takdir toplasa da elbisenin orijinal halinde yaptırdığı değişiklik beğenilmedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    38. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ PROGRAMI BELLİ OLDU

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen, İstanbul Film Festivali, bu yıl 38. kez sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 5-16 Nisan tarihleri arasında yapılacak 38. İstanbul Film Festivali’nde Türkiye ve dünya sinemasının en nitelikli ve başarılı örneklerinin yanı sıra söyleşiler ve atölyeler gibi birçok etkinlik yer alıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    THE BLACKLIST’İN 7. SEZONU GELİYOR

    NBC ilgiyle takip edilen dizisi The Blacklist, 7. sezon onayı aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    "SURVİVOR TARİHİNDE BUNU YAPAN İLK YARIŞMACI"

    Acun Ilıcalı, eski Survivor yarışmacısı şu sıralar ise sunucusu olan Murat Ceylan hakkında bir anısını anlattı. Ilıcalı, "Survivor'ın 11 yıllık tarihinde üzerinde cep telefonu ile yakalanan, adaya cep telefonu sokmaya çalışan ilk ve tek yarışmacı" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 24

    LİSTEDE TÜRK MÜZİSYEN DE VAR

    ASCAP (Amerikan Eser Sahipleri ve Editörleri Birliği) tarafından düzenlenen El Premio ASCAP 2019 ödüllerinde 2018 yılı içerisinde ABD Latin pazarında radyo ve televizyonlarda en çok çalınan 50 şarkı arasında Muhteşem Yüzyıl: Kösem (Jenerik Müziği) eseriyle Aytekin Ataş da yer aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 25

    'KIZININ EVLİLİĞİNİN ACISINI ATLATAMIYOR'

    Amerikalı gazeteci Vicky Ward'ın yazdığı ve yakında piyasaya çıkacak Kushner Inc isimli kitapta, ABD Başkanı Donald Trump ile ilgili ilginç iddialara yer verildi: Ivanka'yı, Giselle Bündchen ile evli olan Tom Brady ile evlendirememiş olmanın acısını atlatamayan Trump'ın "Damadım olabilirdi, onun yerine elimde Jared Kushner var" dediği iddia edildi. "Brady olmayınca bunu aldık" ifadesini kullanan Trump'ın Ivanka-Jared çiftinin Beyaz Saray'dan uzaklaştırılmasını istedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 26

    CİN (WILL SMITH) LAMBADAN ÇIKTI

    Animasyon dünyasının en eski karakterlerinden, Disney klasiği Aladdin’in fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 27

    ÇÖP TOPLAMA MEYDAN OKUMASI (#TRASHTAG CHALLANGE) YAYILIYOR

    Her yıl 1,3 milyar ton evsel çöp atılıyor. Çöplerin milyonlarca tonu okyanuslara gidiyor. Bu gerçekten yola çıkılarak çevre bilinci yaratmak için başlatılan #Trashtag etiketli çöp toplama meydan okuması (challange) git gide sosyal medyada yayıldı. İnsanlar öncesi-sonrası fotoğraflarıyla çöp dolu yerleri temizledikten sonraki halleriyle sosyal medyada paylaşmaya başladı. İşte #Trashtag Challange’ın en iyi örnekleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 28

    SÜREYYA AÇIKLAMA İSTİYOR

    Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 29

    ULUSLARARASI TURİZM FİLMLERİ FESTİVALİ 19 HAZİRAN'DA BAŞLAYACAK

    Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Turizm Filmleri Festivali'nin jüri başkanlığını yönetmen Serdar Akar yapacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 30

    OTİZMLİ ÇOCUKLAR RESİM SERGİSİNE HAZIRLANIYOR

    Otizmli çocukların eserlerinden oluşan ‘Masumiyetin Umudu Resim Sergisi’ nisan ayında açılacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız