Magazin ve sanat turu (29 Nisan 2021)

29 Nisan 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...  

Haberler 29.04.2021 - 16:51

  • 1

    Prince William ve Kate Middleton'dan 10 yıl pozları

    Kate Middleton ve Prens William evliliklerinin 10. yıl dönümünde özel olarak çekilen karelerini yayınladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2
    Priyanka Chopra'dan Joe Biden'a çağrı: Aşıları Hindistan'la paylaşın

    Priyanka Chopra, Twitter'da "ABD, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, İtalya, Kanada ve Japonya’dan, yani G7 grubundaki zengin ülkelerden daha fazla aşıyı acil olarak paylaşmalarını istiyoruz" mesajını paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 3

    Can Yaman'ın sevgilisi Diletta Leotta ile milyarder Ryan Friedkin öpüşürken görüntülendi

    Can Yaman’ın bir süredir beraber olduğu hatta evlenme teklifi ettiği İtalyan spiker Diletta Leotta ile iş insanı milyarder Ryan Friedkin’in dudak dudağa yakalandı. İkilinin samimi görüntüsünü İtalyan basınında yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Tony Blair yeni imajıyla gündemde

    İngiltere'de 1997-2007 arasında başbakanlık yapan Tony Blair imajını değiştirdi. Katıldığı programda ekonomi ve İskoçya hakkında konuşan Blair uzattığı saçlarıyla sosyal medyanın diline düştü. Blair Geleceği Dönüş filmindeki Doktor Emmett Brown karakterine benzetildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 5

    İkonik gülüşlü fenomen komedyen Juan Joya Borja hayatını kaybetti

    İkonik kahkahasıyla dünyanın dört bir yanında tanınan İspanyol fenomen Juan Joya Borja yaşamını yitirdi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    İsmail Balaban'dan ailesine: Hiç kimse sizden daha değerli değil


    Survivor 2021'e İsmail Balaban ve annesi Ümmü Gülsüm Balaban'ın konuşması damga vurdu. Gamze Atakan için 'O kızın adını ağzına alma' diyen annesini dinleyen İsmail Balaban tarafını seçti. Survivor'ın yeni fragmanında kazandığı oyunu anne ve babasına adayan Balaban, 'kimse sizden daha değerli değil' ifadelerini kullandı. Atakan ise sosyal medya hesaplarından Survivor İsmail ile olan fotoğraflarını kaldırdı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 7

    Oprah Winfrey sansasyonel röportajın ardından konuştu: Irkçılık iddialarına şaşırdım

    ABD'li ünlü sunucu Oprah Winfrey ses getiren Meghan Markle ve Prens Harry röportajının ardından konuştu. Oprah, Meghan'ın Archie'ye hamileyken, kraliyet ailesinde doğacak çocuklarının ten rengiyle ilgili endişelerini dile getirmesine özellikle şaşırdığını dile getirdi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Sevgilisiyle kırmızı halıya çıkan Paulina Porizkova yorumlara kızdı


    Ünlü model Paulina Porizkova eski eşinin ölümünden sonra ilk kez romantik bir ilişki yaşamaya başladı. Yeni sevgilisi Aaron Sorkin ile ilk kez kırmızı halıya çıktı ve ilişkisini resmi olarak da ilan etti. Ancak Porizkova bunun ardından gelen ve her ikisinin de yaşlarıyla ilgili yapılan yorumlara dayanmadı ve sosyal medya hesabından uzun bir yazı paylaştı. Yazının sonunda da yaş konusundaki bu ayrımcılığa tepki gösterdi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    25 sonra ilk: Prenses Diana'nın gelinliği sergilenecek

    Prenses Diana'nın 1981'de Prens Charles ile evlenirken giydiği ikonik gelinlik Kensington Sarayı'nda sergilenecek. Sergi küratörü Matthew Storey, "Bu gelinlik 25 sene sonra ilk defa sergilenecek ve moda hayranları için birçok sürpriz planladık" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 10

    UNFPA Türkiye’nin iyi niyet elçisi Hazal Kaya:Rakamlar korkutuyor

    Hazal Kaya, internette kadına karşı nasıl şiddet uygulanacağı şeklinde aramaların arttığını söyleyerek, "Rakamlar korkutuyor” diye konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 11

    Cüneyt Arkın'dan gençlik fotoğrafı: İstanbul Bebek Koyu 1960’lı yıllar (Ünlülerin çocukluk ve gençlik fotoğrafları)

    Usta oyuncu Cüneyt Arkın, 1960’lı yıllarda çekilen gençlik fotoğrafını yayınladı. 83 yaşındaki Arkın, çocukluk ya da gençlik fotoğrafını göreceğiniz tek ünlü değil. Kiminin çocukluk fotoğrafına baktığınızda ne kadar büyük bir değişiklik geçirdiğini düşünecek, kimi için ise hiç değişmemiş diyeceksiniz. İşte Arkın'ın ayrıntılar ve çocukluk fotoğraflarıyla ünlü isimler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Reese Witherspoon iş kadını olarak Time’ın kapağında

    Hollywood yıldızı Reese Witherspoon iş kadını olarak Time’ın mayıs sayısına kapak olmayı başardı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 13

    İş sanat çevrim içi sezonunu yıldız isimlerle tamamlayacak

    İş Sanat, 21. sezonuna mayıs ayı etkinlikleriyle veda ediyor. Sezonun açılışını da yapan, çoğunluğu bağımsız çalışan müzisyenlerin oluşturduğu İstanbul Ensemble yine şef Serdar Yalçın yönetiminde bu kez kapanışa imza atacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14
    Gal Gadot romantik bilim-kurgu Meet Me in Another Life'ın kadrosunda

    Hollywood yıldızı Gal Gadot Meet Me in Another Life kitabından sinemaya uyarlanacak Meet Me in Another Life filminde rol alacak.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 15
  • 16

    John Wick dizisinden yeni ayrıntılar: The Continental'in kökenlerini keşfedecek

    Keanu Reeves'in başrolde yer aldığı John Wick serisinin dizisi için hazırlıklar hız kazandı. The Continental olarak bilinen dizi, Ian McShane'in canlandırdığı karakter olan Winston'ın gençliğini anlatacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 17

    Anadolu’nun 4 Mevsimi Fotoğraf Yarışması’nda kazananlar belli oldu

    Üç yıldır Türkiye’nin çeşitli illerinden profesyonel fotoğrafçıların çektiği fotoğrafları kapak fotoğrafı olarak paylaşan Facebook Türkiye, Anadolu’nun 4 Mevsimi Fotoğraf Yarışması’yla yeni kapak fotoğrafını seçti. FOTON(Fotoğraf Organizasyonları Derneği) iş birliği ile başlatılan yarışmanın sonucunda kazanan fotoğraflar 3 milyondan fazla takipçiye sahip Facebook Türkiye Facebook sayfasının kapak fotoğrafı olmaya hak kazandı. Yüzyıllardır birbirinden farklı manzaralara ev sahipliği yapan Anadolu’nun çeşitli bölgelerinden manzara fotoğraflarının yer aldığı yarışmanın jürisinde ise Savaş Fotoğrafçısı Coşkun Aral, Küratör Merih Akoğul, Prof. Dr. Ozan Bilgiseren, Fotoğraf Editörü Murat Gür ve Fotoğrafçı Tanın Helvacı gibi fotoğrafçılık alanının tanınmış isimleri yer aldı. İlkbahar, Yaz, Sonbahar ve Kış olmak üzere dört kategorinin kazanan fotoğrafları her ay kategorilerine uygun mevsime göre Facebook Türkiye’nin kapak fotoğrafı olarak takipçilerle buluşacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Menajerimi Ara 36. yeni bölüm fragmanı


    Başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun (Peride) oynadığı Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara'nın 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE



  • 19

    Oscar'lı oyuncu Youn Yuh-Jung: Brad Pitt söz verdi ama Amerikalıların sözlerine inanmam

    2021 Oscar ödülleri'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü Brad Pitt'in elinden alan Youn Yuh-Jung, ünlü aktörle sahne arkasında ne konuştuklarını anlatırken, "Bana söz verdi ama Amerikalıların sözlerine çok inanmam" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Fatma Turgut'tan online konser

    Fatma Turgut'un önceden kaydedilen konserinin İş Sanat YouTube kanalındaki ilk gösterimi 1 Mayıs Cumartesi akşamı yapılacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Özel Tiyatroların Projelerine Yapılacak Yardımlara İlişkin Yönetmelik'te değişiklik yapıldı

    Özel Tiyatroların Projelerine Yapılacak Yardımlara İlişkin Yönetmelik'te yapılan yeni düzenlemeye göre, tiyatro sanat sezonu, her yılın 15 Ağustos günü ile bir sonraki yılın 30 Mayıs günü arasındaki dönemi kapsayacak. Özel tiyatroların yardım başvuruları, her yıl 15 Haziran'da başlayacak, 15 Temmuz'da sona erecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    İbo Show 24. bölüm fotoğrafları: Ebru Yaşar, Simge Sağın, Ersay Üner ve Murat Dalkılıç konuk oluyor

    Star’da yayınlanan ve her Cumartesi seyircisini ekran başına kilitleyen ‘İbo Show’, yine keyif dolu bir bölümle ekrana geliyor. Yayınlandığı günden beri Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan ‘İbo Show’, bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde; Ebru Yaşar, Simge Sağın, Ersay Üner ve Murat Dalkılıç’ı konuk ederek unutulmaz bir geceye imza atıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Ödül kazanan Anthony Hopkins'in Akademi'den veto yediği ortaya çıktı

    Oyunculuk dalında Oscar kazanan en yaşlı oyuncu olarak Oscar tarihine geçen Anthony Hopkins'in, tören öncesi Akademi'den bir ricası olduğu ancak veto yediği öğrenildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Trans olduğunu açıklayan Elliot Page kimliğini topluma açmaya nasıl karar verdiğini anlattı

    Cinsiyet değiştirdikten sonra Ellen Page olan adını Elliot Page olarak değiştiren ünlü oyuncu, Oprah Winfrey'e konuşarak, kimliğini açıklama hikayesini ilk kez anlattı. Zaman zaman duygulanarak gözyaşı döken oyuncu, hikayesini paylaşmanın kendisi için "hayati ve önemli" olduğunu hissettiğini söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Öykü Karayel ve Can Bonomo çifti ilk kez oğulları Roman'la görüntülendi

    Çiçeği burnunda anne ve baba olan Öykü Karayel ve Can Bonomo çifti, ilk kez bebekleriyle dışarıda objektiflere takıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    8. Cumhurbaşkanı Özal'ın doktorunun eşi, Mustafa Sandal'a uzaklaştırma kararı aldırdı

    8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın doktoru Cengiz Aslan'ın eşi Nilgün Aslan, şarkıcı Mustafa Sandal ile Murat Oktar ve Alper Aydın'a yönelik 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali için yeni tarih

    24. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali'nin çevrimiçi gösterimleri 27 Mayıs'ta başlarken, açılışı 4 Haziran'da yapılacak. Filmler, 4 ile 11 Haziran tarihleri arasında ise açık hava sinemasına konuk olacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Menajerimi Ara 36. yeni bölüm fotoğrafları

    Star'ın sevilen dizisi Menajerimi Ara'nın 36. bölümü 2 Mayıs Pazar günü ekrana gelecek. Yeni bölüm konuları Bala Atabek ve Burcu Altın Deprem’in beraber tiyatro sahnesini paylaşırken tutuştuğu büyük kavga, menajerleri Kıraç ve Dicle’ye de yansıyor. İşte Menajerimi Ara 36. bölüm fotoğrafları ve konusu...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    Aydın'ın tescilli lezzetleri iftar sofralarına lezzet katıyor: Karacasu pidesi, Çine köftesi ve Ortaklar çöp şiş

    Aydın'ın coğrafi işaret tescil belgeli lezzetleri Karacasu pidesi, Çine köftesi ve Ortaklar çöp şiş, ramazanda da iftar sofralarını süslemeye devam ediyor.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Dünyanın en pahalı posta pulu 15 milyon dolara alıcı bulacak

    İngiliz Guyanası’nda 1856 yılında üretilen posta pulunun başkent Londra’da yaklaşık 15 milyon dolara (122 milyon 932 bin TL) satılması bekleniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31
    Günlük burç yorumları (29 Nisan 2021)

    Neptün ile Merkür arasında olumlu bir açı oluşacak. Hayallerinizi dile getirin.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız