Magazin ve sanat turu (28 Nisan 2021)

28 Nisan 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler ntv.com.tr 28.04.2021 - 17:32

  • 1

    Hemşire Maggie Rawlins kamera karşısında

    Model Maggie Rawlins corona virüsle hastane koridorlarında verdiği mücadelelerin ardından maskeyi çıkarıp bir kez daha objektif karşısına çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Barcelona'da yapılan 5 bin kişilik konser deneyi sonuçlandı

    Barcelona'da 27 Mart tarihinde yapılan 5 bin kişilik konser sonrasında corona virüsün bulaştığına dair bir belirtiye rastlanmadığı duyuruldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Prens William ile Kate Middleton'dan köy ziyareti: Traktör kullandılar kuzuları beslediler

    İngiltere tahtının ikinci sıradaki varisi Prens William ve eşi Kate Middleton, bir çiftliği ziyaret etti. Prens ve eşi çiftlikte Traktör kullandı, ahırları gezdi ve kuzularla oynadı. (Fotoğraflar: AFP)

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Game of Thrones yıldızı Natalie Dormer anne oldu

    Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Margaery Tyrell karakteriyle tanınan Natalie Dormer, bir kız bebek annesi oldu. Dormer, annelik deneyimini anlatırken, uykusuz kaldığı için zorlandığını söyleyerek, "Bir daha asla saatlerce çekim yapmaktan şikayet etmeyeceğim" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Özcan Deniz'den suç duyurusu: Çocuğumu göremiyorum

    Feyza Aktan ile velayet davası devam eden Özcan Deniz savcılığa başvurdu. Deniz oğlundan on gündür haber alamadığını, endişe duyduğunu belirterek Feyza Aktan hakkında suç duyurusunda bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    2021 Pink Lady Yemek Fotoğrafı Yarışması'nın kazananları belli oldu

    Bu yıl 10'uncusu düzenlenen Pink Lady Yemek Fotoğrafı Yarışması'nda jüri, dünya çapında 70'ten fazla ülkeden yaklaşık 10 bin 500 başvuru arasından seçim yaptı ve kazananlar çevrimiçi canlı yayınla duyuruldu. Dünyanın pek çok yerinden yemek fotoğraflarının yarıştığı, İngiltere'de düzenlenen 2021 Pink Lady Yemek Fotoğrafı Yarışması'nın kazananları arasında Türk fotoğrafçı da yer alıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Hande Erçel ve Kerem Bürsin'den Maldivler tatili fotoğrafları

    Dizi aşkı gerçeğe dönüşen ve ilk kez el ele görüntülenen Hande Erçel ve Kerem Bürsin çiftinden sürpriz Maldivler tatili fotoğrafları geldi. İkili, sosyal medya hesaplarından Maldivler’de birlikte çekilmiş pozlarını takipçileriyle paylaşınca kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Tacizle suçlanan müzisyen Ali Cihat Aşkın'ı öğrencileri savundu

    Dünyaca ünlü keman virtüözü Prof. Dr. Ali Cihat Aşkın’ın, kendisini cinsel tacizle suçlayan eski öğrencisi Ezgi L.’ye açtığı manevi tazminat davasında üç öğrencisi tanık olarak dinlendi. İfade veren öğrenciler, Aşkın’ı savundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Prens Philip'in ölümünden sonra Kraliçe Elizabeth'ten emeklilik kararı

    Prens Philip'in ölümünün ardından Kraliçe Elizabeth'in yeni kararlar aldığı, buna göre büyük kraliyet işlerini bırakıp emeklilik yaşamaya başlayacağı öne sürüldü. Kraliçe'nin bıraktığı görevleri büyük ölçüde kimlerin üstleneceği de tahmin ediliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    Eleştirilerin ardından Chadwick Boseman'ın ailesi konuştu: Hayal kırıklığı değil

    Kansere yenik düşen Chadwick Boseman’ın Oscar'ı Anthony Hopkins’e kaptırması sonrası Akademi yönetimine gelen eleştirilerin ardından Boseman'ın ailesi konuştu. Ailesinin mutsuz olmadığını belirten Derrick Boseman, ödül alınamamasının hayal kırıklığı olmadığını ifade etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    İzmir'de dansçılar meydanları sahneye dönüştürdü

    İzmir'de bir grup sanatçı, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını döneminde "Dans sınır ve mekan tanımaz" sloganıyla bir sokak projesi hayata geçirdi. Sanatçılar, günlük yaşamın sürdüğü meydan, park ve sokaklarda bale ile Latin ve hip hop dansı figürleri sergiledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Lily James’li The Pursuit of Love’dan ilk fragman

    Emily Mortimer'in merakla beklenen uyarlaması The Pursuit of Love’dan ilk fragman yayınlandı. Lily James’i tutkulu ve romantik karakter Linda Radlett rolünde izleyeceğimiz yapımın küresel prömiyeri 9 Mayıs Pazar günü saat 21.00’de gerçekleşecek. Türkiye’deki izleyicilerse seriyi temmuz ayında Digitürk ve Tivibu’da yer alan BBC First kanalından izleyebilecek. Avrupa'da iki Dünya Savaşı arasında geçen hikaye, karizmatik ve korkusuz Linda ile en yakın arkadaşı ve kuzeni Fanny Logan'ın (Emily Beecham) maceralarını ve talihsizliklerini konu alıyor.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 13

    Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'ın konuğu Mustafa Keser (Yeni bölümden kareler)

    Star ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan ‘Kuzeyin Oğlu Volkan Konak’, 30 Nisan Cuma akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek. Karadeniz müziğinin sevilen ismi Volkan Konak’ın yeni bölüm konuğu; Mustafa Keser.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Beethoven’ın 251. doğum günü, besteleriyle kutlanıyor

    Beethoven’ın mirası dün çıkan yıldızlarla dolu bir remiks derlemesi ile kutlanıyor. 14 şarkıdan oluşan Beethoven Remixed, müzik tutkunlarına en sevdikleri elektronik sanatçıların konser salonunu ve dans pistini birleştirdiği parçaları dinletiyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Jude Law Peter Pan filminde korsan gemisinde

    Jude Law, yeni filmi Peter Pan Wendy'nin setinde korsan gemisindeki Yüzbaşı Hook kostümüyle ilk kez görüntülendi. Law gibi set hali objektiflere yansıyan başka ünlüler de var. İşte ünlü oyuncuların set halleri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Türkçe pop müzikte tüm zamanların en çok dinlenen sanatçı ve şarkıları açıklandı

    Spotify, 2014 yılından bugüne Türkçe pop müzikte tüm zamanların en çok dinlenen sanatçı ve şarkılarını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Hailey Baldwin:Sosyal medya öz güvenimi etkiliyor


    Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ile mutlu bir evlilik sürdüren model Hailey Baldwin, kim olduğunu aramaya başladığını söyledi. Baldwin, bu süreçte sosyal medyanın olumsuz etkilerinden uzak durmak için Instagram hesabını iki günle sınırlandırdığını açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Mortal Kombat filminden gişe rekoru

    Oyuncan sinemaya uyarlanan Mortal Kombat, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını döneminde ABD'de en çok gelir elde eden film oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Prens William ve eşi Kate Middleton'ın malikanesine Denizli mermeri

    İngiltere'de kraliyet ailesi üyeleri Cambridge Dükü Prens William ve eşi Düşes Kate Middleton, evlerinde yaptıkları yenilikte Denizli travertenleri kullandı. Çift mermerler için firmaya bir de teşekkür mektubu gönderdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Burning Man Festivali bu yıl da iptal edildi

    Nevada'da düzenlenen "Burning Man" müzik festivali, salgın nedeniyle bu yıl da yapılamayacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21
    İkizi, İsmail Balaban'ın nişanlısı ve annesiyle ilgili açıklama yaptı (Gamze Atakan kimdir?)



    Survivor son bölüme iletişim ödülünü kazanan ünlüler takımından İsmail Balaban ile annesinin konuşması damga vurdu. İsmail'in annesi nişanlısı Gamze Atakan için "O senin bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum. Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada" dedi. Acun Ilıcalı duyduğu sözler sonrası gözyaşlarını tutamayan İsmail Balaban'a isterse nişanlısıyla konuşma hakkı verileceğini söyledi. İsmail ise nişanlısı yerine tekrar annesiyle konuşmak istediğini belirtti. Yaşananlar üzerine İsmail'in ikizi Turan Balaban konuyla ilgili açıklama yaptı: Her iki taraf için de olumsuz bir durum söz konusu. Konuların buralara gelmesini hiçbir şekilde istemezdik.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 22

    Tom Cruise'lu Görevimiz Tehlike 7'den yeni kare

    Yıldız oyuncu Tom Cruise'un başrolde olduğu Görevimiz Tehlike 7'den yeni bir kare yayınlandı.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23
    Zeynep-Alp Kırşan ile Pınar Altuğ-Yağmur Atacan da karavanla tatile çıkan ünlüler kervanına katıldı


    Eskiden çok az kişinin hayalini süsleyen karavanlar pandemi nedeniyle iyi bir alternatif olarak ön plana çıktı. Neredeyse ev konforunda, yer değiştirilebilen, doğanın içinde, sosyal mesafe kurallarına uygun seyahatler sunan karavanların sayısı her geçen gün artıyor. Son olarak Zeynep-Alp Kırşan çifti ile Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti karavan ile tatile çıkan ünlüler kervanına katıldı. İşte Kırşan-Atacan ailelerinin tatilden ayrıntılar ve karavan tercih eden ünlü isimler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Troya ve Aizanoi'deki kazılar tarihe ışık tutuyor

    Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütünün (UNESCO) Dünya Kültür Mirası Listesi'nde bulunan Çanakkale'deki Troya Antik Kenti'nde 150 yıl, geçici listede yer alan Kütahya'daki Aizanoi Antik Kenti'nde ise 51 yıl önce başlayan kazılarda, her iki bölgenin 5 bin yılı aşkın geçmişleri ile ilgili pek çok önemli bilgi ve bulguya ulaşıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Rolling Stones'un gitaristi Ronnie Wood ikinci kez kansere yakalandı


    Daha önce kanseri yenen Rolling Stones'un gitaristi Ronnie Wood tekrar hastalığa yakalandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 26

    Toplumsal cinsiyet eşitliği temalı kısa film festivali

    JCI (Junior Chamber International-Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği) İstanbul tarafından bu yıl 15. kez düzenlenecek olan Crossroads Uluslararası Kısa Film Festivali'nin teması BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri kapsamında “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” olarak belirlendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Hakan Altun programa ara verip Bodrum'da dinlenecek

    Çekimler öncesi rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Hakan Altun'un son sağlık durumu hakkında bu kez programının yapımcısı Polat Yağcı konuştu. Yağcı, “Hakan, Bodrum’a gidip iki ay dinlenecek. Bu sürede çalışmayacak" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Çeşme tamiri yaparken tarihi eserler buldu

    Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde çeşme tamiri yapan emekli öğretmen, topraktan eski dönemlere ait mezar ve tarihi eşyalar çıktığını gördü. Müze müdürlüğüne durumu bildiren öğretmen, aynı zamanda çıkan tarihi eserleri de yetkililere teslim etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Hazal Kaya, UNFPA Türkiye’nin iyi niyet elçisi oldu

    Hazal Kaya, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) Türkiye'nin iyi niyet elçisi seçildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 30

    Asırlık lezzet Manisa kebabı

    Manisa’nın vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan ve kente gelen ziyaretçilerin tadına bakmadan dönmediği Manisa kebabı, Ramazan ayında da iftar sofralarının vazgeçilmezi oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 31
    93. Oscar Ödülleri sonrası bugüne kadar ödül alan en iyi filmler

    Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen ve bu yıl 93. kez sahiplerini bulan Oscar Ödüllerini kazananları açıklandı. Nomadland En İyi Film seçilerek gecenİn yıldızı oldu. İşte Nomadland gibi Oscar tarihine geçen ve bu ödülü kazanan filmler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 32

    Kahta'nın bademi, narı, bademli irmik helvası ve bulgur pilavına coğrafi işaret belgesi verildi

    Adıyaman'ın Kahta ilçesinin bademi, narı, bademli irmik helvası ve bulgur pilavı, Türk Patent ve Marka Kurumundan coğrafi işaret belgesi aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 33

    Arslanhane Camii UNESCO yolunda


    Ankara’nın simgelerinden tarihi Arslanhane Camii, UNESCO’nun Dünya Mirası Listesi’ne aday olmaya hazırlanıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 34

    Men Tapınağı’na defineci kazması


    Isparta'nın Yalvaç ilçesinde milattan önce 4'üncü yüzyılda geniş bir bölgenin hac merkezi olan ve dağın zirvesine Ay Tanrısı Men için kurulan Men Tapınağı, definecilerin saldırısına uğradı. Alanda çok sayıda kaçak kazı yapan ve sütunları da altın bulmak için kıran definecilerin, kazdıkları çukurlar fark edilmesin diye üzerini taş ve toprakla kapatıp kaçtıkları tespit edildi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 35

    Survivor'da kim elendi, iletişimi ödülü sonrası İsmail Balaban annesiyle ne konuştu? (Survivor 27 Nisan 2021)


    Survivor'da kim elendi, iletişim ödülünü kim kazandı? sorularının cevapları belli oldu. Ünlüler takımının iletişim ödülünü kazandığı Survivor son bölümüne; İsmail Balaban'ın annesi ile nişanlısı hakkında yaptığı konuşma damga vurdu. Gönüllüler takımı SMS birincisi Poyraz, Ünlüler takımı SMS birincisi İsmail Balaban olurken; Aleyna Çalışkan, İlayda, Sergen ve Steven arasında eleme heyecanı yaşandı. Ada konseyinde en az oyuna aldığı açıklanan İlay'da Survivor'a veda etti. İşte Survivor son bölümde yaşananlardan ayrıntılar ve haftanın gelişmeleri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 36
    Hayallerinizi ifade edin / Günlük burç yorumları (28 Nisan 2021)


    Ay 15:29 -18:42 saatleri arasında boşlukta. Yeni bir şeylere başlamak için 15:00 öncesini tercih edin.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız