Magazin ve sanat turu (28 Mayıs 2018)

28 Mayıs 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 28.05.2018 - 17:37 Son Güncelleme : 28.05.2018 - 17:41

  • 1

    SURVIVOR'DA AŞK SÜRPRİZİ


    Survivor'da dün akşam Acun Ilıcalı'nın Hilmi Cem ile ilgili açıklamaları ada konseyine damga vurdu. Acun Ilıcalı'nın Hilmi Cem'e "Yunan takımından senden hoşlanan birisi var" açıklamasını yaptı. Kavgaların ve dokunulmazlık geriliminin arasında 'Survivor'da aşk' açıklaması yarışmaya bomba gibi düştü. Yunanistan Survivor'da mücadele eden Rodanthi Kaparou'nun Hilmi Cem'den hoşlandığını ortaya çıkaran Acun Ilıcalı, " İstersen sen bir kıyafet giy, o da giysin birbiriniz tanımış olursunuz. Eğer takımlar arası oyun olursa karıştırma. İsmi Rodanthi. Tabi o oyuna kadar elenmiş olmazsa" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    ELEŞTİRİ OKLARININ HEDEFİNDE


    Rapçi-yapımcı kimliği ve Kim Kardashian'la olan evliliğiyle adından söz ettiren Kanye West, yine gündem yaratmayı başardı. Ünlü rapçi, yapımcılığını üstlendiği şarkıcının albüm kapağında uyuşturucu maddeye özendirdiği gerekçesiyle eleştirildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    KUPA TUZLADI GÜNDEME OTURDU (DÜNDEN BUGÜNE ÜNLÜLER VE NUSRET)

    Saltbae hareketiyle tüm dünyada fenomenleşen Nusret Gökçe, bu kez Ukrayna'da oynanan Real Madrid-Liverpool Şampiyonlar Ligi Finali'ndeydi. Nusret, Madrid'in zafere ulaştığı dev maç sonrası Sergio Ramos ile birlikte kupayı tuzlamasıyla gündeme oturdu. Nusret'in bu karesi bazı kullanıcılar tarafından beğenilirken bazı kişilerden ise eleştiri aldı. İşte detaylar ve Nusret'in dünden bugüne müdavimi olan ünlü isimler.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    GONCA VUSLATERİ'NİN EVLİLİĞİ TEK CELSEDE BİTTİ

    Oyuncu Gonca Vuslateri ile 2,5 yıl önce evlendiği Edip Burak Ertoğan’ın evliliği tek celsede sonlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    DEADPOOL VE AVENGERS ZİRVEYİ KAYBETTİ

    Geçtiğimiz hafta sonu için ABD box office verileri belli oldu. ABD'de hafta sonu seyirci rakamlarına göre derlenen box office listesinin zirvesi el değiştirdi ve Solo: A Star Wars Story (Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi) Deadpool 2'yi geride bıraktı. Rekorları alt üst eden Avengers: Infinity War (Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı) ise ancak üçüncü olabildi. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    FENOMENLER KİLO ALDIRIYOR

    Yapılan son araştırmalar, sosyal medya sitelerinde ünlenen bazı isimlerin, videolarını izleyen çocukları sağlıksız atıştırmalıklar tüketmeye teşvik ettiğini ortaya çıkardı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    KRALİYET DÜĞÜNÜ SONRASI YENİ GÖRÜNTÜLER

    Eski sevgilisi Prens Harry'nin Meghan Markle ile evlendiği Kraliyet düğünündeki görüntüleri tartışma konusu olan Chelsy Davy sevgilisiyle görüntülendi. Yeni yüzüğüne bakan genç kadın evlilik hazırlığında olduğu iddia edildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DAN SONRA DİRİLİŞ OSMAN GELİYOR

    Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Diriliş Ertuğrul'un ardından Osman'ın hikayesini anlatmak istediğini belirterek, "Diriliş Ertuğrul, Osman'a doğru ilerleyecek. En büyük hayallerimden bir tanesi Diriliş Osman'ı yapmak" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    ORLANDO BLOOM SÜPER KAHRAMAN MI OLUYOR?

    The Lord of the Rings serisinde (Yüzüklerin Efendisi) Legolas, Pirates of the Caribbean'da ise Will Turner karakteriyle unutulmaz performanslar sergileyen Orlando Bloom süper kahraman karakterine göz kırptı. İngiliz sinema oyuncusu Captain Britain’ı oynamak istediğini söyledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    HAKAN ÇALHANOĞLU'DAN KARADENİZ TURU

    Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, önce memleketi Bayburt'u ardından Giresun ve Trabzon illerini ziyaret etti. Ünlü futbolcunun eşi Sinem Çalhanoğlu'na verdiği poz sosyal medyadan yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    SEYİRCİNİN TEPKİSİNE GÖRE DEĞİŞEN FİLM (THE MOVEMENT)

    Nottingham Üniversitesi'nden İngiliz bilim insanları, beynin verdiği sinyale göre değişen film çekti. 6 versiyonu olan The Moment isimli film başarılı olursa sinema sektöründe devrim yaratabileceği tahmin ediliyor.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    MORGAN FREEMAN'A DESTEK (CİNSEL TACİZ İDDİASI)

    Taciz iddialarıyla gündeme gelen Morgan Freeman'a meslektaşı James Caan destek çıkarak, "O iyi bir adam" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    BEBEKLERİNİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU

    Başakşehirli futbolcu Arda Turan ile mart ayında dünyaevine giren Aslıhan Doğan Turan'ın bebeklerinin cinsiyetinin erkek olacağı öne sürüldü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    OBAMA'NIN KİTABI HAZIR

    Netflix ile imzaladıkları yapımcılık sözleşmesiyle gündeme gelen Michelle Obama'dan bir proje daha... Eski Fist Lady'nin yeni kitabı Becoming'in kapağı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    AYLA'YA ABD'DEN 8. ÖDÜL

    Katıldığı birçok festivalden ödül kazanan Ayla filmi ABD'de WorldFest Houston Festivali'nden de ödül aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    INSTAGRAM YAZIŞMALARI DİKKAT ÇEKTİ

    Birliktelikleriyle magazin gündemine damgasını vuran Cem Yılmaz Defne Samyeli aşkı devam ediyor. Ünlü çiftin sosyal medya hesaplarından birbirlerine yaptığı yorumlar dikkatlerden kaçmadı.

    HABER DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 17

    "AÇ KALAN ÇOCUKLARI GÖRÜNCE UTANIYORUM"

    Türkiye Milli Pediatri Derneği’nin çalışmalarına katılacak olan Wilma Elles, “Savaşta öldürülen, aç kalan, şiddet gören masum çocukları görünce sinirleniyor ve utanıyorum” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    YILDIZLARIN BULUŞTUĞU OCEAN'S 8'TEN YENİ FRAGMAN

    Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Mindy Kaling, Rihanna ve Awkwafina gibi isimlerin yer aldığı Ocean's 8'in final fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAYLARI (TIKLA İZLE)

  • 19

    BEREN SAAT'TEN KIVANÇ TATLITUĞ AÇIKLAMASI

    Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ’la birlikte rol alacağı dizi projesini ondan daha az ücret önerildiği için reddettiği iddiasına yanıt verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    TÜRK DJ ÜMMET ÖZCAN'DAN BÜYÜK BAŞARI

    Youtube’da 100 milyon üzerinde izlenme rakamına ulaşan, ismi Tiesto ile anılan Türk DJ Ümmet Özcan, başarılı iş birliklerine bir yenisini daha ekledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    "TÜRKİYE’NİN EN İYİ YORUMCUSU BENİM"

    Nükhet Duru konuk olduğu bir programda, "Tevazuyu bir tarafa bırakırsam, Türkiye’deki gelmiş geçmiş en iyi yorumcu benim" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    ATA DEMİRER'DEN YENİ FİLM MÜJDESİ

    Komedyen Ata Demirer, yeni filmi Hedefim Sensin'in müjdesini hayranlarına sosyal medyadan verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    DOLUNAY'DAN NASIL ETKİLENİYORSUNUZ?


    Geçtiğimiz hafta gökyüzünde şölen vardı. 4 gezegen birden burç değiştirdi, Yeni Ay açtık…Bu haftanın en önemli değişikliği Solar Sistemin temel enerji kaynağı Güneş’ten gelecek. Son bir aydır Boğa Burcunda devam ettirdiği yolculuğunda İkizler Burcuna geçerek bize hem yazı müjdeleyecek hem de farklı enerjiler ile daha sosyal olmamızı sağlayacak. AstroLogos Kurucusu Burcu İnci’den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    SURVIVOR'DA ELEMEYE KALAN 4 İSİM BELLİ OLDU

    Survivor son bölümde elemeye kimler kaldı? sorusunun yanıtı belli oldu. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımının ada konseyinde, Yağmur ve Hakan'ın ardından Mustafa ile Turabi eleme adayları oldu. Ödülü kazanan Gönüllüler Inna konserinde eğlendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız