Magazin ve sanat turu (22 Nisan 2021)

22 Nisan 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...     

Haberler 22.04.2021 - 21:32

  • 1

    Hastaneden Hakan Altun’un sağlık durumuna ilişkin açıklama

    Açıklamada, "Hakan Altun'un tetkikleri yapılmıştır. Bu tetkikler sonucunda beyin damarlarından birinde dolaşım bozukluğu saptanmış ancak erken müdahaleyle ciddi bir sorun oluşmamıştır. Tedbir amaçlı birkaç gün daha hastanede normal odada tedavisi sürecektir. Durumunun seyrine göre önümüzdeki hafta içinde taburcu edilebileceği öngörülmektedir." denildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Araştırmaya göre Kraliçe Elizabeth birey olarak en büyük küresel marka

    Son araştırma, Kraliçe Elizabeth'in, Beyonce, Kim Kardashian, Bill Gates, David ve Victoria Beckham gibi isimlerden daha değerli bir marka olduğunu ortaya koydu. Kraliçe, Meghan Markle ve Prens Harry'nin Oprah Winfrey'e verdiği 'bomba' röportaja, oğlu Prens Andrew'in taciz skandalına rağmen marka değerini kaybetmedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Angelina Jolie: Çocuklarım için oyunculuğa dönmek zorunda kaldım


    Brad Pitt ile 6 çocuğunun velayeti için mücadele eden Angelina Jolie, ailesindeki değişikliğin kendisini oyunculuğa dönmeye zorladığını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 4

    Rihanna'dan gayrimenkule yeni yatırım: Beverly Hills'te ikinci ev

    Gayrimenkule yaptığı yatırımlarla sık sık gündeme gelen yıldız şarkıcı Rihanna, Beverly Hills'te yeni bir ev daha satın aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Naomi Campbell kariyerinin en büyük hatasını açıkladı: Daha çok ses çıkarmalıydım

    Naomi Campbell kariyeri boyunca yaptığı en büyük hatanın beyaz olmayan diğer kişilerin savunmasını üstlenmemek olduğunu söyledi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 6

    Jennifer Lopez'in arkadaşı Alex Rodriguez ile ayrılığın nedenini açıkladı

    Ayrıldıklarını geçen hafta yaptıkları ortak açıklama ile resmen duyuran Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez'in ayrılık nedenine dair spekülasyonlar ortada dolaşırken, ünlü şarkıcının arkadaşı ayrılma nedenini açıkladı. Arkadaşı, Lopez'in şimdiki durumu hakkında da bilgi verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    93. Oscar'ın Türkiye yayıncısı belli oldu

    93. Oscar Ödül Töreni ilk kez TRT'de yayınlanacak. Özel yayın 26 Nisan gecesi başlayacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Kendall Jenner'ı tehdit edene uzaklaştırma


    Süper model Kendall Jenner, kendisini ölümle tehdit kişi hakkında 5 yıl uzaklaştırma kararı aldırdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 9

    Prens Harry büyükannesi Kraliçe Elizabeth'in doğum gününü beklemedi

    Prens Philip'in cenazesi için İngiltere'ye giden Prens Harry'nin büyükannesi Kraliçe Elizabeth'in doğum gününü beklemeyerek erkenden ABD'ye döndüğü ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Halle Berry gençlik sırlarını açıkladı: Egzersiz, banyo ve meditasyon


    Dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Halle Berry, gençlik sırlarını egzersiz, banyo ve meditasyon başlığı altında anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 11

    Nusret Gökçe'nin Etiler'deki restoranında yangın paniği

    Nusret Gökçe’nin Etiler'deki restoranında yangın çıktı. Yangın İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Gonca Vuslateri bir operasyon daha geçirecek


    Evinde corona virüs tedavisi görürken üzerine kaynar su dökülen ve hastaneye kaldırılan Gonca Vuslateri, tedavi sürecinin iyi gittiğini ve bir operasyon daha geçireceğini söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 13

    How I Met Your Mother’ın devamı geliyor

    How I Met Your Mother'ın devam dizisi How I Met Your Father için onay çıktı. Başrolünde Hilary Duff'ın olduğu devam dizisinde Sophie karakteri, oğluna babasıyla nasıl tanıştığının hikayesini anlatacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Hamile şarkıcı Halsey alışverişte

    Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, Türk sevgilisi Alev Aydın'la birlikte ilk bebeğine kavuşmayı bekliyor. Halsey, iyice büyüyen karnıyla alışverişte görüntülendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Reynmen'den Ece Erken'e tazminat davası

    Reynmen lakaplı fenomen Yusuf Aktaş, televizyon programında söylediği iddia edilen sözler nedeniyle sunucu Ece Erken'e 5 bin liralık tazminat davası açtı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Dwayne Johnson’ın 27,8 milyon dolarlık malikanesi

    Hızlı ve Öfkeli, Sahil Güvenlik ve Jumanji gibi yapımların yıldızı olan Amerikalı aktör Dwayne Johnson, 27,8 milyon dolara lük malikane satın aldı. Dünyanın en çok kazanan aktörü olan The Rock lakaplı oyuncunun yeni evinde yok yok.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Star Wars'ın Karanlık Lord’u David Prowse'un eşyası satılıyor


    Yıldız Savaşları: İmparator (Star Wars: The Empire Strikes Back) filminde, Darth Vader'ı canlandıran aktör David Prowse'a ait orijinal senaryo açık artırmaya çıkarılıyor. Müzayede öncesi yapımcıların filmin meşhur şaşırtmacasını oyunculardan bile saklamayı başardığı ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 18

    Martin Scorsese: Bir dönemini ölümsüzleştirmek istiyoruz

    Yeni filmi hakkında konuşan Martin Scorsese "Bir dönemini ölümsüzleştirmek istiyoruz" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19
    T-Rex'in sanılandan oldukça yavaş yürüdüğü belirlendi

    Bilim insanları, Tyrannosaurus rex (T-Rex) dinozor türünün sanılandan oldukça yavaş, insanlara yakın bir hızda yürüdüğünü belirledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 20

    Jose Sosa'nın sanat tutkusu

    Fenerbahçeli futbolcu Jose Sosa ünlü heykeltıraş Gina Ginali’nin hayat verdiği yüzü olmayan kız koleksiyonundan özel bir parça satın aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21
    Mortal Kombat'ın 7 dakikası yayınlandı

    Warner Bros, ABD'de 23 Nisan'da sinemalarla eş zamanlı olarak HBO Max'te yayınlanacak olan Mortal Kombat'ın ilk yedi dakikalık bölümünü paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 22

    Mesut Özil'den çocuklara yardım eli

    Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil ve ailesi, Ramazan ayında anlamlı bir yardıma imza attı. Özil Suriye'nin İdlib kentinde Suriyeli çocuklara yardımda bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Erkeç etinin fırında 6 saatte lokuma dönüştüğü lezzet: Tavşanlı güveci


    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde geleneksel yöntemle toprak kapta pişirilen güveç, ramazan aylarında daha çok tüketiliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Oyuncu Meral Kaplan: Ha katil olmuşsun ha bir çocuğu anneden ayırmışsın

    Oyuncu Meral Kaplan ile iş insanı Erhan Kiani boşanırken, çiftin 6 yaşındaki kızının velayeti babasına verilmişti. Kaplan, “Bana 'Ben onu bir şekilde alacağım, benimle başa çıkmazsın' diyordu. Ben şok oldum, inanamadım, babasına gidecek 2 gün, sonra gelecek gibi düşünüyor. Benim gözümde ha katil olmuşsun ha bir çocuğu anneden ayırmışsın, hiçbir farkı yok” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Sulama kanalı kazısında tarihi mezar bulundu

    Muğla'nın Menteşe ilçesinde, sulama kanalı kazısı çalışmaları sırasında, Helenistik döneme ait olduğu değerlendirilen mezar ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 26

    Efsanevi şarkıcı Prince'in ölümünün 5. yıl dönümü

    ABD'li pop şarkıcısı ve söz yazarı Prince, ölümünün 5. yılında anılıyor. Hayranları, müzeye dönüştürülen Prince'in evi ve stüdyosu Paisley Park'a giderek sanatçıyı andı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Tarihin en eski fotoğrafları Londra'daki müzayedede satışa çıkartıldı

    Fotoğrafçılık tarihinin öncüsü olarak bilinen William Henry Fox Talbot’un yaklaşık 200 fotoğraftan oluşan koleksiyonu, Sotheby’s müzayede evinin düzenlediği açık artırmada 2 milyon doların üzerinde bir fiyata satışa sunulacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Menajerimi Ara 35. yeni bölüm fragmanı


    Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) oynadığı Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'nın 35. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 29

    Şanlıurfa’da 2 bin yıllık tarihi kaya mezarları ziyarete açıldı

    Şanlıurfa’da Roma dönemine ait 2000 yıllık kaya mezarları vatandaşların ziyaretine açıldı. Mağaralar içerisinde toplu mezarlar ilk kez görüldü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    İbo Show'da sıra gecesi sürprizi

    Star’da yayınlanan ve her Cumartesi seyircisini ekran başına kilitleyen ‘İbo Show’, yine keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor. Yayınlandığı günden beri Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan ‘İbo Show’, bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde; Zekeriya Ünlü ve sıra gecesi ekibi’ni konuk ederek unutulmaz bir geceye imza atıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    Osmanlıca eserlerde arama imkanı sağlayan dijital kütüphane

    Osmanlı İmparatorluğu dönemindeki gazete, dergi, kitap, makale gibi metinleri bir araya getiren dijital kütüphane WikiLala, Osmanlı Türkçesi ile bulunan birçok içeriğe ulaşma imkanı sağlıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32

    Oyuncak Müzesi'nde 7 Kıta 7 Horoz: Dünya Çocuklarına Günaydın sergisi açıldı

    İstanbul Oyuncak Müzesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 7 Kıta 7 Horoz: Dünya Çocuklarına Günaydın sergisine ev sahipliği yapıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 33

    Menajerimi Ara 35. yeni bölüm fotoğrafları

    Star'ın sevilen dizisi Menajerimi Ara'nın 35. bölümü 25 Nisan Pazar akşamı yayılanacak. Yeni bölümde Ceyda’nın Ego Ajans menajerlerine karşı takındığı sert tavır, menajerlere büyük şok yaşatırken sevilen dizinin bu haftaki konuğu ise Zeynep Köse. İşte Menajerimi Ara'nın yeni bölüm konusu ve fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 34

    Ay yine aylak aylak dolanacak / Günlük burç yorumları (22 Nisan 2021)

    Bugün saat 15:03 ile 16:08 arasında bir mola verin ve kendinize bir güzellik yapın işte!


    HABER DETAY - TIKLA OKU


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız