Magazin ve sanat turu (19 Mayıs 2021)

19 Mayıs 2021 Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...  

Haberler 19.05.2021 - 17:40

  • 1

    Mischa Barton diziden ayrılık nedenini açıkladı: Sette taciz edildim, kimse arkamda durmadı

    Oyuncu Mischa Barton, yıldızının parladığı ve senaryo gereği ölerek veda ettiği The O.C. dizisinde yaşadıklarını "Taciz edildim ve kimse arkamda durmadı" diyerek anlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Ünlü isimlerden 19 Mayıs paylaşımları


    Ünlü isimler, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak milli mücadele fitini ateşlediği 19 Mayıs 1919’un 102. yılını, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla kutladı. İşte sanat ve eğlence dünyasının önde gelen isimlerinden 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Naomi Campbell anne oldu

    90'lı yılların ünlü modeli Naomi Campbell, 50 yaşında anne oldu. Ünlü model bebeğinin ilk fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Ünlü isimler tatil sezonunu açtı

    İlkbaharın gelmesi ve yaz mevsiminin başlamasına sayılı günler kala bazı ünlü isimler tatil sezonunu çoktan açtı bile. Kimi ailesiyle kimi arkadaşlarıyla tatil karelerini yayınlandı. İŞte ünlülerin tatil pozları...

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Nusret Gökçe, Al Pacino ile buluştu


    Saltbae (Tuzlama) hareketiyle tüm dünya fenomen haline gelen Nusret Gökçe, hayranı olduğu Hollywood yıldızı Al Pacino ile bir araya geldi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Will Smith'in kişisel kararları kontrol eden NewNew uygulaması tartışma yarattı

    Ne yiyeceğinize, ne giyeceğinize, dövme yaptırıp yaptırmamanız gerektiğine, hatta sevgilinizle ayrılıp ayrılmamanıza sizin adınıza bir uygulamanın karar vermesine razı olur muydunuz? Amerikalı bir girişimci ile ünlü aktör Will Smith’in yatırımcısı olduğu, ünlü bilimkurgu dizisi Black Mirror’ı anımsatan distopik uygulama, tehlikeli olabileceği gerekçesiyle eleştiriliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Fransa'da sinema ve müzeler yeniden açıldı

    Fransa'da salgın kısıtlamalarının gevşetilmesi kapsamında ülkede kafe ve restoranların terasları, mağazalar, müzeler, sinemalar ve tiyatro salonları yeniden faaliyete geçti. 

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Victoria Beckham'dan pandemi çözümü: Evde kıyafet dene dönemi


    Moda ikonu Victoria Beckham, corona virüs pandemisi nedeniyle zararı artan moda şirketini toparlamak için yeni yeni bir formül buldu. Beckham müşterileri, bundan sonra satın alma zorunluluğu olmadan, 15 sterlin karşılığında istediklerini ürünleri evlerine getirtip deneyebilecek.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 9

    Cem Yılmaz'dan şampiyonluk yorumu: Arkalarından mendil sallıyoruz


    Cem Yılmaz, Beşiktaş'ın 16. şampiyonluğuyla ilgili konuştu. Koyu Beşiktaşlı olan yakın arkadaşı Zafer Algöz ile alışverişte görüntülenen Yılmaz "Zafer Ağabeyimizi tebrik ettiniz mi? Şampiyon oldular. Biz de Fenerbahçeli olarak arkalarından mendil sallıyoruz" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 10

    Hakan Altun sağlık durumu hakkında konuştu: Sahnelerden uzak kalacağım

    Geçtiğimiz ay rahatsızlanarak beş gün yoğun bakımda tutulan Hakan Altun, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Durumunun iyi olduğunu ancak sahnelerden uzak kalacağını vurgulayan Altun, "Doktorlar biraz daha dinlenmemi istiyor. Bodrum'a gideceğim" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Prens Harry annesi Prenses Diana için İngiltere’ye dönecek

    Prens Harry, annesi Prenses Diana’nın doğum gününde Prens William’a katılmak üzere İngiltere’ye dönmeyi planlıyor. Ancak saray kaynakları, son podcast röportajından sonra, aile arasında gerginlik yaşanmasından endişeli.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Annesi ve babası yönetmen Babak Khorramdin'i öldürdü

    Yönetmen Babak Khorramdin, ailesiyle yaşadığı anlaşmazlıklar sonucu cinayet sonucu hayatını kaybetti. İranlı yönetmenin cesedi bir valiz içinde çöpe atılmış halde bulundu. Cinayeti itiraf eden baba, "Aramızdaki sorunlar nedeniyle öldürdüm" diyerek itirafta bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    2021 Eurovision Şarkı Yarışması birinci yarı finali yapıldı

    Bu yıl 65'incisi gerçekleştirilen Eurovision Şarkı Yarışması'nın ilk yarı finali dün akşam Hollanda'da yapıldı. Finale kalan 10 ülke arasında yer alan Azerbaycan'ın performansı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Başbakan Jean Castex kafede buluştu

    Ülke genelinde corona virüs vakalarının düşüşe geçtiğini açıklayan Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Paris'te Fransa Başbakanı Jean Castex ile bir kafede görüntülendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Hazal Kaya'dan yeni imaj

    Oyuncu Hazal Kaya, yeni projesi için saçlarını boyattı. "Oldum olası saçlarımla oynamaya bayılırım! diyen Kaya'nın yeni halini görenler tanıyamadı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Kate Moss uyku anını gösteren NFT'sini açık artırmada 17 bin dolara sattı

    90’lı yılların ünlü süper modeli Kate Moss, hayır kurumu için açık artırmaya çıkarılmak üzere bir video performans çalışması yaptı. NFT şeklinde satışa çıkarılan video için 17 bin dolar ödeyen hayranı, ikonik modelin uykusunda nasıl göründüğünü izleme şansını yakaladı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    Marilyn Monroe heykeline etek altı fotoğraf tepkisi


    California'nın Palm Springs şehrindeki devasa Marilyn Monroe heykelinin geri dönmesi tepki yarattı. Heykele karşı çıkanlar heykelin kadın düşmanlığını ve etek altı fotoğrafı çekmeyi teşvik ettiğini söylüyor.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 18

    Usta oyuncu Erol Keskin'e veda

    Hayata veda eden usta oyuncu Erol Keskin için Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlendi. Ardından son yolculuğuna uğurlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Emma Watson: Hakkımdaki haberler her durumda tık almayı hedefliyor


    Hollywood yıldızı Emma Watson kariyerini bitirdiği ve nişanlındığı iddialarıyla ilgili sessizliğini bozdu.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Henry Cavill: Sözleriniz yakınlarıma zarar veriyor

    İngiliz oyuncu Henry Cavill, sevgilisi Natalie Viscuso ile olduğu fotoğraflarına gelen kötü yorumlar içen "Sosyal medyadaki sözleriniz yakınlarıma zarar veriyor. Özel hayatımda aşık ve mutluyum" dedi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 21

    Oyuncu Charles Grodin hayatını kaybetti

    Bir süredir kanserle mücadele eden usta oyuncu Charles Grodin, 86 yaşında hayata veda etti.

     HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Zack Snyder: 300 Spartalı'nın devam filmi veto yedi

    300 Spartalı (300) filminin yönetmeni Zack Snyder, serinin üçüncü filmini yazdığını ancak Warner Bros'un bu fikri reddettiğini açıkladı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 23

    Çocuklar Duymasın’ın Fıs Fıs İsmail’i Süleyman Yağcı taburcu edildi

    Çocuklar Duymasın dizisindeki Fıs Fıs İsmail karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Süleyman Yağcı geçtiğimiz hafta açık alp ameliyatına girdi. Başarılı geçen ameliyatının ardından taburcu edilen Yağcı, yaptığı açıklamalarda, "Beş altı aydır çok stresliydim. Son yirmi gündür öyle bir stres yaşadım ki dünyada ilk ona girer. Yirmi gündür hiç uyumadan hayatımı yaşıyordum" ifadelerinde bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Erciyes Dağı'nın 2 bin 800 yıl önceki isminin yazıldığı yazıt Kayseri Müzesi'nde

    Erciyes Dağı'nın Hitit İmparatorluk Çağı'ndaki adı olan 'Harhara'nın yazılı olduğu yazıt ve Karatay Hanı ile birçok bilginin yer aldığı Karatay Han Vakfiyesi, Tarihi Kayseri Kalesi'nde bulunan müzedeki yerini aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e: Seni anlatmaya kelimeler yetmez

    Yıldız basketbolcu Cedi Osman, yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Ebru Şahin'in 27. yaş günü için yayınladığı romantik mesajda, "Seni anlatmaya kelimeler yetmez" ifadesini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Apartmana asılan Kemal Sunal afişi gülümsetiyor

    Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde ünlü oyuncu Kemal Sunal’ın ‘Beni isterseniz dövün ama bırakın istediğim gibi güleyim’ sözlerinin yer aldığı afiş vatandaşların ilgi odağı oldu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'ın konuğu: Cengiz Kurtoğlu, Zara ve Savaş Özdemir (Yeni bölümden kareler)

    Star ekranlarında yayınlanan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak’ın yeni bölüm konukları; Cengiz Kurtoğlu, Zara ve Savaş Özdemir oluyor. İşte yeni bölüm tanıtımı ve fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Hayvan Mezarlığı'nın (Pet Sematary) devam filmi geliyor

    Stephen King romanı Hayvan Mezarlığı'nın 2019 yapımı sinema uyarlamasının devam filmi çekilecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    puhutv'nin yeni dizisi Seyyar'dan ikinci tanıtım

    Başrollerinde; Ozan Ağaç, Özge Özacar ve Erdem Kaynarca’nın yer aldığı, puhutv'nin yeni dizisi Seyyar'dan ikinci tanıtım yayınlandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Tarihi Unkapanı Değirmeni'nde talan

    İstanbul'da, en önemli tarihi endüstriyel yapılardan biri olan Unkapanı Değirmeni'ndeki fırın ile bacaların duvarlarını kaplayan dökme demirleri hurdacıya satmak için söküp, çalmaya çalışan 2 kişi, suçüstü yakalandı. Yapılan incelemede, değirmenin duvarlarında da balyozla kırılan yerler olduğu belirlendi. Çevre esnafı, tarihi yapının içinde define arayanlar bile olduğunu söyledi.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 31

    İbo Show 25. yeni bölüm tanıtımı

    İbrahim Tatlıses'in sunumuyla her cumartesi Star'da ekrana gelen İbo Show'un yeni bölüm konukları belli oldu.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 32

    Pandemi döneminde müzeler ortalama 155 gün kapalı kaldı


    Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumunun (UNESCO) raporuna göre, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle geçen yıl müzelerin yaklaşık yüzde 90'ı ortalama 155 gün ziyarete kapatıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 33

    Onlarca çeşit yemeği yapılıyor, hepsi birbirinden dikkat çekiyor: Madımak bitkisi


    Sivaslıların vazgeçilmezleri arasında yer alan ve türkülere konu alan madımak bitkisinin onlarca çeşit yemeği ve tatlısı yapılıyor. Madımağın kolonyası ve kremi de dikkat çekiyor.


    HABER DETAY - TIKLA OKU




  • 34

    Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? (18 Mayıs 2021 ayrıntıları)

    Survivor 2021’de dün akşam iki ödül oyunu heyecanı birden yaşandı. Takımlar, iki farklı parkurda iki yeni ödül oyunu oynadı. Peki, Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? Ödüller neydi? İşte Survivor son bölümde yaşananlar ve haftanın diğer ayrıntıları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 35

    Günlük burç yorumları - 19 Mayıs 2021

    Astrolog Murat İpek'ten 19 Mayıs 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.