Magazin ve sanat turu (10 Ekim 2018)

10 Ekim 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 10.10.2018 - 16:59 Son Güncelleme : 10.10.2018 - 17:49

  • 1

    TECAVÜZLE SUÇLANAN RONALDO’YA POLİS SORGUSU

    Dokuz yıl önce meydana geldiği iddia edilen tecavüz olayıyla ilgili soruşturmayı yeniden başlatan ABD polisi, Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’yu sorguya çekecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    AMERİKAN MÜZİK ÖDÜLLERİ GECESİNDE KIRMIZI HALI ŞIKLIĞI

    Dün gece sahiplerini bulan Amerikan Müzik Ödülleri'nde, kazananlar kadar kırmızı halıdaki şıklık yarışı da konuşuldu. İşte 2018 Amerikan Müzik Ödülleri'nde ünlülerin kırmızı halı stilleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    ARDA TURAN'DAN BERKAY KAVGASIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

    Önceki gece Emirgan'da bir mekanda Arda Turan ile Berkay arasında kavga çıktı. İddialara göre olay sırasında Berkay'ın burnu kırıldı. Arda Turan, kavga haberiyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaparak kavgayı doğruladı ancak kavganın çıkış sebebini söylemedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 4

    AMERİKAN MÜZİK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

    2018 Amerikan Müzik Ödülleri'nin kazananları dün gece belli oldu. Los Angeles’taki Microsoft Tiyatrosu’nda düzenlenen ve Tracee Ellis Ross’un sunduğu törenin yıldızı, geceden üç ödülle dönen ünlü şarkıcı Taylor Swift oldu. İşte 2018 Amerikan Müzik Ödülleri’nin kazanan isimleri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    22. YAŞINA ÖZEL 22 FOTOĞRAFLA BELLA HADID

    Dünyaca ünlü Filistin asıllı ABD’li model Bella Hadid, bugün 22. yaşının ilk gününü kutluyor. 2014’te profesyonel modellik kariyerine başlayan Bella, son birkaç yılın en popüler modellerinden biri olmayı başardı. Los Angeles Lakers'ı destekleyen Hadid; Beyonce ve Rihanna dinliyor, Family Guy ve Black Mirror izliyor. İşte 22. yaşına özel 22 fotoğrafla Bella Hadid...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    KOVULMASI GÜNDEMDE OLAN JOSE MOURİNHO NEDEN OTELDE KALIYOR?

    İki yıldır Manchester United takımını çalıştıran ve iki yıllık sözleşmesi daha bulunan teknik direktör Jose Mourinho bir eve taşınmak yerinde otelde kalmayı tercih ediyor. Bugüne kadar kaldığı otele 500 bin sterlin (4 milyon TL) ödeyen ve takımının üst üste aldığı yenilgiler nedeniyle görevinden alınacağı konuşulan Mourinho hakkında İngiliz basını şu soruyu soruyor: Her an gidebileceği ihtimaline karşı mı otelde kalıyor? İşte Mourinho'nun kaldığı otelle ilgili detaylar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    ÇEVRE FOTOĞRAFLARI YARIŞMASI KAZANANLARI

    2018 Yılın Çevre Fotoğrafları Yarışması'nın kazananları 89 ülkeden fotoğrafçıların fotoğrafları arasından seçildi. Büyük ödülü İranlı fotoğrafçı Said Muhammedzade kazanırken, Türk fotoğrafçı Ümmü Kandilcioğlu da Uygulamada Sürdürülebilirlik Ödülü'nün sahibi oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 8

    HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE İDDİALARA İKİZİYLE YANIT VERDİ

    Son olarak Mehmed Bir Cihan Fatihi'nde rol alan oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, estetik iddialarına ikiz kardeşiyle yanıt verdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    ED SHEERAN’IN YILLIK KAZANCI AÇIKLANDI

    Yazar ve yorumcu Ed Sheeran'ın müzik şirketi dünyaca ünlü şarkıcının yıllık gelirini 27 milyon pound (215 milyon TL) olarak açıkladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    CEM YILMAZ'DAN TEKLİF BEKLİYOR

    55. Antalya Film Festivali için Türkiye'ye gelen Terminatör’ün yıldızı Kristanna Loken, “Cem filminde oynamam için teklif ederse kabul ederim” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    LEYLA İLE MECNUN'UN İSMAİL ABİ'Sİ İLE ÜNLÜ OYUNCU EL ELE

    Leyla ile Mecnun dizisiyle yıldızı parlayan Serkan Keskin ile meslektaşı Meriç Aral el ele görüntülendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    SÜPER KAHRAMANLARIN SÜPER DÜŞMANLARI

    Süper kahramanların süper düşmanlara ihtiyacı vardır. İşte Harley Quinn, Loki, Erik Killmonger ve daha pek çok süper kahramanın mücadele ettiği anti-kahramanlar rehberi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    ÜNLÜ OYUNCU 20 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİSİYLE EVLENDİ

    Aralarında 20 yaş fark olan John Stamos-Caitlin McHugh çifti, Los Angeles’ta sade bir törenle evlenmeyi tercih etti. Nikah törenine ünlü çiftin ailesi ve yakın dostları katıldı. Stamos ile McHugh’un bebek bekledikleri haberi ilk kez SAG (Screen Actors Guild) Ödülleri gecesinde kırmızı halıda ortaya çıkmıştı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    ÇAĞLA ŞIKEL HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

    Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, sunucu ve manken Çağla Şıkel hakkında "engellilere yönelik hakaret içerikli sözler kullandığı" iddiasıyla Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    BARBRA STREISAND’DAN TRUMP’LI KLİP

    ABD Başkanı Donald Trump’a yönelik incelikli göndermeler içeren yeni şarkısı Don’t Lie to Me’ye (Bana Yalan Söyleme) Trump ve Trump karşıtı protesto gösterilerinden görüntüler içeren bir klip çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    BEREN SAAT'İN 4 BİN 700 TL'LİK TERLİĞİ

    Instagram hesabından paylaştığı "Dünya için bir film" fotoğrafıyla sosyal sorumluluk projesinde yer alacağını duyuran Beren Saat önceki gün görüntülendiğ Cihangir'de 4 bin 700 TL'lik terliğiye dikkat çekti. 34 yaşındaki yeni dizi iddialarını ise reddetti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    'BEN OLMASAYDIM NE JULIA NE DE EMMA OLURDU'

    55. Uluslararası Antalya Fim Festivali’nde Onur Ödülü alan Eric Roberts, kardeşi Julia Roberts ve kızı Emma Roberts’la ilgili konuştu: Onların oyuncu olmasında katkım çok büyük. Ben olmasam isimlerini bile duyamazdınız.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 18

    'BEN SANA MECBURUM SEN YOKSUN'

    2005 yılının 11 Ekim'inde aramızdan ayrılan usta şair Attila İlhan bugün 93. doğum günü nedeniyle çeşitli etkinliklerle anılıyor. İşte usta yazarın hayatı ve fotoğraflarla Attila İlhan...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    SARAH JESSICA PARKER’IN YENİ FİLMİNDEN İLK FRAGMAN

    Hollywood’un ünlü yıldızı Sarah Jessica Parker’ın başrolde yer aldığı Here and Now filminden ilk fragman yayında.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    BURAK ÖZÇİVİT'TEN NURMAGOMEDOV PAYLAŞIMI

    Khabib Nurmagomedov'un UFC hafif sıklet unvan maçında Conor McGregor'ı 4. raunt sonunda yenmesinin ardından birçok isim sporcuya sosyal medyadan destek ve tebrik mesajları yayınladı. Ünlü oyuncu Burak Özçivit'ten Dağıstanlı 30 yaşındaki sporcunun fotoğrafını paylaşarak galibiyetini kutladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 21

    SEREL YERELİ MAKYAJSIZ GÖRÜNTÜLENDİ

    Oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yapan Serel Yereli önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Muhabirleri fark edince elindeki A4 kağıtla yüzünü gizlemeye çalışan Yereli, makyajsız görüntü vermemek için çabalasa da başarılı olamadı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    ÇUKUR'UN CUMALİ'Sİ NECİP MEMİLİ'DEN SET PAYLAŞIMI

    Çukur'un Cumali'si Necip Memil, dizi setinde çalışanlarla çekilen bir karesini sosyal medyadan yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    ŞENER ŞEN 14 YIL ARADAN SONRA TİYATRO SAHNESİNDE

    DasDas Sahne, usta oyuncu Şener Şen’in 14 yıl aradan sonra tiyatroya geri dönüşü ile sezonu açıyor. Şener Şen, 1978’de ilk kez İstanbul Şehir Tiyatroları’nda oynadığı, Türk Tiyatrosu’nun ölümsüz klasiklerinden Zengin Mutfağı ile yeniden tiyatro izleyicisiyle buluşacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    DRAGAN İÇİN ÇEMBER DARALIYOR

    Star TV ekranlarında yayınlanan Söz'ün 55. bölüm yeni fragmanı yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 25

    GÖBEKLİTEPE KAPATILDI (KIŞ BAKIM VE ONARIMI)

    UNESCO 'Dünya Mirası Kalıcı Listesi'nde yer alan Şanlıurfa’daki Göbeklitepe'de, kış öncesi çatı bakım ve onarım çalışması başlatıldı. Çalışma kapsamında eserlerin üzeri brandayla kapatıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 26

    GİZEM KARACA: ÇOK CİDDİ BESLERİM

    Oyuncu Gizem Karaca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yıllara dayanan bir dostluğu gözler önüne serdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 27

    YERLİ VE YABANCI KUKLACILAR BAŞKENTTE BULUŞUYOR

    Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek Uluslararası Ankara Kukla Festivali'nde 9 ülkeden 36 oyun sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 28

    RETROFEST'TE ZAMAN YOLCULUĞU

    Antalya’da 20 Ekim’de gerçekleştirilecek olan Retrofest; müzikseverleri geçtiğimiz yüzyıla, 1900’lerin çarpıcı hatıralarına götürecek.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 29

    ÜNLÜLER ARİF V 216 BELGESELİNİN GALASINDA BULUŞTU

    Cem Yılmaz’ın son filmi Arif V 216'nın kamera arkası görüntülerinden oluşan Arif V 216, Yapmışlar Ama Nasıl? belgeseli için Vodafone Red sponsorluğunda özel bir gece düzenlendi. Cem Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Behzat - Çiğdem Uygur, Defne Samyeli, Özge Özberk gibi ünlü simaları bir araya getiren gecede konuklara ilk kez Vodafone TV’de yayınlanacak olan belgeselden özet görüntüler de gösterildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 30

    DERYA ALABORA TEK KİŞİLİK OYUNLA SAHNEDE

    Usta oyuncu Derya Alabora’nın tek kişilik yeni komedi oyunu Efsane Kadın, İstanbul prömiyerini 18 Ekim Perşembe günü yapıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 31

    TROYA MÜZESİ ZİYARETE AÇILDI

    Çanakkale'de yapımı yaklaşık 4 yılda tamamlanan Troya Müzesi, resmi törenden önce 10 gün boyunca ücretsiz gezilebilecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 32

    7. FİLMEKİMİ BAŞLADI (EK SEANSLAR KONDU)

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından bu yıl Birlikte Güzel işbirliğiyle düzenlenen 17. Filmekimi başladı. İstanbul ile birlikte Ankara ve İzmir’de de sinemaseverlerle buluşacak olan 17. Filmekimi, programa eklenen film ve ek seanslarla sinemaseverlerin yüzünü güldürüyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 33

    JAPON SAVAŞ DAVULU TOPLULUĞU TÜRKİYE'DE

    Geleneksel Japon savaş davulu ile sahne performansı sergileyen Masa-Daiko Topluluğu, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde (NEVÜ) gösteri yaptı. Gösteri Kırşehir ve Ankara'da da yapılacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 34

    TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK MÜZESİNDE TARİHE YOLCULUK

    Şanlıurfa’da Balıklıgöl yakınındaki 200 dönümlük alana inşa edilen ve Türkiye'nin 'en büyük müzesi' unvanını alan Arkeoloji ve Mozaik Müze Kompleksi, tarihi eser, canlandırma ve imitasyonlarla ziyaretçilerini insanlık tarihine kronolojik bir yolculuğa çıkarıyor. Kazılarda bulunan eserlerin nakil sırasında zarar görmemesi için aynı bölgede inşa edilen müzede, Şanlıurfa'dan yurt dışına kaçırıldıktan sonra ABD'deki Dallas Sanat Müzesince iade edilen, milattan sonra 194 yılına tarihlenen Orpheus Mozaiği de özel bölümde ziyaretçilere sergileniyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 35

    HEM SEVİMLİ HEM UTANGAÇ

    İngiltere'de kayalıklarda uzanırken fotoğraflanan yavru fok sergilediği utangaç tavırlarıyla ilgi çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız