Magazin ve sanat turu (12 Mart 2021)

12 Mart 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 12.03.2021 - 17:37 Son Güncelleme : 12.03.2021 - 17:43

  • 1

    Emily Ratajkowski anne oldu

    Hamile olduğunu Ekim 2020'de duyuran ünlü model Emily Ratajkowski, bebeğini dünyaya getirdi. İlk kez anne olan Ratajkowski, bebeğinin ilk fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak adını da açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Rihanna, Fenty Hair ile saç bakım markası yaratıyor


    Forbes'un müzik dünyasının en çok kazanan kadın sanatçıları listesinde zirvede yer alan Rihanna, markasına yatırımlara devam ediyor. Moda markası Fenty'yi kapatma kararı alan Barbados sanatçı, Fenty Hair adlı saç bakım ürünleri ve aletleri serisi çıkarmaya hazırlanıyor.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 3

    Demet Akbağ'dan Rasim Öztekin açıklaması: Ameliyatı ihmal etmiş

    Oyuncu Demet Akbağ, meslektaşı Rasim Öztekin'le ilgili acı gerçeği açıkladı. Akbağ, "Corona virüs sebebiyle olması gereken bir ameliyatı ihmal etmiş" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Akıl sağlığı uzmanları: Meghan, Harry'e ilham oldu


    Akıl sağlığı uzmanları, Prens Harry ve Meghan Markle'ın Kraliyet Ailesi'nden ayrılma kararını ve sansasyonel ayrılık sürecini değerlendirdi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 5

    En iyi bilim kurgu korku filmleri

    Reddit kullanıcıları tüm zamanların en iyi bilim kurgu korku filmlerini seçti. Ridley Scott'ın başyapıtı Alien ilk sırada yer aldı. İşte kullanıcıların oylarına göre seçilen en iyi bilim kurgu korku filmleri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Serena Williams evini 7,2 milyon dolara satışa çıkardı

    Serena Williams, teknoloji girişimcisi eşi Alexis Ohanian ve 3 yaşındaki kızı Olympia ile birlikte yaşadığı lüks evi 7,2 milyon dolara satıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7
    Priyanka Chopra Jonas ve Nick Jonas sunacağı Oscar adayları ne zaman açıklanacak?

    Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 25 Nisan 2021'de; Hollywood, Kaliforniya'daki Dolby Theatre'da sahiplerini bulacak Oscar adaylarının ne zaman açıklanacağı belli oldu. Priyanka Chopra Jonas ve Nick Jonas, 15 Mart Pazartesi günü düzenlenecek törende 23 kategorinin tamamında Akademi Ödülü adaylarını açıklayacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 8

    Dövme adam Wolfgang Kirsch'in vücudunun yüzde 98’i dövmeyle kaplı

    Almanya'da yaşayan emekli postacı Wolfgang Kirsch, vücudunun yüzde 98’i, dövmeyle kaplı olması nedeniyle 'Almanya’nın en fazla dövmeye sahip' kişisi kabul edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Jared Kushner, Beyaz Saray anılarını yazıyor


    ABD eski Başkanı Donald Trump'ın damadı ve eski üst düzey danışmanı Jared Kushner'ın Beyaz Saray anılarını yazdığı kitapta; hapishane reformu, ticaret anlaşmaları, azil soruşturması ve corona virüs pandemisinin anlatılacağı konuşuluyor.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 10

    The Weeknd, bundan sonra Grammy Müzik Ödülleri'ni boykot edeceğini açıkladı


    Gerçek adı Abel Tesfaye olan şarkıcı The Weeknd, bu pazar gerçekleşecek Grammy Müzik Ödülleri öncesi, ödülleri boykot ettiğini açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 11

    Amanda Gorman'ın çevirmeni de görevden alındı

    ABD Başkanı Joe Biden'ın yemin töreninde şiir okuduktan sonra popüler olan genç şair Amanda Gorman’ın Katalan çevirmeni de çevirmen profiline uymadığı gerekçesiyle görevden alındı. Çevirmen Victor Obiols yaptığı açıklamada, "Başka bir profil peşindeydiler. Kadın, genç, aktivist ve tercihen siyahi" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12
    Kanye West ile Kim Kardashian sadece güvenlik personeli üzerinden iletişim kuruyor

    Tüm telefon numaralarını değiştiren Kanye West ile boşanma aşamasında olduğu Kim Kardashian'ın sadece güvenlik görevlileri üzerinden iletişim kurduğu ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Jason Statham: Türk misafirperverliğini hiç unutmayacağım


    Hollywood yıldızı Jason Statham, film çekimleri için geldiği Antalya’dan ayrıldı. Jason Statham, "Türkiye çok güzel bir ülke, Türk kültürü ve Antalya şehri beni çok etkiledi. Türk misafirperverliğini hiç unutmayacağım. En kısa sürede ailemle birlikte Antalya’ya tatile geleceğim" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Deniz Çakır'dan küfür ve hakaret iddiasına yanıt

    Masumiyet dizisinde kostüm asistanı olarak çalışan Çağatay Görgen'in kendisinden küfür ve hakaret iddiasıyla şikayetçi olduğu oyuncu Deniz Çakır yaptığı açıklamada iddiaları yalanladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Rita Ora artık turuncu saçlı

    Yeni bir EP (kısa albüm) piyasaya çıkaran Rita Ora, imajını değiştirdi. Yeni albümünün tanıtımında turuncu saçlarıyla poz verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Mehmet Akif Ersoy Hatıra Evi açıldı

    İstiklal Marşı'nın kabulünün 100'üncü yıldönümünde, 'Mehmet Akif Ersoy Hatıra Evi'nin açılışı gerçekleştirildi. İstiklal Şairinin son 6 ayını geçirdiği İstiklal Caddesi'ndeki Mısır Apartmanında gerçekleşen açılış törenine, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da katıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Menajerimi Ara'nın 29. bölümünde sırlar ortaya dökülüyor

    Başrollerinde; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli isimler yer aldığı Menajerimi Ara'nın 29. yeni bölüm ayrıntıları belli oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 18

    Yeşilçam'ın yönetmeni Aytekin Çakmakçı son yolculuğuna uğurlandı

    Trabzon'da kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Yeşilçam'da birçok filme imza atan ünlü görüntü yönetmeni Aytekin Çakmakçı, toprağa verildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Türkiye'nin Elvis'i Erol Büyükburç anılıyor

    Yaşamı boyunca 33 film ve bin 800 beste yapan sanatçı, 20 fotoroman, 6 taş plak, 5 long play, 75 adet 45'lik ile 9 kaseti müzikseverlerle buluşturdu.



    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Seni Çok Bekledim 7. yeni bölüm 2. fragmanı


    Başrollerinde; Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı Star TV'nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim’in 7. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı

    HABER DETAY - TIKLA İZLE


  • 21

    Drew Barrymore sinemayı bırakıyor

    Sinemaya çocuk yaşlarda başlayan ünlü oyuncu Drew Barrymore artık film setlerinde olmak istemediğini açıkladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Fikret Kuşkan: Atatürk rolü büyük bir sınav

    Akif filminde Atatürk'ü canlandıran Fikret Kuşkan "Atatürk'ü oynamak yükümü fazlasıyla artırdı, büyük bir sınav oldu" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    İsveç Prensesi Victoria ile Prens Daniel corona virüse yakalandı

    Dünya genelinde milyonlarca insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olarak İsveç Prensesi Victoria ile Prens Daniel corona virüse yakalandı. Bu, İsveç Kraliyet Ailesi'ndeki ikinci corona virüs vakası oldu. İşte Victoria ve Daniel'e dair ayrıntılar ve corona virüse yakalanan diğer ünlüler...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Sefirin Kızı 44. bölüm fotoğrafları: Kontrol edilmesi imkansız bir oyun

    Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün başrollerini paylaştığı, Star’ın sevilen dizisi, ‘Sefirin Kızı’ her pazartesi izleyici ile buluşuyor. Dizinin 44. yeni bölümünden kareler yayınlandı. İşte yaşanacaklar ve yeni bölüm fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Natalie Portman Thor: Love and Thunder filmi için kas yaptı

    Thor: Love and Thunder filmi için kaslı vücudunu geliştirmeye çalışan Chris Hemsworth'le ilgili daha önce "Yanında büyükannesi gibi görüneceğim" ifadesini kullanan Natalie Portman, ilk set fotoğraflarında kaslı kollarıyla dikkat çekti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    BTS'in TikTok hesabı hack'lendi

    Ünlü K-pop grubu BTS'in TikTok hesabı salı akşamı ele geçirildi. Grubun kendilerine 'Army' diyen hayranları soruşturma çağrısı yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Tarihi Selimiye Hamamı kütüphaneye dönüştürüldü

    İstanbul Üsküdar'a bulunan tarihi 1802 yılında yapılan Selimiye Hamamı, kültür merkezine dönüştürüldü. 45 bin kitap kapasitesi barındıran Nevmekan Selimiye açıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    İş Bankası’nın İstiklal Sergisi’ne Altın Pusula Ödülü

    Türkiye İş Bankası’nın Milli Mücadelenin 100’üncü yılı vesilesiyle düzenlemiş olduğu İstiklal Sergisi, Kurumsal Sosyal Sorumluluk - Kültür Sanat kategorisinde Altın Pusula ödülüne layık görüldü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    İstiklal Marşı'nın kabulünün 100'üncü yılına özel Galata Kulesi'nde gösteri

    İstiklal Marşı'nın kabulünün 100'üncü yıldönümü nedeniyle Galata Kulesi'nde video mapping gösterisi yapıldı. İstiklal Marşı'nın ilk iki kıtasının da seslendirildiği gösteri ilgiyle izlendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Erol Evgin'den yeni albüm: Sevdiklerim

    Türk pop müziğinin efsane ismi Erol Evgin, Altın Düetler ve Altın Düetler 2 albümlerinin gördüğü büyük ilginin ardından Sevdiklerim isimli yeni albümüyle bugün müzikseverlerle buluşuyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    Mustafa Altıoklar'dan senaryo yazma ve karakter yaratmanın sırları

    Ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar, klasik uzun metrajlı film senaryosu yazma tekniği ve karakter yaratma sanatının inceliklerini Senaryo: Karakterin Yolculuğu adlı kitapta anlatıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32

    Şabanoğlu Şaban'ın unutulmaz kabadayısı Kadırgalı Eşref Dinçer Çekmez anılıyor

    Kemal Sunal'ın başrolünü oynadığı filmlerde canlandırdığı karakterlerle tanınan Çekmez, Meraklı Köfteci, Süt Kardeşler, Ortadirek Şaban, Tarzan Rıfkı gibi pek çok filmdeki patron ve kabadayı rolleriyle hafızalarda yer etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 33

    Sefirin Kızı 44. yeni bölüm fragmanı


    Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün başrollerini paylaştığı, Star’ın sevilen dizisi Sefirin Kızı’nın 44. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE


  • 34

    Survivor'da Barış ve Çağrı diskalifiye mi oldu, birleşme partisi ne zaman? (11 Mart 2021 ayrıntıları)


    Survivor'da Barış ve Çağrı diskalifiye mi oldu, birleşme partisi ne zaman? sorularının cevapları belli oldu. Batuhan ve Aleyna'nın takım kaptanları seçiğildiği Survivor son bölümde, ödül oyununu ünlüler takımı kazandı. Sembol oyunu finalini kazanan Steven ve Aleyna ise 27-28 Mart’ta yapılacağı açıklanan birleşme partisine kalan ilk isimler oldu. Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde Barış Özbek'in sağlık problemleri nedeniyle yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. Yarışmadaki durumu merak edilen Çağrı ise mücadeleye devam edeceğini söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 35

    Ay yeni başlangıçlara hazırlanıyor / Günlük burç yorumları (12 Mart 2021)


    Ay, yeniay öncesinde kapandı ve artık yeni olana hazırlıyor kendini. Bugün düş gücünüzü serbest bırakın.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız