Magazin ve sanat turu (17 Aralık 2018)

17 Aralık 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 17.12.2018 - 17:13 Son Güncelleme : 17.12.2018 - 17:53

  • 1

    YENİ KAİNAT GÜZELİ BELLİ OLDU

    iye'nin güzellik yarışmasında ikinci olarak Miss Turkey Universe 2018 güzeli seçilen Tara Madelein De Vries'in katıldığı Miss Universe 2018 (Kainat Güzellik Yarışması) yarışması yapıldı. Yeni kainat güzeli Filipinli Catriona Gray oldu. Tara Madelein De Vries ise dereceye giremedi.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    THE PROTECTOR'IN MÜZİKLERİ

    Netflix'in ilk Türk dizisi The Protector (Hakan: Muhafız) izleyiciyle buluştu. İşte birinci sezonun 10 bölümü yayınlanan The Protector'ın müzikleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    PUTİN RAP MÜZİĞİ KONTROL ALTINA ALMAK İSTİYOR

    Rus gençlik arasında rap müziğin popülaritesi artıyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, rap müziği yasaklamak yerine kontrol altına almak istiyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    YENİ KAİNAT GÜZELİ CATRIONA GRAY HAKKINDA MERAK EDİLENLER

    Miss Universe 2018 (2018 Kainat Güzeli) seçilen Filipinli Catriona Gray'in hayatına dair bilinmeyenler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    FARAH ZEYNEP ABDULLAH: KOCAMAN BİR AŞKIN VE HAYATIN HİKAYESİ

    Jokey Halis Karataş'ın hayatından beyazperdeye uyarlanan Bizim İçin Şampiyon filminde Begüm Atman Karataş'ı canlandıran Farah Zeynep Abdullah, "İzleyenler filmle özel bir bağ kuruyor, kocaman bir aşkın ve hayatların anlatıldığı bir hikaye" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    43. YAŞINA ÖZEL MILLA JOVOVICH FİLMLERİ

    Podyumları bıraktıp sinemaya geçmesiyle dünyanın en çok kazanan top modeli unvanını Gisele Bündchen'e devreden Milla Jovovich bugün 43. yaşı gününü kutluyor. İşte kariyerine 9 yaşında başlayan ve 250 milyon doların üzerindeki servete ulaşan Amerikalı oyuncunun imza attığı filmler...


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 7

    'BENCE ARALARINDA BİR ŞEY YOK'


    Acun Ilıcalı O Ses Türkiye'nin iki jüri üyesi Hadise ve Beyaz'ın aşk yaşadığı iddialarıyla ilgili olarak "Bence aralarından bir şey yok" dedi. Hadise ise iddialara Instagram'dan paylaştığı fotoğrafla cevap verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 8

    EN ÇOK KONUŞULAN MODA OLAYLARI

    2018'in son günlerinde yılın en'leri konuşuluyor. Vogue.com.tr yıl biterken 2018'in en zçok konuşulan moda olaylarını derledi....

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    CLINT EASWOOD'UN ZİRVE MÜCADELESİ

    ABD'de hafta sonu seyirci rakamlarına göre derlenen Box Office rakamları belli oldu. Clint Eastwood'un başrolünde yer aldığı The Mule, vizyona girdiği ilk hafta zirvedeki 4 animasyon arasında kendine yer bulan tek film oldu. İşte ABD'de 14 -16 Aralık 2018'de gişenin zirvesine yerleşen filmler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    LEONARDO DICAPRIO, SEVGİLİSİYLE İLK KEZ PARTİDE

    Yaklaşık bir yıldır birlikte olsalar da ilişkilerini gizli tutmaya çalışan Leonardo DiCaprio ve kendisinden 23 yaş küçük sevgilisi Camila Morrone, ilk kez bir partiye birlikte katılırken görüldü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    KENDALL JENNER’DAN 100 MİLYON KUTLAMASI

    Kendall Jenner, Instagram’da 100 milyon takipçiye ulaşmasını bikinili paylaşımlarıyla kutladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    NAZAN KESAL'IN YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

    Ünlü oyuncu Nazan Kesal yeni projesiyle çok yakında ekranlara dönüyor. Kesal TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Halka dizisinde başrolü üstlenecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 13

    JENNIFER LOPEZ'DEN YENİ MARKA: BU ÜRÜNDE SIRLARIM VAR

    Şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, 2019'da kendi adına cilt bakım markası çıkarıyor. Lopez, markasını açıklarken, "Çıkardığım ürün benim öğrendiklerimi ve sırlarımı barındırıyor" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    YENİ FİLMDE İKİ AŞIĞI OYNUYORLAR

    Kate Winslet ve Saoirse Ronan, iki kadının aşkını anlatan ve gerçek yaşamdan uyarlanan Ammonite adlı filmde başrolleri paylaşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    BÖRÜ FİLMİNİN YENİ FRAGMANI YAYINLANDI

    Büyük bir hayran kitlesi edinen savaş dizisinden beyazperdeye uyarlanan Börü’nün yeni fragmanı çıktı. Film, 6 bölümlük dizinin finali niteliğinde.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    TOM CRUISE, TOP GUN 2 İÇİN İŞBAŞINDA

    Tom Cruise, 2020’de vizyona girecek olan Top Gun serisinin devam filmi Top Gun: Maverick’in çekimlerinde görüntülendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    CINDY CRAWFORD BORNOZ AKIMINA KATILDI

    Sosyal medyadaki bornozlu fotoğraf akımına katılan ünlüler arasına son olarak Cindy Crawford katıldı...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)





  • 18

    FİRAVUNLAR DÖNEMİNE AİT MEZAR


    Mısır'ın batısındaki Giza kentinde firavunlar dönemine ait 4 bin 400 yıllık mezar bulundu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU) 



  • 19

    JAPONLAR FURKAN PALALI'YI SEÇTİ

    Ünlü oyuncu Furkan Palalı, İran-Irak savaşı sırasında 215 Japon vatandaşın Tahran’dan Türkiye’ye getirilişi ve bu olayın perde arkasında yatan bilinmeyen bir aşk hikâyesiyle örülü Yuvaya Dönüş filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Gazeteci-Yazar Erdal Güven’in Tahran’dan Kaçış kitabından senaryoya uyarlanan filmde Palalı, taksi şoförü ‘Mesut’ karakterine hayat veriyor. Film ilk olarak Japonya’da vizyona girecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    2 BİN 700 METREDE ŞENLİK

    Rize'nin İkizdere ilçesinde, 2 bin 700 metre yükseklikteki Ovit Dağı'nda bulunan Dağbaşı Buzul Gölü'nde Yüzme Şenliği düzenlendi. Zirveye 2 kilometre yürüyerek, ulaşan doğaseverler, gölün buz tutan yüzeyini motorlu testereyle kestikten sonra 1 derecedeki suda yüzdü. Sıra dışı etkinliği ilgiyle izleyen çok sayıda kişi, bu anları cep telefonlarının kameralarıyla kaydetti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 21

    PLAKA SORUSU GÜLDÜRDÜ

    Yeni araçlarıyla görüntülenen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti "Plakanın çocuğun ismi ile ilgisi var mı?" sorusuna gülümsemekle yetindi. Pahalı yaşam ve pahalı arabalar kimileri için gösteriş kimileri için ise bir tutku haline yorumlanabilir. İşte sporcular, oyuncular ve diğer ünlü isimlerin milyon liralık araçları....

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 22

    SEZEN AKSU İLE NURİ HARUN ATEŞ'TEN DÜET ALBÜMÜ

    Dünyadaki 50 kontrtenordan biri olan Nuri Harun Ateş, Sezen Aksu ile aynı şarkıda buluştu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    HANNAH FALLIS BRONFMAN MUTFAKTA

    Gösteri dünyasında bakımlı halleriyle gördüğümüz ünlü isimler alışılagelmiş görüntülerinin dışındaki hayatlarını da zaman zaman sosyal medyadan yayınlıyor. Son olarak Hannah Fallis Bronfman mutfakta çekilmiş bir fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. İşte ünlü isimlerin gündelik hayattan yanısyan ev halleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız